Dorota van Tiggelen - Psykoterapeut, Integrativ terapeut - GoMentor
Dorota van Tiggelen - Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Dorota van Tiggelen

Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Horten , Oslo , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Individuell samtale 600 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Online samtale (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Bli som din egen beste venn. Dorota van Tiggelen - Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Beskrivelse

Bli som din egen beste venn.


Terapien handler ikke om å endre deg, men den kan hjelpe deg til å bli bedre kjent med deg selv - forstå dine følelser og behov, og hente inn egne ressurser. Terapien kan også hjelpe å akseptere egne begrensninger, og finne mer balanse i livet.


Jeg kan hjelpe deg med:

- psykiske problemer;

- vanskelige følelser, nedstemthet, utbrenthet, angst;

- problemer i relasjoner (familie, venner, skole, jobb);

- følelser av ensomhet, manglende mening og livsglede;

- å øke din selvbevissthet, få bedre kontakt med kroppen og omgivelsene;

- når du trenger støtte, samtalepartner og/eller motivasjon til endring.


Jeg jobber som integrativ psykoterapeut. Integrativ terapi ser på mennesket i sin helhet – kropp, tanker og følelser, relasjoner med andre, livshistorie og menneskets aktuelle livssituasjon. Livet er en prosess, både vi og verden rundt oss er i en kontinuerlig endring. Alle våre opplevelser er med på «å forme oss», også de vanskelige. Men vi kan alltid prøve å påvirke egen fremtid for å kunne oppleve med ro, mening og livsglede.

I terapien bruker jeg forskjellige metoder: samtaleterapi, bevegelses- og oppmerksomhets teknikker, bruk av kreative medier, kontakt med naturen. Kreativ tilnærming kan hjelpe å komme i kontakt med noen ubevisste minner, tanker eller følelser, som kan være viktig for terapi-prosessen.


Om meg:

Jeg er utdannet integrativ terapeut ved Høgskolen i Sørøst Norge og Norsk Forening for Integrativ Terapi, og har jobbet som terapeut siden 2018.

Jeg er 48 år, gift og bor i Horten. Opprinnelig fra Polen, har jeg bodd i Norge siden 2008. Jeg har jobbet som pedagog og kunstlærer i 20 år: i Polen som akademisk lærer ved Kunstakademiet i Wroclaw (2001-08), i Norge som kulturskolelærer i Oslo (fra 2011).

Jeg har alltid hatt en genuin interesse for menneskets utvikling, et dypt ønske om å forstå meg selv og andre – hvordan vi fungerer, føler og tenker; hvor og hvordan leter vi etter lykke, og hva skjer når vi ikke finner eller mister veien. I over 25 år har jeg praktisert tibetansk buddhisme (Diamantvei). Hvert år har jeg deltatt på en rekke foredrag og meditasjonskurs i ulike steder i verden, og har praktisert meditasjon i hverdagen. Det har hjulpet meg å se verden med et vennlig blikk, være nysgjerrig, aksepterende, og se potensialer i oss selv og andre, bli mer bevisst over samhørigheten med omverdenen, og oppleve lykke.


Du er hjertelig velkommen hos meg.


Du kan møte meg i OSLO (torsdager) / i HORTEN (alle ukedager), eller ONLINE.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.