Katinka Strøm Lyngroth - Parterapeut, Psykoterapeut, Coach

Katinka Strøm Lyngroth

Parterapeut, Psykoterapeut, Coach

Drammen

5 referanser

Personlig fremmøte

Individuell terapi/ coaching 2.000 kr. Avtal tid

Jeg bruker to klokketimer pr. konsultasjon, for å få det beste ut av hvert møte.

Parterapi 2.250 kr. Avtal tid

Jeg bruker to klokketimer pr. konsultasjon, for å få det beste ut av hvert møte.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg tilbyr parterapi, psykoterapi og coaching i behagelige, avskjermede omgivelser. 18 års erfaring og gode referanser. Kort ventetid. Også ettermiddag/ kveld. Katinka Strøm Lyngroth - Parterapeut, Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Jeg tilbyr parterapi, psykoterapi og coaching i behagelige, avskjermede omgivelser. Har 18 års erfaring og gode referanser. Kort ventetid. Tilbyr også timer på ettermiddag/ kveld.

 

Min erfaring tilsier at en time er for knapp tid til å gå i dybden i en sesjon. Jeg bruker derfor to hele klokketimer pr. konsultasjon.

 

 Parterapi

 

Er dere et par som sliter med kommunikasjonen, og opplever at dere lett går inn i destruktive mønstre?


I så fall kan jeg hjelpe dere med å finne ut hva dette skyldes, og gi dere redskaper for å komme inn på et nytt og konstruktivt spor.

 

Spørsmål til ettertanke:

 • Spiser hverdagens krav opp overskuddet vi trenger for å være gode kjærester?
 • Kommuniserer vi på en konstruktiv eller destruktiv måte?
 • Viser vi respekt for hverandre?
 • Er vi generøse og tolerante overfor hverandre?
 • Har vi fysisk og følelsesmessig nærhet til hverandre?
 • Er kos og sex fortsatt en naturlig del av samlivet?
 • Har en eller begge følelsesmessige triggerpunkter fra tidligere i livet, som forårsaker frustrasjon, smerte og konflikter i forholdet?
 • Sliter en eller begge med humørsvingninger eller urimelig sjalusi?
 • Dersom en av partene har vært utro: Hva gjør vi for å lege sårene og gjenopprette tilliten?
 • Sliter vi med kommunikasjonen med barn eller andre i familien?

 

Hvordan kan jeg hjelpe dere?

 

Jeg kan blant annet:

 • Stille spørsmål som hjelper dere til å klargjøre hva dere trenger å jobbe med.
 • Hjelpe dere til å bli klar over hvordan dere kommuniserer (eller ikke kommuniserer), og å skape en mer fruktbar form for kommunikasjon og samhandling.
 • Gi dere konkrete verktøy som nettopp dere trenger for å komme videre.
 • Om ønskelig kan jeg også arbeide med dere enkeltvis, for å hjelpe til med å bearbeide traumer, endre gamle og uønskede mønstre, og å styrke selvfølelse og andre personlige ressurser.

 

Psykoterapi og coaching

 

Du kan komme til meg med alle slags problemer og utfordringer som gjelder deg selv og din livssituasjon, privat eller yrkesmessig.

 

Jeg jobber med klienter som ønsker terapi og coaching innen alle livsområder. Det kan dreie seg om alt fra angst, depresjon eller utbrenthet, til ulike valgsituasjoner i livet. Det kan handle om å styrke selvfølelsen, få det bedre med sin partner, eller å finne ut hva en vil karrièremessig. Det kan også handle om å få hjelp til å bearbeide traumatiske opplevelser og uforløste følelser.

 

Spørsmål til ettertanke:

 • Føler du at livet ditt er i balanse?
 • Gleder du deg over tilværelsen?
 • Er du der du vil være karrièremessig og privat?
 • Har du en god selvfølelse?

 

Eller:

 • Er selvfølelsen lav?
 • Føler du at noe mangler i livet?
 • Ønsker du å endre retning privat eller yrkesmessig?
 • Er du usikker på hva du egentlig vil?
 • Lider du av angst, depresjon, spiseforstyrrelser eller andre psykiske plager du trenger hjelp med?
 • Har du traumatiske opplevelser fra barndom eller senere i livet som du trenger hjelp til å bearbeide?
 • Er du i et vanskelig forhold?
 • Har du avsluttet et vanskelig forhold, og trenger hjelp til å bearbeide tanker og følelser for å komme videre?

 

Uansett hvor du befinner deg, og hva du ønsker hjelp til, er du hjertelig velkommen til meg.

 

Om meg

 

Jeg har bakgrunn som fysioterapeut. I 2004 ble jeg ferdig utdannet NLP Master Practitioner, og har siden drevet egen praksis som parterapeut, psykoterapeut og coach. Har i løpet av denne tiden fortsatt å videreutdanne meg innen ulike former for psykoterapi, blant annet integrert hypnoterapi, kroppsorientert psykoterapi og traumeterapi.

Referanser

Bibbi  - ""Etter et samlivsbrudd, var selvtilliten på bånn. Jeg fant Katinka,og gjennom samtaler med henne kom jeg hel ut på den andre siden. Hun er en så klok, varm og reflektert person, som har en utrolig profesjonell tilnærming!! Dette gjorde meg godt i en litt vanskelig tid. Hun pekte på ting i mitt forhold som overhodet ikke hadde noe med kjærlighet å gjøre. Jeg fikk styrket selvtillit og har lært en masse!! Trenger jeg noensinne en terapeut igjen,vet jeg hvor jeg skal henvende meg!!" "  Les mer  Les mindre

Roger - ""Positive erfaringer fra parterapi: Vi var 5-6 ganger hos Ad Lib og opplevde Katinka som både profesjonell, ydmyk, "upartisk" og seriøs overfor oss begge. Katinka åpnet en behagelig arena for oss, som ga oss mulighet til å snakke rolig og saklig på hver vår kant om våre utfordringer. Hun kom med gode og konstruktive innspill som virket fornuftige og trygt basert på teorien, og som ga oss et godt grunnlag for videre resonnement over vår egen adferd i hjemmet, overfor hverandre. Vi anbefaler Ad Lib for alle som trenger en profesjonell 3.part å "sparre" eller prate med!" "  Les mer  Les mindre

Mariane - ""Fornøyd klient: Timene hos Ad Lib med Katinka har for meg vært svært verdifulle. Jeg oppfatter Katinka som en klok, varm, reflektert, dyktig og profesjonell terapeut. Jeg har fått veiledning og hjelp og lært ulike teknikker av henne. Jeg har vært gjennom en omfattende personlig prosess, etter at jeg for noen år siden var "utbrent". For meg har timene med Katinka vært avgjørende for å finne meg selv igjen, få styrket selvfølelse, komme tilbake til arbeidslivet, i det hele tatt få troen på meg selv igjen. Ønsker du hjelp til å sortere i tanker og følelser, mestre angst eller lignende vil jeg avsolutt anbefale å ta kontakt med Ad Lib.""  Les mer  Les mindre

Ektepar, Vestfold - ""For vårt forhold er det fint å ha en samtalepartner, et sted der vi kan ta opp vanskelige spørsmål og uklarheter. Katinka klarer å se en helhet, slik at vi som par sammen kan finne gode løsninger. Anbefaler alle, uansett parstatus, til å prøve dette. Dere vil helt klart komme styrket ut som par.""  Les mer  Les mindre

Ektepar, Buskerud - ""Vi har vært hos Katinka en eller to ganger i måneden nå i et halvt år. Vi har hatt timer sammen og alene. Vi har hatt mange gode samtaler med Katinka og lært teknikker for å bedre kommunikasjon og håndtere negative følelser. Samtalene med Katinka hjelper oss masse. Vi føler at vi som par har lært hverandre bedre kjenne, og har større forståelse og respekt for hverandre. Samtalene har hjulpet oss til å fokusere på hva er viktig for hver av oss og hva er viktig for oss som et par. Slike samtaler er noe vi tror kan være nyttig for oss alle, ikke bare når krisene er i ferd med å vokse seg store. Vi anbefaler Katinka for samlivsterapi og individuell terapi/coaching!" "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.