Siri Mathiesen - Coach - DNCF sertifisert coach

Siri Mathiesen

Coach - DNCF sertifisert coach

Videosamtale

1 klientreferans

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Mitt høyeste ønske for deg er at du skal ha gode dager. Dager uten stress og kaos, uten angst og bekymring. Jeg vil hjelpe deg med å bli trygg på deg selv. Siri Mathiesen - Coach - DNCF sertifisert coach

Beskrivelse

Dritt lei!

Er du dritt lei av hvordan livet er nå om dagen? Jeg vet ikke hvordan du har det, men kanskje sitter du mye alene og kjeder deg, er frustrert, eller du har hele familien tett rundt deg hele tiden og får ikke alenetid, og det begynner å gå deg på nervene. Du kjenner at det begynner å tære på utholdenheten din. Kanskje du også har begynt å ta inn en del destruktive tanker, de tankene som ikke gir deg støtte, men heller det motsatte. Det er en ganske fortvilende situasjon å være i, og den holder deg gjerne nede. 

Dersom det er deg, så vil jeg bare si til deg at de negatve tankene ikke beskriver deg, selv om det kan føles sånn. Du er en flott person som gjør så godt du kan. Det er ingenting ved deg som må fikses. Det du trenger er å se styrken i deg selv. Når du ser styrken og dermed begynner å gjennomskue hva den negative egenpraten er for noe, så vil livet begynne å oppleves bedre. 

Om meg

Mitt ønske er å bistå deg i finne styrkene dine, finne den indre roen, finne veien til et behagelig liv. Livet er ikke ment å være vanskelig, det bare at vi er blitt lært opp til å takle det vanskelig. 

Jeg har selv hatt perioder i livet som var utrolig tunge. Tankene mine tok meg med på negative og tunge turer. Det ble sagt så mye stygt til meg inne i hodet mitt at jeg begynte å tro på det. Jeg har kjent på ønsket om å dø, og fortsår godt hvorfor noen kan tenke seg det. Likevel, jeg valgte livet. Og nå ser jeg mer og mer at det egentlig kan være et godt sted å være. Når jeg ikke tror på tankene i hodet, ikke bryr meg om dem (så lenge de på en eller annen måte klager), så er livet ganske ok. Det betyr ikke at det ikke er dårlige dager, men de betyr ikke så mye lenger. Jeg har sluttet å gi de tankene hedersplassen i minneboksen min.


Bakgrunn

Som flink pike så har jeg selvsagt tatt en solid coaching utdannelse. Først innen NLP, og deretter i noe som kalles de 3 prinsippene, og til slutt sertifisert gjennom Den Norske Coach Foreningen (DNCF). Dette for å sikre at jeg er kvalifisert til å bistå deg. Litt ekstra informasjon; min ikke-coaching utdannelse er kjemiingeniør og Master of Business Administration (MBA).  


Ta kontakt

Trykk på "Kontakt meg" og for å ringe ringe meg eller sende en melding via kontaktskjemaet.

Ønsker du å sette opp en avtale trykk på "Avtal tid" ovenfor og forespør på en tid i kalendern. Du vil motta en bekreftelse på avtalen eller forslag til en annen tid.

Referanser

Pernille - "Du har veiledet meg til min egen sannhet/intuisjon. Lært meg å forstå hvordan tanker og følelser oppstår og hvordan jeg kan forholde meg til disse på en måte som gir meg mer glede og frihet. Du har vist meg lyset som finnes inne i meg og gitt meg tillatelse til å uttrykke det, slik at jeg nå tørr og tillate det selv."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.