Ingrid Cortner Pihl - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Ingrid Cortner Pihl

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Horten , Tolvrsød , Videosamtale , GoMentor 24/7

1 klientreferans

Personlig fremmøte

Individualsamtale, 1 time 950 kr. Avtal tid

Gestaltstudent og uføretrygdet - Individualsamtale, 1 time 690 kr. Avtal tid

Parsamtale, 1 time 1.250 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Parsamtale, 1 time (GoMentor videosesjon) 1.250 kr. Avtal tid

Individualsamtale, 1 time (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Gestaltstudent- og uføretrygdet - Individualsamtale, 1 time (GoMentor videosesjon) 690 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Alt liv er forbundet med det å være sansende her og nå. Det gir oss nærhet til oss selv og til våre omgivelser. Ingrid Cortner Pihl - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Ønsker du en samtale?

Jeg er Gestaltterapeut og medlem av Norsk Gestaltterapeutforening (MNGF). Gjennom samtale støtter jeg deg til selvstøtte, og gir  oppmerksomhet til for å tydeliggjøre din situasjonen her og nå.

Jeg tror på at mennesker til enhver tid gjør det beste de kan. Iblant kan en oppleve å bli fastlåst i mønstre som ikke er hensiktsmessige, verken for deg selv eller omgivelsene. Ved å øke bevisstheten på dine tanker, følelser og reaksjoner kan dette hjelpe deg til å oppnå kontakt med dine behov. Dette kan gi økte valgmuligheter i livet.


Mitt erfaring og tilnærming

Mitt erfaringsområde er mennesker med depresjon, angst og utfordringer knyttet til identitet og det å kunne være seg selv.


Gjennom samtale i trygge omgivelser vil jeg søk å øke din oppmerksomhet på dine tanker, følelser, sanser og dine behov og hvordan dette kan komme til uttrykk i kroppen din - Hva som er og hvordan denne kontakten kjennes i øyeblikket her og nå kan gi ny innsikt om hva som skjer i livet ditt. Denne tydeliggjøringen kan gi deg mulighet til å erkjenne forhold slik det er for deg.


Det er i erkjennelsen at endring kan oppnås og det er i erkjennelsen at du evner å ta ansvar, se muligheter og ta valg i livet som gir mening for deg selv. ​ Mitt fokus i dette terapeutiske møtet er at du er ivaretatt og at vår relasjon bygger på gjensidig tillit.


Jeg søker å støtte deg i denne prosessen til å være mer her, mer nå - og gi deg nye valgmuligheter!

Gestaltterapi

Gestaltterapi har blant annet sin opprinnelse fra Gestaltpsykologi. Begrepet «gestalt» kan oversettes med mønster eller form. Gestaltteorien hevder at vi mennesker søker orden i en komplisert verden ved å organisere sanseinntrykk i en bestemt mønster eller form.


Det vil si at våre sanseinntrykk organiseres på en måte som gir oss en meningsfull helhet. Dette har lagt til grunn en retning med fokus på våre personlige opplevelser og betydning av helhet og sammenheng i våre liv. 


Gestalt bygger på den tro at økt erkjennelse eller innsikt om seg selv, skjer i øyeblikket, og kan oppstå spontant mellom terapeut og klient.
Grunnleggende i gestalt er å tydeliggjøre uttrykk her og nå, og at endring skjer først når du anerkjenner den du faktisk er.

Om meg

Jeg ser meg selv som en rolig, lyttende og utforskende person og terapeut. Hos meg vil jeg gi deg plass og oppmerksomhet på en slik måte at du opplever deg ivaretatt. Jeg har en iboende tro på kraften i ethvert menneske, uansett hvordan den viser seg.


Som Gestaltterapeut og medlem av Norsk Gestaltterapeutforening (MNGF), ble jeg ferdig utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (NGI) i 2018. Fra tidligere har jeg lang erfaring som sykepleier innen somatikken ved Sykehuset i Vestfold.


Et liv er et erfart liv. Selv har jeg en bakgrunn som adoptivbarn, og som ung voksen fikk jeg personlig erfaring med spiseforstyrrelser. Dette har gitt meg en virkelig kjennskap til hva sykdom kan gjøre med kroppen og livet, og hvordan det har påvirket ulike relasjoner. Gjennom gestaltterapi gir meg den unike mulighet til å se hele mennesket.


Det som rører meg dypt er når min klient plutselig oppdager noe nytt. Engasjementet mitt er å følge et annet menneske i sin egen prosess der skallet avsløres lag for lag, for å komme inn til kjernen av noe som kjennes helt ekte.


Kontakt Meg

Kontakt meg gjerne for mer informasjon og/eller timebestilling. Du kan ringe, maile eller melde, jeg svarer så snart jeg kan. Du finner meg i hyggelige lokaler  Du finner meg i hyggelige lokaler i vakre Horten og ved Tønsberg Manuellterapi på Tolvsrød senter. Jeg er tilgjengelig både på dag- og kveldstid, samt i enkelte helger. ​Jeg tilbyr også samtale digitalt! ​


Tid for deg - Du er varmt velkommen!


OBS: Jeg vil gjøre deg oppmerksom på at bestilte timeavtaler, kan senest endres/avbestilles 24 timer før avtalt time. 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.