Hvordan kan du få mer fred og balanse i livet ditt, og samtidig også mer frihet ???

Skrevet d. 20-10-2019 22:20:22 af Tone Røysland - Coach, Psykoterapeut

De siste årene har jeg måttet face veldig mye av mine egne frykter, og det fleste av de har jeg ikke valgt selv, og helt ærlig noen av disse opplevelsene skulle jeg gjerne vært foruten. MEN på den andre side, så har faktisk alle disse opplevelsene skapt mer fred og balanse i meg, for det har gjort at jeg står sterkere i meg selv, og jeg vet mer og mer hvem jeg er, hva jeg ønsker med livet mitt, hva som er viktig for meg og hvordan jeg kan hjelpe andre bedre og mer til nettopp å få mer fred og balanse i livet.

Det beste av alt er at jeg har også funnet ut at egentlig er det ikke så mye å være redd for, og nå holder jeg på å teste ut noe nytt: Jeg har valgt selv å face en bestemt frykt, (for jeg tror den beste måten å bli fri for frykten er å face den). Og dette skal jeg skrive mer om etterhvert...... Og det kjennes så mye bedre når jeg velger det selv, fremfor det motsatte. Bare ved å ha bestemt meg, så kjenner jeg at styrken kommer frem.

Når en frigjør frykt så blir det lettere å se/kjenne/føle hva ens innerste drømmer og ønsker er, for frykten er virkelig ikke en god venn, den holder oss fast i ting/omgivelser som ikke alltid er til vårt høyeste beste, og det skaper heller ikke et liv i fred og balanse.

Frykt er som et fengsel, hvor en er helt innelåst og kommer ikke ut, og det er ikke lett å være ærlig med seg selv og gjøre det som en innerst inne ønsker.

Er du veldig sensitiv så kan det også tenkes at mye av frykten du kjenner ikke er din egen, men andre sin. Det er dessverre veldig mange sensitive mennesker som tror at alt de kjenner/føler er deres eget, og så er det ofte det motsatte som er tilfelle.

Ønsker du hjelp til å få mer fred og balanse i livet ditt på alle plan ??
I oktober har jeg ekstra tilbud dersom du velger 5 timers coaching-pakke - får du en en ekstra time (altså 6 timer).

Du kan velge mellom 1 time, 3 timer eller 5 timer, og timene kan fordeles slik som du ønsker.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.