Truls Øksnes - Coach, Mindfulness-lærer MBSR, Veileder

Truls Øksnes

Coach, Mindfulness-lærer MBSR, Veileder

Videosamtale

3 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Sertifisert Lifecoach og mindfulness instruktør. Mange års erfaring med individuell coaching og veiledning av personer med ulike utfordringer i livet. Truls Øksnes - Coach, Mindfulness-lærer MBSR, Veileder

Beskrivelse

Har du et sterkt ønske om å få realisert mer av ditt potensiale?

 

Ønsker du å sortere, få klarhet i utfordringer, bedre håndtere bekymringer, stoppe "tankekjøret"?

Eller ønsker du å få mer tid til deg selv, tid til det du har lyst til, med mer overskudd i hverdagen og økt innflytelse på det som skjer?

 

Som Lifecoach kan jeg tilby deg hjelp til å finne ut hva du virkelig ønsker deg i livet, hva som hindrer deg på veien og hvilke ressurser du trenger fra deg selv og hos andre for å komme dit.

 

Basert på åpenhet og tillit, med god empati og tilstedeværelse, vil jeg møte deg akkurat der du er nå, for sammen med deg å se og komme frem til hva som vil være viktige veivalg for deg videre i livet.

 

Mine hovedarbeidsområder er: Jobb - Helse - Relasjoner

 

Herunder; økonomi, karriere, familie, venner, parforhold, personlig utvikling helse, sykdom og fritid.

 

Jeg bruker mindfulnessøvelser for å skape en god aksept med ro og overblikk over fortid og fremtid.

Hjelper deg med å finne kraften og ressursene i deg selv, kombinert med å øke din selvtillit og selvfølelse.

Med din tillatelse, utfordrer jeg deg på begrensede overbevisninger og eventuelle uvaner som hindrer deg i å komme videre.

 

Jeg deler gode verktøy for å kunne sette sansebaserte mål og hvordan disse kan nås ved etablering av gode, nye vaner og eierskap til disse. Jobber gjerne med din motivasjon, avgjørelse, planlegging og handling.

 

Om du virkelig ønsker en endring, kontakt meg i dag så lager vi en avtale!

 

 

 

Referanser

Klient Fredrikstad - "Terapeuten møtte både meg og mannen min på en svært profesjonell måte,med stor innlevelse og humor. Etter å prøvd ulike terapier både som enkeltmenneske og i parterapi var dette en flott opplevelse som medførte at resultatene kom fort,der det tidligere har stoppet opp. Terapeuten har stor respekt for sine klienter og jeg følte meg veldig trygg hos han. Jeg anbefaler han veldig gjerne både for enkeltterapi og parterapi. "  Les mer  Les mindre

Marike Stassar - "I have had very good experiences with Truls as my coach. He has a pleasant personality and is sincerely interested in the person he is coaching. He is a patient listener, easily comes to the core of the challenge and skilfully guides the person towards understanding and a potential solution. I can warmly recommend him for working with your challenges as well as with your goals in life!"  Les mer  Les mindre

Dag Billit - "Truls har hjulpet meg med å utfordre mine overbevisninger og sette retning for min utvikling. Jeg liker spesielt at han er engasjert, kunnskapsrik og imøtekommende. Dette har gjort at jeg har fått større tiltro til meg selv og mulighetene videre. Det er ingen grunn til å ha en indre dialog som bruker av konsentrasjon og oppmerksomhet – ta handling for å oppnå mer ro og god energi."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.