Unn Helen Børvind - Psykoterapeut, Mentaltrener, Traumeterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Karriererådgiver, Coach - GoMentor
Unn Helen Børvind - Psykoterapeut, Mentaltrener, Traumeterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Karriererådgiver, Coach

Unn Helen Børvind

Psykoterapeut, Mentaltrener, Traumeterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Karriererådgiver, Coach

Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Rabattert pris for pensjonister, arbeidsledige, studenter og uføretrygdede 600 kr. Avtal tid

Hjemmebesøk 1.200 kr. Avtal tid

Individuell terapi 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 07 76

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Videosamtale (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 07 76

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Kjenner du på mye uro i kropp og sinn? Har du behov for å få sortert ut og få satt ting i perspektiv? Unn Helen Børvind - Psykoterapeut, Mentaltrener, Traumeterapeut, Par- og relasjonsterapeut, Karriererådgiver, Coach

Beskrivelse

 

 I daglig tale bruker vi ofte ord som:

- Jeg er såret (om det å observere at jeg har en såret følelse)

- Jeg er trist (om det å observere at jeg har en trist følelse)
- Jeg er deprimert (om det å observere at jeg har en tyngende følelse)
- Jeg er sint (om det å observere at jeg har en sint følelse)
 

Dette er følelser som du har. Du er ikke disse følelsene. Slike uttalelsene gjør at du programmerer hjernen din med et bilde av deg selv som er feilaktig. Det skapes en ubalanse mellom din indre virkelighet og den reelle verden. Kenner du på en oppfatning av å miste kontrollen?


Behandlingsformen jeg benytter hjelper deg til å skille mellom hva du er, hva du har og til å komme ut av ditt indre selvlagde fengsel. Føler du deg låst fast i slike negative mønstre? 

 

Ønsker du å lære å takle deg selv og dine egne følelser? For så å kunne takle utfordringene du møter der ute på en konstruktiv måte?

 

Bevisstgjøring er alltid første trinn i en endringsprosess.

Kjenner du på mye uro i kropp og sinn? Har du behov for å få sortert ut tanker og følelser eller å få satt ting i perspektiv?  Trenger du en bevisstgjøring på hva dette egentlig dreier seg om?

Det er ofte slik at vi prøver å ordne opp i ting rundt oss, for å få ro inne i oss. Men det er faktisk det motsatte som er tilfelle. Vi må først jobbe mot å oppnå indre ro, og deretter vil ting rundt oss falle på plass.

Refleksjon og bevisstgjøring er alltid første skritt. Det å sette ting i perspektiv, kan være forløsende i seg selv.

 

Andre trinn er indre reiser der du får ryddet opp i gamle mønstre som du er blitt programmert med, fra familie, venner, skolesystem og samfunnet generelt. Du får også ryddet opp i ting som du har fortalt deg selv fordi du har trodd på at det var en sannhet, men som viser seg at strider mot ditt eget verdisystem. Du vil bli mer autentisk, mer bevisst på hva som betyr mye for deg, hva som gagner deg og som vil løfte deg opp og fremover.

 

Jeg vil veilede deg innover i ditt indre landskap, der hvor svarene ligger. Du har alt det du trenger i deg. 

Når du er bevisst hvem du egentlig er og hva du vil, vil du lettere kunne sette grenser for deg selv.  Det vil bli lettere å ta riktige beslutninger.  Dine egne verdier skal være i fokus.


Trinn tre er handling og adferdsendring. Det vil si at det er en jobb som skal gjøres av deg for å få endringene integrert i systemet ditt. Vi behøver aldri egentlig å slutte med noe, men som første skritt bli bevisst når du er i dine destruktive tanke- og handlingsmønstre. Behandlingsformen gir deg en ny forståelse, ny innsikt om hvordan tankene og kroppen fungerer sammen. Dernest erstattes det som ikke gagner oss, med nye handlingsmønstre som er i tråd med våre verdier.

 

Resultat

Behandlingen harmoniserer din indre verden så du kan leve mer i harmoni i din ytre verden.

Behandlingen påvirker dine relasjoner. Egentlig behøver du aldri å konfrontere menneskene rundt deg om det du oppfatter at de gjør urett mot deg. Dette oppgjøret kan vi gjøre på indre bane, slik at dette vil løse seg også på ytre bane. Dette gjelder alle typer relasjoner som familie, venner, partnere, arbeidskollegaer, overordnede osv. 

Du vil oppleve å bli tydeligere i din kommunikasjon. Du vil også kunne oppleve å få mer ut av” her og nå”. Du vil kunne oppleve å stå trygt i deg selv, i det du vet at du har de ressursene du trenger i deg, for å mestre livet.

 

Som terapeut

Av erfaring ser jeg at denne behandlingsformen raskt skaper positive endringer . Det vil samtidig være viktig for deg at du gjør den jobben som trengs med å integrere din nye bevissthet mellom hver sesjon.

 

Min intensjon er å veilede deg mot å komme mer på plass i deg selv, gjøre deg så selvstendig og trygg på deg selv, at du på sikt vil oppleve å få bedre selvbilde gjennom større bevissthet om deg selv, bedre selvtillit gjennom handling og selvrespekt gjennom valgene du tar. Du vil få et verktøy til å få din egenverdi, selvfølelse og selvaksept på plass.

 

Invester

i en uforpliktende gratis førstesamtale for så å kjenne på om det føles riktig for deg å gå videre.


Velkommen skal du være!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer