Nina Åsstuen Lillesolberg - Coach, Terapeut, Veileder

Nina Åsstuen Lillesolberg

Coach, Terapeut, Veileder

Videosamtale , GoMentor 24/7

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Jeg er utdannet som hjelpepleier og sosionom med videreutdanning innen kriminologi og veiledning i grupper. Nina Åsstuen Lillesolberg - Coach, Terapeut, Veileder

Beskrivelse

En samtalepartner for alle

Sliter du med depresjon, angst, stress, traumer, samlivsproblemer, kort lunte, vanskeligheter med å sortere tankene i hodet eller bare trenger noen å snakke med? 


Jeg er en samtaleterapeut som har god erfaring med å møte mennesker i ulike situasjoner og faser i livet. Jeg har erfaring med karriererådgivning, samlivsterapi, økonomisk rådgivning, samtaler rundt angst, depresjon, stress og konflikter. Jeg kan hjelpe deg med å sortere tankene du har, finne løsninger for å håndtere og bedre eventuelle utfordringer du måtte ha. Jeg kan også bare være en samtalepartner for at du skal få lufte tankene dine for en nøytral og forståelsesfull part. Hos meg møter du en samtalepartner helt uten fordømmelse, men med tålmodighet og forståelse. 

Hvem er jeg?

Jeg er utdannet som hjelpepleier og sosionom med videreutdanning innen internasjonal kriminologi og veiledning i grupper. Jeg har også tatt ekstra fag i psykologi og traume, tilknytning og samspill.

Jeg er opptatt av menneskers psykiske helse og hvordan jeg kan hjelpe andre med det de måtte ha av utfordringer. Jeg har god erfaring med veiledning og rådgivning i tillegg til samtaler med mennesker i ulike faser i livet. Jeg er en samtalepartner som bruker faglighet og egne erfaringer for å komme fram til gode løsninger for mine klienter. Jeg kan enten bare lytte til det du måtte ønske å snakke om eller jeg kan komme med råd eller øvelser du kan forsøke. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.