Gudrun Nordmo - Integrativ terapeut, Traumeterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Gudrun Nordmo - Integrativ terapeut, Traumeterapeut, Psykoterapeut

Gudrun Nordmo

Integrativ terapeut, Traumeterapeut, Psykoterapeut

Oslo , Videosamtale , GoMentor 24/7

3 referanser

Personlig fremmøte

Individualterapi 770 kr. Avtal tid

coaching og veiledning 950 kr. Avtal tid

Parterapi 950 kr. Avtal tid

Individualterapi 1.150 kr. Avtal tid

coaching og veiledning 1.350 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

Videosamtaler

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

terapi, individuelt og par, veiledning, coaching Gudrun Nordmo - Integrativ terapeut, Traumeterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Opplever du at:

 • hverdagen er mest stress?
 • det er vanskelig å slappe av fra tanker som kverner og som det virker umulig å stoppe?
 • strever du på jobben eller i familien/i forhold?
 • føler du deg i en krisesituasjon som du ikke vet hvordan du skal komme ut av?
 • sliter du med ettervirkninger etter overgrep eller andre vonde hendelser?
 • har du andre problemer du ikke finner ut av?
 • savner du en større åndelig dimensjon i livet? 

 

Hva kan du oppnå gjennom et samarbeid med meg?

Det er ofte vanskelig å tro på seg selv eller sine egne ressurser midt i en krise eller en vanskelig livssituasjon. Når vi sammen forsøker å se og utforske dine utfordringer eller problemer med et vennlig blikk, er det lettere å finne og utvikle ressurser og muligheter. Det som var en vanskelig livssituasjon eller en krevende situasjon på jobben, kan vise seg å bli et positivt vendepunkt. 

 

Gjennom terapi kan jeg eksempelvis hjelpe deg som strever med:

 • Negativt selvbilde 
 • Nedstemthet og angst 
 • Føler deg tom og utbrent 
 • Trenger hjelp til å takle stress 
 • Er i en krise 
 • Trenger hjelp med vanskelige minner og eller strever med traumerelaterte plager

For meg er terapi et samarbeid, hvor respekt, vennlighet, tålmodighet og humor står sentralt. Mitt arbeid er basert på faglig kunnskap og innsikt, sammen med mange års erfaring som terapeut og veileder. Arbeidet vil alltid være individuelt tilpasset deg/dere.

Mine tilnærminger og metoder i terapi:

Samtaler er naturligvis det viktigste verktøyet, men du får også mulighet til å prøve ut ulike kreative teknikker, som tegning, bevegelse og andre metoder - forutsatt at du ønsker det. Mange opplever at det er til god hjelp. Det samme gjelder enkle teknikker for i å få det bedre i kroppen og være mer til stede her og nå - oppmerksomt nærvær - slik at kvernende, negative tanker får mindre plass.

Det kan være en god hjelp å forstå sine egne plager bedre. Det gjelder særlig traumerelaterte plager. Noen ganger kan forklaringer bidra til at følelsesmessig smerte avtar. 

 

 Tilbud i veiledning og coaching:

 • Individual- eller gruppeveiledning/coaching til hjelpere i helse- og omsorgsyrker:
 • Hvordan ta vare på seg selv (og sine kollegaer) i en krevende jobb
 • Bli mindre selvkritisk og oppleve at du/dere er i en positiv utvikling
 • Se ellers artikkel på RVTS Østs hjemmeside "Kvalitetsbevissthet og helsefremmende samarbeid i asylmottak" og artikkel i Fontene 31.10.2018

 

 Mål med terapi, coaching og veiledning: 

Det viktigste vil være at DU føler du har fått hjelp med det som gjorde at du tok kontakt. Mitt utgangspunkt som terapeut og veileder/coach er troen på at vi mennesker har de iboende ressursene vi trenger for å takle utfordringer og leve et godt liv! Det gjelder å finne disse - og det hjelper jeg deg gjerne med! 

 

 Om meg

Jeg har mer enn 20 års erfaring som terapeut fra spesialisthelsetjeneste og privat praksis. Jeg har også lang erfaring som veileder og underviser innen traumefeltet (RVTS). Jeg har bred kompetanse fra terapi med traumatiserte, både med mennesker som har opplevd forskjellige former for overgrep, og flyktninger som sliter med ettervirkninger etter krig og flukt.

 

Jeg arbeider også i den ideelle organisasjonen Drømmen om Det Gode hvor vi lærer ut Mindfulnessrelaterte metoder til pedagoger, for anvendelse i barnehage og skole. Jeg er også lærer i medisinsk qigong, Biyunmetoden. Dessuten er jeg oversetter. Bøkene jeg har oversatt handler om dypere aspekter ved å være menneske. Selv henter jeg krefter fra daglig meditasjon, fra qigong og fra naturen. Det kan også være du treffer på Ronja en dag, hun er en herlig blandingshund og turkamerat som liker folk og å være med på jobb (hvis du synes det er i orden).

 

Fra mandag - onsdag, altså tre dager i uken, tilbyr jeg terapi og veiledning, med lett tilgjengelig kontor i Karl Johans gate i Oslo. Det er best å bestille time ved sende en forespørsel - timeplanen på Go Mentor er sjelden oppdatert.  

 

Min bakgrunn

Jeg har psykoterapiutdanning i Integrativ terapi og utdanning innen Sensorimotorisk psykoterapi, som er en kroppsorientert psykoterapi med særlig fokus på å finne fram til kroppslige ressurser i møte med traumerelaterte plager og lidelser. I tillegg er jeg klinisk sosionom. Jeg har også Master i supervisjon (veiledning) fra Donau universitet.

 Du er velkommen til å ta kontakt, så kan vi sammen finne ut om vi skal inngå et samarbeid!

 

 

 

 

Referanser

Katinka Salvesen. psykologspesialist - "Jeg ble kjent med Gudrun i min første jobb som psykolog, i 1996. Jeg ser på henne som en av mine mentorer. Gudrun er faglig svært kompetent med en varm og klok tilstedeværelse. "  Les mer  Les mindre

Laila 56 år: - " Jeg startet i terapi hos Gudrun som et ledd i krav om egenterapi i forbindelse med utdanning i Integrativ terapi. Terapien var en god opprydding i min historie, den ga selvforståelse og aksept og lærte meg verdien av egenomsorg. Sammen med utdannelsen, ga dette meg et godt fundament i livet. Jeg har hatt perioder med terapi når livet har røyna på. Gudrun har en forståelse av hele mennesket med kropp, sjel og sinn og bruker kreative metoder og bevegelse som hjelper meg til innsikt i meg selv og hele min sammenheng. Gudrun har en tilstedeværelse og personlighet som inngir ro, harmoni og trygghet. Jeg kan virkelig anbefale henne. "  Les mer  Les mindre

kvinne, 40 år - "Jeg oppsøkte Gudrun etter et samlivsbrudd fordi jeg trengte hjelp til å se hva som ville være gode valg for meg fremover. Gudrun har hjulpet meg til å sortere tanker og følelser og gitt meg nyttige verktøy for å kunne hjelpe meg selv når jeg står fast. Hun er en svært god samtalepartner, og har en egen evne til å stoppe opp ved det som er viktig for meg og få meg til å reflektere over automatiske tanker. Gudrun har hjulpet meg til å få en ny innsikt i meg selv, noe som har gitt meg større tro på meg selv. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.