Hilde Beate Berg - Coach, Mentaltrener - GoMentor
Hilde Beate Berg - Coach, Mentaltrener

Hilde Beate Berg

Coach, Mentaltrener

Bekkelaget Oslo

1 klientmening

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Personlig coaching 900 kr. Avtal tid

Karriere, jobb og personlig branding 900 kr. Avtal tid

Leder- og medarbeidercoaching for bedrifter 1.500 kr. Avtal tid

Coaching studenter 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Engasjert coach som brenner for at du skal få til det du ønsker, enten det handler om å takle livsutfordringer eller bedre prestasjoner. Hilde Beate Berg - Coach, Mentaltrener

Beskrivelse

Fokus på deg!

Det kan være godt å ha en profesjonell samtalepartner å snakke med som støtter deg. Jeg er en engasjert coach som brenner for at du skal ha det bra og få til det du vil i livet ditt.

Jeg synes dette sitatet av Nelson Mandela er så fint:

"You never lose. You either win or learn".

Ofte er det frykten for å mislykkes som hindrer oss i å prøve nye ting. Som coach hjelper jeg deg med å ta tak i de begrensningene og fokusere på dine ressurser og muligheter. 

Områdene jeg jobber med er:

 

PERSONLIG UTVIKLING: Er det områder av livet du synes er spesielt utfordrende akkurat nå? Ønsker du å få opp energien og motivasjonen? Eller vet du kanskje ikke helt hvor skoen trykker? Jeg bistår deg slik at du får større innsikt og fart fremover i livet ditt. Temaer jeg jobber med er blant annet identitet, selvfølelse, motivasjon, verdier, ressurser, målsetting, livsstilsendring, stressmestring. 

 

KARRIERE: Jobb- og karriereutvikling, personlig merkevarebygging. For deg som lurer på hva som blir neste karriereskritt eller som ønsker å stå sterkere som jobbsøker. Og for deg som synes det er vanskelig å "selge" seg selv. I denne coachingpakken fokuserer vi på selvfølelse og dine unike egenskaper, enten du skal ut på arbeidsmarkedet, er gründer i en oppstartsbedrift eller er leder som ønsker å jobbe mer aktivt med ditt omdømme. Få et fortrinn - vis din personlighet. Du er mer enn CV'en.

 

LEDER- OG MEDARBEIDERUTVIKLING: Endringsprosesser, motivasjon, mental trening, prestasjonsforbedring: Hvordan skape motivasjon, fokus og gode prestasjoner i en tid der endring skjer kontinuerlig? Jeg bistår på alle nivåer i bedriften, enten dere står foran en omstilling eller nettopp har gjennomført og trenger å få opp energien, humøret og motivasjonen. Eller ønsker å få bedre fart i organisasjonen. 

Jeg tilbyr både individuell coaching og workshops.


Referanser

Carl Jørgen N. Lie - "Coaching med Hilde var meget vellykket! Hilde er god til å lytte og en svært motiverende person. Jeg fikk stort personlig utbytte av dette. Anbefales herved!!!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer