Siri Mathiesen - Coach - DNCF sertifisert coach - GoMentor
Siri Mathiesen - Coach - DNCF sertifisert coach

Siri Mathiesen

Coach - DNCF sertifisert coach

Oslo , Videosamtale

1 klientreferans

Personlig fremmøte

Personlig coaching 60 min 1.050 kr. Avtal tid

Personlig coaching 90 min 1.450 kr. Avtal tid

Lederstøtte i 1 år 149.000 kr. Avtal tid

Dette er en pakke for deg som leder som ønsker å justere virksomheten din til å være rettet mot tillits basert ledelse. Du ønsker å sette fokuset mot en større hensikt og mening enn kun å tjene penger. Du vil at du og alle dine kollegaer skal føle seg nyttige hver dag de er på jobb. Du vil at de skal bruke kompetansen og kunnskapen sin fullt ut dersom de ønsker det. Det betyr at flere personer på alle nivåer i din virksomhet vil ta beslutninger og gjøre det de mener er til det beste for virksomheen. Dersom du er trygg og tøff, så er dette en spennende mulighet for deg. Jeg gelder meg sykt mye til å få bistå deg i en slik prosess. 

Prisen er satt for innsats på 1 år. Den første måneden vil jeg bruke tid sammen med deg for å avklare hva du vil og hvorfor du vil det slik at du blir 100% sikker på hva du vil. Deretter så bruker vi tid på å avklare hva som holder deg tilbake og jobber med det. Deretter må andre i virksomheten involveres, og du starter en endringsprosess med meg som din støtetspiller der ejg er tilgjengelig for deg et par timer pr uke. 

Gruppe / seminar 500 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Online coaching 90 min (GoMentor videosesjon) 1.350 kr. Avtal tid

Online coaching 60 min (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mitt høyeste ønske for deg er at du skal ha gode dager. Dager uten stress og kaos, uten angst og bekymring. Jeg vil hjelpe deg med å bli trygg på deg selv. Siri Mathiesen - Coach - DNCF sertifisert coach

Beskrivelse

Dritt lei!

Er du dritt lei av hvordan livet er nå om dagen? Jeg vet ikke hvordan du har det, men kanskje sitter du mye alene og kjeder deg, er frustrert, eller du har hele familien tett rundt deg hele tiden og får ikke alenetid, og det begynner å gå deg på nervene. Du kjenner at det begynner å tære på utholdenheten din. Kanskje du også har begynt å ta inn en del destruktive tanker, de tankene som ikke gir deg støtte, men heller det motsatte. Det er en ganske fortvilende situasjon å være i, og den holder deg gjerne nede. 

Dersom det er deg, så vil jeg bare si til deg at de negatve tankene ikke beskriver deg, selv om det kan føles sånn. Du er en flott person som gjør så godt du kan. Det er ingenting ved deg som må fikses. Det du trenger er å se styrken i deg selv. Når du ser styrken og dermed begynner å gjennomskue hva den negative egenpraten er for noe, så vil livet begynne å oppleves bedre. 

Om meg

Mitt ønske er å bistå deg i finne styrkene dine, finne den indre roen, finne veien til et behagelig liv. Livet er ikke ment å være vanskelig, det bare at vi er blitt lært opp til å takle det vanskelig. 

Jeg har selv hatt perioder i livet som var utrolig tunge. Tankene mine tok meg med på negative og tunge turer. Det ble sagt så mye stygt til meg inne i hodet mitt at jeg begynte å tro på det. Jeg har kjent på ønsket om å dø, og fortsår godt hvorfor noen kan tenke seg det. Likevel, jeg valgte livet. Og nå ser jeg mer og mer at det egentlig kan være et godt sted å være. Når jeg ikke tror på tankene i hodet, ikke bryr meg om dem (så lenge de på en eller annen måte klager), så er livet ganske ok. Det betyr ikke at det ikke er dårlige dager, men de betyr ikke så mye lenger. Jeg har sluttet å gi de tankene hedersplassen i minneboksen min.


Bakgrunn

Som flink pike så har jeg selvsagt tatt en solid coaching utdannelse. Først innen NLP, og deretter i noe som kalles de 3 prinsippene, og til slutt sertifisert gjennom Den Norske Coach Foreningen (DNCF). Dette for å sikre at jeg er kvalifisert til å bistå deg. Litt ekstra informasjon; min ikke-coaching utdannelse er kjemiingeniør og Master of Business Administration (MBA).  


Ta kontakt

Trykk på "Kontakt meg" og for å ringe ringe meg eller sende en melding via kontaktskjemaet.

Ønsker du å sette opp en avtale trykk på "Avtal tid" ovenfor og forespør på en tid i kalendern. Du vil motta en bekreftelse på avtalen eller forslag til en annen tid.

Referanser

Pernille - "Du har veiledet meg til min egen sannhet/intuisjon. Lært meg å forstå hvordan tanker og følelser oppstår og hvordan jeg kan forholde meg til disse på en måte som gir meg mer glede og frihet. Du har vist meg lyset som finnes inne i meg og gitt meg tillatelse til å uttrykke det, slik at jeg nå tørr og tillate det selv."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.