Else Helene Aarsund - Coach, Hypnoterapeut, Mentaltrener - GoMentor
Else Helene Aarsund - Coach, Hypnoterapeut, Mentaltrener

Else Helene Aarsund

Coach, Hypnoterapeut, Mentaltrener

Videosamtale , GoMentor 24/7

5 referanser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Coaching, hypnoterapi, NLP (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg heter Else Helene Aarsund Arbeider som coach, NLP Trener, Hypnoterapeut og Kursholder Else Helene Aarsund - Coach, Hypnoterapeut, Mentaltrener

Beskrivelse

Syns du det ser håpløst ut akkurat nå?

 • Trenger du noen å snakke med? 
 • Har du kjørt deg fast i et tankespor som du ikke klarer å komme ut av?
 • Snakker du "ned" til deg selv?
 • Kanskje vil du noe annet, men vet ikke helt hva. Kanskje vet du hva du ikke vil?
 • Elter du gammel urett og vondter?
 • Uroer du deg for fremtiden?
 • Bekymrer deg for det som kanskje vil hende?
 • Sliter du med dårlig selvfølelse og mindreverdskomplekser?
 • Plages du av fobier og redsler?


Beskjeftiger hjernen vår seg med altfor mye negativitet og bekymringer, er dette ikke bra. Uheldig for oss selv og de vi omgir oss med. Hjernen har en tendens til å søke etter det som ikke fungerer, farer og bekymringer. Er det mulig å snu dette, vil du kanskje spørre. Og det er det.

Det kan bli annerledes og bedre.

Gjennom samtaler med en coach som er villig til å lytte, stille spørsmål og utfordre deg, kan du faktisk skape deg et helt annet liv.  Gjennom å sette ord på det som er vondt og vanskelig og gjennom å dykke ned i følelsene, vil det åpne seg en vei du ikke visste om.
 
Det er du som må gjøre jobben, men jeg som coach vil lytte til det du har å fortelle, stille spørsmål, heie på deg og utfordre deg. Er du villig til å gjøre en innsats, vil du få tilbake utrolig mye. Du må være villig til å skifte fokus og trene på det. Du må være villig til å bytte ut gamle uhensiktsmessige vaner og trossystem med andre som vil tjene deg bedre. Tør du det?

Om meg

Jeg har arbeidet med mennesker hele mitt voksne liv. På 70 tallet utdannet jeg meg til sosionom og siden har jeg tatt en rekke tilleggsutdannelser. Først innen LØFT som er en løsningsbasert terapi, seinere som Livscoach før jeg begynte på utdanningen som NLP Trener. NLP (Nevrolingvistisk Programmering) har vært et trofast hjelpeverktøy gjennom min virksomhet. Jeg har flere internasjonale sertifiseringer som coach, fra England og fra Sveits.

Det ubevisste har alltid fascinert meg. Mye av våre tanker og handlinger er ubevisste.  Den amerikanske legen og hypnoterapeuten Milton Ericksson mente at i det ubevisste ligger de fleste av våre ressurser og muligheter gjemt. Jeg har flere sertifiserte utdanninger i hypnoterapi som jeg har hatt stor glede og anvendelse for i mitt møte med klienter.

Min innfallsvinkel til det vi kaller virkeligheten er preget av at jeg har arbeidet og bodd i forskjellige land med sine ulike kulturer, har jeg hatt stor glede og nytte av i arbeidet mitt. Et arbeid som i all hovedsak har vært rettet inn mot mennesker i alle aldre, kjønn, trossamfunn og med forskjellige ønsker, utfordringer og problemområder.

Velkommen til å kontakte meg. Jeg gleder meg til å snakke med deg.

 

Referanser

Hilde Marie R - "Else is a reliable, honest and strong person. She has the ability to come straight to the point. She will not tell you what to do, but guide you to see your opportunities and help you come to your own conclusion. She is caring and supportive, but not in an intrusive way. She is not afraid of changes, and doesn’t pretend to be anyone else in order to get benefits or make life more convenient."  Les mer  Les mindre

Anne Lisbet - "Du har en unik evne til å vise hvor enkelt det kan gjøres!!! Din sterke tilstedeværelse og opplevelsen av at du formidler med en utrolig glede, gjør at du blir troverdig for meg. Jeg tror på deg, og føler meg veldig sett av deg!!!"  Les mer  Les mindre

Kvinne 48 år - "Tusen takk for hjelpen jeg fikk fra deg! Du er en utrolig veldig dyktig dame. Dine tanker og ideer har hjulpet meg å løse mine problemer. Livet mitt er blitt mye bedre nå. Jeg sitter så stor pris på den hjelpen og kontakten jeg fikk fra deg. Tusen takk fra hele mitt hjertet!"  Les mer  Les mindre

Kvinne 40 år  - "Tenkte nå jeg ville prøve ut den planen vi har laget. Det er første gang jeg har benyttet meg av Go Mentor og syns det er helt supert! Tusen takk for coachingen så langt. "  Les mer  Les mindre

N - kvinne Oslo - "Det har vært veldig nyttig for meg å snakke med deg. Jeg vil takke deg så mye for dette. Brevvekslingen vår har hjulpet meg til å tenke annerledes og til å sortere tankene mine."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.