Ingrid Cortner Pihl - Gestaltterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Ingrid Cortner Pihl - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Ingrid Cortner Pihl

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Holmestrand

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtale 670 kr. Avtal tid

Student og uføretrygdet, individuell samtale 470 kr. Avtal tid

Tilbudspakke: Individuelle samtaler à 5 timer. 2.750 kr. Avtal tid

Tilbudspakke: Student/Ufør, individuelle samtaler à 5 timer 2.000 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 1980

4733997037

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Mitt livssyn, erfaring og holdning er å gi plass til det som er - I vårt møte blir jeg opptatt av å gi plass til deg. Ingrid Cortner Pihl - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Søker du noen å prate med?

Velkommen til siden min her på Gomentor. Denne siden er for deg som ønsker noen å snakke med - og som gjerne ønsker vekst og utvikling. 

  • Kjenner du på mye uro og engstelse?
  • Opplever du deg nedstemt og tom for energi?
  • Opplever du mye stress og press i livet ditt?
  • Opplever du forhold og relasjoner til andre mennesker som tungt og vanskelig?
  • Står du ovenfor vanskelig valg?
  • Sliter du med avhengighet i en eller annen form?
  • Lever du med kroniske plager, utmattelse eller sykdom, som du synes er vanskelig å mestre?
  • Sliter du med lav selvfølelse, selvtillit eller opplever forvirring rundt egen identitet?
  • Ønsker du å bli bedre kjent med deg selv?

 

Kjenner du deg igjen i dette, eller har du andre utfordringer som jeg ikke har nevnt her? Du er uansett hjertelig velkommen til å ta kontakt.

 

Min tilnærming

Jeg er opptatt av å møte deg som et likeverdig menneske her og nå. Jeg vil møte deg og støtte deg som den du er her og nå - der du er med dine behov og utfordringer, det du erfarer i din kropp. Det er ikke jeg som er eksperten på ditt liv - det er deg. Sammen med deg vil jeg arbeide med å være tilstede i øyeblikket og lytte til deg, se deg - og gi oppmerksomhet til dine behov og utfordringer her og nå, om det være seg å kjenne på stress, ha tunge tanker, kroniske plager eller ubehag.

 

Sammen kan vi tydeliggjøre ved å utforske det som er, ut fra hva som bringes inn mellom oss. Jeg vil gi oppmerksomhet til dine tanker, dine følelser og kroppslig uttrykk. Jeg vil gi av min tid og dele egne erfaringer. Slik vil jeg gi deg mulighet til å oppdage noe nytt med deg selv i relasjon til andre. Eller kanskje du bare ønsker støtte til å finne ro og fred i deg selv.

 

I møte med meg og min gestaltiske tilnærming vil jeg gi deg mulighet til å bli mer kjent med deg selv, og den du faktisk er - og ikke den du burde være. Jeg vil gjøre deg i stand til å se hvilke muligheter du faktisk har, at du kan velge utifra deg selv - Og hvem blir du da?

 

Gestalt bygger på den tro at økt erkjennelse eller innsikt om seg selv, skjer i øyeblikket, og oppstår spontant mellom terapeut og klient.
Grunnleggende i gestalt er å tydeliggjøre uttrykk her og nå, og at endring skjer først når du anerkjenner den du faktisk er.

 

Om meg

Mitt navn er Ingrid Cortner Pihl og er Gestalt Psykoterapeut og er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole (NGF). Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF). Som terapeut har jeg erfaring fra Bastøy Fengsel med innsatte som klienter. Jeg holder til ved bryggekanten i Holmestrand.

Fra tidligere har jeg lang sykehuserfaring som sykepleier innen somatikken. Med dette har jeg erfaring i å møte mennesker med alvorlig akutt og kronisk sykdom, i ulike livsfaser, sorg og kriser.


Jeg har selv personlig erfaring med kronisk sykdom/tilstand og utfordrende relasjoner. Historisk sett har jeg har en bakgrunn som adoptivbarn, og som ungdom fikk jeg erfaring med spiseforstyrrelser. Min opplevelse med behandlingsapparatet har vært blandet. Det var først i møte med Gestaltterapi jeg oppdaget noe nytt, og ble svært inspirert til å lære meg faget.

 

 Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale!

Jeg holder til ved brygga i Holmestrand i inngangen ved siden av Jarlsberg Avis. Jeg har stort sett ledig tid mandag til fredag, samt enkelte kvelder og helger. 

OBS: Jeg vil gjøre deg oppmerksom på at bestilte timeavtaler, kan senest endres/avbestilles 24 timer før avtalt time. 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer