Jobb og karriere

Det er viktigere enn noensinne å finne og beholde en jobb, men det er også fremgang og personlig utvikling. Online business coaching og karriere coaching på GoMentor kan gi deg de verktøy, veiledning og den nødvendige støtte for å lykkes i det moderne næringslivet.

Dette er noen av de viktigste områdene innenfor jobb og karriere.

 • Konflikthåndtering - Det er et uunnværlig verktøy, hvor man lærer å effektivt håndtere og løse konflikter som kan oppstå i næringslivet.
 • Presentasjonsteknikk - Det er mange egenskaper som er nødvendig for å gjøre en god presentasjon. Dette kan være alt fra å lage PowerPoint til å snakke tydelig foran et publikum.
 • Kommunikasjonscoaching - Verbale og nonverbale kommunikasjonsferdigheter kan være et uunnværlig verktøy for å oppnå suksess. Videre er det også viktig å være en god lytter.
 • Delegasjon - En person som effektivt kan delegere oppgaver kan oppnå mer. Spesielt for ledere, er dette en god egenskap i næringslivet.
 • Forhandlingsteknikk - Å lære kunsten (og krigen) i forhandling er vanskelig, men ikke umulig. En businesscoach kan hjelpe en til å forbedre sine forhandlingsferdigheter og teknikk.
 • Ledelsescoaching - Et verktøy som gir støtte og informasjon til ledelsen, som er nyttid både for nye ledere, samt for eldre, mer erfarne ledere.
 • Executive Coaching - Det er ekstremt viktig for folk i ledelsen av et selskap å vite hvordan en skal oppnå suksess. Executive coaching kan gjøre ledere enda mer kompetente.
 • Motivasjonscoaching - Det finnes mange typer motivationsråd og teknikker som kan læres, alt fra egen motivasjon til å motivere medarbeidere.
 • Mediatrening - medias muligheter i en verden hvor teknologi er i stadig endring, er svært viktig å være klar over, for virksomheter som ønsker å være i stand til å opprettholde sin posisjon i næringslivet.
 • Tidsstyring - Evnen til å effektivt organisere sin tid for å øke produktiviteten og gi en person muligheten til å disponere sin tid på en gunstig måte-
 • Entreprenørskap - Å starte opp sin egen virksomhet kan være en spennende og utfordrende oppgave. Mange mislykkes i sine forsøk på å lykkes, men en bedriftscoach kan hjelpe en person oppnå sin drøm om å starte sin egen virksomhet.
 • Ytelsescoaching - For å forbedre de ansattes ytelse uten å stresse dem er en uvurderlig ferdighet for ledere, som kan føre til fremgang og et godt rykte.
 • Salgscoaching - Det er mange salgsfremmende teknikker som kan læres for å fremme salg av en virksomhet. Noen mennesker har en naturlig evne til å være selger, mens andre trenger litt salgstrening for å mestre kunsten å selge.

Online Business Coaching på GoMentor

Uansett hva de nøyaktige behovene er, så kan online business coaching på GoMentor hjelpe deg. De profesjonelle terapeuter på GoMentor, spesialiserer seg på et bredt spekter av emner i næringslivet og kan gi nødvendig råd, veiledning og støtte, slik at du kan være en vellykket ansatt eller manager. Det er mulig å oppnå store ting uten business coaching, men det kan være en fordel å kunne identifisere sine svakheter og søke hjelp for å forbedre disse. Vårt håp og formålet med GoMentor er at enda flere mennesker vil bli vellykket, uansett hva deres karrieremål er.

Definisjon av Business Coaching

Business coaching er rådgivning med mål om å hjelpe mennesker til å oppnå mer i virksomheten. En virksomhetscoach kan hjelpe på mange spesifikke områder. Denne typen trening anbefales for folk som har et ønske om å oppnå mer i sine karrierer.

Business coaching handler om

 • Nonverbale kommunikasjonsferdigheter
 • Muntlige kommunikasjonsevner
 • Offentlige taler
 • Gjøre salg eller forhandling
 • Planleggingsevne
 • Starte en bedrift
 • Forbedre ytelsen
 • Forbedre sin egen ledelseevne

Karriere og karriere coaching

Å komme frem i livet i den moderne verden, kan være en vanskelig oppgave for både menn og kvinner. Det er derfor mange søker karrierecoaching for å få litt ekstra hjelp. Selv om det er mulig å lykkes i karrieren uten coaching, så kan denne typen coaching motivere en til å gjøre sitt absolutt maksimale og oppnå suksess. Selv de som ikke er interessert i å klatre på karrierestigen, kan dra nytte av karriere coaching. Ved å få hjelp og råd før, under og etter jobbintervjuer, samt råd om hvordan du skal skrive en eksepsjonell søknad, vil det være mulig å få drømmejobben.

Det kan være nyttig å få hjelp på noen områder, når det gjelder en vellykket karriere:

 • Karrieremål - Selv om noen er fornøyde med å ha en jobb for resten av livet, er det andre som ønsker en karriereutvikling. Da er det nødvnedig med en strategi som består av å sette mål og sørge for at disse målene blir nådd.
 • Karrieremuligheter - Folk som har jobbet med det samme i lang tid, og tenker på å skifte jobb, kan få hjelp gjennom karriere coaching. Det kan være skremmende å skifte karriere, men det kan også være en givende opplevelse. Hvis man kjenner sine muligheter, kan det gjøre avgjørelsen lettere.
 • Jobsamtaler - Hvis du har de rette forutsetninger og kvalifikasjoner for en jobb, men ikke god på jobbintervjuer, kan du ende opp med ikke å få jobben. En karriere coach kan hjelpe med praktiske råd og teknikker som kan få et jobbintervju til å føles som en lek.
 • CV-skriving - En god CV er viktig for å få en god jobb, derfor er det nødvendig å lære hvordan en kan forberede sin profesjonelle, men også personlige, CV. En karriere coach kan bidra til å forberede en CV som kan skille seg ut fra mengden og få arbeidsgivers oppmerksomhet.
 • Nye på arbeidsmarkedet - Tenåringer, unge og enda eldre folk som er på vei inn på arbeidsmarkedet for første gang, kan ha stor nytte av karriere coaching. Det kan være en stor endring å gå fra en inaktiv hverdag til jobb hver dag.
 • Identifisere kompetanser - Det er viktig å kunne identifisere sine styrker og svakheter for å få en god jobb. En karriere coach kan bidra til å identifisere egne ferdigheter slik at en kan finne den perfekte posisjon for seg selv.
 • Karriereskifte - Hvis du har besluttet å endre karriere, er det mange praktiske råd som kan spare en masse problemer underveis.

Online karriere coaching GoMentor

Her på GoMentor vet vi hvor vanskelig det kan være å finne den rette jobben i den moderne verden. Vi vet også hvor vanskelig det er å bevege seg fremover når du har bestemt deg for hvilken karriere du ønsker. Dette er grunnen til at vi har tilknyttet en rekke dyktige coaches som tilbyr online karriere coaching. Disse profesjonelle coacher har omfattende kunnskap om ulike aspekter av en karriere, samt det å komme opp og frem videre i livet. De kan hjelpe med nyttige råd og praktiske tips som kan gjøre det enklere å finne og beholde en jobb.

Definisjon av karriere coaching

Karriereveiledning, laget for å hjelpe en person med jobb- og karriere relaterte spørsmål. Det ligner på andre former for rådgivning, men er spesielt rettet mot arbeidsrelaterte emner.


Sliter du med Jobb og karriere? Vi kan hjelpe deg. Du får 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Siri Bente Kristoffersen Christine Lemme Tone Husø Maren Haugeto
km fra

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.