Unn Helen Børvind - Psykoterapeut, Mentaltrener, Traumeterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Karriererådgiver, Coach

Unn Helen Børvind

Psykoterapeut, Mentaltrener, Traumeterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Karriererådgiver, Coach

Oslo , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Samtaleterapi 1.200 kr. Avtal tid

Jeg vil være tilgjengelig 24/7 pr tlf, helt gratis, i den perioden du går hos meg.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Gratis bli-kjent-samtale online (GoMentor videosesjon) 0 kr. Avtal tid

Samtalen foregår over nettet og intensjonen er å kartlegge ditt ståsted og forventninger til coachingen. Jeg ser frem til å prate med deg!

Samtaleterapi Online (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Unn Helen Børvind - Psykoterapeut, Mentaltrener, Traumeterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Karriererådgiver, Coach

Beskrivelse

Føler du deg låst fast i negative tankemønstre? Ønsker du å lære å takle livet på en konstruktiv måte?

Kjenner du på uro i kropp og sinn? Har du behov for å få sortert ut tanker og følelser eller å få satt ting i perspektiv? Ønsker du å bli bevisst på hva dette egentlig dreier seg om?

Det klassiske er at vi prøver å ordne opp i ting rundt oss, for å få ro inne i oss. Men det er faktisk det motsatte som er tilfelle. Dersom vi jobber mot å oppnå ro på indre bane, så vil vi oppleve at ting rundt oss faller på plass.

Refleksjon og bevisstgjøring er alltid første skritt i en endringsprosess Det å sette ting i perspektiv, kan være forløsende i seg selv.

Det neste skrittet er å bli bevisst hvordan du ser på utfordringen du står i og hvordan du selv skaper en følelse av fastlåsthet. Du får mulighet til å ryddet opp i gamle mønstre som du er blitt programmert med av familie, venner, skolesystem og samfunnet generelt - altså hvordan du selv har oppfattet livet. Du får endret perspektiv på ting som du har fortalt deg selv, ting du har trodd på som en sannhet, men som viser seg at strider mot ditt eget verdisystem. Du vil bli mer bevisst hva som betyr mye for deg, hva som gagner deg og som vil lede deg opp og fremover.

Jeg vil veilede deg innover i deg selv der hvor alle svarene ligger. Du har alt det du noen gang trenger i deg selv! Når du får satt ting i perspektiv og blir bevisst hvem du er og hva du vil, så vil du lettere kunne sette grenser for deg selv. Det vil bli lettere å ta de riktige beslutningene.

Etter klarhet og endret perspektiv kommer handling og adferdsendring. Kanskje av seg selv eller det er en jobb som skal gjøres av deg for å få endringene integrert i systemet ditt. Vi har et endringsverktøy, du velger selv et tiltak du vil trene på de neste ukene og legger dette tiltaket i en trenings app som daglig gir deg en notification på din mobil slik at du kan reflektere over tiltaket. Repetisjonene vil integrere endringene i deg. På sikt vil det som ikke gagner deg lenger erstattes med nye handlingsmønstre som er i tråd med den du egentlig er og det du ønsker ut av livet.

Resultat

Terapiformen vil gi deg større forståelse, innsikt om hvordan tanker og kroppen fungerer sammen. Terapiformen harmoniserer din indre verden så du kan leve mer i harmoni i din ytre verden.

Dette vil også påvirke dine relasjoner. Egentlig behøver du aldri å konfrontere menneskene rundt deg om det du oppfatter at de gjør urett. Dette oppgjøret kan vi gjøre på indre bane, slik at dette vil løse seg også på ytre bane. Dette gjelder alle typer relasjoner som familie, venner, partnere, arbeidskollegaer, overordnede osv.

Du vil oppleve å bli tydeligere i din kommunikasjon. Du vil også kunne oppleve å få mer ut av” her og nå”. Du vil kunne oppleve å stå trygt i deg selv, i det du vet at du har de ressursene du trenger i deg, for å mestre enhver situasjon.

Som terapeut

Av erfaring ser jeg at denne terapiformen raskt skaper positive endringer. Min intensjon er å veilede deg mot å oppleve å komme mer på plass i deg selv, bli så selvstendig og trygg på deg selv, at du på sikt vil oppleve å få bedre selvbilde gjennom større bevissthet om deg selv, bedre selvtillit gjennom handlingsdyktighet og selvrespekt gjennom de gode valgene du tar for deg selv. Du vil få et verktøy til å få din egenverdi, selvfølelse og selvaksept på plass.

Jeg vil støtte deg gjennom prosessene.


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.