Dorota van Tiggelen - Psykoterapeut, Integrativ terapeut - GoMentor
Dorota van Tiggelen - Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Dorota van Tiggelen

Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell samtale 400 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 67 84

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Online samtale (GoMentor videosesjon) 400 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 67 84

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Ett av målene for terapi er å bli sin egen beste venn. Dorota van Tiggelen - Psykoterapeut, Integrativ terapeut

Beskrivelse

Vi går forskjellige livsveier, men alle har potensialer til å føle seg lykkelige. Terapien handler ikke om å endre deg, men den kan hjelpe deg til å bli bedre kjent med deg selv, med dine følelser, behov, ressurser eller begrensninger. Terapien kan hjelpe deg å bli mer bevisst og kanskje endre noen uhensiktsmessige tanke- eller handlingsmønstre. Du får mulighet til å forstå dine motivasjoner og reaksjoner, lære å akseptere og støtte deg selv, og å bygge gode relasjoner med andre mennesker.

 

 Jeg kan hjelpe deg:

  • å bli mer bevisst over dine egne følelser og tankemønstre
  • med vanskelige følelser, nedstemthet, utbrenthet, angst
  • med problemer i relasjoner med andre mennesker (familie, skole, jobb)
  • med følelser av ensomhet, manglende mening og livsglede
  • når du trenger støtte og samtalepartner
  • når du trenger motivasjon til endring

 Jeg jobber som integrativ psykoterapeut. Integrativ terapi ser på mennesket i sin helhet. For å oppleve velvære må vi ta vare på både kropp og sinn, samt relasjoner med andre mennesker. Vi må bli kjent med oss selv, bli mer bevisste over våre følelser, tanker og handlingsmønstre, og prøve å benytte våre ressurser. Livet er en prosess, både vi og verden rundt oss er i stadig endring. På tross av vanskelige opplevelser, kan vi alltid forsøke å påvirke egen fremtid, forbedre livskvaliteten, prøve å utvikle selvforståelse og finne mening og livsglede.

 

Som integrativ terapeut benytter jeg forskjellige metoder avhengig av klientens preferanser og terapiens aktuelle behov: samtaleterapi, bevegelses- og oppmerksomhets teknikker, bruk av kreative medier. Fargestifter, leire eller andre uttrykksmetoder kan i noen situasjoner hjelpe klienten å komme i kontakt med noen ubevisste minner, tanker eller følelser, som er ikke lett tilgjengelige verbalt, men som kan være vesentlige for ens personlige utvikling. Integrativ terapi understreker viktigheten av å ha kontakt med naturen. Etter klientens ønske kan enkelte timer gjennomføres ute i naturen.


Integrativ psykoterapi vektlegger en god relasjon mellom klient og terapeut, basert på åpenhet og tillit. Etter den første timen (eller timene) bestemmer du om du ønsker å starte terapi hos meg. For noen kan kun få møter gi den hjelpen de trenger, mens i andre tilfeller er lengre terapi mer hensiktsmessig. Du er alltid eksperten på ditt liv, og min rolle er å bruke min faglige kunnskap og erfaring til å hjelpe deg på en best mulig måte å gjenskape eller utvikle hos deg følelser av velvære og god helse.

 

 

Om meg
Jeg er psykoterapistudent i fjerde og siste året av Integrativ terapi studiet (derfor tilbyr jeg reduserte priser). Jeg har utdannelse fra Høgskolen i Sørøst Norge og godkjenning for praksis fra Norsk Forening for Integrativ Terapi.

 

Jeg er 45 år, er gift og bor i Horten. Opprinnelig fra Polen, har jeg bodd i Norge i 10 år. Jeg har doktorgrad i brukskunst fra Kunstakademiet i Wroclaw (Polen). I 16 år har jeg jobbet som lærer - 8 år med kunstakademistudenter, og siste 8 år med kulturskoleelever i Oslo.

 

Jeg har alltid hatt en genuin interesse for menneskets utvikling, et dypt ønske om å forstå meg selv og andre -- hvordan vi fungerer, føler og tenker; hvor og hvordan leter vi etter lykke, og hva skjer når vi ikke finner veien eller mister den.
I over 20 år har jeg praktisert tibetansk Diamantvei buddhisme. Hvert år har jeg deltatt på en rekke foredrag og meditasjonskurs i ulike steder i verden, og har meditert i hverdagen. Buddhistiske syn og praksis hjelper meg på min utviklingsvei. Buddhismens mål er erfaring av varig lykke - en tilstand hvor man er ikke lenger avhengig av stadig endrende forhold i livet. Ingenting er statisk - både mennesker og omverdenen forandrer seg hele tiden. Den forståelsen hjelper å utvikle aksept for situasjonene vi ikke kan endre. På den andre siden hjelper den å innse at vi kan se hver situasjon fra forskjellige synsvinkler - vi kan endre noen gamle negative mønstre og prøve å se verden med et vennlig blikk. Ved å være nysgjerrige, se etter potensialer i oss selv og andre, åpner vi oss for opplevelsen av tilhørighet og lykke.

 

Du kan møte meg i sentrum av Oslo på torsdager og fredager (andre dager ved spesielt behov). 

Karl Johans gate 5, nr 507 på ringeklokka (G.Nordmo Integrativ Terapi)

Du er velkommen hos meg!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer