Gudrun Nordmo - Integrativ terapeut, Klinisk Sosionom, Traumeterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Gudrun Nordmo - Integrativ terapeut, Klinisk Sosionom, Traumeterapeut, Psykoterapeut

Gudrun Nordmo

Integrativ terapeut, Klinisk Sosionom, Traumeterapeut, Psykoterapeut

Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

Individualterapi 770 kr. Avtal tid

Parterapi 950 kr. Avtal tid

Individualterapi, coaching og veiledning 1.250 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 67 82

Videosamtaler

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 770 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 67 82

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

terapi, veiledning, coaching Gudrun Nordmo - Integrativ terapeut, Klinisk Sosionom, Traumeterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Opplever du at:

 • du strever på jobben eller i nære relasjoner?
 • du er i en krise eller er i en vanskelig fase i livet?
 • du sliter med personlige problemer du ikke finner ut av? 

 

 

Hva kan du oppnå gjennom et samarbeid med meg:

Det er ofte vanskelig å tro på seg selv eller sine egne ressurser midt i en krise eller en vanskelig livssituasjon. Når vi sammen forsøker å se og utforske dine problemer med et vennlig blikk, er det lettere å finne og utvikle ressurser og muligheter. Det som var en vanskelig livssituasjon eller en krevende situasjon på jobben, kan bli et positivt vendepunkt.

 

 

 

Gjennom terapi kan jeg eksempelvis hjelpe deg som strever med:

 • Negativt selvbilde 
 • Nedstemthet og angst 
 • Føler deg tom og utbrent 
 • Trenger hjelp til å takle stress 
 • Er i en krise 
 • Trenger hjelp med vanskelige minner og eller strever med traumerelaterte plager

 

For meg er terapi et samarbeid, hvor respekt, vennlighet, tålmodighet og humor står sentralt. Mitt arbeid er basert på faglig innsikt og kunnskap, sammen med mange års erfaring som terapeut og veileder. Arbeidet vil alltid være individuelt tilpasset deg/dere.

 

 

 

Mine tilnærminger og metoder i terapi:

Samtaler er naturligvis det viktigste verktøyet, men du også prøve ut ulike kreative teknikker, for eksempel tegning, bevegelse og andre metoder - forutsatt at du ønsker det. Mange opplever at det er til god hjelp. Det samme gjelder trening i å være til stede her og nå - oppmerksomt nærvær - slik at kvernende, negative tanker får mindre plass.

 

Det kan være en god hjelp å forstå sine egne plager bedre. Det gjelder særlig traumerelaterte plager. Noen ganger tegner og forklarer jeg derfor.

 

 

 

Tilbud i veiledning og coaching:

 • Individual- eller gruppeveiledning/coaching til hjelpere i helse- og omsorgsyrker:
 • Hvordan ta vare på seg selv (og sine kollegaer) i en krevende jobb
 • Bli mindre selvkritisk og oppleve at du/dere er i en positiv utvikling
 • Se ellers artikkel på RVTS Østs hjemmeside "Kvalitetsbevissthet og helsefremmende samarbeid i asylmottak" og artikkel i Fontene 31.10.2018

 

 

 

Mine mål med terapi, coaching og veiledning: 

Det viktigste vil være at DU føler du har fått hjelp med det som gjorde at du tok kontakt. Mitt utgangspunkt som terapeut og veileder/coach er troen på at vi mennesker har de iboende ressursene vi trenger for å takle utfordringer og leve et godt liv! Det gjelder å finne disse - og det hjelper jeg deg gjerne med!

 

 

 

Om meg

Jeg har mer enn 20 års erfaring som terapeut fra spesialisthelsetjeneste og privat praksis. Jeg har også lang erfaring som veileder og underviser innen traumefeltet (RVTS). Jeg har mye kompetanse fra terapi med traumatiserte, både med mennesker som har opplevd forskjellige former for overgrep og flyktninger som sliter med ettervirkninger etter krig og flukt.

 

Jeg er nestleder i den ideelle organisasjonen Drømmen om Det Gode hvor vi lærer ut Mindfulnessrelaterte metoder til pedagoger, til bruk i barnehage og skole. Jeg er også lærer i medisinsk qigong, biyunmetoden. Til slutt vil jeg nevne at jeg også er oversetter. Bøkene jeg har oversatt handler om dypere aspekter ved det å være menneske. Selv henter jeg krefter fra daglig meditasjon, fra qigong og fra naturen. Det kan også være du treffer på Ronja en dag, hun er en herlig blandingshund og turkamerat som liker folk og å være med på jobb (hvis du synes det er i orden).

 

Etter mange år med privat terapipraksis på kveldstid ved siden av arbeid i det offentlige, har jeg nå terapi og veiledningspraksis tre dager i uken, med lett tilgjengelig kontor i Karl Johans gate i Oslo.

 

 

 

Min bakgrunn

Jeg har psykoterapiutdanning i Integrativ terapi og utdanning innen Sensorimotorisk psykoterapi. Jeg har også Master i supervisjon (veiledning) fra Donau universitet. I tillegg er jeg klinisk sosionom.

 

 

Du er velkommen til å ta kontakt, så kan vi sammen finne ut om vi skal inngå et samarbeid!

 

 

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer