Unn Helen Børvind - Psykoterapeut, Mentaltrener, Traumeterapeut, Par- og relasjonsterapeut

Unn Helen Børvind

Psykoterapeut, Mentaltrener, Traumeterapeut, Par- og relasjonsterapeut

Oslo , Videosamtale , GoMentor 24/7

3 referanser

Personlig fremmøte

Samtaleterapi 1.200 kr. Avtal tid

Jeg vil være tilgjengelig 24/7 pr tlf, helt gratis, i den perioden du går hos meg.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Gratis bli-kjent-samtale online (GoMentor videosesjon) 0 kr. Avtal tid

Samtalen foregår over nettet og intensjonen er å kartlegge ditt ståsted og forventninger til coachingen. Jeg ser frem til å prate med deg!

Samtaleterapi Online (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Traumer skaper psykosomatiske lidelser. Endre perspektiv på traumet nå og få tilbake livet ditt. Ta kontakt for en uforpliktet samtale. Unn Helen Børvind - Psykoterapeut, Mentaltrener, Traumeterapeut, Par- og relasjonsterapeut

Beskrivelse

  • Har du opplevd traumer som du nå opplever at hindrer deg i å leve livet fullt og helt eller som skaper problemer for deg i hverdagen?
  • Sliter du med utfordringer i relasjon med andre eller deg selv? 


Dette ønsker jeg å hjelpe deg med! Jeg ønsker å jobbe med deg som kjenner at du nå er klar for en endring og som har mot og vilje til å ta initiativ til å komme deg videre.
 
Hvordan kan man egentlig bli kvitt et traume på en mest mulig skånsom måte, altså uten å måtte snakke om detaljer i det som har skjedd tidligere? Med den behandlingsformen jeg benytter er det unødvendig med historikk og detaljer. Vi jobber med bilder fra minnet og lærer å romme de negative følelsene knyttet til bildene. Eller vi jobber kun med følelsen. Av erfaring ser vi at denne terapiformen raskt fjerner traumer (triggere) og skaper varige positive endringer. 
 
Mitt mål er at du skal få oppleve å komme i mål med det du ønsker å endre så raskt som mulig. Ditt ønske og mål kan vi sammen kartlegge og spesifisere i en gratis forsamtale. 

Ønsker du å lese mer?


Forstå traume

Du som de fleste av oss har kanskje ikke blitt lært, gjennom oppveksten, til å forstå hvordan et traume oppstår eller hvordan å bearbeide et traume. Det er samme metode vi bruker for å fjerne små som store traumer og også relasjonsutfordringer. Du vil gjennom denne coaching metoden få et verktøy til å takle livets utfordringer på en skånsom mer følelse nøytral måte, dvs at du vil respondere på livet istedenfor å reagere på livet gjennom stadig å oppleve å bli trigget. Du vil vite hvordan å bearbeide det som skjer og derfor takle ting du opplever på en god måte uten å bli satt helt ut av spill.  En utfordring kan jo også ligge i nettopp hvordan du ser på utfordringen du står i og hvordan du selv skaper en følelse av fastlåsthet. 


Ringvirkninger

Det klassiske er at vi prøver å ordne opp i ting rundt oss i håp om å oppnå ro inne i oss. Men det er faktisk det motsatte som er tilfelle. Dersom vi jobber mot å oppnå ro på indre bane, så vil vi kunne oppleve at ting rundt oss faller på plass. Den positive endringen du går igjennom i deg selv vil påvirke relasjonen til alle de rundt deg. Du vil oppleve at andre forandrer seg men så er det faktisk du som har endret deg og din utstråling. Når du blir tydeligere i din kommunikasjon med deg selv, vil du oppleve å bli tydeligere i din kommunikasjon med andre mennesker. 


Oppnå mindfulness

Du vil gjennom denne terapiformen oppleve å få en større tilstedeværelse i relasjon med deg selv, med andre og med livet. Med større tilstedeværelse i deg selv vil du oppnå mindfulness. Du vil kunne oppleve å stå trygt i deg selv, i det du vet at du har et verktøy og de ressursene du trenger for å mestre enhver situasjon.


Som terapeut

Jeg har vært genuint interessert i å studere og praktisere selvutvikling siden 2009. Jeg veileder på en måte som får deg i kontakt med deg selv og dine ressurser igjen. Vi fjerner traumer og illusjoner som vil føre til mer ro og klarhet, og du blir kvitt det som hemmer deg. Du vil få satt ting i perspektiv og bli mer bevisst på dine negative tanke- og handlingsmønstrene og hva som har vært årsaken til dine utfordringer. Jeg ser det som et stort ansvar å veilede deg gjennom din vei til det målet du har satt for deg selv!


Ta kontakt for en gratis forsamtale! Jeg gleder meg til å snakke med deg!Referanser

Terje Jenberg - " Unn Helen er en person som er god å kommunisere med og som man raskt får tillit til. Hun er god på å sette seg inn i problemstillingen og oppfatter raskt kjernen til utfordringen. Med fokus på bevisstgjøring rundt læringen i prosessene skaper hun rom for utvikling, endring og vekst for den enkelte."  Les mer  Les mindre

Hilde Merete Ljungmann - "Unn Helen er varm og tillitsvekkende. Hun oppfatter raskt essensen (utfordringen) i det som formidles. Gjennom utfordringer så veileder hun til å se læringen i det hele ved å sette ting i et større perspektiv. Hun er en fantastisk lagspiller som hjelper deg til å vokse og hun er god til å veilede deg gjennom prosessen videre. Hun har min varmeste anbefaling. "  Les mer  Les mindre

Thomas Knutsen - " Unn Helen er engasjert, imøtekommende og tillitsvekkende. Jeg opplever hver gang jeg jobber med Unn Helen, at hun evner å få meg til å se ting i et nytt perspektiv, noe som gir klarhet slik at det man står i ikke lenger oppleves som en utfordring. Gjennom å bevisstgjøre rundt mekanismene i oss blir det lettere å ta et valg på veien videre. Unn Helen kan virkelig anbefales!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.