Trine Bache - Gestaltterapeut, Familieterapeut, Psykoterapeut, Coach

Trine Bache

Gestaltterapeut, Familieterapeut, Psykoterapeut, Coach

Oslo , Fredrikstad , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Individual terapi 1.000 kr. Avtal tid

Parterapi 1.600 kr. Avtal tid

Coaching 1.000 kr. Avtal tid

Familiearbeid 1.000 kr. Avtal tid

Hjemmebesøk 1.000 kr. Avtal tid

Nettverksmøte 1.600 kr. Avtal tid

Kartlegging/telefonsamtale 0 kr. Avtal tid

For å finne ut hva du har behov for og om du ønsker samtaler med meg.

Gruppe veiledning/coaching på arbeidsplass 1.800 kr. Avtal tid

Samarbeid med Green Doctors Avtal tid

GoMentor og Trine Bache har samarbeid med Green Doctors. Green Doctors sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA GREEN DOCTORS. 

Samarbeid med Bogstadveien Legevakt Avtal tid

GoMentor og Trine Bache har et samarbeid med Bogstadveien Legevakt. Bogstadveien Legevakt sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BOGSTAD LEGEVAKT.

Samtaler for studenter 800 kr. Avtal tid

Studenter

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individual terapi (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Samtale for studenter (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Coaching (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Samarbeid med Legekontoret Molde Brygge (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor ogTrine Bache har samarbeid med Legekontoret Molde Brygge. Legekontoret Molde Brygges pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA LEGEKONTORET MOLDE BRYGGE.


Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Samarbeid med Green Doctors (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Trine Bache har samarbeid med Green Doctors. Green Doctors sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA GREEN DOCTORS. 

Samarbeid med Bogstadveien Legevakt (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Trine Bache har et samarbeid med Bogstadveien Legevakt. Bogstadveien Legevakt sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BOGSTAD LEGEVAKT.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Trine Bache - Gestaltterapeut, Familieterapeut, Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Jeg er opptatt av at du som møter meg skal føle en trygghet til å snakke om det du trenger og arbeide med det du ønsker. Jeg møter deg i et likeverdig forhold, og vi finner ut sammen hva som er best for deg i din situasjon. Ønsker du ikke å bruke meg etter første time, kan jeg dele med deg hvilke andre steder jeg tenker at du kan få hjelp.

 

Jeg kan hjelpe med:

 • Personlig utvikling - ved å ha fokus på tanker, følelser og handlinger - Å bli mer selvbevisst
 • Vanskelige situasjoner - Uferdige opplevelser
 • Livskriser
 • Å bli bevisst over handlingsmuligheter, for å kunne ta valg en selv er fornøyd med
 • Bearbeidelse av traumatiske opplevelser
 • Familie- og arbeidsliv
 • Konflikthåndtering - arbeidsrelatert og privat
 • Gruppe coaching for gestaltterapeuter og helsepersonell - eller andre yrkesgrupper
 • Pårørende støtte
 • Utvikle gode teamsamtaler på arbeidsplassen

Min tilnærming

Jeg bruker dialogen som mitt viktigste redskap. Jeg kjenner godt til gestaltterapi, kognitiv terapi, nettverksterapi og mange andre metoder. Forskning har vist at det ikke er metodene som hjelper folk til å komme videre, det er relasjonen og samarbeidet som oppstår mellom hjelper og hjelpesøkende som gjør en forskjell.

 

Gestaltterapi 

Behandlingen bygger på den grunnleggende ide at det enkelte individ selv er ansvarlig for sine valg og handlinger innenfor de rammer omgivelsene gir. Det umiddelbare, det som oppstår her og nå mellom terapeut og klient, dialogen, brukes til refleksjon og ny erfaring. Blokkeringer kan løses og vekst oppnås. En grunnleggende overbevisning er at vi som mennesker kan leve et langt mere fullverdig og rikere liv enn det de fleste av oss gjør i dag.

 

Nettverksterapi

Fokus er hvordan vi lever med menneskene rundt oss. Handler også om at samarbeid, tverrfaglighet og brukermedvirkning er nødvendig. Våre relasjoner er avgjørende for hvordan vi skapes som mennesker. Er viktige premisser for vår helse, livskvalitet og vårt framtidige liv. Vi er hverandres speil, vår utvikling og potensial ligger i hvordan vi forholder oss til tidligere og nåværende relasjoner for å påvirke vår fremtid.

 

Coaching

Er en fokusert tilnærming når du har en erkjent utfordring/problem. Jeg støtter deg til å finne den løsning du ønsker. Et verktøy for å bli bevisst på mønstre vi har i våre kommunikasjon eller måter vi handler på. Finne nye perspektiver som er mer hensiktsmessige i det du ønsker å oppnå, i jobben eller på andre arenaer. Er en prosess som handler om å frigjøre og utvikle vårt potensiale. 

 

Hvem er jeg

Jeg har bred arbeidserfaring, både fra det offentlige og det private. Også erfaring fra undervisning og internasjonalt og flerkulturelt arbeid. Av utdanning har jeg en mastergrad i gestaltpsykoterapi, lederutdanning, yrkespedagogikk, nettverksarbeid og konflikthåndtering. Som coach har jeg flere utdanninger og også godkjent veileder for  gestaltterapeuter.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.