Morten Westerheim - Coach, Mentaltrener, Veileder

Morten Westerheim

Coach, Mentaltrener, Veileder

Videosamtale , GoMentor 24/7

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Historien du forteller deg selv, om deg selv, til deg selv, er det bare du som hører... eller er du egentlig bevisst på hva du forteller deg? Morten Westerheim - Coach, Mentaltrener, Veileder

Beskrivelse

Er det mulig å bare være, sånn i det minste inniblant?

Tiden vi har vært igjennom siden utbruddet av pandemien har krevd mye av oss. Sosial isolasjon, tap av arbeidsplasser, avskåret fra familie, venner og bekjente og den snikende følelsen av utilstrekkelighet og avmakt. Mens andre ser muligheter, omstiller seg og får fart på livet føler man at man sitter igjen uten aktivitet, uten styrefart.

Samfunnet roper "nå må vi handel", "dette må du gjøre", "dette kreves av deg", "hvis du ikke gjør dette, så...". Hva med å bare være, skape litt luft mellom alt som "må, skal, bør, er nødt til å gjøres", ville det ha hjulpet deg med å føle økt nærvær og mestring?

Hvordan kommer jeg videre?

Dette spørsmålet dukker opp i mange ulike livssituasjoner. Livskriser, ulykker, brudd med nære relasjoner, sorg, nederlag, endring i tro og livssyn, samlivsproblem, utfordringer med barn og unge osv. Ofte henger det sammen med historien vi forteller om oss selv og den situasjonen vi er i. stemmer det at det virkelig er slik? er det virkelig hindringer på alle kanter? eller har man satt opp noen av disse hindringene selv for å beskytte seg. 

Jeg hjelper deg å får oversikt, slik at du selv kan finne og eie din vei videre fra der du er i dag, til dit du ønsker å kommer.

Metoder jeg benytter

Ut ifra hva din bestilling er, bruker jeg ulike metoder for å hjelpe deg. 

Samtaleterapi, visualisering, redefinering, pusteteknikker, mindfulness og ulike NLP teknikker er noe av jeg har erfaring med. Mitt overordnede mål er å hjelpe deg skape en varig endring, de nevnte teknikker er som verktøy i en verktøykasse. Hver for seg er det svært få teknikker som fungerer og i beste fall fungere de som en "quick fix" med kort varighet. Akkurat som kart, kompass og gps er verktøy som hjelper deg å finne fram i ukjent terreng, er det fortsatt deg selv som må gjøre jobben med å ta deg til dit du ønsker, da vil også følelsen av mestring komme. Jeg tror du allerede innehar alt du trenger for å få det bra, jeg hjelper deg å finne fram til disse skjulte ressursene.

Jeg er utdannet PMT Mentaltrener og har flere års erfaring med veiledning i bedrift og 1-1 Coaching. Jeg har alltid vært interessert i menneskers adferd og hvorfor vi handler som vi gjør, tror det vi tror, frykter det vi frykter osv. Jeg har blant annet vært tett på barnevernssaker gjennom verv i offentlig nemnder, vært frivillig ved krisetelefon og jobber også med idrettsutøver. Jeg søker hele tiden ny kunnskap om personlig utvikling noe jeg tror er viktig i møte med deg som ønsker hjelp fra meg.

Håper du tar kontakt om du ønsker å vite mer om hvordan jeg kan hjelpe.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.