Jeanette Lysell - Psykoterapeut - GoMentor
Jeanette Lysell - Psykoterapeut

Jeanette Lysell

Psykoterapeut

Hobøl

Personlig fremmøte

Kroppsorientert psykoterapi- Bodynamic 1.000 kr. Avtal tid

Hesteassistert psykoterapi individuell 1.000 kr. Avtal tid

Hesteassistert coaching 1.000 kr. Avtal tid

Veiledning av tilbydere som har hesteassisterte tjenester 1.600 kr. Avtal tid

Hesteassistert terapi-dagtilbud individuell 2.600 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 62 47

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Hesteassistert psykoterapi er en kraftfull tilnærming hvor samhandling med hesten. bidrar til å utforske livstemaer i en naturlig setting utenfor samtalerommet Jeanette Lysell - Psykoterapeut

Beskrivelse

Alle mennesker har en historie med seg som preger personen i møte med verden.  Opplevelser og erfaringer man har hatt som barn, ungdom og voksen ligger lagret i kropp og sinn, både som ressurser og begrensninger. 


Utfordringene i hverdagen kan noen ganger bli overveldende og vanskelige å håndtere, slik at man trenger ekstra hjelp til det.  Det kan ellers være at man ønsker å bli enda bedre i noe, for eksempel å bli tryggere på å komme frem med sin mening i en forsamling, håndtere konkurransenerver eller bli bedre på å regulere vanskelige følelser, eller for den saks skyld forstå mer av sine egne kroppslige og mentale prosesser og reaksjoner.


Som sertifisert bodynamicterapeut kan jeg ta imot kunder til Bodynamicterapi/veiledning.


Bodynamic er en kroppsorientert psykoterapimodell hvor vi arbeider med klientens historie og opplevelse av seg selv gjennom kroppslige øvelser og refleksjoner rundt sansninger, tanker, følelser og handleimpulser. Tanken er at våre mestringsstrategier og forsvar har tjent en hensikt, og at de ikke uten videre kan tas vekk. Derfor er det viktig å bygge opp et fundament for indre sikkerhet, sik at nye og med hensiktsmessige strategier kan få pass. Gjennom nye og gode erfaringer dannes det nye kodinger i vårt nervesystem slik at gamle forsvar kan slippes naturlig.


Sammen med den kroppsorienterte tilnærmingen tilbyr jeg en unik og kraftfull terapi hvor hesten bringes med som samarbeidspartner. Jeg er utdannet i Human Equine Alliances for Learning (HEAL). Modellen er inspirert av blant annet moderne nevropsykologi, etologi, utviklingspsykologi og traumeteori sammen med en god forståelse av hesten og at vi og sosiale pattedyr deler de samme emosjonssystemene i hjernen og at det er derfor vi kan oppleve en kontakt og tilknytning til hesten der hvor mennesker kanskje blir for utrygge. Gjennom kroppen og i samhandling med hesten utforsker vi temaer som angst, grenser, tilhørighet, den indre kritikeren, opplevelse av støtte, mestring, lekent samspill mm. Jeg har siden jeg var barn hatt en spesiell interesse for hest og har gjennom et langt yrkesliv koblet denne interessen sammen med mitt arbeid med sårbare mennesker. 


Om meg

Jeg har jobbet i 20 år som rideterapeut på Gaustad sykehus før jeg startet for meg selv på Bilitt gård i 2016.

Jeg har utdanning innenfor det hestefaglige og har tatt utdannelse som psykoterapeut, traumeterapiutdanning, er barnevernpedagog og HEAL terapeut. Jeg jobber også mye med å holde kurs og workshops i temaer rundt hest og menneskers mentale helse. Vi har fem fantastiske firbente medarbeidere på gården som jeg driver sammen med min mann. Mitt mål for deg som klient er at du skal bli ivaretatt og oppleve en forståelse for deg og din historie. Nye kodinger er nøkkelordet. Gjennom terapien blir man i stand til å se seg selv på en annen måte og utvikle nye og mer hensiktsmessige strategier, slik at gamle mønstre kan gi slipp. Hensikten er at det du lærer gjennom terapien og hestene har overføringsverdi til livet generelt.Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer