Anna Lena Eldøy                                - Parterapeut, Familieterapeut, Veileder

Anna Lena Eldøy

Parterapeut, Familieterapeut, Veileder

Hamar , GoMentor 24/7

2 referanser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Personlig fremmøte

Individualterapi 1.500 kr. Avtal tid

Jeg tilbyr alltid en kostnadsfri uforpliktende "bli kjent" videosamtale på ca 20 minutter for at begge parter kan kjenne etter om vi er en god match for hverandre.

I utgangspunktet tilbyr jeg bare videosamtaler, men om  du bor i Hamartraktene eller i Oslo så kan jeg også ta imot deg fysisk på mitt kontor.

I timene bruker vi tilstedeværelse her og nå som viktigste inngangsport til å komme i kontakt med ulike følelser, fornemmelser og tanker, samt andre verktøy og metoder som jeg tenker passer best akkurat for deg. 

Å skape et trygt rom for deg å utforske deg selv og verden er mitt hovedfokus.

Velkommen skal du være!


Gruppesamtaler/gruppeterapi minimum 6 personer 400 kr. Avtal tid

Ta kontakt for en uforpliktende kostnadsfri samtale for å høre mer om tilbudet.

Jeg tilbyr fysiske grupper innenfor ulike temaer og lengde.

Vi bruker tilstedeværelse her og nå som viktigste inngangsport til å komme i kontakt med ulike følelser, fornemmelser og tanker, samt andre verktøy og metoder som passer best for denne gruppen.

Å skape et trygt rom for dere å utforske dere selv og hverandre er mitt hovedfokus.

Jeg har god erfaring med å møtes i en gruppe og å møte andre i en lignende situasjon for å få større perspektiv på egen situasjon og for å gi og motta emosjonell støtte.

Jeg er veldig opptatt av at alle skal føle seg helt trygge i en slik gruppe så vi vil bruke litt tid ved oppstart på etiske grupperegler og taushetsplikt slik at alle kan tørre å åpne seg, dele og være seg selv.

Jeg har rene kvinnergrupper og mannsgrupper men kan også blandede.

Helt konkret så vil jeg starte hver time med å guide dere gjennom en kort grunningsøvelse for å gå fra hodet ned i kroppen og hjertet. Jeg jobber intuitivt med dyp tilstedeværelse og ønsker å hjelpe dere til det samme.

Min hovedjobb er å hjelpe dere til å finne deres egne svar, for de er alltid de beste. Innimellom kan vi også kjenne en god støtte ved å bare sitte sammen i stillhet.

Velkommen skal du og dere være!

Parterapi 2.500 kr. Avtal tid

Jeg tilbyr alltid en kostnadsfri uforpliktende "bli kjent" videosamtale på ca 20 minutter for at begge parter kan kjenne etter om vi er en god match for hverandre.

I utgangspunktet tilbyr jeg bare videosamtaler men om du bor i Hamartraktene kan jeg også ta imot dere fysisk på mitt kontor.

I timene bruker vi tilstedeværelse her og nå som viktigste inngangsport til å komme i kontakt med ulike følelser, fornemmelser og tanker, samt andre verktøy og metoder som jeg tenker passer best akkurat for dere. 

Å skape et trygt rom for dere å utforske dere selv og hverandre er mitt hovedfokus.

Velkommen skal dere være!


Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Anna Lena Eldøy - Parterapeut, Familieterapeut, Veileder

Beskrivelse

Hei og velkommen til min side:)


 • Har kommunikasjonen gått i stå og dere savner en dypere nærhet i parrelasjonen?
 • Kjenner dere på en tomhet, uro, bekymring eller håpløshet som dere ønsker å finne mer ut av?
 • Har dere opplevd vonde ting som har skapt stor usikkerhet og utrygghet i parforholdet?
 • Har dere problemer med å ta et tydelig valg om å bli eller gå i relasjonen og trenger hjelp til å finne mer ut av det?
 • Har dere tatt en avgjørelse om å gå fra hverandre men er er i en vanskelig prosess med å finne ut hvordan dere skal gjøre dette på best mulig måte både for dere selv og eventuelle barn?


Da kan jeg være den rette terapeuten for deg.


Ethvert parforhold er sårbart. Det er ikke lett å leve sammen med en annen person og gå gjennom livets oppturer og nedturer. På samme måte som en bil trenger service og pleie på et verksted innimellom, trenger også et parforhold dette. Vi tenker ofte at vi må pleie parforholdet vårt helt på egen hånd. Jeg tror imidlertid det er sunt for ethvert parforhold å få en servicesjekk innimellom. Det kan hindre unødvendig slitasje og skape større nærhet.


Så hvem er jeg? Jeg heter Anna Lena og har jobbet som par- og familieterapeut i over 20 år. Etter å ha jobbet med tusenvis av par og enkeltpersoner innenfor de fleste problemområder, har jeg funnet min mer helhetlige måte å jobbe på som mange føler gir dem stor verdi og gode, langvarige resultater.

Jeg synes det er veldig berikende å jobbe som parterapeut. Jeg er oppriktig opptatt av å hjelpe deg og dere på en nær, tilstedeværende, ydmyk men samtidig tydelig måte. Jeg har en stor "verktøykasse" med ulike tilnærminger og metoder som jeg naturlig bruker. Erfaringen min er likevel at det enkle ofte er det beste.


Utgangspunktet mitt er tilstedeværelse her og nå og at du er eksperten i ditt liv og at du har de beste svarene inni deg. Min jobb er i stor grad å hjelpe deg til å finne disse. Gjennom økt tilstedeværelse kan du kjenne etter hvilke følelser, fornemmelser og tanker som kommer opp her og nå. Det er disse vi i stor grad jobber med.


Min forståelse i dag er at det bare er det som føles her og nå, som kan transformeres og endres. Jeg er mer en fødselshjelper som skaper et trygt sted for deg å utforske deg selv og dere i. Intuisjon er et viktig redskap i dette arbeidet og det å hjelpe dere å gå fra hodet ned i kroppen. Jeg har blitt mer og mer bevisst sammenhengen mellom kropp og psyke og kan innimellom be dere om å bevege kroppen (feks ta ut armene) for lettere å forløse følelser eller be dere om å ta fysisk på hverandre. 


N.B: Jeg tilbyr en kort uforpliktende kostnadsfri førstegangssamtale for å se om vi passer for hverandre. Jeg ønsker å jobbe med dem som virkelig ønsker en endring og er villig til å gjøre den jobben det krever. Hvis begge parter ønsker å fortsette etter "bli kjent samtalen", kan jeg evt tilby en terapipakke som er spesialsydd for dere. Dette fordi jeg ønsker at dere skal få de langvarige resultatene dere ønsker.


Om meg:

Jeg er født i 1972, bor nå i Hamar men har bodd mange år i Oslo og omegn og kommer fra Vestlandet. Jeg er takknemlig for egne "livskriser" som har ført til større vekst og beriket meg som menneske og som terapeut, og har gjort meg mer åpen og ydmyk. I mange år har det å utvikle meg som menneske vært en viktig del av livet mitt og er en helt naturlig del av den jeg er både privat og i jobbsammenheng.

Velkommen skal du og dere være!Referanser

kvinne 37, mann 39 - "Vi kom til Anna Lena etter at vi begge hadde bestemt oss for å gå fra hverandre. Vi ville gjøre det på en god måte for barna våre. Det har vi klart etter de få samtalene med Anna Lena"  Les mer  Les mindre

kvinne 24, mann 24 - "Vi trengte å finne ut av forholdet vårt om vi ville fortsette eller ei for vi hadde så mange konflikter. Etter 3 samtaler med Anna Lena fant vi ut av hva konfliktene egentlig handlet om og da tok det en helt annen retning. Nå tar vi kontakt ved behov men vi har det veldig bra sammen."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.