Dorota van Tiggelen - Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Dorota van Tiggelen

Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Horten , Oslo , Videosamtale

Personlig fremmøte

Individuell samtale 700 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Online samtale (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Det er verdt å søke hjelp og støtte når man mister veien i livet. Det er mulig å lære seg verktøy som kan hjelpe å finne glede og mening. Dorota van Tiggelen - Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Beskrivelse

Gjennom hele livet har vi lært oss (også ble lært) ulike måter å se verden på og å reagere på alt som skjer. Men vi er ikke alltid bevisst over våre egne mønstre, på hvordan vi tenker, handler og reagerer.


Terapien kan hjelpe deg til å forstå disse mønstrene, bli kjent med dine følelser, behov og motivasjoner. I denne prosessen er det viktig å akseptere egne begrensninger, ta i bruk egne ressurser, og endre noen negative mønstre. På den måten kan man oppnå i livet mer balanse, glede og mening.


Jeg kan hjelpe deg ved følgende problemstillinger:

- vanskelige følelser, nedstemthet, utbrenthet, angst

- problemer i relasjoner (familie, venner, skole, jobb)

- følelser av ensomhet, manglende mening og livsglede

- å øke din selvbevissthet, få bedre kontakt med kroppen og omgivelsene

- når du trenger støtte, samtalepartner og/eller motivasjon til endring.


Jeg jobber som integrativ psykoterapeut. I terapiprosessen prøver jeg å se personen på en helhetlig måte. Både tanker og følelser, kroppen, relasjoner med andre, samt hele livshistorien er med på å forme ens aktuelle livssituasjon. Å integrere de forskjellige elementene kan bli et skritt på veien til et sunnere og bedre liv.


Metoden er en terapeutisk samtale med hjelp av kroppsrelaterte og kreative teknikker. Selve relasjonen mellom klienten og terapeuten er viktig. I noen tilfeller kan terapien delvis foregå ute i form av felles turer. Det å være i rolig bevegelse og kunne puste dypere, å være i kontakt med naturen, kan ha en helbredende effekt i seg selv.


Om meg

Jeg er utdannet integrativ terapeut ved Høgskolen i Sørøst Norge og Norsk Forening for Integrativ Terapi, og har jobbet som terapeut siden 2018. Jeg har 20 års erfaring som pedagog og kunstlærer for både voksne og barn (2001-08 Kunstakademiet i Wroclaw i Polen, fra 2011 Oslo kulturskole).

Jeg er 48 år, gift og bor i Horten. Opprinnelig fra Polen, har jeg bodd i Norge siden 2008. Jeg har alltid hatt en genuin interesse for menneskets utvikling og psykologi. I over 25 år har jeg praktisert tibetansk buddhisme (Diamantvei). Hvert år har jeg deltatt på en rekke foredrag og meditasjonskurs i ulike steder i verden, og har praktisert meditasjon i hverdagen. Det har hjulpet meg til å se verden med et vennlig blikk, være nysgjerrig, aksepterende, bli mer bevisst over samhørigheten med omverdenen. Disse erfaringer støtter meg i mitt terapeutiske arbeid.


Vi kan møtes i OSLO (torsdager), i HORTEN (alle ukedager) eller ONLINE


Du er velkommen hos meg.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.