Anders Straume - Coach, Business coach

Anders Straume

Coach, Business coach

Oslo , GoMentor 24/7

1 klientreferans

Personlig fremmøte

Coachingtime 1.250 kr. Avtal tid

Trenger du noen å snakke med om forhold på jobben? 860 kr. Avtal tid

Lurer du på om du skal skifte jobb eller ikke? 860 kr. Avtal tid

Coachingpakke 5.900 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coachingtime (GoMentor videosesjon) 1.250 kr. Avtal tid

Trenger du noen å snakke med om forhold på jobben? (GoMentor videosesjon) 860 kr. Avtal tid

Lurer du på om du skal skifte jobb eller ikke? (GoMentor videosesjon) 860 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Anders Straume - Coach, Business coach

Beskrivelse

Velkommen til min side!


Vår visjon er at alle bedrifter og mennesker blir bevisst på sin egen personlighet, merkevare og sine fantastiske egenskaper og går ut i verden for å oppnå sitt potensiale på en måte som gir livet mening. Om du er en person som ønsker å utvikle din personlighet og dine lederegenskaper eller du er en bedriftsleder som ønsker en psykologibasert merkevare som knytter tettere bånd med dine kunder så er jeg der for deg.


Om meg

Jeg er lidenskapelig opptatt av hvordan psykologiske prosesser kan forstås og brukes slik at mennesker og bedrifter kan oppnå sitt potensiale. Har både ledererfaring, erfaring med organisasjonsutvikling og personlig utvikling i bøtter og spann.

Fra sin erfaring som toppleder, HR leder og konsulent har jeg opparbeidet meg sterk kompetanse når det kommer til personlig og prestasjonsutvikling av medarbeidere. Har rekruttert til utallige stillinger, drevet med kompetanseutvikling på høyt nivå og kjørt prestasjonsprosesser når ansatte ikke presterer. Jeg har også jobbet aktivt med opplæring og coaching av andre i HR prosesser som intervjuteknikk, hvordan gjennomføre gode medarbeidersamtaler, hvordan gjennomføre den vanskelige samtalen, møteteknikk og presentasjonsteknikk for å nevne noen områder.

Det er denne sammensatte kompetansen jeg nå ønsker å bistå deg med slik at du kan oppnå ditt potensiale som individ, i dine relasjoner med andre og som arbeidstaker i et karriereløp.


Referanser

Mette-Line Lundereng Gynnild - "Anbefaler virkelig konsultasjon med Anders - han har både erfaringen og kunnskapen som skal til for å få deg til å oppnå dine drømmer og mål! Har selv tatt flere personlighetstester gjennom min karriere, men ingen har gitt meg den innsikten som den jeg har fått av Anders."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.