Bjørn G Kjønstad - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach, Familieterapeut, Familieveileder, Veileder - GoMentor

Bjørn G Kjønstad

Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach, Familieterapeut, Familieveileder, Veileder

Oslo , Videosamtale

16 referanser

Personlig fremmøte

Parterapi 1.320 kr. Avtal tid

Coaching 880 kr. Avtal tid

Veiledning for terapeuter, helsepersonell el. HR ansvarlig 900 kr. Avtal tid

Gruppeveiledning - 6 x 2,5 timer 3.000 kr. Avtal tid

Individuell terapi 880 kr. Avtal tid

Samarbeid med Oslo Helse Avtal tid

GoMentor og Bjørn Kjønstad har samarbeid med Oslo Helse AS v/ Dr. Kambiz Persley. Oslo Helses pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA OSLO HELSE AS.

Samarbeid med Dr. Dropin Avtal tid

GoMentor og Bjørn G.Kjønstad har samarbeid med Dr. Dropin. Kun Dr. Dropins pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. 


Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter Avtal tid

GoMentor og Bjørn G. Kjønstad har samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter. Colosseumklinikken Medisinske legesenters pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA COLOSSEUMKLINIKKEN MEDISINSKE LEGESENTER.

Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosesjon) 880 kr. Avtal tid

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 880 kr. Avtal tid

Samarbeid med Oslo Helse (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Bjørn Kjønstad har samarbeid med Oslo Helse AS v/ Dr. Kambiz Persley. Oslo Helses pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA OSLO HELSE AS.

Samarbeid med Dr. Dropin (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Bjørn G.Kjønstad har samarbeid med Dr. Dropin. Kun Dr. Dropins pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. 


Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Bjørn G. Kjønstad har samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter. Colosseumklinikken Medisinske legesenters pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA COLOSSEUMKLINIKKEN MEDISINSKE LEGESENTER.

Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gestaltterapeut med kort ventetid. Bjørn G Kjønstad - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach, Familieterapeut, Familieveileder, Veileder

Beskrivelse

Hva lengter du etter dypest sett?

Følelsen av mening, mestring, samhold eller lykke?

Vi vet – inni oss - at status, penger og ting ikke gir denne følelsen. Men det er lett å glemme i hverdagen. Jeg skjønte det på vei inn i en akademisk karriere i næringslivsetikk. Menneskene jeg skulle jobbe med var ikke autentiske. Jeg begynte heller å jobbe med de jeg studerte, og har der funnet min lidenskap gjennom personlig utvikling med fokus på visdom, kjærlighet og frihet. Trygge relasjoner, åpenhet og tillit er viktig for meg.


På det grunnlaget kan vi sammen utforske den situasjonen du er i, se på muligheter, ta vanskelige valg og finne din vei videre.


Vanlige tema er:

bedre relasjoner med familie, venner og kolleger tydeligere kommunikasjon basert i dine og andres behov finne din plass i verden - i familie, med venner, på jobb, i væren utforske hva du brenner for og hvordan du kan bidra i verden med det slippe deg løs i relasjoner for virkelig å møtes - på godt og vondt mannsrollen – med andre menn og med kvinner sexualitet - både for menn og kvinner foreldrerollen lav selvfølelse ensomhet sorg meningen med livet Myers-Briggs Type Indikator (MBTI) / Jungiansk Type Indikator (JTI)·


Undring er ikke noe man lærer. Undring er noe man mister. (Jostein Gaarder) Siden jeg begynte å bale med filosofiske spørsmål i tenårene har jeg ikke klart å stoppe. Det har ledet meg ut på en spennende reise med vanskelige valg, entusiasme, fortvilelse, glede og et veldig rikt liv. Jo eldre jeg blir jo tydeligere ser jeg at jeg valgte riktig. Jeg har allikevel stadig blitt forbløffet over å oppdage hvordan jeg gjemmer unna deler av meg selv som sårt trenger anerkjennelse og integrering i meg som helhet. Da har det vært en lettelse å kunne snakke med noen som har vært på et lignende sted før, og som har kommet seg videre. Sammen kan vi lettere finne disse delene av deg selv, med varsom aksept.


Terapi

Terapien er en trygg arena der vi utforsker det som hindrer deg fra å vokse og folde ut ditt fulle potensial. Vi sorterer i tanker og følelser, reflekterer over hvordan du lever livet ditt i dag og utforsker alternativ. Det er gjennom bevisstgjøring og dialog du vokser. Dette er stedet å utforske dine drømmer og lengsler.

 • Hva får du energi av?
 • Hvordan forvandle energi til handling?
 • Hvordan realitetsorientere dine ønsker?
 • Hva skal til for å få dem gjennomført - til bedre livskvalitet?

I møte med de store spørsmålene blir vi alle små. La oss være små sammen - og se opp på stjernene.


Parterapi

Som par hjelper jeg dere med å: 

 • Finne igjen gnisten i forholdet.
 • Lytte bedre til hverandre og forstå hva den andre ønsker.
 • Avklare om dere skal fortsette som par eller skilles på en vennskapelig måte.
 • Samarbeide best mulig etter et eventuelt samlivsbrudd.


Coaching

Coaching er mer målfokusert. Hvis det er noe konkret du ønsker å oppnå utforsker vi hvordan du best og raskest kan bli tilfreds. Det innebærer å se nærmere på egen motivasjon, styrker, lidenskap og behov. Hvis du ikke vet hvor du er, kommer du aldri dit du skal. (erfaring fra forsvaret) Når du virkelig vet hvor du er vil mange muligheter åpne seg.


Jeg hjelper deg til å lete både i og utenfor boksen – ofte etter noe annet enn det du forventer. Når utgangspunktet og målet er tydelig er det på tide å utforske hvordan du holder deg tilbake. Det er ikke frykten for å mislykkes – men for suksess som holder de fleste tilbake. En handlingsplan må også til for å sikre fremdrift og læring.


Individuelt eller gruppeveiledning av terapeuter

I gruppeveiledning utforsker vi våre vanskelige kasus, bli speilet av veileder og de andre i gruppa og sikre profesjonell kvalitet på våre tjenester – som terapeuter, helsepersonell, lærere, ledere og andre fagpersoner. Gruppen består av 4-7 personer og vi møtes regelmessig i en periode så lenge vi har behov for det.


Jeg tilbyr også individuell veiledning, spesielt ved delikate kasus eller når det ikke er plass i eksisterende grupper. Veiledningen gjelder som Profesjonell Faglig Oppdatering (PFO) for gestaltterapeuter.


Terapeutisk tilnærming

Jeg bruker gestalt-metoder, filosofi, refleksjon og meditasjon til å utforske små og store spørsmål. Jeg engasjerer hele deg og dine omgivelser – ikke bare tanker og ord. Jeg er også sertifisert i Myers-Briggs Type Indikator (MBTI) / Jungiansk Type Indikator (JTI) som er et av verdens mest brukte verktøy for å se på personlighetstrekk og preferanser i individer, par og grupper.


Om meg

Mine ledestjerner er frihet, sannhet og kjærlighet. Etter et halvlangt liv har jeg opplevd mye. Her er noen høydepunkt fra livet mitt i tidsrekka: Innså at jeg ikke skulle fortsette i Forsvaret etter Befalskolen Traff yogalærer Henrik og bestemte meg for å slutte i forsvaret Begynte å meditere i 1989 Publiserte en Master i næringslivsetikk i 1993, men avbrøt en videre doktorgrad for heller å jobbe med en organisasjon som praktiserte etikken.


1996 var det store året da jeg både ble ordinert som buddhist etter fire års trening, fikk navnet Gunaketu som jeg bruker i noen sammenhenger, tok sort belte i kampkunsten Aikido, og som team fullførte oppbyggingen av The Manchester Buddhist Centre. Begynte å undervise i meditasjon og buddhisme. Flyttet i 2000 tilbake til Norge etter at mor døde, og startet Oslo Buddhistsenter.


Ferdig utdannet gestaltterapeut i 2008 og godkjent veileder til psykoterapeuter i 2013, godkjent av the European Association for Gestalt Therapy (EAGT) Startet egen terapipraksis gjennom Pustepause i 2005 og som coach og konsulent gjennom iGo i 2010. I 2011 ble jeg pappa til en datter født i 2007. Nå skriver jeg på en Doktorgrad om motivasjon for bærekraftig væren og atferd.


Jeg tilbyr også terapi på engelsk etter 11 år med studier og arbeid i Storbritannia. På fredager jobber jeg på Nydalen Helsehus. Sammen kan vi varsomt se på det som er vanskelig. Det viser veien videre i ditt liv.

Biografi

Referanser

Cathrine Holst - "Etter et halvt år med samtaler med Bjørn føler jeg en ro i dagligdagse situasjoner, som tidligere ville vært helt utenkelig. Jeg har fått hjelp til å forbedre meg selv, mine nærmeste relasjoner og hvordan jeg forholder meg til jobb. Bjørn har en fantastisk evne til å hente frem det som trengs å jobbes med - selv når jeg trodde vi ikke hadde noe å snakket om! "  Les mer  Les mindre

Kristin - "Jeg bestemte meg for å ha et fast opplegg hos Pustepause en gang i måneden i et år, for å rydde opp i tankene. Det har gjort meg godt å få innspill og veiledning til å peke meg i riktig retning. Noen ganger tror jeg at sånn og slik er det det og når en annen person spør deg om, "kan det være sånn istedet?", så tenker man på det og ser ting fra et annet perspektiv, noe som har hjulpet meg mye i hverdagslivet. Jeg vil takke for god hjelp og veiledning og jeg kan på det varmeste anbefale å prøve dette selv. "  Les mer  Les mindre

Christoffer, student ved NGI - "Som student ved NGI har jeg hatt stort utbytte av timene hos Kjønstad. Jeg opplever han som en meget dyktig terapeut i tillegg til at jeg har hatt givende diskusjoner og gjennomgang av teori som har hjulpet meg på gestaltterapautstudiet. "  Les mer  Les mindre

Gestaltstudent 2009-2013 - "Jeg begynte hos Bjørn i første klasse på gestaltstudiet ved NGI, og har gått hos han alle fire årene som student. Jeg har opplevd å bli møtt av han på en slik måte at jeg har følt meg respektert, akseptert og forstått. Sammen med Gunaketu har det oppstått et varmt og trygt rom for meg å være, hvor jeg har fått den støtten jeg trengte til å utvikle meg slik jeg hadde håpet på; min selvtillit og selvfølelse, kreativitet og kunnskap har vokst. Hver time har gitt meg noe verdifullt; innsikter om meg selv og min subjektive verden. Jeg opplever Gunaketu som en oppriktig engasjert, modig, kreativ, empatisk og faglig sterk terapeut, som stadig inspirerer meg i mitt arbeid som terapeut. "  Les mer  Les mindre

Charlotte Karlsdotter - "Jeg setter pris på din klarhet og ditt pedagogiske talent."  Les mer  Les mindre

Martin Nyqvist - "Gestaltøvningene gjør et tydelig at jeg ikke kan stille spørsmålet "hva trenger jeg i mitt liv" før jeg har svar på spørsmålet "hvordan ser livet mitt ut"."  Les mer  Les mindre

Anita Grønvik - "Jeg satte stor pris på at vi fikk improvisere rundt de forskjellige "verdene" i øvelsen "Livets hjul". "Det man gjør med kroppen setter seg fast i kroppen" sies det. Det hjelper meg til å forstå på et dypere sett, gir meg følelsen av mening og glede. Det er viktig å ha det gøy når man vil lære seg noe eller forstå noe, og det behovet ble møtt fult ut. Jeg hadde det veldig morsomt. Takk!"  Les mer  Les mindre

Micael Sundtrøm - "Bjørn viser at veien til utvikling går gjennom vennlig utfordring."  Les mer  Les mindre

Marianne Loid - "Spennende utfordringer der teori blir om satt i praksis på en måte som berører og hjelper meg til å se meg selv og andre i et nytt lys - å utforske selve livet på en varm og ydmyk måte."  Les mer  Les mindre

Vilde Lunnan Djuve - "Bjørn er en utrolig spennende person å¨bli kjent med. En fantastisk veileder og en utfordrende samarbeidspartner. Han har gitt meg utrolig mye og gjort meg sikrere på min egen rolle i fellesskapet. "  Les mer  Les mindre

Hanne - "Nysgjerrig, utrolig åpen for andres sider, utfordrende og samtidig en trygg havn for en forvirret sjel. Varm, trygg og åpen - den fødte terapeut!!"  Les mer  Les mindre

Elin Antonsen - "Med en unik evne til å speile situasjoner og emosjoner er Gunaketu en trygg havn hvor en hver kan åpne seg. Tillitsfull, varm, med en fantastisk utstråling."  Les mer  Les mindre

Arnt Kristoffersen - "Du får mennesker til å tenke positivt og se andres syn uten å vurdere deres meninger. DU ER EN INSPIRASJONSKILDE!"  Les mer  Les mindre

Nina Wiker - "Du inspirerer meg til å SE mennesker og være mer inkluderende og lyttende. Du er et RIKT menneske."  Les mer  Les mindre

Manne Kihlman - "Øvelsene dine har utfordret mine gamle inngrodde måter å se livet og hvordan jeg vil leve. Fordi øvelsene vi gjør baserer seg på spontanitet kjennes innsiktene som følger ekte. Det har også lokket frem mang en god latter."  Les mer  Les mindre

Paula Gustafsson - "Gestalten ga med et humoristisk og klart perspektiv på hvordan det kan være å være menneske. Neste gang jeg finner meg i lignende situasjoner, i virkeligheten, kommer jeg til å stoppe opp og le..."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.