Susanne Borge - Coach, Stresscoach, Veileder - GoMentor

Susanne Borge

Coach, Stresscoach, Veileder

Oslo Sentrum, Videosamtale

4 referanser

Personlig fremmøte

Individuell samtale 1.100 kr. Avtal tid

Dobbelt time 1.900 kr. Avtal tid

5x enkelt timer 4.950 kr. Avtal tid

10x enkelt timer 8.900 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 17 81

Videosamtaler

Individuell samtale (GoMentor videosesjon) 1.100 kr. Avtal tid

Dobbelt time (GoMentor videosesjon) 1.900 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 17 81

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er intuitiv og høysensitiv i den grad at jeg kjenner og leser energier og sinnsstemninger Jeg ønsker å tilby en personlig designet selvutvikling Susanne Borge - Coach, Stresscoach, Veileder

Beskrivelse

Har livet blitt slik du ønsket?

Hvordan blir jeg bedre kjent med hvem jeg egentlig er og hva som er min livsvei?

 

Hvordan vet vi når valgene vi tar er riktige for oss?

 • Sliter du med å løsrive deg fra utfordringer i kjærlighet eller skole/jobb?
 • Føler du at du står fast i gamle rutinene?
 • Blir du ofte tappet for energi?
 • Har du innimellom lurt på hvorfor du er her på jorden og hva din livsoppgave er?

 

Hva er intuitive coaching?

Bli kjent med og trene opp dine intuitive evner ,eller "magefølelse"slik at du blir trygg på å ta valg som er riktig for deg..

Som barn er vi mye mer åpne for inntrykk og påvirkninger og bruker hovedsakelig sanser som lukt, smak, hørsel, følelser og instinkter.

Den komplekse tankevirksomheten overtar mer og mer de primære sansene etter hvert som vi blir eldre.

Vi blir mer avhengig av å hente informasjonen vi trenger fra tillært kunnskap istedenfor å lytte til "magefølelsen".

Intuisjonen forteller deg nøyaktig hva du har behov for å vite og dette er noe vi kommer til å bruke mye i samtalene sammen.

 

Stress mestring

Bli bevisst din «energilekkasje»!

Vet du hva som gjør deg stresset og tapper deg for energi i hverdagen? Det er ikke nødvendigvis de mest åpenlyse stressmomentene som, tidspress, jobb, konflikter etc. som sliter mest på deg over tid. Det er ofte ubevisste handlinger og vedvarende mental stress, som følelsen av konstant dårlig samvittighet og usunn skyldfølelse (Codependency relatert)

Jeg hjelper deg til å bli kjent med tanke- og handlingsmønsteret ditt.

Du vil raskt komme til å mestre og få kontroll på hva du ubevisst har fortalt deg selv, som har ført til stress, dårlig samvittighet og følelsen av at du skulle «gjort mer», men aldri strekker til.

 

Kort om meg

 • Jeg finner raskt årsaken til dine utfordringer og hvor vi må starte for å få til en ønsket endring.
 • Jeg gir deg klarhet og bevisstgjøring i situasjoner som er utfordrende, eller der du ønsker en større forståelse
 • Jeg har NLP sertifisering i practitioner og NLP sertifisering i Master practitioner, og bruker mye av prosessene i NLP som verkttøy.
 • Har Sertifisering innen personlighetstesting

 

Min bakgrunn

I over 15 år har jeg vært kjøpmann og eier av flere butikker med stor suksess og med styrke i teambuilding og verdibasert ledelse. Jeg har kurset i coaching og mentoring av medarbeidere og kollegaer til å få fram sitt særegne potensiale i enhver sammenheng.

I senere tid har jeg jobbet som karriererådgiver og rekruttering til hovedsakelig lederstillinger i salgsbransjen.

Jeg har jobbet nå i 3 år som driver og eier av selskapet Intuitive Coaching.

Min jordnære og praktiske bakgrunn kombinert med mine intuitive evner gir meg en stor fordel til å kunne gi deg en klarhet og forståelse av hva du trenger til å ta gode valg i ditt eget liv. I mange tilfeller også nye veivalg.

Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktet samtale!

Referanser

Mari Nøst - "« Det er når det er som mørkest at du jobber hardest» Sa min coach til meg. Jeg hadde fått meg en coach. En jeg kunne snakke med om alt mellom himmel og jord. Som forsto meg. Som forsto meg mer enn jeg forsto meg selv. Hun åpnet dører. Inn til meg selv. Hun ga meg trygghet i prosessen min. Med de beslutningene jeg tok. De beslutningene som kanskje andre vil si er rare. Som ingen andre ville ha skjønt. Hun stiller spørsmål. De rette spørsmålene. Slik at jeg finner de riktige svarene Coachen min, Susanne er intuitiv og «leser» mennesker. Det har for meg vært en enorm berikelse og trygghet fordi jeg ikke trenger å forklare henne alt- hun bare vet. Og hun har gitt meg «hint» på veien som har gjort meg tøffere i mine valg. Samtidig som hun er intuitiv, jobber hun med meg om «dagligdagse» situasjoner. Om du føler deg fanget i eget liv eller « det må da være noe mer i livet enn det her», anbefaler jeg en coach. Gjerne en intuitiv coach. "  Les mer  Les mindre

Kari Moe Dalen - ""For meg var samtalen med Susanne veldig nyttig, og jeg opplevde å få hjelp til bevisstgjøringen med å finne veien videre. Det var interessant å prate med henne og få tilbakemeldinger på hvordan hun leste meg. Jeg er jo ikke en person som tenker meg om så veldig lenge og har allerede samme dag som coachingen, gjort henvendelser på det yrkesmessige plan som jeg håper hjelper meg på riktig vei:) ""  Les mer  Les mindre

Anette L. Utviklingssjef - " "Susanne er trygg og skaper lett tillit. God på å utfordre min utvikling i takt med det jeg var klar for?""  Les mer  Les mindre

Trude  - "Jeg opplever en dypere forståelse av egne følelser og tankene rundt disse. En bevisstgjøring i forhold til å lytte bedre til meg selv. Jeg er selv sensitiv og følte behov for veiledning og da var samtalen med Susanne sterk og oppklarende. Klem Trude."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer