Tror du at du kan endre på noe i livet ditt – og ønsker du endring?

Skrevet d. 6-8-2019 09:17:28 af Tone Røysland - Coach, Psykoterapeut

For mange år siden, kanskje 20 år siden, så deltok jeg på en workshop innen selvutvikling, og det som skjedde da kommer jeg aldri til å glemme for det har fått og har en stor betydning for resten av mitt liv. Jeg husker enda den brøkdel av sekund når jeg skjønte at JEG KAN ENDRE på ting, jeg kan endre på det jeg ønsker !! Jeg hadde trodd at alt var som det skulle, og at det ikke var mulig å endre på noe, at alt var forutbestemt og jeg følte meg ofte fanget, til og med i tankene, det er vanskelige å forklare for når jeg skjønte dette, så husker jeg at jeg tenkte: DETTE MÅ jeg dele videre til andre, jeg må fortelle dette til andre også. DU kan endre på det du vil. Du kan endre på følelsene dine, reaksjonsmønstrene dine, adferdsmønstrene dine, tankene dine, du kan også endre på hvem ønsker du å ha i ditt liv, hvilke venner ønsker du å ha...... Dette er bare eksempler, men alt er mulig !! Men først må du VITE HVA DU VIL HA, og ønske en endring......

Og når en har en sånn fastlåst tankegang som jeg hadde på dette tidspunktet, så ser en heller ingen muligheter, for vi kan åpne dører og vi kan stenge dører med tankene våre. Og det tar meg videre til neste åpenbaring, for omtrent samtidig jeg deltok på denne workshopen så leste jeg en bok av Louis Hay hvor hun skrev om at det er du som styrer tankene og ikke tankene som styrer deg. WOW – det var samme åpenbaring. Jeg er en person som har mye tanker, og i tillegg er jeg veldig sensitiv, så jeg kunne se hvordan tankene påvirket meg, og jeg kunne se mine egne tanker. På det tidspunktet visste og forstod jeg ikke alt dette, og hva det egentlig betydde, men det har jeg lært i ettertid.  TANKENE våre hjelper oss å tiltrekke oss det som vi ønsker oss, og derfor er det utrolig viktig å være bevisst sine egne tankemønstre.

Når jeg skjønte disse to viktige tingene så skjedde det mye, og jeg har lukket og åpnet mange dører siden den gang.

Det jeg ønsker å dele med deg, er at du kan endre på det som ikke synes er bra i livet ditt, det som du ikke ønsker i livet ditt, eller kanskje du vil ha noe nytt inn i livet ditt. Av og til må vi stenge en dør for at en annen dør skal åpne seg, og det kan noen ganger synes å være veldig skummelt fordi det er ukjent, det er noe nytt, kanskje noe vi aldri har gjort før. Men når vi så har gjort det, så viser det seg at det var ikke farlig, skummelt i det hele tatt, det var det beste som kunne skje, det handlet bare om å tørre å lytte til seg selv, være ærlig med seg selv, og ta seg selv på alvor – VÆRE SIN ALLER BESTE VENN. Går du din vei ? eller går du på noen annens vei , kanskje fordi du ikke klarer se din egen vei ??

Hvilke dører ønsker du åpne i siste halvår 2019 ?? Eller kanskje du må stenge noen først?

Alt handler om bevissthet, og til mer bevisst vi er til lettere og raskere går det å gjøre endringer. Mange ganger så er det også frykten for det ukjente som stopper oss i å gjøre de endringene som vi ønsker, for det er noe helt nytt, men når vi forstår dette, så er det ikke så skummelt å gjøre endringer, fordi det er ikke det vi ønsker oss vi er redd for, men alt rundt det, det som vi ikke har gjort før, og når vi har gjort endringen så tenker de aller fleste: Hvorfor gjorde jeg ikke dette før !!!!..  Si JA til deg selv, og vær din aller beste venn.

Hva ønsker du skal skje i ditt liv ????

Jeg har møtt så mange mennesker som sier at ÅÅÅ livet mitt er totalt kaos, ingen ting er kjekt, jobben er gal, partneren er bare problem,etc… og når jeg spør: HVA ønsker du ? Så er det veldig mange som svarer: JEG VET IKKE. Men hvis du ikke vet hva du vil ha så er det veldig vanskelig å finne det, du vil heller ikke se noen muligheter, alternativer, så derfor er det utrolig viktig å bli bevisst: HVA ØNSKER DU ?  

Det jeg bruker å gjøre når jeg ønsker meg noe er å skrive det ned, for da blir det enda mer virkelig, og i tillegg får jeg det inn gjennom alle sansene mine, som gjør at det blir lettere å visualisere.  Som eksempel kan jeg nevne at har flyttet noen ganger i løpet av de siste årene, og hver gang skriver jeg ned hva er det jeg vil ha, og GJETT hva som skjer:  Jo, leiligheten jeg finner ser akkurat ut som jeg har beskrevet, og den inneholder det som jeg har skrevet den skal inneholde.  Dette er bare et eksempel, men det viser hvor viktig det er å være bevisst på hva vi tenker, hva vi vil ha, og hvor vi har vårt fokus, for vi "får det vi ber om".

Hvis du har lyst å finne mer ut av dette, eller kanskje du allerede vet hva du ønsker men vet ikke helt hvordan du skal komme dit, og trenger hjelp, støtte, veiledning, coaching, så tilbyr jeg nå coaching timer online. Det kan være 1 time, 1,5 time, 3 timer eller 5 timer. Det blir litt billigere dersom du velger å kjøpe en pakke med 3 timer og 5 timer. Nedenfor ser du beskrevet hvordan mine online coaching timer foregår.

Jeg jobber som intuitiv coach, og jeg har stor intuisjon og bruker alle sansene mine slik at du får mest mulig ut av timene. Hvor «nær» du ønsker at jeg skal komme deg er opp til deg, men hvis du ønsker så kan jeg også kontakte din energi, og dette gjør jeg bare ved å holde på dine føtter, så er jeg i fysisk kontakt med din energi og kan gi deg enda bedre svar, hvis du ønsker kan jeg også gjøre dette på avstand dersom vi har online-samtale. Jeg bruker da alle sansene, og får da inn bilder, hører, kjenner lukt, smak og får følelsene, slik at jeg kan stille deg de riktige spørsmålene og hjelpe deg best mulig.

Siden jeg har stor intuisjon og bruker alle sansene mine, så opplever jeg ofte at jeg «går rett på kjernen» av problemet, og dette gjør at jeg bruker liten tid på å komme frem til det som er det «egentlige» problemet, slik at vi kan ha mest mulig fokus på hvordan du skal løse problemet og lage en handlingsplan ut fra det.

Online coaching – TILBUD

Alle som booker en 5 timers coaching-pakke innen 1. september 2019 får 1 ekstra time, altså 6 timer.

Slik foregår det:

Vi møtes online og ut fra det som vi jobber med på hver time, lager jeg en hjemmelekse til deg som hjelper deg å komme raskere i mål, og hvis du sender inn svarene på hjemmeleksen innen en måned så gir jeg deg kommentarer og feedback som hjelper deg enda et skritt videre. Alt dette er utrolig effektivt og virkningsfullt, og jeg har gode tilbakemeldinger fra klienter som gjør ekstra store fremskritt pga dette.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.