Siri Mathiesen - Coach - DNCF sertifisert coach - GoMentor
Siri Mathiesen - Coach - DNCF sertifisert coach

Siri Mathiesen

Coach - DNCF sertifisert coach

Oslo, Videosamtale

1 klientreferans

Personlig fremmøte

Personlig coaching 60 min 950 kr. Avtal tid

Personlig coaching 90 min 1.350 kr. Avtal tid

Ledercoaching Pakke 149.000 kr. Avtal tid

Er du som leder klar for å ta skrittet videre? Har du lyst til å fokusere på det som motiverer både deg og dine kollegaer? Jeg vil hjelpe deg å se hinder og fjerne dem, og samtidig stå ved din side gjennom prosessen. Stressnivået skal ned og gleden opp. Vi starter samarbeidet med 2 hele dager sammen. Deretter legger jeg opp til ca 1 oppfølgingssamtale i uka i ett år. e

Gruppe / seminar 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

67 20 93 03

Videosamtaler

Online coaching 90 min (GoMentor videosesjon) 1.350 kr. Avtal tid

Online coaching 60 min (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

67 20 93 03

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mitt høyeste ønske for deg er at du skal ha gode dager. Dager uten stress og kaos, uten angst og bekymring. Jeg vil hjelpe deg med å bli trygg på deg selv. Siri Mathiesen - Coach - DNCF sertifisert coach

Beskrivelse

Du er god nok som du er!

Det som ofte holder oss tilbake både på jobb og privat er at vi tror vi må være noe mer. Når du innser at du er god nok som du er, så åpner det veien for din videre utvikling og endring på en helt ny måte.

Ta gjerne kontakt om du opplever at du

 • Føler deg presset fra alle kanter
 • Stadig møter på samme type problemer, og er lei av det
 • Ikke ser din egen verdi
 • Har negative tanker om deg selv
 • Synes livet er urettferdig mot deg
 • Det er for mye kaos i livet
 • Det du gjør ikke gir mening
 • Har bruk for å sortere tankene


Om meg

Som så mange andre så har jeg også kjent på at det er vanskelig å nyte livet, synes det er en gave. Jeg ble etter hvert lei av å ha det sånn, og startet på en ny vei da jeg bestemte meg for å ta coaching utdannelse. Jeg fikk da se at det var mulig å ha det annerledes, å ha de gode dagene og sette pris på dem. 

Jeg har en intens tro på at hver og en av oss skal kunne ha gode liv. Det betyr ikke at du skal ha den "rette" kroppsformen, den "rette" jobben, eller noen annet som er utpekt som "rett". Et godt liv er noe vi alle har tilgang på, bare vi løser koden. Jeg vil hjelpe deg med å avsløre koden, slik at du kan finen ro nok til å leve det livet du ønsker og som du kan nyte. 

Ta kontakt

Trykk på "Kontakt meg" og for å ringe ringe meg eller sende en melding via kontaktskjemaet.

Ønsker du å sette opp en avtale trykk på "Avtal tid" ovenfor og forespør på en tid i kalendern. Du vil motta en bekreftelse på avtalen eller forslag til en annen tid.

Referanser

Pernille - "Du har veiledet meg til min egen sannhet/intuisjon. Lært meg å forstå hvordan tanker og følelser oppstår og hvordan jeg kan forholde meg til disse på en måte som gir meg mer glede og frihet. Du har vist meg lyset som finnes inne i meg og gitt meg tillatelse til å uttrykke det, slik at jeg nå tørr og tillate det selv."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer