Erik Jasper Alexandersen - Coach, Hypnoterapeut, Karriereveileder, Kognitiv terapeut - GoMentor
 Erik Jasper Alexandersen - Coach, Hypnoterapeut, Karriereveileder, Kognitiv terapeut

Erik Jasper Alexandersen

Coach, Hypnoterapeut, Karriereveileder, Kognitiv terapeut

Holmestrand, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 referanser

Personlig fremmøte

Inntakstime 300 kr. Avtal tid

Vi snakker om hva jeg kan hjelpe deg med for å legge opp et behandlingsløp som passer for deg.

Coaching 600 kr. Avtal tid

Trenger du hjelp med å komme deg videre i livet. Vi snakker om det du ønsker å få en endring på.

Inntakstime og 1.time med behandling 900 kr. Avtal tid

Inntakstime: Vi snakker om hva jeg kan hjelpe deg med og setter opp et behandlingsløp 

1.t behandling: Vi starter opp behandlingsløpet som er da enten Hypnoterapi (Klinisk hypnose), Coaching, eller samtaleterapi. Ofte er det en kombinasjon av alle behandlingsformene.

Inntakstime for røykeslutt og 1. behandlingstime X 4 3.600 kr. Avtal tid

For å bryte røykevanen, MÅ du være motivert, selv om du benytter hypnoterapi for å slutte så må du fortsatt være motivert. Hvis motivasjonen er der kan vi lett hjelpe deg med å slutte, men hele ansvaret ligger på deg, så hvis du vil fortsette å røyke klarer ikke vi å hindre deg i det. På personer som virkelig ønsker å slutte, vil vi bruke ca. 4 behandlinger, litt avhengig av hvor mange sigaretter som røykes hver dag.

Den første "timen" er lengre enn de følgende, 60-70 minutter totalt.

Du får innføring i praktiske detaljer, og du får svar på alle dine spørsmål om terapiformen. Du vil få noen spørsmål som du må svare på til neste time, dette er viktig for at vi skal kunne hjelpe deg med å slutte å røyke. Vi begynner 1. behandling og i denne sesjonen velger du om du vil vente en eller to uker før du er klar til å bli en ikke-røyker. Du slutter altså IKKE etter første timen, men du vil allikevel oppleve endringer i røykingen din frem til neste time fem til syv dager senere.

Time nr. 2

 Ser på hva som har skjedd med røykingen din siden sist. Det vil bli fokusert på motiveringsarbeid og du skal gi tilbakemelding på spørsmålene du fikk i første timen. Vi tar behandling nr 2 og du vil etter denne timen drastisk redusere røykingen din frem til neste time, som er syv dager senere.

Time nr. 3

Ved tredje timen er de fleste nå nede i 8 - 10 sigaretter eller mindre daglig, og denne timen vil være din siste som røyker, altså stoppetimen din, men ikke din siste time . Om du røyker mer enn 10 sigaretter daglig, vil denne timen inneholde det du trenger for å redusere røykingen din frem til neste time, som vil være om tre til fem dager.

Time nr. 4

Fjerde timen vil ligne på den tredje, og nesten alle de som ikke hadde stopptime forrige gang er nå nede i under 10 sigaretter per dag, og da blir dette stoppetimen. Hvis ikke, vil vi bruke timen til å spørre underbevisstheten din om du virkelig ønsker å slutte å røyke.

Er svaret ja, vil du få tilbud om INNTIL to timer til. Er svaret nei, vil det bli foreslått at du avbryter behandlingen, fordi det ikke er mulig for en hypnoterapeut å tvinge deg mot din vilje.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 47

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 47

Videosamtaler

Inntakstime (GoMentor videosesjon) 300 kr. Avtal tid

Vi snakker om hva du ønsker å få hjelp med og legger opp et behandlings løp utifra denne samtalen.

Coaching (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Vi snakker da om hva jeg kan hjelpe deg med og hva du ønsker å snakke om.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 47

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har lang erfaring som terapeut og kombinerer behandlingene med Hypnose, Samtaleterapi og Coching. Erik Jasper Alexandersen - Coach, Hypnoterapeut, Karriereveileder, Kognitiv terapeut

Beskrivelse

 • Har du bekymringer som gir deg uro i kroppen?
 • Føler du deg sliten og tappet for energi?
 • Opplever du mye stress og press i livet?
 • Har du vonde følelser du føler du skal bearbeide?
 • Står du fast?


Så kan jeg hjelpe deg videre i din prosess! 
Metoder
Jeg kombinerer hypnoterapi med også andre teknikker som NLP. Jeg bruker også samtaleterapi for bevisstgjøring.
Bruken av disse teknikkene er UTROLIG virkningsfylt.

Hypnoterapi har hjulpet mange med forskjellige symptomer F.eks:

 • Angst/Fobier
 • Søvnløshet
 • Røykeslutt
 • Vektreduksjon
 • Selvtillit/Selvbilde

Hvis du kjenner deg igjen i noe her, så ta kontroll over livet ditt igjen, og bli kvitt dine laster og dine uvaner.Hva er hypnoterapi?

Jo, det er en tilstand av dyp avslapning


Vi kan si at det er din kritiske sans som midlertidig er avslappet, hvor på ditt ubevisste sinn er mer mottakelig for suggesjoner, slik at vi kan endre på dine gamle sannheter. Fleste av oss opplever hypnotiske tilstander daglig. Du har vært i en hypnotisk tilstand hvis du har opplevd F.eks:

 • Frykt når du leser en spennende krim bok
 • Dagdrømt
 • Sitter foran PC`en og spiller og du tror du har sittet der i 20 minutter, men har egentlig sittet der i 1 timeOm meg 

Jeg er sertifisert Diplom HypnoTerapeut (DHT) (2007) FireStarter Business NLP Practitioner og NLP Practitioner. Holder til i Holmestrand. Tok utdannelsen i Oslo via Terapiskolen som var 1.årig. Har også tatt kurs innen avansert Hypnoterapi, Jeg er også utdannet Kognitiv Coach hos Intuisjonsskolen i 2015, og har også studert ledelse og organisasjonspsykologi i 2016.


Du er velkommen til å ta kontakt 

Referanser

Elisabeth - "Jeg tok kontakt pga hjelp til røykeslutt og her fikk jeg hjelp! Dette fungerte på meg og jeg har vært uten røyk 10 dager og syntes dette funker! Erik er trygg og tydelig og vil anbefale dette videre. "  Les mer  Les mindre

Dame 39 - "Jeg er en dame på 39 år som har røyket mye i 23 år. Har prøvd halvhjertet å slutte å røyke noen ganger, men det har ikke godt bra, suget har kommet med en gang jeg har tenkt tanken… så da har det blitt mest med tanken... Kom over hypnose og tenkte at dette er noe for meg.. for jeg viste at jeg måtte få en annen fokus på min tankegang. For det å kunne klare å slutte å røyke viste jeg var min jobb. Allerede etter første time begynte jeg å redusere røykinga mi drastisk enda ingen hadde Sagt at jeg skulle det. På den andre timen stumpet jeg røyken for godt. Nå er det 30 dager siden jeg har røyket og det er så fantastisk deilig å slippe å være en slave av røyken. Vil til sist si at hypnose er en veldig fin form for behandling som jeg kan anbefale på det varmeste, man er kun i en behagelig og avslappet tilstand og jeg fikk med meg alt som ble sagt. Nå i ettertid tenker jeg at det var så overraskende lett å kutte røyken. Selvfølgelig får jeg et sug i ny å ne men det viktigste med hypnose er at man lærer å tenke på en annen måte når disse røyke tankene kommer, så nå vet jeg at dette suget er ikke etter røyk…."  Les mer  Les mindre

Anne - "For et par år siden gikk Anne, som ikke ønsker å ha etternavnet sitt på VG Nett, på et røykesluttkurs der hypnoterapi var en del av opplegget. - Jeg sluttet uten problemer, og merket at min motvilje mot røyk bare fortsatte å øke. Dette fikk meg til å prøve hypnoterapi for å endre på forholdet mitt til godteri og trening også. Anne gikk opp i vekt i 20-årene. De usunne livsstilsvanene kom i løpet av flere år med mye skiftarbeid, senere to svangerskap og røykekutt. Vektklubbmedlemmet Anne mener så langt at Alexandersens terapi har hjulpet henne. På tre måneder har hun tatt av ti kilo. - Jeg spiser normalt, sunt og variert, og er i fysisk aktivitet uten at det føles som tvang, sier hun. Søtsuget er byttet ut med økt appetitt på sunn frukt og vann. Hun forteller at terapien var fokusert på å tenke positive tanker, styrke selvtilliten og selvbilde, samt å gi henne tro på at hun klarer å ta de riktige valgene også når det føles tungt. - Jeg har gått opp og ned i vekt fire ganger, og vet veldig godt hvilke dårlige vaner som fører til vektoppgang. Jeg er overbevist om at årsakene til at jeg ikke har klart å opprettholde de sunne vanene, sitter i hodet, forteller Anne, som sent i sommer hadde fem timer med hypnoterapi hos hypnoterapeut Erik Jasper Alexandersen i Fetsund. - Nå gjenstår det å se om det vedvarer. Men mine erfaringer fra å slutte å røyke er jo lovende."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer