Morten Westerheim - Coach, Mentaltrener, Veileder

Morten Westerheim

Coach, Mentaltrener, Veileder

Stokke , Tønsberg , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Dobbelttime Coaching/Samtaleterapi 1.500 kr. Avtal tid

Ved første sesjon kan det være nyttig å ta en dobbeltime for å få tid til å gå igjennom de ulike sidene av dine behov.

1 time Coaching/Samtaleterapi 850 kr. Avtal tid

Oppmøtested etter avtale: f.eks Spasertur, Cafe, annet offentlig sted, privat.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Enkelt-sesjon Coaching/Samtaleterapi (45min) (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Samtale 1-1 via GO-mentor.

Dobbeltime Coaching/Samtaleterapi (GoMentor videosesjon) 1.400 kr. Avtal tid

Ved første sesjon kan det være nyttig å ta en dobbeltime for å få tid til å gå igjennom de ulike sidene av dine behov.


Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Det du forteller deg selv, om deg selv er et resultat av ditt verdenssyn og trossystem. jeg hjelper deg å bevisstgjøre deg om, og kartlegge, din unike historie. Morten Westerheim - Coach, Mentaltrener, Veileder

Beskrivelse

Hvordan kommer jeg videre?

Dette spørsmålet dukker opp i mange ulike livssituasjoner. Livskriser, ulykker, brudd med nære relasjoner, sorg, nederlag, endring i tro og livssyn, samlivsproblem, utfordringer med barn og unge osv. Ofte henger det sammen med historien vi forteller om oss selv og den situasjonen vi er i. stemmer det at det virkelig er slik? er det virkelig hindringer på alle kanter? eller har man satt opp noen av disse hindringene selv for å beskytte seg. 

Jeg hjelper deg å får oversikt, slik at du selv kan finne og eie din vei videre fra der du er i dag, til dit du ønsker å kommer.

Metoder jeg benytter

Ut ifra hva din bestilling er, bruker jeg ulike metoder for å hjelpe deg. 

Samtaleterapi, visualisering, redefinering, pusteteknikker, mindfulness og ulike NLP teknikker er noe av jeg har erfaring med. Mitt overordnede mål er å hjelpe deg skape en varig endring, de nevnte teknikker er som verktøy i en verktøykasse. Hver for seg er det svært få teknikker som fungerer og i beste fall fungere de som en "quick fix" med kort varighet. Akkurat som kart, kompass og gps er verktøy som hjelper deg å finne fram i ukjent terreng, er det fortsatt deg selv som må gjøre jobben med å ta deg til dit du ønsker, da vil også følelsen av mestring komme. Jeg tror du allerede innehar alt du trenger for å få det bra, jeg hjelper deg å finne fram til disse skjulte ressursene.

Jeg er utdannet PMT Mentaltrener og har flere års erfaring med veiledning ibedrift og 1-1 coaching. Jeg har alltid vært interessert i menneskers adferd og hvorfor vi handler som vi gjør, tror det vi tror, frykter det vi frykter osv. Jeg har bla vært tett på barnevernssaker gjennom verv i offentlig nemnder, vært frivillig ved krisetelefon og jobber også med idrettsutøver. Jeg søker hele tiden ny kunnskap om personlig utvikling noe jeg tror er viktig i møte med deg som ønsker hjelp fra meg.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.