Kari Dahl Gullikstad - Mindfulness-lærer MBSR, Helsecoach - GoMentor
Kari  Dahl Gullikstad - Mindfulness-lærer MBSR, Helsecoach

Kari Dahl Gullikstad

Mindfulness-lærer MBSR, Helsecoach

Gamle Oslo, Videosamtale

2 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching/Stresshåndtering 850 kr. Avtal tid

Coaching/Stresshåndtering pakke 5 ganger 3.900 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching/stresshåndtering (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Coaching/Stresshåndtering pakke 5 ganger (GoMentor videosesjon) 3.900 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Stresshåndtering, mindfulness, samtale, verktøy, lydfiler, søvn Kari Dahl Gullikstad - Mindfulness-lærer MBSR, Helsecoach

Beskrivelse

Hei! 
Er du stresset? Utbrent? Sykmeldt? Kjenner du på en uro? Føler du ikke at det er du som styrer livet ditt? Sover du dårlig? Mangler du glede og kraft? 

Jeg har jobbet med frisklivsprosesser i 7 år på Apexklinikken, hvorav 3 av disse i NAV Raskere tilbake tiltaket Sammensatte lidelser. Jeg bruker samtale basert på mindfulness-prinsipper, minfulness øvelser og kan også jobbe fysisk med avspennende massasje. 

Du vil få en samtalepartner og veileder som har god trening i slike prosesser og som har kjent på kroppen selv hvordan det er å være utbrent og klare å få kontakt med kraft og glede igjen.  

I timene vil du via bevisstgjøring og konkrete, gode verktøy (mindfulness prinsipper, -øvelser og stress- og søvntips) få hjelp til å takle enkle hverdagsutfordringer til større livsutfordringer, slik at du vil oppleve mindre stress og få bedre helse. 

Mindfulness trening (spesielt kroppsskanning) har vist seg å ha veldig god påvirkning på søvnen. Du vil få med deg lydfiler slik at du kan trene på øvelsene selv. Veldig mange opplever at timene setter i gang gode prosesser som både gir økt livsglede og livskraft.

Jeg er utdannet Helsecoach MNFF (Diplomert Friskvernskonsulent) fra Axelssons Body Work School og Sertifisert Mindfulness instruktør fra SCAT (Scandinavian centre of awareness training). Jeg har bakgrunn fra næringslivet, og sykdom som følge av negativt stress over mange år førte meg til helsecoach utdannelsen.

Jeg er veldig opptatt av hvordan kropp og sinn henger sammen. Jeg lever som jeg lærer bort, og er bevisst på å være tilstede, noe du vil merke i timene.

Medlemskap: Norsk Helsecoachforbund, hvor jeg er leder

Referanser

Kvinne 36 - "Anbefales på det varmeste! I et hav av ulike terapiformer har jeg endelig funnet noe som passer for meg, kombinasjonen av samtale og mindfullness. Jeg tror de fleste trenger dette i en stresset hverdag med familie og jobb. Det handler om å forstå hvordan kroppen skal beholde roen, også i hverdagen. Takk Kari!"  Les mer  Les mindre

Kvinne 26 - "Min hverdag er betydelig forbedret! Etter en periode med hektiske og lange arbeidsdager var kropp og sinn påvirket negativt av alt stresset uten at jeg hadde sett det underveis. Jeg følte meg fastlåst uten å vite hvordan jeg skulle forbedre situasjonen. Fra første samtale med Kari har jeg opplevd små, men viktige gjennombrudd som har gjort meg i stand til å ta bedre vare på meg selv. Jeg kan takke Kari for å ha gitt meg hjelpemidler for å bedre min hverdag betraktelig."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer