Dorota van Tiggelen - Psykoterapeut, Integrativ terapeut - GoMentor
Dorota van Tiggelen - Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Dorota van Tiggelen

Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Horten, Oslo, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Individuell samtale 600 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Online samtale (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ett av målene for terapi er å bli sin egen beste venn. Dorota van Tiggelen - Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Beskrivelse

Vi går forskjellige livsveier, men alle har potensialer til å føle seg lykkelige. Terapien handler ikke om å endre deg, men den kan hjelpe deg til å bli bedre kjent med deg selv, med dine følelser, behov, ressurser eller begrensninger. Terapien kan hjelpe deg å bli mer bevisst og kanskje endre noen uhensiktsmessige tanke- eller handlingsmønstre. Du får mulighet til å forstå dine motivasjoner og reaksjoner, lære å akseptere og støtte deg selv, og å bygge gode relasjoner med andre mennesker.

 

 Jeg kan tilby hjelp når du opplever:

 • vanskelige følelser, nedstemthet, utbrenthet, angst;
 • problemer i relasjoner med andre mennesker (familie, skole, jobb);
 • følelser av ensomhet, manglende mening og livsglede;
 • behov for støtte, gode samtaler og / eller motivasjon til endring.

 


Jeg jobber som integrativ psykoterapeut. Integrativ terapi ser på mennesket i sin helhet. For å oppleve velvære må vi ta vare på både kropp og sinn, samt relasjoner med andre mennesker. Vi må bli kjent med oss selv, bli mer bevisste over våre følelser, tanker og handlingsmønstre, og prøve å benytte våre ressurser. Livet er en prosess, både vi og verden rundt oss er i stadig endring. På tross av vanskelige opplevelser, kan vi alltid forsøke å påvirke egen fremtid, forbedre livskvaliteten, prøve å utvikle selvforståelse og finne mening og livsglede.

 

Som integrativ terapeut benytter jeg forskjellige metoder avhengig av klientens preferanser og terapiens aktuelle behov: samtaleterapi, bevegelses- og oppmerksomhets teknikker, bruk av kreative medier. Fargestifter, leire eller andre uttrykksmetoder kan i noen situasjoner hjelpe klienten å komme i kontakt med ubevisste minner, tanker eller følelser, som er ikke lett tilgjengelige verbalt, men som kan være vesentlige for ens personlige utvikling. Integrativ terapi understreker viktigheten av å ha kontakt med naturen. Etter klientens ønske kan enkelte timer gjennomføres ute i naturen.


Integrativ psykoterapi vektlegger en god relasjon mellom klient og terapeut, basert på åpenhet og tillit. Etter den første timen (eller timene) bestemmer du om du ønsker å starte terapi hos meg. For noen kan kun få møter gi den hjelpen de trenger, mens i andre tilfeller er lengre terapi mer hensiktsmessig. Du er alltid eksperten på ditt liv, og min rolle er å bruke min faglige kunnskap og erfaring til å hjelpe deg på en best mulig måte å gjenskape eller utvikle hos deg følelser av velvære og god helse.

 

 

Om meg
Jeg er psykoterapeut med utdanning fra Universitet i Sørøst Norge og Norsk Forening for Integrativ Terapi.

 

Jeg er 47 år, er gift og bor i Horten. Opprinnelig fra Polen, har jeg bodd i Norge i 12 år. Jeg har doktorgrad i keramikk-kunst fra Kunstakademiet i Wroclaw (Polen). I 18 år har jeg jobbet som lærer - 8 år med kunstakademistudenter, og siste 10 år med kulturskoleelever i Oslo.

 

Jeg har alltid hatt en genuin interesse for menneskets utvikling, et dypt ønske om å forstå meg selv og andre -- hvordan vi fungerer, føler og tenker; hvor og hvordan leter vi etter lykke, og hva skjer når vi ikke finner veien eller mister den.
I over 20 år har jeg praktisert tibetansk Diamantvei buddhisme. Hvert år har jeg deltatt på en rekke foredrag og meditasjonskurs i ulike steder i verden, og har meditert i hverdagen. Buddhistiske syn og praksis hjelper meg på min utviklingsvei. Buddhismens mål er erfaring av varig lykke - en tilstand hvor man er ikke lenger avhengig av stadig endrende forhold i livet. Ingenting er statisk - både mennesker og omverdenen forandrer seg hele tiden. Den forståelsen hjelper å utvikle aksept for situasjonene vi ikke kan endre. På den andre siden hjelper den å innse at vi kan se hver situasjon fra forskjellige synsvinkler - vi kan endre noen gamle negative mønstre og prøve å se verden med et vennlig blikk. Ved å være nysgjerrige, se etter potensialer i oss selv og andre, åpner vi oss for opplevelsen av tilhørighet og lykke.

 

Du kan møte meg:

 • i Oslo sentrum (torsdager, fredager) - Karl Johans gate 5 (ringeklokke: 507, Integrativ Terapi)
 • i Horten, Svalestien 7 (alle ukedager)

Jeg tilbyr også chat (abonnement Gomentor 24/7), og videosamtaler (alle ukedager)


Du er velkommen hos meg!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.