Unn Helen Børvind - Psykoterapeut, Mentaltrener, Traumeterapeut, NLP Master Coach, Karriereveileder, Skilsmissecoach, Stresscoach

Unn Helen Børvind

Psykoterapeut, Mentaltrener, Traumeterapeut, NLP Master Coach, Karriereveileder, Skilsmissecoach, Stresscoach

Videosamtale , GoMentor 24/7

3 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Traumer skaper psykosomatiske lidelser. Endre perspektiv på traumet nå og få tilbake livet ditt. Ta kontakt for en uforpliktet samtale. Unn Helen Børvind - Psykoterapeut, Mentaltrener, Traumeterapeut, NLP Master Coach, Karriereveileder, Skilsmissecoach, Stresscoach

Beskrivelse

  • Har du traumer eller utfordringer som du nå opplever at hindrer deg i å leve livet fullt og helt eller som skaper problemer for deg i hverdagen?
  • Trenger du hjelp med utfordringer i dine relasjoner? 
  • Eller føler du rett og slett stagnasjon i et område i livet ditt og ønsker en endring nå?


Jeg vil jobbe med deg som opplever at du står fast og ikke forstå hvorfor det er vanskelig å komme seg videre. Jeg ønsker å jobbe med deg som opplever i ikke mestre innenfor enkelte områder i livet ditt.

Hvordan kan man egentlig bli kvitt et traume og fastlåsthet på en mest mulig skånsom måte, altså uten å måtte snakke om detaljer i det som har skjedd tidligere? Med den behandlingsformen jeg benytter er det ikke nødvendig med historikk og detaljer.

Mitt mål er at du skal få oppleve å komme i mål med det du ønsker å endre så raskt som mulig. Ditt ønske og mål kan vi sammen kartlegge og spesifisere i en gratis forsamtale. 

Ønsker du å lese mer?


Forstå traume

Du som de fleste av oss har kanskje ikke blitt lært, gjennom oppveksten, til å forstå hvordan et traume oppstår eller hvordan å bearbeide et traume. Det er samme metode vi bruker for å fjerne små som store traumer og også relasjonsutfordringer. Du vil gjennom denne coaching metoden få et verktøy til å takle livets utfordringer på en skånsom mer følelse nøytral måte, dvs at du vil respondere på livet istedenfor å reagere på livet gjennom stadig å oppleve å bli trigget. Du vil vite hvordan å bearbeide det som skjer og derfor takle ting du opplever på en god måte uten å bli satt helt ut av spill.  En utfordring kan jo også ligge i nettopp hvordan du ser på utfordringen du står i og hvordan du selv skaper en følelse av fastlåsthet. 


Ringvirkninger

Det klassiske er at vi prøver å ordne opp i ting rundt oss i håp om å oppnå ro inne i oss. Men det er faktisk det motsatte som er tilfelle. Dersom vi jobber mot å oppnå ro på indre bane, så vil vi kunne oppleve at ting rundt oss faller på plass. Den positive endringen du går igjennom i deg selv vil påvirke relasjonen til alle de rundt deg. Du vil oppleve at andre forandrer seg men så er det faktisk du som har endret deg og din utstråling. Når du blir tydeligere i din kommunikasjon med deg selv, vil du oppleve å bli tydeligere i din kommunikasjon med andre mennesker. 


Oppnå mindfulness

Du vil gjennom denne terapiformen oppleve å få en større tilstedeværelse i relasjon med deg selv, med andre og med livet. Med større tilstedeværelse i deg selv vil du oppnå mindfulness. Du vil kunne oppleve å stå trygt i deg selv, i det du vet at du har et verktøy og de ressursene du trenger for å mestre enhver situasjon.


Som terapeut

Jeg har vært genuint interessert i å studere og forstå selvutvikling siden 2009. Jeg veileder på en måte som får deg i kontakt med deg selv og dine ressurser igjen. Vi fjerner traumer og illusjoner som vil føre til mer ro og klarhet, og du blir kvitt det som hemmer deg. Du vil få satt ting i perspektiv og bli mer bevisst på dine negative tanke- og handlingsmønstrene og hva som har vært årsaken til dine utfordringer. Jeg ser det som et stort ansvar å veilede deg gjennom din vei til det målet du har satt for deg selv!


Ta kontakt for en gratis forsamtale! Jeg gleder meg til å snakke med deg!Referanser

Terje Jenberg - " Unn Helen er en person som er god å kommunisere med og som man raskt får tillit til. Hun er god på å sette seg inn i problemstillingen og oppfatter raskt kjernen til utfordringen. Med fokus på bevisstgjøring rundt læringen i prosessene skaper hun rom for utvikling, endring og vekst for den enkelte."  Les mer  Les mindre

Hilde Merete Ljungmann - "Unn Helen er varm og tillitsvekkende. Hun oppfatter raskt essensen (utfordringen) i det som formidles. Gjennom utfordringer så veileder hun til å se læringen i det hele ved å sette ting i et større perspektiv. Hun er en fantastisk lagspiller som hjelper deg til å vokse og hun er god til å veilede deg gjennom prosessen videre. Hun har min varmeste anbefaling. "  Les mer  Les mindre

Thomas Knutsen - " Unn Helen er engasjert, imøtekommende og tillitsvekkende. Jeg opplever hver gang jeg jobber med Unn Helen, at hun evner å få meg til å se ting i et nytt perspektiv, noe som gir klarhet slik at det man står i ikke lenger oppleves som en utfordring. Gjennom å bevisstgjøre rundt mekanismene i oss blir det lettere å ta et valg på veien videre. Unn Helen kan virkelig anbefales!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.