Dorota van Tiggelen - Psykoterapeut, Integrativ terapeut - GoMentor
Dorota van Tiggelen - Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Dorota van Tiggelen

Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Horten , Oslo , Videosamtale

Personlig fremmøte

Individuell samtale 700 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Online samtale (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Livet er kort, det er verdt å følge sine drømmer. Når man mister veien er det viktig å søke støtte, lære seg verktøy som kan hjelpe å gjenfinne glede og mening. Dorota van Tiggelen - Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Beskrivelse

Bli din egen beste venn.


Terapien handler ikke om å endre deg, men den kan hjelpe å bli bedre kjent med seg selv - forstå egne følelser og behov, bli bevisst og ta i bruk egne ressurser, men også akseptere egne begrensninger. En terapeutisk prosess kan hjelpe å finne balanse og aksept, oppleve mer glede og mening, "vekke oss mer til livet".


Jeg kan hjelpe deg:

- ved psykiske problemer / utfordringer;

- vanskelige følelser, nedstemthet, utbrenthet, angst;

- problemer i relasjoner (familie, venner, skole, jobb);

- følelser av ensomhet, manglende mening og livsglede;

- med å øke din selvbevissthet, få bedre kontakt med kroppen og omgivelsene, få mer glede i hverdagen;

- når du trenger støtte, samtalepartner og/eller motivasjon til endring.


Jeg jobber som integrativ psykoterapeut.

Integrativ terapi ser på mennesket i sin helhet – kropp, tanker og følelser, relasjoner med andre, livshistorie og menneskets aktuelle livssituasjon. Livet er en prosess, både vi og verden rundt oss er i en kontinuerlig endring. Alle våre opplevelser er med på «å forme oss», også de vanskelige.

Vi kan alltid i noe grad påvirke vår egen livssituasjon, gjøre endringer som er gode for våre kropp, sjel og relasjoner med andre og med våre omgivelser.

I terapien bruker jeg forskjellige metoder: samtaleterapi, kropps- og oppmerksomhets teknikker, kreative medier, kontakt med naturen. Kreativ tilnærming kan hjelpe å komme i kontakt med noen ubevisste minner, tanker eller følelser, og dermed bli viktig for den terapeutiske prosessen.


Om meg:

Jeg er utdannet integrativ terapeut ved Høgskolen i Sørøst Norge og Norsk Forening for Integrativ Terapi, og har jobbet som terapeut siden 2018.

Jeg er 48 år, gift og bor i Horten. Opprinnelig fra Polen, har jeg bodd i Norge siden 2008. I over 20 år har jeg jobbet som pedagog, først ved Kunstakademiet i Wroclaw, og siste 10 årene i Oslo kulturskole.

Jeg har alltid hatt en stor interesse for menneskets utvikling, ønsker om å forstå meg selv og andre – hvordan en fungerer, føler og tenker; hva er enkeltmenneskets motivasjoner, hvilke ulike veier kan livet ta, hva skjer når vi ikke finner eller mister veien.

I over 25 år har jeg praktisert tibetansk buddhisme (Diamantvei). Hvert år har jeg deltatt på en rekke foredrag og meditasjonskurs i ulike steder i verden, og har praktisert meditasjon i hverdagen. Det har hjulpet meg å se verden med et vennlig blikk, være nysgjerrig, aksepterende, og se potensialer i oss selv og andre, bli mer bevisst over samhørigheten med omverdenen, oppleve lykke.


Du er hjertelig velkommen hos meg.


Du kan møte meg i OSLO (torsdager) / i HORTEN (alle ukedager), eller ONLINE.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.