Fred Bratland - Hypnoterapeut, EFT terapeut

Fred Bratland

Hypnoterapeut, EFT terapeut

Tønsberg , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Personlig fremmøte

Hypnoterapi 1.050 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gjennom å jobbe med ubevisste prosesser kan vi hjelpe mennesker med ulike former for utfordringer. Det kan være angst, depresjon osv Fred Bratland - Hypnoterapeut, EFT terapeut

Beskrivelse

Hypnoterapi

Gjennom å jobbe med ubevisste prosesser kan vi hjelpe utallige mennesker med ulike former for utfordringer. Det kan være angst, depresjon, røykeslutt, allergier, vektreduksjon, mangel på motivasjon eller ulike former for fobier og mye annet. Gjennom våre effektive og moderne behandlingsformer kan vi hjelpe våre pasienter til en bedre hverdag. Våre behandlingsformer er uten bruk av medikamenter. Se yourmind.no

Behandlingsmetoder

Gjennom hypnoterapi og/eller EFT (emosjonell frigjøringsteknikk) snur vi fastlåste tankemønstre og omprogrammerer ditt ubevisste sinn – slik at du endrer atferd, eksempelvis slutte å røyke, hjelp til bedre spisevaner, få kontroll over fobier og mye mer. Våre behandlingsformer har sine røtter i urgamle tradisjoner og er i dag anerkjent over hele verden.

Fred Bratland

Studerte Hypnoterapi og EFT ved Hypnoseakademiet som er godkjent av:

Norsk Forbund for Klinisk Hypnose,  American Board of Hypnotherapy og International Institute of Clinical Hypnosis. Utdanning har vært godkjent av Helsedirektoratet siden 2012.

Jeg er sertifisert EFT terapeut, sertifisert hypnoterapeut.

Medlem av American Board of Hypnotherapy.

Jeg har spesialkurs innen: Hypnose Vektreduksjon Røykeslutt/Snus, Vitakoden Smertehåndtering.

Mine forelesere: Andrew Newton som var Paul McKennas tidligere mentor innen feltet hypnose.En av de mest erfarne hypnoterapeutene i verden. Holder foredrag på psykologikonferanser og universiteter rundt i verden.

Dr. Hans Holger Ahlsdorff, spesialist i allmennmedisin og Norges første Master Hypnoterapeut, driver egen praksis nord i Tyskland

Ronny Hansen er landets fremste ekspert på å bli røykfri med Vitakoden – Medicor.Over 45 års pedagogisk erfaring og har utviklet flere kurs. Har en utmerket evne til å formidle kunnskap til kursdeltakerne.

Tania Prince En av kun 29 EFT Mastere på verdensbasis. En svært erfaren EFT terapeut og lærer. Jobbet innen psykoterapi i over 20 år

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.