Bjørn Gunaketu Kjønstad

Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach, Familieterapeut, Familieveileder, Veileder

Oslo , Videosamtale

16 referanser

Personlig fremmøte

Parterapi 1.320 kr. Avtal tid

Coaching 880 kr. Avtal tid

Veiledning for terapeuter, helsepersonell el. HR ansvarlig 900 kr. Avtal tid

Gruppeveiledning - 6 x 2,5 timer 3.000 kr. Avtal tid

Individuell terapi 880 kr. Avtal tid

Gruppeterapi starter 3.11.21 kl 16.00-18.30 7.500 kr. Avtal tid

Jeg starter ny terapigruppe onsdag 3 november 2021 kl 17.30-20.00 som går over 10 onsdagskvelder annenhver uke. 

Gruppeterapi er overaskende effektivt siden du både jobber selv og ser andre jobbe. Temaene vi sliter med er ofte vanlige og det er forløsende å se hvordan andre takler en situasjon. Det er mye lettere å lære av en situasjon sett utenfra, når den er lik den man selv står i. Nevropsykologiens funn om speilnevroner støtter opp under disse erfaringene. Vi lærer overaskende godt av å se andre jobbe.

Du får utforsket tanker og atferd i en trygg situasjon med fremmede som har samme interesse som deg. Du får åpne og ærlige tilbakemeldinger når du vil ha det. Vi utforsker også hvordan det er å ikke dele, men holde tilbake. Hvorfor holder vi tilbake det vi har på hjertet eller som gleder eller plager oss? Det er deretter deilig forløsende å se, litt etter litt, at vi kan åpne opp og det vi frykter ikke er så farlig.

Shelly Villanger, som er student ved NGI sa følgende om siste terapigruppe (2020): "Å gå i gruppe hos Bjørn G har gitt meg mulighet til å øve på varhet i trygge omgivelser. Jeg har lært at det ikke er for sent å si fra selv om øyeblikket er forbi, og at det går an å velge å handle annerledes enn hva jeg vanligvis gjør."

Gruppen består av mellom fire til åtte deltagere. Jeg er godkjent veileder ved Norsk Gestaltterapeut Forening så workshopen teller 25 timer til PFO - Proffesjonell Faglig Oppdatering.

Ta kontakt om du er interessert og fortell litt om hva du er interessert i og om du har erfaringer fra før.

Pris: kr 7.500 (Det blir 300kr per time).

Betales ved påmelding med lenken ovenfor, til konto 1254.05.29661. Merk innbetaling gruppeterapi + navn.

Sted: Pustepause (i lokalene til Relationshop) i krysset Helgesensgate/Markveien på Grünerløkka.

Samarbeid med Oslo Helse Avtal tid

GoMentor og Bjørn Kjønstad har samarbeid med Oslo Helse AS v/ Dr. Kambiz Persley. Oslo Helses pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA OSLO HELSE AS.

Samarbeid med Dr. Dropin Avtal tid

GoMentor og Bjørn G.Kjønstad har samarbeid med Dr. Dropin. Kun Dr. Dropins pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. 


Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter Avtal tid

GoMentor og Bjørn G. Kjønstad har samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter. Colosseumklinikken Medisinske legesenters pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA COLOSSEUMKLINIKKEN MEDISINSKE LEGESENTER.

Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosesjon) 880 kr. Avtal tid

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 880 kr. Avtal tid

Samarbeid med Oslo Helse (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Bjørn Kjønstad har samarbeid med Oslo Helse AS v/ Dr. Kambiz Persley. Oslo Helses pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA OSLO HELSE AS.

Samarbeid med Dr. Dropin (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Bjørn G.Kjønstad har samarbeid med Dr. Dropin. Kun Dr. Dropins pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. 


Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Bjørn G. Kjønstad har samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter. Colosseumklinikken Medisinske legesenters pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA COLOSSEUMKLINIKKEN MEDISINSKE LEGESENTER.

Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gestaltterapeut med kort ventetid. Bjørn Gunaketu Kjønstad - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach, Familieterapeut, Familieveileder, Veileder

Beskrivelse

Problemer oppstår i de fleste liv. Det kan være stress, angst, søvnløshet, meningsløshet, konflikter med partner, barn eller kollegaer, mangel på motivasjon – eller ønske om å gjøre noe nytt i livet. Da kan det være hjelpsomt å snakke med en erfaren psykoterapeut.

Når folk henvender seg til en samtaleterapeut, forventer de ofte råd og løsninger fra en ekspert. Jeg hjelper deg til å forstå at du selv sitter med den nødvendige kunnskapen, og hvordan du kan bruke den. 

Jeg har tilbudt gestaltterapi og mindfulness gjennom Pustepause i over 15 år og underviser samtidig sosialarbeidere i sitt arbeide med mennesker. Jeg er sertifisert veileder av gestaltterapeuter (MNGF) som trenger Profesjonell Faglig Oppdatering (PFO).

Jeg ser frem til å treffe deg, enten på Grünerløkka, i Nydalen eller på nett.

Biografi

Referanser

Cathrine Holst - "Etter et halvt år med samtaler med Bjørn føler jeg en ro i dagligdagse situasjoner, som tidligere ville vært helt utenkelig. Jeg har fått hjelp til å forbedre meg selv, mine nærmeste relasjoner og hvordan jeg forholder meg til jobb. Bjørn har en fantastisk evne til å hente frem det som trengs å jobbes med - selv når jeg trodde vi ikke hadde noe å snakket om! "  Les mer  Les mindre

Kristin - "Jeg bestemte meg for å ha et fast opplegg hos Pustepause en gang i måneden i et år, for å rydde opp i tankene. Det har gjort meg godt å få innspill og veiledning til å peke meg i riktig retning. Noen ganger tror jeg at sånn og slik er det det og når en annen person spør deg om, "kan det være sånn istedet?", så tenker man på det og ser ting fra et annet perspektiv, noe som har hjulpet meg mye i hverdagslivet. Jeg vil takke for god hjelp og veiledning og jeg kan på det varmeste anbefale å prøve dette selv. "  Les mer  Les mindre

Christoffer, student ved NGI - "Som student ved NGI har jeg hatt stort utbytte av timene hos Kjønstad. Jeg opplever han som en meget dyktig terapeut i tillegg til at jeg har hatt givende diskusjoner og gjennomgang av teori som har hjulpet meg på gestaltterapautstudiet. "  Les mer  Les mindre

Gestaltstudent 2009-2013 - "Jeg begynte hos Bjørn i første klasse på gestaltstudiet ved NGI, og har gått hos han alle fire årene som student. Jeg har opplevd å bli møtt av han på en slik måte at jeg har følt meg respektert, akseptert og forstått. Sammen med Gunaketu har det oppstått et varmt og trygt rom for meg å være, hvor jeg har fått den støtten jeg trengte til å utvikle meg slik jeg hadde håpet på; min selvtillit og selvfølelse, kreativitet og kunnskap har vokst. Hver time har gitt meg noe verdifullt; innsikter om meg selv og min subjektive verden. Jeg opplever Gunaketu som en oppriktig engasjert, modig, kreativ, empatisk og faglig sterk terapeut, som stadig inspirerer meg i mitt arbeid som terapeut. "  Les mer  Les mindre

Charlotte Karlsdotter - "Jeg setter pris på din klarhet og ditt pedagogiske talent."  Les mer  Les mindre

Martin Nyqvist - "Gestaltøvningene gjør et tydelig at jeg ikke kan stille spørsmålet "hva trenger jeg i mitt liv" før jeg har svar på spørsmålet "hvordan ser livet mitt ut"."  Les mer  Les mindre

Anita Grønvik - "Jeg satte stor pris på at vi fikk improvisere rundt de forskjellige "verdene" i øvelsen "Livets hjul". "Det man gjør med kroppen setter seg fast i kroppen" sies det. Det hjelper meg til å forstå på et dypere sett, gir meg følelsen av mening og glede. Det er viktig å ha det gøy når man vil lære seg noe eller forstå noe, og det behovet ble møtt fult ut. Jeg hadde det veldig morsomt. Takk!"  Les mer  Les mindre

Micael Sundtrøm - "Bjørn viser at veien til utvikling går gjennom vennlig utfordring."  Les mer  Les mindre

Marianne Loid - "Spennende utfordringer der teori blir om satt i praksis på en måte som berører og hjelper meg til å se meg selv og andre i et nytt lys - å utforske selve livet på en varm og ydmyk måte."  Les mer  Les mindre

Vilde Lunnan Djuve - "Bjørn er en utrolig spennende person å¨bli kjent med. En fantastisk veileder og en utfordrende samarbeidspartner. Han har gitt meg utrolig mye og gjort meg sikrere på min egen rolle i fellesskapet. "  Les mer  Les mindre

Hanne - "Nysgjerrig, utrolig åpen for andres sider, utfordrende og samtidig en trygg havn for en forvirret sjel. Varm, trygg og åpen - den fødte terapeut!!"  Les mer  Les mindre

Elin Antonsen - "Med en unik evne til å speile situasjoner og emosjoner er Gunaketu en trygg havn hvor en hver kan åpne seg. Tillitsfull, varm, med en fantastisk utstråling."  Les mer  Les mindre

Arnt Kristoffersen - "Du får mennesker til å tenke positivt og se andres syn uten å vurdere deres meninger. DU ER EN INSPIRASJONSKILDE!"  Les mer  Les mindre

Nina Wiker - "Du inspirerer meg til å SE mennesker og være mer inkluderende og lyttende. Du er et RIKT menneske."  Les mer  Les mindre

Manne Kihlman - "Øvelsene dine har utfordret mine gamle inngrodde måter å se livet og hvordan jeg vil leve. Fordi øvelsene vi gjør baserer seg på spontanitet kjennes innsiktene som følger ekte. Det har også lokket frem mang en god latter."  Les mer  Les mindre

Paula Gustafsson - "Gestalten ga med et humoristisk og klart perspektiv på hvordan det kan være å være menneske. Neste gang jeg finner meg i lignende situasjoner, i virkeligheten, kommer jeg til å stoppe opp og le..."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.