Kristin Borge-Hansen - Psykoterapeut, Parterapeut, Coach, Gestaltterapeut

Kristin Borge-Hansen

Psykoterapeut, Parterapeut, Coach, Gestaltterapeut

OSLO , GoMentor 24/7

7 referanser

Personlig fremmøte

Studenter, penjonister og NAV avtaler 950 kr. Avtal tid

Inkl mva

Coaching 1.100 kr. Avtal tid

Inkl. mva

Parterapi 1.650 kr. Avtal tid

Parterapi 1.450 kr. Avtal tid

Terapi 1.100 kr. Avtal tid

Pakketilbud - 10 timer en-til-en terapi 9.500 kr. Avtal tid

Inkl mva

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1.650 kr. Avtal tid

Inkl. mva.

Coaching (GoMentor videosesjon) 1.100 kr. Avtal tid

Inkl. mva.

Terapi (GoMentor videosesjon) 1.100 kr. Avtal tid

Inkl. mva

Samarbeid med Bogstadveien Legevakt (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Bogstadveien legevakt har et samarbeid med Bogstadveien Legevakt. Bogstadveien Legevakt sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BOGSTADVEIEN LEGEVAKT.

Samarbeid med Oslo Medisinske legesenter (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Kristin Borge-Hansen har samarbeid med Oslo Medisinske legesenter. Oslo Medisinske legesenters pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA OSLO MEDISINSKE LEGESENTER.

Samarbeid med Oslo Helse (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Kristin Borge-Hansen har et samarbeid med Oslo Helse. Oslo Helse sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA OSLO HELSE.

Samarbeid med Aleris (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Kristin Borge-Hansen har et samarbeid med Aleris. Aleris sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA ALERIS.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gestaltterapeut og coach MSc, MNGF/ MGPO Kristin Borge-Hansen - Psykoterapeut, Parterapeut, Coach, Gestaltterapeut

Beskrivelse


Biografi

Referanser

Kvinne, 25 - "Veldig fornøyd med min tid hos Kristin, hun har gitt meg gode verktøy og verdifull hjelp. Jeg har med hennes hjelp følt at jeg har fått mer kontroll og trygghet i hverdagen. Hun er en svært kunnskapsrik og forståelsesfull terapeut, som er lett å snakke med og som jeg vil anbefale på det varmeste. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 32 - ""Jeg har følt meg misforstått nesten hele livet mitt. Her hos terapeuten kan jeg dele hvordan jeg har det og endelig føler jeg at jeg blir forstått. Hos terapeuten kan jeg ta opp alt jeg ønsker å snakke om.""  Les mer  Les mindre

Kvinne 40 - ""Jeg tar grep i relasjoner nå som hadde vært helt umulig uten den jobben vi gjør sammen. Tusen takk!""  Les mer  Les mindre

Mann 38 - ""Jeg har fått en ny forståelse av det å ta plass, kjenne på min egen styrke og egenstøtte. Det har vært lærerikt og støttende for meg å gå i terapi. ""  Les mer  Les mindre

Mann 49 - ""Jeg har gjort mange nye endringer i livet mitt etter at jeg begynte i terapien. Jeg er veldig fornøyd" "  Les mer  Les mindre

Kvinne 55 år - "«Dette ble et skikkelig gjennombrudd. Jeg merker stor effekt fra våre timer og opplever større selvaksept.»"  Les mer  Les mindre

Kvinne 42 år - "«Tusen takk for fantastisk hjelp; om det blir vanskelig igjen så kommer jeg tilbake til deg. Om jeg har venner som trenger hjelp vil jeg anbefale deg, helt klart. Du har virkelig fått meg til å få klarhet i tankene mine og til å se meg selv og de problemene jeg har slitt med i et bredere perspektiv.» "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.