Maria Andreasson-Medina - Coach, Veileder - GoMentor

Maria Andreasson-Medina

Coach, Veileder

Jessheim, Uppsala, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuellt lederutveckling 1.200 kr. Avtal tid

SEI Leadership report + coaching 1,5 h 1.990 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 62 47

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 169 kr./uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 349 kr./uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst, og få svar 7 dager i uken.

GoMentor 24/7 Live 449 kr./uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 599 kr./uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man-fred). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 62 47

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

-Life and leadership coach- I will help you reach your goals and create the life that you dream of. Maria Andreasson-Medina - Coach, Veileder

Beskrivelse

Følelser påvirker deg og du påvirker resultatene.


Ønsker du en forandring for å få mer ut av din tid, følge dine drømmer, øke livskvaliteten din, ta et steg videre i karrieren, utvikle dine lederegenskaper, ha mer tid med familien, ha mer egentid, forberede ditt selvbilde, se på hva framgang er for deg.

HVA ER DU VILLIG TIL Å GI FOR Å BEDRE DIN EGEN TILVÆRELSE?"

Det å jobbe med sin egen utvikling er den beste investeringen du gjør. Gjennom å være den beste versjonen av deg selv, skaper du muligheter du bare kunne drømt om, og du vil kunne bruke din tid på det du virkelig vil.


Min tilnærming

Mine styrker er å få mennesker til å se helheten, og ikke bare deler ved seg selv. Når du jobber med forandring, er det viktig at du jobber med din bevissthet og ubevissthet, emosjonell intelligens og at du setter deg mål som gir deg lysten til å bevege deg framover. Jeg hjelper deg med å visualisere din veg mot framgang.

 

Hvem er jeg?

Jeg har mange års erfaring innen hotell- og reiselivsbransjen der jeg alltid har gitt mitt beste, som igjen har gitt meg gode erfaringer innenfor bransjen. Jeg tror på det å skape vår egen veg gjennom å være seg selv til det fulle. Det er ingen andre enn deg som bestemmer hvordan du vil designe ditt eget liv, det ansvaret ligger kun på deg. Coaching har for meg, vært et viktig skritt i livet der jeg lærte meg å ta ansvar for mine resultater med refleksjon, støtte og utfordring. Jeg tok utdannelsen min hos Akademi Coachstjärnan i Stockholm i 2017, hvor jeg gjennomførte ICF diplomtrener og Advance Coaching med fokus på lederskapscoaching. Jeg har også tatt kurs med Six Seconds (EQ) og Bob Proctor coaching.
Vi er her for å leve, ikke bare eksistere.

La oss sammen synliggjøre hva du vil oppnå og hvem du virkelig vil være.

Du blir det du tenker -- så velg tankene dine med omhu.Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt:

Torsdag-fredag: 09:00 -- 16:00

Onsdager: Etter avtale

Helger: Etter avtale


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer