skilsmisse, samlivsbrudd, barnefordeling, narsissistisk personlighetsforstyrrelse, psykopa - GoMentor
Line Strandvik - Skilsmissecoach

Line Strandvik

Skilsmissecoach

GoMentor 24/7

30 referanser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

skilsmisse,samlivsbrudd,barnefordeling,narsissistisk personlighetsforstyrrelse,psykopat,utroskap,relasjoner,narsissist,lavt selvverd,depresjon,angst,parforhold Line Strandvik - Skilsmissecoach

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VEILEDNING.


Få trygge og glade skilsmissebarn og bli lykkelig skilt

                                                  selv om du har et vanskelig forhold til eksen

 
Jeg hjelper skilte til å få trygge og glade barn etter samlivsbrudd og bli lykkelig skilt. Jeg tilbyr kun hjelp til enkeltmennesker, ikke til (eks)par fordi det er ikke alle som vil ha trygge og glade skilsmissebarn. Selv om de sier de vil, kan de ha en annen agenda som er viktigere. Da må den andre parten angripe saken fra en annen vinkel. De trenger en dypere forståelse for problemet og lære å løse det fra innsiden. Når krigen foregår på et psykisk plan, er det der fokuser bør ligge.

 

Hva er lykkelig skilt?

 • Du føler deg komplett, sterk, trygg og stolt av deg selv
 • Du nyter livet som singel eller i et nytt og velfungerende forhold 
 • Dine barn er trygge og glade
 • Du har et problemfritt forhold til eksen 

 

Min spesialitet er hvordan bli lykkelig skilt fra en manipulator/narsissist når man har barn sammen. Det er viktig å stå sterkt i seg selv før eventuell mekling eller rettssak om barnefordeling. Jeg hjelper mine klienter til å bli immune mot narsissistisk misbruk, slik at de og barna kan leve i fred etter bruddet.

 


Hvordan ble jeg skilsmissecoach?

Min kompetanse har jeg opparbeidet "the hard way". Jeg slet i mange år med depresjon, angst og manglende livslyst, før jeg oppdaget at destruktive forhold var årsaken til problemene. Jeg fant mønsteret i meg selv jeg måtte endre. Jeg er selv både lykkelig skilt og lykkelig sammen. Jeg har to barn fra et tidligere forhold og et barn med nåværende samboer. Ærlighet, integritet og medfølelse er nå sentrale verdier i alle mine relasjoner, inklusiv arbeidsrelasjoner og kundeforhold.

 

Hvordan jobber jeg?

Metoden jeg har god erfaring med er min egen hoderyddingsmetode hvor du blir bevisste om hva du tenker, slik at du kan endre det du tenker og dermed hvordan du reagerer. Vi avslører dine falske tanker ved at du lærer å lytte til din indre løgndetektor: følelsene. Jeg har tidligere jobbet som yogalærer, meditasjonslærer og healer, men jeg har en formell bakgrunn som sivilingeniør, kvalitetsleder og risikoleder. Jeg jobber strukturert, men med intuisjon og hjerte. Veiledende samtaler foregår online med eller uten kamera etter ditt ønske.

 


Hva kreves av deg?

For at du skal få utbytte av samtaler med meg, må du være villig til å ta ansvar for din situasjon og endre gamle vaner. Det betyr at du må stille meg spørsmål om alt du lurer på, praktisere det du lærer og ikke gi opp før du lykkes. Du må tro det er mulig før du ser at det er mulig.

Skilsmissecoach
Line Strandvik

Referanser

Karianne 39år, Oppland - "Jeg vil anbefale alle som tviler i sine relasjoner å bruke Line. Hun hjelper slik en kan se ting tydeligere. Jeg synes det var nyttig med tett kontakt i starten og at Line alltid svarte meg for eksempel på mail når jeg hadde behov. Jeg tar med meg videre at jeg må se på mine ”røde tanker” og se hvilken ”sannhet” det egentlig er i dem. Så erstatte de med grønne tanker. Line backet meg opp, men presset meg aldri til å gjøre noe. Når samme tankene og følelsene kommer tilbake så lærte jeg at jeg måtte ta de fremme å ”se på de”. Finne ut hvorfor de kommer. Jeg har i flere år bare skjøvet problemer under teppet og forsøkt å innrette meg på best mulig måte slik hverdagen skulle bli ok. Jeg har lært at det ikke skal være slik."  Les mer  Les mindre

Kvinne (40) Nord-Trøndelag - "Jeg har endelig fått hjelp til å se at jeg ikke er syk, men at jeg skal ta mine følelser på alvor Jeg trodde det ville bli vanskelig og upersonlig å snakke gjennom Skype eller telefon, men dette fungerte veldig bra for meg. Samtalene har vært effektive, konkrete, systematiske og rett på sak. Line har alltid stilt godt forberedt, gitt meg hjemmeoppgaver og satt seg godt inn i mine besvarelser. Dette har gjort at jeg har følt meg respektert og tatt på alvor. Jeg har tidligere gått til behandling hos psykiater og psykolog. Jeg har opplevd at de er mer opptatt av å sette en diagnose på meg, og «sette meg i bås», enn de er av å lytte til hva det er som opptar meg. I samtalene med Line har jeg blitt tatt på alvor med det jeg ønsker å snakke om. Vi har delt opp problemene, og gått i dybden på dem. Line har stilt spørsmål som har gjort at jeg har reflektert over min situasjon på nye måter. Jeg har endelig fått hjelp til å se at jeg ikke er syk, men at jeg skal ta mine følelser på alvor. Jeg har fått hjelp til å se at jeg ikke er ferdig med det forholdet jeg er i. Jeg er på rett sted. Konfliktene skal jeg lære av. Fått hjelp til å se feil jeg gjør, som jeg ikke ser selv. Jeg har lært å ta ansvar for det som er mitt ansvar – ikke ta ansvar for det som ikke er mine problemer. Jeg er blitt litt flinkere til å si det jeg mener, jeg vippes ikke så lett av pinnen. "  Les mer  Les mindre

Kvinne (35) Oslo - "Jeg har fått større tro på meg selv og min verdi Allerede i begynnelsen av forløpet fikk jeg en skikkelig aha-opplevelse som forandret forholdet mitt til hundre ganger det bedre! - Jeg blir generelt veldig inspirert av Line. Hun stråler selvtillit og styrke. Og det smitter bare med ditt nærvær, det at du er deg selv så tydelig åpner opp for at andre også kan få være slik. Veldig betydningsfullt. - Jeg har lært å tenke mer på meg selv, ta meg selv mer på alvor og ta bedre vare på meg selv - Jeg har skjønt hvor viktig det er å omgi seg med mennesker som har de egenskapene jeg trenger, og jeg har nå mindre dårlig samvittighet for å ikke omgi meg like mye med alle - Jeg har blitt påminnet om at andre er ansvarlige for egen lykke, og at det å ofra seg selv for å hjelpa andre hele tida ikke er bra, jeg har blitt flinkere til å si ifra på jobb om at jeg har for mange arbeidsoppgaver - Jeg har skjønt viktigheten av å ikke tillate meg selv bli såra. Det var en lettelse å innse, at jeg ikke trenger å leve med å ha det vondt. Jeg trodde på en måte jeg fortjente å bli såra, at alt var min feil, fordi jeg sikkert tenkte noe feil eller følte noe feil. - Nå vet jeg at jeg må finne en løsning. - Jeg kan ta meg selv og mine følelser mer på alvor - Jeg føler meg tryggere på at jeg fortjener å bli hørt og tatt på alvor. - Større tro på meg selv og min verdi, det har jeg fått! "  Les mer  Les mindre

Kvinne (33) Buskerud - "Det er mer plass til meg nå Jeg tvilte på om jeg skulle dette, men er utrolig glad for å ha gjennomført – og ser tydelige resultater. Jeg har fått klarhet i forholdet mitt, og føler det er mer plass til meg nå. Sammen med Line har vi har lagt ned illusjonene og fått mer realisme inn i livet mitt. Jeg er nå i stand til å sette klare grenser, ta kontrollen over meg selv, og bruker ikke lenger andre som barometer på hvordan jeg skal oppføre meg. Vi har endret mine sannheter om meg selv, og jeg bygger nå videre på det som er bra. Dette forløpet har vært gull verdt for meg i min utvikling på jobben også. Jeg vet at jeg er på vei, på min vei."  Les mer  Les mindre

Kvinne (42) Møre og Romsdal - "Jeg kan nå med større selvsikkerhet utføre skilsmissen Jeg var usikker på hvordan dette ville fungere, men ser at det er faktisk en investering man må kunne ta seg råd til, for jeg kan nå med større selvsikkerhet utføre skilsmissen jeg hadde kommet til å utsatt en tid, noe som hadde gjort meg veldig tung og deprimert. Det er godt å få bekreftet at det jeg tenker og gjør er riktig – og at jeg kan handle utifra det. Jeg har blitt sterkere og sikrere i mine handlinger. "  Les mer  Les mindre

Kvinne (46) Grenland - "Jeg har fått en bedre relasjon til min mann Relasjonen mellom meg og min mann har blitt bedre. Det har vært nyttig at en utenforstående har utfordret meg på områder jeg tidligere bare har fått støtte/sympati. Jeg har blitt mer bevisst på hvordan jeg kommuniserer og hvilken betydning det har for mottakeren. Jeg anbefaler veiledning med Line fordi jeg ser at mange blir veldig oppgitte over alt partnere ikke gjør, eller burde gjort. Det kan være nyttig for mange å lære mer om hvordan de kan endre på egen atferd og tankemønstre."  Les mer  Les mindre

Kvinne (35) Driva - "Det er styrkende å få vite at jeg har så mye i meg og kan få til så mye Jeg lurte en liten stund på om det var egoistisk av meg å bruke så mye penger på meg selv, men har jo sett at dette har gagnet hele familien ved at jeg har lært så mye. - Jeg har endret syn på sønnen vår sitt ”handicap”, som viser seg å være en gave og en styrke på mange måter. Etter at jeg sluttet å behandle han “annerledes”, har han blitt mindre skjør og virker mye sterkere. Han er glad og har blitt invitert med hjem til nye barn i barnehagen, så han har også utvidet kretsen sin. - Jeg har holdt en presentasjon på jobben foran ca 40 mennesker, og har aldri vært så rolig i en sånn sammenheng før, følte meg lett som en sky resten av dagen og følte at det ga meg mye styrke. - Jeg kan lettere ta valg og føle meg tilfreds med dem - Jeg bekymrer meg ikke lenger for fremtiden - Jeg kan si meningen min og oppleve at ved å gjøre det så endrer ting seg rundt meg - Det er veldig positivt og styrkende å vite at jeg har så mye i meg og at jeg kan få til så mye Jeg vil absolutt anbefale Line til andre. Hun er lett å få tillit til og ingen spørsmål eller tanker er rare og dumme å stille. Følte at vi kunne snakke om alt, og det tror jeg det er mange som har behov for. Line har en egen evne til å gjøre ting ufarlig bare man tør å ta det opp i lyset og lufte det. Det eneste jeg ville ha forandret på var antall timer, skulle gjerne hatt flere, da vi på slutten kom inn på temaer som jeg gjerne ville brukt mer tid på."  Les mer  Les mindre

Kvinne (51) Nordland - "Etter en uutholdelig jobbsituasjon har jeg nå fått en ny og bedre jobb Det å ha en mentor/sparringspartner skulle vært mer utbredt blant ledere og andre som ønsker det i næringslivet. Jeg anbefaler Line. Etter veiledning med henne har jeg blitt bedre til å fokusere på det positive og tar raskere avgjørelser og får ting gjort. Jeg hadde opplevd en uutholdelig jobbsituasjon over tid, hvor jeg satt igjen med en følelse av at jeg ikke dugde til noe. Line ga meg muligheten til å se saken min fra et annet ståsted, og derav muligheten til å gå ut av min komfort sone. Min markedsverdi var vanskelig å se for meg. Av og til må en fra utsiden se det og fortelle en det. Vi startet en prosess jeg ikke hadde greid alene. Jeg har nå både fått ny jobb og flyttet langt. Line er både kunnskapsrik og var justerbar i forhold til hvor jeg sto og hva jeg skulle ha hjelp til. Det å ha en slik god sparringspartner var alfa og omega for meg. "  Les mer  Les mindre

Mann (45) Oslo - "Jeg tviler ikke lenger på vårt forhold i dag – en enorm lettelse Jeg vil anbefale Line til alle som vil ha et forhold de vil trives i, og som gjør at du vokser som menneske OG som vil ha det på kortest mulig tid! Line er varm, klok, samtidig som hun er krystallklar. Hun kan enkelt skille et poeng, fra illusjon, tåke, tvil, egne unnskyldninger, slik at du står igjen med en klarhet du kan bruke til noe. Dette er veldig befriende, at noen ser deg 100%. Jeg tviler ikke lenger på vårt forhold idag, noe som er en enorm lettelse i seg selv. Å leve med tvil er tungt. Jeg trenger ikke forberede ubevisst på skilsmisse hele tiden. Jeg har blitt tydeligere på hva som er mitt og min partner sitt ansvar, og jeg har også blitt tydeligere på mine behov. Forholdet har blitt bedre, jeg ser partneren tydeligere. Kommunikasjonen er renere og tydeligere. Jeg har også erfart at det jeg likte minst med forholdet før, er det som jeg kan utvikle meg mest på og har veldig god nytte av å utvikle meg på. "  Les mer  Les mindre

Kvinne (47) Nordland - "Jeg kan nå stå i ting uten å rømme Jeg tar nå mer ansvar for meg selv, og kan stå i ting uten å rømme. Jeg klarer å være mer ærlig, og føler en lettelse ved at jeg slipper å bære på det. Jeg ser at det jeg har godtatt som sannheter, ikke nødvendigvis er det. Line er direkte og ser ting som jeg ikke ser. Jeg har allerede anbefalt henne til andre, fordi jeg ser så mange trenger det for å komme videre."  Les mer  Les mindre

Kvinne (35) Bærum - "Jeg har fått tryggheten til å gjennomføre samlivsbruddet Det har vært nyttig å ha noen som hjalp meg til å rydde opp i tankene, strukturere kaoset, en som lyttet uten å dømme. Jeg føler meg nå trygg på mine valg. Jeg har fått tryggheten til å kunne handle og gå videre, dvs. gjennomføre samlivsbruddet. Jeg anbefaler Line fordi hun har relevant erfaring og nyttige verktøy, som setter problemstillingen i perspektiv. Jeg har oppdaget hvor viktig det er å ha noen dyktige mennesker å kommunisere med og løse utfordringer med. Det koster for mye tid og krefter å stå alene, og venner og familie er ikke alltid ideelle samtalepartnere. "  Les mer  Les mindre

Kvinne (51) Tjøme - "Jeg trenger ikke lenger grue meg til å møte min eks og hans familie Jeg vil definitivt anbefale Line til andre. Dette fordi hun er så flink til å se deg som person, og vet hvor hun kan hjelpe deg videre. Hun gir seg heller ikke før du ser endringer. Jeg ble skilt for 17 år siden. Mine traumatiske opplevelser i forbindelse med skilsmisse og rettsaken, hvor min mann fikk hovedomsorg for barna, medførte at jeg ble veldig bitter og følte meg maktesløs. Selv om det har sittet i så lenge, har jeg ikke greid å jobbe meg igjennom det. Jeg har heller satt lokk på alle følelsene rundt det. Line fikk meg til å åpne meg opp, kjenne på alle de vonde følelsene. Maktesløshet og bitterhet ble erstattet med styrke og rettferdighet. Jeg greier nå å glede meg mere, jeg har begynt å se verden med litt nye øyne. Jeg trenger ikke lenger grue meg til å møte min eks og hans familie. "  Les mer  Les mindre

Linn (33) Asker - "Jeg føler meg ikke lenger som et offer, selv om mannen min gikk fra meg Jeg har ikke lenger dårlig samvittighet ovenfor mine barn, og ikke dårlig samvittighet for det partneren ikke har gjort eller presterer. Jeg har tilbragt en del tid sammen med en par-psykolog. Det var litt frustrerende, og gav en følelse av å stå på stedet hvil, med et fokus om hva vi burde ha gjort. Samtalene med Line gir derimot tydelig utfordringer, ikke rom for å ”bli i det gamle”. Her var det ingen ”dulling” og kos, men ærlige og direkte tilbakemeldinger. Line kaller en spade en spade, det treffer meg. Jeg sitter igjen med økt selvtillit, selvfølelse og selvinnsikt, og ikke minst troen på at jeg blir lykkelig i livet mitt på bakgrunn av det jeg gjør selv, og ikke det andre gjør for meg. Jeg er blitt mer bevissthet rundt egne adferdsmønster. Jeg ser min del i at forholdet vårt ikke fungerte."  Les mer  Les mindre

Kvinne (45) Rogaland - "Jeg fikk hjelp til et vanskelig valg Da jeg kontaktet Line hadde jeg hatt et forhold på si i lengre tid uten at min mann visste om det. Jeg var i ingenmannsland – ute av stand til å gå helt inn for verken det ene eller andre. Line er god på å se hvor problemet ligger og holde rett fokus. Hun la også press på meg da jeg trengte det. Vi ryddet unna irrelevante tanker, dårlig samvittighet og skyldfølelse. Vi satt fokus på det jeg kan gjøre noe med og ikke bry meg om ”alle andre”. Jeg har nå lagt alle kortene på bordet til de jeg er glade i. Min mann og jeg har nå gode og nære samtaler. Jeg har avsluttet det andre forholdet og har besluttet å bli hos min mann, og vi jobber aktivt for at vi skal få dette til. Jeg klarer nå å være ærlig om mine følelser og det jeg trenger. Jeg går ikke lenger bak ryggen på de jeg er glade i."  Les mer  Les mindre

Kvinne (39) Østfold - "Kjæresten min vil ha meg igjen og jeg har fått min verdighet tilbake Jeg vil anbefale Line til alle og det har jeg også gjort, fordi hun snur det umulige til å bli enkelt. Hun fokuserer på det enkle og sannferdige, og har fått meg til å føle at jeg betyr noe. Hun stryker meg så absolutt ikke med hårene og prater rett fra levra!! Føler også at hun er personlig engasjert, noe som føltes godt når det stod på som verst. Da hadde jeg Line som en ryggrad og som heiet på meg, det trengte jeg virkelig!!!!! Nå kan jeg stå fram med mine meninger og bli trodd og akseptert, blir hørt og ikke bli tråkket på. Jeg trenger ikke forklare meg over alt jeg gjør eller vil gjøre eller har gjort. Jeg trenger ikke å gå med klump i magen over å bli mistrodd. Jeg har fått selvtillit og ryggrad. Den fineste positive endringen er jo at kjæresten min vil ha meg igjen og er hos meg fremdeles. Vi har planer sammen og kommuniserer bedre enn før og respekterer hverandre. Tusen takk Line, du gav meg livet tilbake !!!!! "  Les mer  Les mindre

Kvinne (46) Hordaland - "Eg er ikkje lenger deprimert eller har angst Eg tvilte i utgangspunktet på om eg skulle dette fordi det kosta ein del penger, som eg i utgangspunktet ikkje hadde, men eg likte Line fra første stund, og etter å ha snakka med ho på tlf om kva ho kunne hjelpa meg med, kunne eg ikkje sei nei, sjølv om eg tvilte på at det var mulig å oppnå alt. Har ikkje angra ett sekund, sjølv om det har vært hard jobbing. Vel verd kvar krona! Eg har forandra meg fra å være deprimert, frustrert, delvis sjukmeldt, ha angst og stort stressnivå i kroppen, vondt i nakke, skuldre, hodet, lite energi, fortvila over min håplause jobbsituasjon og min private situasjon, til å være full av energi, glad, friskmeldt i samme jobb som før, men ting har endra seg, fordi eg har endra meg. Eg har fått oversikt over økonomien, utsikt til meir lønn, tatt meir styring i livet mitt, og på jobben min, i stedet for å være frustrert. Eg har meir drivkraft og energi- både i heimen og på jobb. Mykje lettare til sinns, og gleder meg til kvar ny dag. Og har tatt meir action i livet mitt, spesielt i forhold til jobben og økonomien min. Har fått bedre tru på meg sjølv og kva eg egentlig kan klara. "  Les mer  Les mindre

Linn (40) Bergen  - "Jeg har fått klarhet i tankene mine Jeg anbefaler Line til alle som vil utvikle seg og bli tydeligere på hvem de er og hvordan de kan oppnå å tørre å være den personen. For tre måneder siden sto jeg midt i en situasjon der jeg på ene siden hadde en elsker som jeg var dønn forelsket i og ønsket å etablere meg sammen med. På den andre siden var jeg gift med en jeg en fantastisk mann jeg er uendelig glad i, men som jeg kjedet meg med. Jeg trengte en støttespiller som uten å kjenne meg kunne hjelpe meg til å få klarhet i hva jeg faktisk ønsket og hvordan jeg kunne finne ut av det til beste for alle parter. Line har gjennom disse månedene vært min krykke og sparringspartner. Etter tre måneder har jeg fått tatt mine nødvendige avklaringer med min elsker der jeg vet at det ikke skal være oss nå. Forholdet til min mann har forbedret seg og ene og alene av den grunn av at Line har lært meg å være tydeligere ovenfor han og tydeligere ovenfor meg selv på hva jeg ønsker. I dag vet jeg sikkert at jeg skal jobbe mer for å vite sikkert om min og mann og jeg skal fortsette, elskeren er ryddet vekk på en fin måte og hverdagen føles bedre. Jeg vet fortsatt ikke hva fremtiden vil bringe, men jeg føler meg bedre rustet til å møte den takket være nyttige verktøy jeg har lært av Line. "  Les mer  Les mindre

Kvinne (41) Bergen - "Jeg har blitt tryggere på at jeg skal avslutte ekteskapet Jeg har blitt tryggere på at min avgjørelse om å avslutte ekteskapet er den riktige avgjørelsen for meg. Det har vært nyttig å ha en nøytral samtalepartner, og få konkrete tips til hva jeg kan si til. Jeg anbefaler Line til de som trenger hjelp til å få klarhet i hva de vil med livet sitt. Jeg kan nå snakke mer åpent, være ærlig om hva jeg tenker og mener i møte med andre som har innvendinger mot min beslutning. Jeg trenger ikke lenger dekke over sannheten. Jeg trenger ikke lenger å lyve for meg selv og de jeg er glad i."  Les mer  Les mindre

Kvinne (38) Oslo - "Jeg har brutt ut av et ekteskap jeg ikke lenger ønsket å være i Jeg har lært å fokusere på hva som er viktig og riktig for meg, og ikke hva alle andre tenker. Jeg har tatt konsekvensen av dette og brutt ut av et ekteskap jeg ikke lenger ønsket å være i. Jeg føler meg fri. Jeg har fått større aksept for hvem jeg er og står stødigere i mine egne meninger og beslutninger. Jeg har fått hjelp til å bryte ting ned i hva som er reelt og ikke, samt hva som er viktig og ikke. Jeg vil anbefale dem som kommer med konkrete problemstillinger om livsvalg, til å ta veiledning hos Line. Fordi hun skaper en klarhet i situasjonen og det følte kaoset, og lar løsningen gi seg selv. I tillegg er hun støttende i prosessen med å gjøre alvor av beslutninger som tas."  Les mer  Les mindre

Siri (38) Bergen - "Jeg var på randen av å ville flyttet ut, og nå: Love is in the air! Jeg anbefaler Line til de som tviler på hvordan de skal ta viktige valg i livet og stole på at det er det riktige for dem. Jeg trenger ikke lenger bruke energi på tanker om at jeg ikke har et godt liv og hvordan jeg skal få endret det. Jeg fikk hjelp til å sortere tankene mine og bli bevisst selv, før jeg gikk til mannen min og la frem det jeg hadde på hjertet. Det var nyttig å bli pushet til å handle, ikke bare la livet suse videre som før. Jeg har blitt mer oppmerksom på at jeg må stå på kravene og bli mer entydig i min kommunikasjon. Jeg har funnet tilbake til åpenhet, lidenskap og kjærlighet i forholdet til mannen min."  Les mer  Les mindre

Sofie (46) - "Ingenting kan måle seg med den hjelpen Line gir Jeg vil anbefale Line på det sterkeste til alle som føler de har mistet fotfeste i livet, til alle som er i tvil om viktige valg de skal ta, til alle som trenger en hjelpende hånd for å finne en riktig retning i livet og til alle som vil styrke troen på seg selv. Jeg er totalt utbrent/ kronisk utmattet og sliten av pågående konflikt. I min vanskelige prosess har jeg hatt flere timer hos psykolog men ingenting kan måle seg med den hjelpen Line gir. Hun gir verktøy slik at man klarer å gjøre den jobben som må gjøres for å få det bedre. Line er toppen, kan ikke få rost henne nok, hun gir så mye av seg selv og du føler at hun tror deg og at hun virkelig vil hjelpe. Hjelpt meg har hun i alle fall gjort og vet hun vil hjelpe alle som kommer i kontakt med henne, uansett situasjon! "  Les mer  Les mindre

Line (30) - "Jeg føler meg sterkere, stødigere, tryggere Det har vært veldig godt – og positivt utfordrende – å snakke med noen som har satt seg inn i min situasjon og min måte å tenke på med slik interesse og engasjement. Jeg opplevde Line som oppriktig opptatt av å hjelpe meg. Hun evnet samtidig å ”stille meg til veggs” og gjøre meg bevisst på mine ulogiske, destruktive og umodne tanker uten at det opplevdes dømmende på noen måte. Jeg tror egentlig de aller fleste kunne hatt nytte av samtaler med henne. Men spesielt hvis: - man kjenner seg litt lost og ikke klarer å sette fingeren helt på akkurat hva problemet er - føler at man har stagnert i livet - opplever hverdagen som litt meningsløs - kjenner at man står fast og ikke er i stand til å gå videre fra en gammel vanskelighet - dras i ulike retninger og sliter med å få tatt en viktig avgjørelse - står i en energikrevende konflikt enten privat eller i arbeidslivet - har problemer med angst, depresjon eller bare føler seg sliten og nedfor Jeg er blitt bedre kjent med meg selv, fått større forståelse for mine egne tanker og reaksjoner. Hodet føles mindre kaotisk, jeg har fått knagger å henge tankene/uroen på. Jeg føler meg sterkere, stødigere, tryggere. Jeg får oftere enn før en plutselig følelse av lykke og frihet, føles som at alt er mulig og at det ikke finnes en bekymring i verden. "  Les mer  Les mindre

Elise (34) - "Jeg er blitt stø i meg selv Før samarbeidet med Line spilte jeg litt skuespill på hjemmebane. Jeg forsøkte å overbevise, også meg selv, om at ting blir kanskje som før hvis jeg bare feier alt under teppet. Gjennom samarbeidet har jeg fått noen konkrete verktøy. Spesielt det å kaste ballen over til partneren. Stille spørsmål. Finne den grønne knappen. Det er utrolig effektivt! Nå er jeg stø i meg selv, og da er det heller ikke så vanskelig å ta opp ting med partneren og stå i det uten frustrasjoner, sinne og masse forstyrrende følelser. Jeg kan nå konsentrere meg mer om fremtiden og fokuserer på hva som må gjøres videre nå for å få det bra."  Les mer  Les mindre

Kvinne (48) Akershus - "Jeg har fått flere verktøy jeg kan bruke i vanskelige situasjoner Jeg vil absolutt anbefale Line til andre og det har jeg gjort allerede. Hun gjør en fantastisk jobb, er virkelig med, engasjerer seg, og stiller opp når en trenger hjelp. Jeg er blitt bedre kjent med meg selv og forstår bedre mine tanker og reaksjoner. Jeg ser min situasjon mye klarere, og jeg vet hva jeg skal gjøre for å få det bedre. Jeg har fått flere verktøy som jeg kan bruke i vanskelige situasjoner. Jeg tar nå mer ansvar for meg selv og mine behov istedenfor å tenke på og tilfredsstille behov til alle andre unntatt meg selv."  Les mer  Les mindre

Grethe (47) - "Det har blitt lettere å si nei Det er frigjørende å treffe noen hvor ekteskapet ikke er det eneste saliggjørende og riktige. Jeg har opplevd at det er mye uærlighet rundt ekteskapet og hvorfor man skal bli uansett hvordan. Jeg kjenner det som om jeg har blitt modigere på en positiv måte. Jeg må ikke bli i ekteskapet hvis dette ikke er hva jeg selv vil. Jeg kjenner nå bedre etter i forhold til hva jeg selv vil, kan og ønsker meg. Jeg kjenner litt bedre etter før jeg sier ja; vil jeg virkelig dette? Det har blitt lettere å si nei. Jeg har bedre tro på meg selv at jeg kan få det slik jeg ønsker – men da må jeg virkelig ville det selv, og ha tro på at jeg kan få det til. Uten å ville, uten å prioritere, så skjer det heller ingen endringer."  Les mer  Les mindre

Janne (43) Sørlandet - "Fornuften fortalte meg at jeg burde egentlig ha det bra og være fornøyd med det jeg hadde. Familien burde gå foran alt. Jeg er ikke lenger i tvil, jeg vet at jeg ikke kan få et godt liv med min eks. Jeg skal aldri mer fornekte eller sette til side det magefølelsene og følelsene mine forteller meg. Jeg ser nå at når jeg har det bra, får familien min det bra også. Jeg anbefaler Line til de som tviler på om de bør bli eller gå."  Les mer  Les mindre

Elisabeth (42 år) Vestfold - "eg har lært mer av Line enn alle psykologtimene jeg har hatt Line er en direkte, ærlig, engasjert og hjertegod veileder. Jeg har fått mer empati for meg selv, men også mer empati for partneren min. Jeg ser situasjoner klarere, og kan kommunisere bedre. Jeg har i mye større grad klart å legge utroskaphendelsen og løgnene rundt dette vekk, jeg ser hvordan dette kunne skje og har ryddet opp i hodet rundt denne hendelsen. Kombinasjonen med mail, ukesoppgaver og telefonsamtaler er en kjempe fin løsning. Det aller beste var nesten alle disse mailene som ble besvart i tillegg mellom slagene. Når det skjedde vonde/akutte situasjoner var Line der med en gang. Det var en skikkelig bonus og en følelse av oppriktig engasjement."  Les mer  Les mindre

Regine - "Du treffer punkter så det jomer i vegger og tak…..og takk for at du deler erfaring. Har måttet lese flere ganger, reflektere og kjenne etter. Tror jeg forlenger kontrakten til sånn ca 90 år, det dukker opp sååååå mye som jeg må få ordnet opp i hahaha…."  Les mer  Les mindre

#lykkeligskilt (49), Hedmark/Magnor - "Line var til stor hjelp når jeg flyttet ut av et 30 årig forhold som ikke fungerte. Jeg følte meg veldig alene og med stor skyldfølelse fordi jeg mistet kontakten med min yngste sønn. Line var en god sparringspartner og trakk meg opp når jeg følte meg alene og nede. Hun er god til å fortelle deg at du ikke har gjort noe feil. Jeg tror jeg fort kunne gått på en real knekk hadde det ikke vært for Line. Verdt å merke seg at dette er coaching. Du må gjøre jobben selv. Viktig å jobbe med de tingene dere blir enige om i samtalene. Du må være bevisst på hva du må endre på i din adferd for å oppnå de endringer du ønsker. Jeg kommer til å benytte Line igjen når deling er over og jeg har flyttet hjem igjen etter at x’en har flyttet ut. "  Les mer  Les mindre

Sissel 46 Aust-Agder - "Jeg brukte Line i en periode hvor jeg var usikker på om jeg skulle bli eller gå. Det var en stort problem for meg å skulle såre min samboer. Og jeg ønsket å bli sikker på min avgjørelse. Jeg trengte kun én samtale med Line – hun fikk meg til å innse at jeg må stole på magefølelsen min som har fortalt meg at dette ikke er riktig for meg. Fikk meg også til å se at jeg ikke er en god kjæreste for min samboer. Jeg er nå midt i prosessen med å selge felles bolig og kjøpe ny bolig. Angsten og usikkerheten er borte, og jeg vet at dette kommer til å gå bra. Slitsomt mens man er oppe i det, men vil få det så mye bedre på sikt. Anbefaler Line til alle som strever med å ta riktig beslutning i forhold til å bli eller gå!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer