Cecilie Dale Parterapi

Parterapeut, Psykoterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Gestaltterapeut

Oslo , Videosamtale , GoMentor 24/7

6 referanser

Personlig fremmøte

Parterapi 1.650 kr. Avtal tid

Individualterapi 1.050 kr. Avtal tid

Pakke: 1,5 time parsamtaler 6 ganger á kr 2060 for prisen av 5. Spar kr 2060,- 10.300 kr. Avtal tid

Som parterapeut vet jeg at 6 ganger er et bra antall for par å gå i terapi.

Sammen med meg vil dere se på hva som ikke fungerer i dag og hva som skal til for at dere vil fungere bedre sammen. Vi jobber med å bedre kommunikasjonen mellom dere og løse opp i fastlåste konflikter. Mange par som kommer i terapi opplever at det er godt å komme i terapi.

Velkommen til meg!

Parterapi 2.060 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 1.050 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1.650 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg jobber utifra en forståelse om at mye kan repareres og bruker kommunikasjonsverktøy som bekrefter og styrker forholdet for å få igang kjærligheten igjen. Cecilie Dale Parterapi - Parterapeut, Psykoterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Gestaltterapeut

Beskrivelse

Jeg heter Cecilie Dale jobber som parterapeut i Parhjelp. Jeg har kontorer i Oslo sentrum, men jobber også som parterapeut online, noe som er et bra alternativ.

Jeg vil hjelpe deg og partneren din med å snakke bedre sammen. Det vil være med på å øke tryggheten og tilliten til hverandre, noe som igjen vil bedre relasjonen dere har sammen. I denne prosessen ser jeg både på hva dere som par trenger, men også ditt og din partners individuelle behov for å ha det bra sammen. Mitt ønske er at dere som par skal finne tilbake til gleden i samlivet og øke nærheten og intimiteten til hverandre.


Jeg hjelper også med å forebygge eller håndtere spesifikke hendelser og reparere tillitsbrudd.


Terapi for par kan være til hjelp for å: ​

 • ​Løse opp i gamle mønstre
 • Snakke bedre sammen å øke trygghet og tillit
 • Forebygge eller håndtere kriser
 • Samarbeide om dine, mine og våre barn
 • Reparere tillitsbrudd
 • Møte hverandre i vanskelige livshendelser
 • Seksualitet/seksuelle utfordringer
 • Parforhold og familie
 • Tydeliggjøre roller og identitet
 • Samarbeide før og etter et brudd


"Jeg er opptatt av å møte dere og støtte i livet akkurat der dere er. Når jeg hjelper dere med å tydeliggjøre og sortere, er det lettere å bli bevisst på egne handlingsmønster og reaksjoner."


Velkommen!

Referanser

Par 50 - "" Vi har lenge slitt med kommunikasjonsproblemer og dette har ført til mye frustrasjon, også seksuelt. Parterapi har vært god hjelp på veien til et bedre samliv:)""  Les mer  Les mindre

Anne & Sigrid - "Vi benyttet oss av idividualterapi og senere parterapi - dette har resultert i at vi nå kan være gode foreldre sammen, etter bruddet""  Les mer  Les mindre

Par 40  - "" Cecilie ga oss verktøy til å stå i en krevende livssituasjon. Vi har håp og tro på at vi nå kan gå veien videre sammen""  Les mer  Les mindre

Par 40 - ""Vi opplevde å bli møtt med varme og forståelse. Kan varmt anbefale Nina Taasen" "  Les mer  Les mindre

Par i 30 årene. - ""Vi fikk god hjelp til å løse opp i konfliktene våre, på en måte som gjorde at ingen av oss ble syndebukk""  Les mer  Les mindre

Bitt & Tore - "" Gjennom parterapien fikk hjelp til å se på våre mønster og hvordan vi kunne velge en annen vei ut av konflikten""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.