Tone Røysland - Coach, Psykoterapeut - GoMentor
 Tone Røysland - Coach, Psykoterapeut

Tone Røysland

Coach, Psykoterapeut

5 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Står du fast ? Ønsker du hjelp til å komme videre, få overblikk, ta action eller kanskje du har utfordringer i livet som du ikke vet hvordan du skal håndtere? Tone Røysland - Coach, Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER LENGER, KONTAKT GOMENTOR FOR VEILEDNING


Ønsker du hjelp,støtte, råd,veiledning,motivasjon eller inspirasjon til å

 • Gjøre livsendringer
 • Nå målene dine
 • Ta utfordrende valg
 • Si JA til deg selv - sette deg selv på 1. plass
 • Bli sterkere og elske deg selv for den unike personen du er
 • Sette mer grenser
 • Få bedre kommunikasjon og relasjon med dagens barn/unge voksne
 • Utvikle deg og ta mer i bruk av ditt potensiale


Intuitiv coaching eller vanlig coaching

Jeg har en stor intuisjon og jeg bruker alle sansene når jeg jobber, og spørsmålene kommer ofte av seg selv, og jeg opplever ofte at dette hjelper meg å «gå rett på kjernen» av problemet, slik at vi kan ha mest mulig fokus på hvordan vi kan løse utfordringen du står i eller nå målene dine og lage en handlingsplan som er best for deg.

Hvor nær du ønsker at jeg kommer deg bestemmer du, men hvis du virkelig vil gå i dybden så kan jeg kjenne på din energi og hjelpe deg å finne raskere svar, ved at jeg kommer i kontakt med din intuisjon, slik at du slipper å ta mange omveier.  Det som skjer når jeg kommer i kontakt med din energi, er at alle sansene tas i bruk, samtidig som jeg kjenner , ser, hører og føler alt inni meg som det var mitt eget. Veldig ofte så har jeg også vært igjennom tilsvarende selv, så jeg kan gi råd og tips til deg hvordan du kan gjøre det samtidig med at jeg også stiller deg spørsmål (coacher) underveis.  Grunnen til at jeg deler av mine egne erfaringer er ikke at jeg som er den viktige i coaching-sammenheng, for det er alltid klienten som er i sentrum, men  det å høre at noen har vært igjennom noe tilsvarende, samt å føle seg forstått og lyttet til i tillegg til at noen andre også fant løsningen, gjør at det som var vanskelig kan slippe taket av seg selv, samtidig som det også gir deg håp, styrke, tro på at du kan, og hjelp til å gjøre det som du trenger å gjøre for at du skal få det bra. 

KIS -- KEEP IT SIMPLE er viktig hos meg, og jeg liker derfor enkle og jordnære løsninger som er lett gjennomførbare og kommer med råd og tips til hvordan du kan gjøre det.

Ønsker du "vanlig" coaching, så gir du bare beskjed om dette på forhånd og dette  er noe som er viktig at du kjenner på hva som er best og rett for deg. 
Begge deler er like effektivt ved online-timer som ved personlig oppmøte, du velger det som kjennes mest rett for deg.Ekstra bonus
Som en ekstra bonus tilbyr jeg til deg som ønsker det : hjemmelekse som du sender inn til meg innen en viss dato, hvor jeg gir deg kommentarer og feedback. Dette har jeg fått veldig gode tilbakemeldinger på fra klienter at det hjalp dem å ikke gi opp, samt å komme mye raskere til målet deres.


Om meg
Jeg er en person som er veldig sensitiv, og jeg har mange ganger vært frustrert og oppgitt over min sensitivitet, helt til jeg skjønte at dette er en ekstra ressurs som jeg kan bruke når jeg hjelper, coacher, veileder deg slik at du kan nå dine mål, komme gjennom utfordringene dine, og leve det livet som er best og rett for deg. 

Jeg har selv vært gjennom mange store livsendringer og utfordringer i livet, og dette har gjort meg til den personen som jeg er i dag og det har gitt meg mange veldig viktige verktøy som jeg bruker når jeg coacher og veileder deg til å komme gjennom tilsvarende utfordringer, leve drømmen din og kanskje mest av alt : Si JA til deg selv og være ærlig med deg selv.    

Hos meg  begynte det med at jeg møtte veggen, ble utbrent og hypersensitiv, samtidig som jeg lengtet etter en større mening med livet mitt. Jeg skjønte også at jeg måtte gjøre store endringer i livet mitt. Dette gjorde at jeg for alvor ble interessert i personlig utvikling og det ble starten på en lang reise som begynte for 15 år siden. Og jeg tok en rekke utdannelser innen alternativ behandling: NLP Pratictioner Master,  Coaching, TFT-terapeut, Healing, og til slutt Auraformidler™ , og skiftet gradvis retning fra kontor- og administrasjon som jeg hadde jobbet innenfor mesteparten av mitt liv. Og det var når jeg begynte på min egen utvikling og reise at jeg fant min mening med livet, min livsoppgave, å hjelpe andre mennesker å gjøre de endringene som de lengter etter. For jeg hadde trodd i veldig mange år at det ikke var mulig å endre på ting, og jeg glemmer ikke dagen jeg oppdaget at det er mulig å endre på alt en ønsker. Jeg tror også at det alltid er en høyere mening med det som skjer meg i livet, og det gir en enorm tillit og trygghet. F.eks. så måtte jeg "dypt" ned for at jeg skulle se og forstå at jeg måtte verdsette og elske meg selv. Kanskje du står i noen lignende utfordringer som du ikke forstår hvorfor skjer ? 

Jeg hjelper deg gjerne til å finne ut det. 

Referanser

Stine - "Har ved ulike sammenhenger benyttet meg av Tones tjenester. Både kurs og individuell. Opplevelsen er at hun har høy kompetanse på de områdene hun formidler, og det er lett og forstå. Etter mine individuelle samtaler med Tone føler jeg meg mer samlet - i forkant har jeg 10 problemer, mens etterpå vet jeg den underliggende årsaken som hun også har hjulpet meg å ta tak i. Etter samtalen har jeg fått tilsendt tilpassede oppgaver som er i sammenheng med samtalen, som jeg skal gjøre daglig i 30 dager. Deretter skrive hvordan dette har gått, og får tilbakemelding etter dette. Det fantastiske med dette er at jeg kjenner på en større forpliktelse når jeg har en "avtale" med et annet menneske om å gjøre disse gode tiltakene. Endringen er magisk!!? Anbefaler Tone på det høyeste❤"  Les mer  Les mindre

Kirsten - "Et liv som empatisk og høysensitiv har vært veldig utfordrende. Har alltid trodd at alle følelser var mine, helt til voksen alder. Før kunne jeg lett bli overstimulert og utbrent. Har hatt flere timer hos Tone for å balansere energien min, rydde vekk alt det som ikke er mitt. Jeg har vært på kurs hos henne for å lære å prioritere meg selv. Resultatet av hennes hjelp er ubeskrivelig. Lære å forstå energi, hvordan vi påvirkes av andre, hvor mye ansvar vi bærer som ikke er vårt, bli bevisst på å kjenne etter hva som er rette valg for oss selv, lytte til kroppen, sette grenser, ta vare på oss selv. Nå utstråler jeg mer trygghet, er mye mer på plass i meg selv. Jeg holder fokus på det jeg ønsker fremover og skal for første gang starte min egen bedrift. All ære og takknemlighet til Tone! Mitt forhold til meg selv er helt forandret! Og møter jeg utfordringer så er det trygt å vite at jeg vet hvor jeg kan be om hjelp. Anbefaler på det varmeste timer hos Tone! ♥"  Les mer  Les mindre

Norunn - "Balanseringen var avslappet og fin,følte eg var i trygge og gode omgivelser , og fikk masse gode råd om energiene og hvordan balansere dei. Gode råd og svar på mine egne spørsmål . Dette var ein balansering som gjorde meg veldig godt . Tusen takk til deg flotte Tone "  Les mer  Les mindre

Kirsten - "Timen hos Tone var fullt med varme, åpenhet og forståelse. Det var samtale og bevisstgjøring Den timen gav meg veldig mye lærdom. Jeg sov i 12 timer når jeg kom hjem etter behandlingen. Resultatet av balanseringen var veldig tydelig dagen etter. Lett til sinns, mye energi, følte en styrke som ikke har vært der på lenge! Timen hos Tone var verdifull på så mange måter. Anbefales på det varmeste!"  Les mer  Les mindre

Jorunn - "Tusen takk for fin og god balansering. Jeg har indre ro igjen, jeg kjenner at det blir lettere å finne retningen i livet mitt igjen, og jeg vet at jeg vil bli sett og hørt, fra nå av !!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.