Truls Øksnes - Coach, Mindfulness-lærer MBSR, Veileder - GoMentor
Truls Øksnes - Coach, Mindfulness-lærer MBSR, Veileder

Truls Øksnes

Coach, Mindfulness-lærer MBSR, Veileder

Nordstrand, Oslo, Videosamtale

3 referanser

Personlig fremmøte

Coaching, veiledning 900 kr. Avtal tid

Coaching, veiledning, mentoring på mitt kontor eller utendørs, tursamtaler.

Betaling med kort eller kontant.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

69 67 60 40

Videosamtaler

Online (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Kartlegging av nåsituasjon, behov, ønsker om endring, ressursbehov.

Hjelp med motivasjon, stressmestring, sortering, fokus og prioritering.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

69 67 60 40

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Sertifisert Lifecoach og mindfulness instruktør. Mange års erfaring med individuell coaching og veiledning av personer med ulike utfordringer i livet. Truls Øksnes - Coach, Mindfulness-lærer MBSR, Veileder

Beskrivelse

Har du et sterkt ønske om å få realisert mer av ditt potensiale?

 

Ønsker du å sortere, få klarhet i utfordringer, bedre håndtere bekymringer, stoppe "tankekjøret"?

Eller ønsker du å få mer tid til deg selv, tid til det du har lyst til, med mer overskudd i hverdagen og økt innflytelse på det som skjer?

 

Som Lifecoach kan jeg tilby deg hjelp til å finne ut hva du virkelig ønsker deg i livet, hva som hindrer deg på veien og hvilke ressurser du trenger fra deg selv og hos andre for å komme dit.

 

Basert på åpenhet og tillit, med god empati og tilstedeværelse, vil jeg møte deg akkurat der du er nå, for sammen med deg å se og komme frem til hva som vil være viktige veivalg for deg videre i livet.

 

Mine hovedarbeidsområder er: Jobb - Helse - Relasjoner

 

Herunder; økonomi, karriere, familie, venner, parforhold, personlig utvikling helse, sykdom og fritid.

 

Jeg bruker mindfulnessøvelser for å skape en god aksept med ro og overblikk over fortid og fremtid.

Hjelper deg med å finne kraften og ressursene i deg selv, kombinert med å øke din selvtillit og selvfølelse.

Med din tillatelse, utfordrer jeg deg på begrensede overbevisninger og eventuelle uvaner som hindrer deg i å komme videre.

 

Jeg deler gode verktøy for å kunne sette sansebaserte mål og hvordan disse kan nås ved etablering av gode, nye vaner og eierskap til disse. Jobber gjerne med din motivasjon, avgjørelse, planlegging og handling.

 

Om du virkelig ønsker en endring, kontakt meg i dag så lager vi en avtale!

 

 

 

Referanser

Klient Fredrikstad - "Terapeuten møtte både meg og mannen min på en svært profesjonell måte,med stor innlevelse og humor. Etter å prøvd ulike terapier både som enkeltmenneske og i parterapi var dette en flott opplevelse som medførte at resultatene kom fort,der det tidligere har stoppet opp. Terapeuten har stor respekt for sine klienter og jeg følte meg veldig trygg hos han. Jeg anbefaler han veldig gjerne både for enkeltterapi og parterapi. "  Les mer  Les mindre

Marike Stassar - "I have had very good experiences with Truls as my coach. He has a pleasant personality and is sincerely interested in the person he is coaching. He is a patient listener, easily comes to the core of the challenge and skilfully guides the person towards understanding and a potential solution. I can warmly recommend him for working with your challenges as well as with your goals in life!"  Les mer  Les mindre

Dag Billit - "Truls har hjulpet meg med å utfordre mine overbevisninger og sette retning for min utvikling. Jeg liker spesielt at han er engasjert, kunnskapsrik og imøtekommende. Dette har gjort at jeg har fått større tiltro til meg selv og mulighetene videre. Det er ingen grunn til å ha en indre dialog som bruker av konsentrasjon og oppmerksomhet – ta handling for å oppnå mer ro og god energi."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer