Charlotte Nagelgaard - Coach, Hypnoterapeut, Mentaltrener, Helsecoach

Charlotte Nagelgaard

Coach, Hypnoterapeut, Mentaltrener, Helsecoach

Høvik , Videosamtale , GoMentor 24/7

17 referanser

Personlig fremmøte

Medarbeidercoaching 16.000 kr. Avtal tid

"Stopp Stresset" - et komplett program for å snu stress, indre uro, grubling og slitenhet! 7.900 kr. Avtal tid

 • Er du ofte sliten og stressa? Glemmer du mye?
 • Er det for MÅ og BØR i livet ditt? Mangler du kontroll på tiden din?
 • Kjenner du på indre uro, hodepine, stramme muskler i rygg og nakke og vondt i magen?
 • Sammenligner du deg med andre og er ofte misfornøyd med deg selv og din prestasjoner?
 • Savner du evnen til å være tilstede og nyte livet?


Ta kontakt med meg så kan du få hele første modul (modul 1 av 6) gratis til gjennomsyn i 14 dager for å se om kurset kan være noe for deg.

"Stopp Stresset" er et omfattende program hvor du kombinerer et nettkurs i 6 moduler (med 5-6 undervisningsvideoer + kurshefte til hver modul) sammen med 4 timer personlig coaching hos meg,  fordelt over 8 uker. Totalt antall timer (nettkurs + coaching) er 12 timer. Coachingtimene kan gjennomføres som 1:1 coaching på mitt kontor i Sandvika, men passer også ypperlig å ta på skype eller telefon. Nettkurset ser du fra din egen pc, mac eller ipad. Programmet kan betales i 2-3 avdrag.

Du vil lære hvordan du kan endre og snu stress, bekymring, uro og slitenhet med mental trening slik at du kan leve et liv i overskudd, med indre ro og tilstedeværelse. Hvis du kjenner deg igjen i noen av punktene over kan "Stopp Stresset" programmet være noe for deg.


Dette sier tidligere deltakere om kurset:


Jeg vil anbefale dette kurset på det varmeste!


Som foretakshovedverneombud i et stort helseforetak har jeg vært på mye kurs og seminarer om stressmestring med varierende utbytte. Jeg ble veldig positivt overrasket og er meget fornøyd med kurset. Kurset har et tydelig budskap med en praktisk tilnærming. Det er første gang jeg har fått verktøy som kan brukes i det daglige arbeidet med stressmestring. Den kognitive og praktiske tilnærmingen gjør at jeg har fått kontroll på mitt stressnivå. Det er like mye påvirkning rundt meg, men jeg har fått et verktøy som kan benyttes for å takle dette.

Anita Gomnæs – verneombud Vestre Viken

 

 ______________________________________________________________________________


”Dette kurset er akkurat hva jeg trengte!

Synes kurset er kjempebra lagt opp med gode, lærerike videoer, og enkle, kraftfulle teknikker. Merker allerede generelt mindre stress og mer ro og glede. Dette fordi jeg er blitt mer bevisst på alle tanker som ikke er nyttige eller hensiktsmessige for meg, og som jeg klarer å stoppe tidlig. Hodet føles heller ikke lengre fullt av tanker som kverner rundt, og det gir en mental ro og mer overskudd.

Jeg har også blitt mer bevisst på min indre dialog, og fokuserer nå på en positiv dialog og det å være min egen "heiagjeng" og min beste støttespiller. Jeg har også blitt enda flinkere til å fokusere og prioritere når jeg er på jobb, og til å verdsette alle de ting jeg faktisk får utrettet hver dag. Istedenfor å være misfornøyd og la meg stresse over det jeg ikke har fått gjort"!         

Mette Mansåker


______________________________________________________________________________”Dette kurset har vært svært givende!


Kurset har god struktur, og er bygget opp med leksjoner og oppgaver, slik at du virkelig kan gå i dybden. Kurset gir konkrete verktøy som du kan bruke i hverdagen din, uavhengig av utfordringene dine. Jeg tenkte kanskje at de lovet mye, men jammen har de klart å gi meg mye gjennom dette kurset!


Selv har jeg fått enda flere brikker på plass i min egen utvikling - blitt mer bevisst på en del uhensiktsmessige tankemønstre, sluttet å gruble så mye som tidligere, blitt mer løsningsorientert og klarer i større grad å sortere impulser. Jeg merker tydeligere overskudd og har blitt enda bedre kjent med egne verdier, reaksjonsmønstre og tankemønstre”. 


Silje
  Personlig coaching 1.100 kr. Avtal tid

  Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

  GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

  Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

  GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

  Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

  GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

  Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

  GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

  Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

  Videosamtaler

  Personlig coaching (GoMentor videosesjon) 1.100 kr. Avtal tid

  Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

  Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

  Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

  GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

  Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

  Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

  Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


  Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

  Charlotte Nagelgaard - Coach, Hypnoterapeut, Mentaltrener, Helsecoach

  Beskrivelse

   Trenger du hjelp til følgende?

  • Å øke evnen til å håndtere langvarig og kronisk stress 
  • Å få større tro på deg selv
  • Å komme ut av en fastlåst livssituasjon
  • Å ta riktige valg
  • Å takle eksamensnerver og snakke i forsamlinger
  • Fobier (krypdyr, høyder, flyskrekk, heisskrekk m.m.)
  • Å jobbe mer fokusert og oppnå bedre måloppnåelse på jobb og i fritiden
  • Å prioritere det som er viktig og sette grenser for deg selv
  • Å "rydde" i hodet - bli mer klar på hva DU vil i livet
  • Å takle kroniske sykdommer/symptomer
  • Å få hjelp til å løse opp i følelsesmessige traumer og sorg

   

  Jeg kan hjelpe deg til å oppnå:

  • Å sitte i førersetet og ta kontrollen over livet ditt
  • Bedre selvledelse
  • Mer indre ro og balanse i livet
  • En større balanse mellom jobb og fritid
  • Større tro på deg selv
  • Sette tydelige grenser
  • Å fokusere på de riktige tingene i livet og ta bedre valg
  • Bli modigere og leve mer i tråd med det du ønsker!
  • Å få mer energi
  • Sunnere livsstil, vektreduksjon og å slutte og røyke

   

  Mitt mål er å bidra til at du skal få frem det beste i deg selv

  Som coach vet jeg at du har alle de ressurser du trenger for å leve et godt liv. Men noen ganger trenger du kanskje litt hjelp på veien. Jeg vil bidra slik at du kan begynne å se på deg selv og livet på en ny og mer hensiktsmessig måte. Og ikke minst er jeg opptatt av å gi deg gode mentale verktøy slik at du blir helt klar på hva du virkelig ønsker å få ut av livet og hvordan du kan løse de utfordringer/problemer du sliter med. Noen ganger er det helt konkrete problemstillinger man ønsker hjelp til andre ganger kan det rett og slett være "å rydde litt i hodet". Veien til et bedre liv går blant annet gjennom det å utvikle seg som menneske og på denne måten oppnå mer inspirasjon, energi og livsglede - både på det private plan og i jobbsammenheng.

   

  Hvordan foregår en coachingprosess?

  Coachingen er en prosess som kan gå over kortere eller lengre tid. Antall timer vil variere fra person til person og er ikke minst avhengig av hva man ønsker hjelp til. 

  I coachingen stiller jeg deg spørsmål som får deg til å tenke nytt. Jeg vil veilede og motivere deg, men jeg vil ikke gi deg råd. Min oppgave er å hjelpe deg til selv å finne løsninger og få ny innsikt og klarhet. Jeg bruker også teknikker og verktøy fra hypnoterapi og NLP (nevrolingvistisk programmering) for å løse opp gamle traumer og blokkeringer som hindrer deg i å leve det livet du ønsker.

  Et viktig ledd i å ta styringen i sitt eget liv er å bli mer bevisst. Visste du at nyere forskning viser at 96-98 % av våre handlinger er ubevisste? Jeg hjelper deg og avdekke disse mønstrene og bli bevisst hva du styrer etter.

  Som coach benytter jeg teknikker hentet fra NLP, hypnoterapi, lifecoaching, Lightning Process og Goal Mapping.

  Jeg tilpasser jeg de ulike metoder og verktøy slik at coachingprosessen tilpasses deg og dine behov. 

   

  Om meg

  Jeg har min bakgrunn fra Norges MarkedsHøyskole/BI. Etter endt utdannelse jobbet jeg i flere år med markedsføring i en rekke større bedrifter før jeg videreutdannet meg til coach og Lightning Process instruktør.

  Jeg kan med hånden på hjertet si at det var først som coach at jeg virkelig fant min hylle i livet og jeg elsker å kunne hjelpe andre å "komme mer på plass" i livet! Jeg er sertifisert coach innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og Lightning Process instruktør fra Phil Parker Training Institute (PPTI) i London, England. Jeg er også sertfisert Goal Mapping Practitioner - et målstyringsverktøy som brukes for bedrifter og privatpersoner.

  Jeg jobber heltid som coach, kurs- og foredragsholder i eget firma. Jeg har min daglige coachingpraksis på Furukollen Helsehus i Sandvika.

   

  Ta kontakt

  Sted: Sarbuvollveien 2a, Høvik i Bærum. 5-7 minutters gange fra tog/buss.   

   

  Referanser

  Kjetil Swensen - ""Ledergruppen i Floriss Drift AS gjennomførte en workshop med Goal Mapping. Prosessen var svært interessant og nyttig. I fellesskap utviklet vi nye mål for organisasjonen. Vi satte mål som var helt annerledes enn det jeg hadde forventet. Mål som utvikles og defineres i fellesskap blir mer relevante og forpliktende for alle parter. Prosessen var også svært interessant på det personlige plan for den enkelte i gruppen. En dag med Charlotte og Goal Mapping er vel verdt investeringen" Kjetil Swensen, tidligere adm. direktør Floriss Drift AS"  Les mer  Les mindre

  Randi Ribe - "Charlotte Nagelgaard har vært coachen min siden jeg deltok på et Lighting prosess for noen år siden. Hun har evnen til å lytte og til å spørre spørsmål slik at man får en større forståelse for hva man sliter med. Hun innehar en ekte omsorg og interesse for sine klienter, hun VIL virkelig hjelpe. Hun er hyggelig og tilgjengelig hvis det skulle være noe. Hun tar også kontakt og spør om det går bra. Et behagelig vesen og en meget dyktig coach. Jeg er så takknemlig for at jeg har henne som min coach. Og vil gjerne takke henne for hennes råd og veiledning gjennom årene. Hun er for meg verdens beste coach! Anbefales! "  Les mer  Les mindre

  Marianne Swensen - "Charlotte er en varm og kunnskapsrik coach og kursinstruktør. Er du interessert i å gjøre endringer i livet ditt, kan jeg anbefale henne på det varmeste!!"  Les mer  Les mindre

  Bjørg Kristin Langnes - "Anbefaler Charlotte på det aller varmeste :-) Hun er genuint opptatt av ditt beste og gir deg utmerket hjelp på en hjertevarm og profesjonell måte! "  Les mer  Les mindre

  Anita Haugland Gomnæs - Hovedverneombud Vestre Viken - "Nettkurset - Stopp Stresset: Som foretakshovedverneombud i et stort helseforetak har jeg vært på mye kurs og seminarer om stressmestring med varierende utbytte. Det var derfor med en sunn skepsis jeg meldte meg på dette stressmestringskurset.  Jeg ble veldig positivt overrasket og er meget fornøyd med kurset. Min begrunnelse for dette er at det er et tydelig budskap med en praktisk tilnærming. Det er første gang jeg har fått verktøy som kan brukes i det daglige arbeidet med stressmestring. Denne kognitive og praktiske tilnærmingen gjør at jeg har fått kontroll på mitt stressnivå. Det er like mye påvirkning rundt meg, men jeg har fått et verktøy som kan benyttes for å takle dette. Jeg vil anbefale dette kurset på det varmeste!"  Les mer  Les mindre

  Anne Jorunn Bjoner - Leder privatmarkedet SOS Barnebyer - "Jeg har tidligere vært på mange lederkurs men jeg har aldri gjennomført coaching med en slik dybde. Jeg må også innrømme at jeg har undervurdert effekten av coaching. Jeg har trodd at coaching primært handler om å drøfte problemstillinger og lufte ulike perspektiver. Coaching er så mye mer enn dette. Det handler om å bruke teknikker for å komme til bunns, dvs avdekke lag for lag, påvirke underbevisstheten og endre unyttige tankemønstre slik at jeg kan kanaliserer energien på en bedre måte og dermed bli en bedre leder som står tryggere i meg selv. Charlotte har med sine gode øvelser, teknikker og faglige tyngde hjulpet meg til å oppnå helt konkrete og nyttige endringer for meg som leder."  Les mer  Les mindre

  Silje  - "Nettkurset "Stopp Stresset" høsten 2016: Dette kurset har vært svært givende! Kurset har god struktur, og er bygget opp med leksjoner og oppgaver, slik at du virkelig kan gå i dybden. Kurset gir konkrete verktøy som du kan bruke i hverdagen din, uavhengig av utfordringene dine. Jeg tenkte kanskje at de lovet mye, men jammen har de klart å gi meg mye gjennom dette kurset! Selv har jeg fått enda flere brikker på plass i min egen utvikling - blitt mer bevisst på en del uhensiktsmessige tankemønstre, sluttet å gruble så mye som tidligere, blitt mer løsningsorientert og klarer i større grad å sortere impulser. Jeg merker tydeligere overskudd og har blitt enda bedre kjent med egne verdier, reaksjonsmønstre og tankemønstre.   "  Les mer  Les mindre

  Tine Fossmoe - "Nettkurset "Stopp Stresset" 2016: VERDIFULLT OG EKTE! Heldigvis så var jeg så modig at jeg meldte meg på kurset `Stopp stresset`. Kurset er solid og virkelig godt gjennomarbeidet, og det har svært høy kvalitet og stor integritet. De verktøyene jeg har lært, har gitt meg mange nye muligheter i hverdagen, og mange gode aha opplevelser. Charlotte underviser med stor menneskelig innsikt, og kursets innhold og metoder oppleves verdifullt og ekte. Charlotte har et genuint ønske om å dele sine erfaringer og store kunnskap, og gjør det med varme og glimt i øyet. Heldigvis så var jeg så modig at jeg fullførte kurset - stressnivået er nå akseptabelt og absolutt håndterbart! "  Les mer  Les mindre

  Synne - "Har aldri angret et sekund på at jeg tok kontakt med Charlotte og gikk på et Lightning Process kurs hos henne. Hun er oppriktig engasjert i at nettopp DU skal få et bra liv! Tusen takk Charlotte for all den hjelpen jeg har fått av deg! Kan anbefale henne på det aller varmeste!"  Les mer  Les mindre

  Kristin - "Personlig mener jeg at Lightning Process (LP) kurs også burde være tilgjengelig for ”friske” mennesker. De fleste av oss har et eller annet, det være seg stress, perfeksjonisme, sosial angst, prestasjonsangst, negative tanker osv. LP kunne uten tvil hjulpet mange flere"  Les mer  Les mindre

  Carina Dalquist Valbøll - "Med en inspirerande och professionell coach som Charlotte blir det gjort bra förändringar i livet ditt! Personligen har Charlotte hjälpt mig med en del begränsningar jag haft och jag kan lova att turbon i mig vaknade:). E evigt tacksam för din hjälp Charlotte att hjälpa mig själv!"  Les mer  Les mindre

  Cecilie  - "«Fra tidligere var jeg kjent med deler av teorien som ble formidlet gjennom kurset «Stopp stresset», men da i en annen sammenheng. Etter å ha fulgt kurset «Stopp stresset», fikk jeg en mye større forståelse for hvordan tankene mine påvirker mitt velvære og energinivå. Det gir meg en ro og trygghet når jeg vet at jeg selv kan ta styringen over ulike situasjoner og at jeg selv kan påvirke hvordan jeg skal ha det ved å bruke teknikkene som vi lærte gjennom dette kurset. Spesielt motiverende er det å vite at man ikke er "født sånn", men at alle tanker kan endres ved øvelse. Takket være gode eksempler og illustrerende historier, synes jeg det er lett å relatere teorien til de ulike utfordringene som man møter gjennom hverdagen. Noe jeg synes var bonus ved kurset, var at jeg fikk kunnskap om hvordan jeg kunne benytte teknikkene for å endre andre områder i livet mitt som jeg trodde jeg ikke kunne gjøre noe med. Spesielt i jobbsammenheng har jeg benyttet visualiseringsmetoden flittig før store utfordringer. I dag er jeg mye gladere og har med energi, og jeg tror også familien min merker at jeg har det bedre med meg selv » (Nettkurset "Stopp Stresset")"  Les mer  Les mindre

  Andrea Johnsrud Hagen - "Før jeg gjennomførte Lightning Process kurset hos Charlotte var jeg skeptisk, veldig skeptisk. Hvordan kunne dette hjelpe? Hvordan kunne dette være veien ut av de tunge dagene? Hvordan kunne et kurs gi meg energien og gnisten tilbake? Heldigvis fant jeg ut at jeg skulle gi kurset en sjanse, og jeg har aldri angret på det valget. Bare i løpet av kursdagene merket jeg stor forbedring. Jeg orket mer og mer, og hverdagsgleden kom snikende tilbake. Kurset ga meg en kickstart tilbake til å leve det livet jeg ønsket, og i ettertid har fremgangen fortsatt. Gleden og energien var tilbake. Jeg skal innrømme at det har vært noen hinder på veien, men teknikkene jeg lærte på kurset har hjulpet meg over dem. Enkle teknikker som kan hjelpe mot de minste hverdagsproblemer, og for meg som student har jeg spesielt glede av dem i eksamensperioder. Det er utrolig hvor effektivt bevisste tanker kan bidra til å dempe eksamensnerver og andre stressreaksjoner. Nå lever jeg det livet jeg ønsker. Jeg har snart fullført fire år med studier, og har motivasjon til å stå på videre. Jeg har lært meg selv å kjenne på en ny måte og vet hvordan jeg selv skal skape meg den hverdagen og det livet jeg ønsker å leve. Og når jeg først vet det, hvorfor velge å gjøre det til noe annet enn et liv stortrives med? "  Les mer  Les mindre

  Åsne Moe - "«Ein dag sa kroppen stopp. Den ville ikkje meir. Den nekta å gå vidare, der søvn blei ofra for å kunne levere betre på jobb, hjelpa venner og familie eller å stille opp på enda ein dugnad. Etter sjukemelding og sofasliting ville eg tilbake til livet, men fann ingen måte å komme ordentlig på beina att. Før eg fann kurset Lightning Process og Charlotte. Endeleg fekk eg eit verktøy som hjelper meg å komme vidare med å finne mitt beste eg, ein god måte å handtera kjenslene mine på og med å finne ein god måte å leva på. På LP-kurset fekk eg innsikt i kvifor eg handlar som eg gjer og kva eg kan gjera for å endra gamle og uproduktive mønster. Nå vaknar eg med eit smil om munnen. Eg har det bra. Eg er god nok, eg er den beste til å vera meg, eg er glad i meg sjølv og kan derfor vera glad i andre, eg er fantastisk! Takk til Charlotte, som har gitt meg denne flotte gåva. Nå gledar eg meg til dei neste kapitla i livet mitt…» "  Les mer  Les mindre

  Veronika Knudsen - "Jeg hadde slitt med stress, slitenhet, utbrenthet og div. i 4 år. Jeg var mye hos legen, men de var ikke til stor hjelp. Dette gikk ekstremt utover mine skole år, med mye fravær grunnet dette. Etter at jeg hadde vært hos Charlotte på coachingtimer og kurs, har jeg merket stor forskjell i livet mitt. Jeg føler meg som en helt ny person, jeg orker å gjøre det jeg vil, og har masse energi. Jeg ligger ikke i sengen hele dagen lenger og avlyser planer som jeg senere angret på. Jeg er glad hele tiden, de negative tankene er borte. Charlotte er en utrolig hyggelig dame som er lett å snakke med, hun er motiverende og hjelpsom og uten henne hadde jeg aldri klart videregående skole. Er utrolig glad for at jeg møtte henne og at livet mitt går framover med masse energi og glede. "  Les mer  Les mindre

  Ine Birgitte  - "Har bare gode ord å si om Charlotte som coach. Har vært veldig klar for en endring lenge i livet mitt, men har ikke funnet noe som har hjulpet meg på vei. Har fått mange gode verktøy å bruke, og merker allerede stor endring! Anbefales virkelig om en er klar for en endring - og er villig til å gjøre en innsats selv! "  Les mer  Les mindre

  Robert Latek - "Jeg har mottatt coaching og veiledning på et meget høyt nivå hos Charlotte. Takket være din hjelp har jeg fått en ekstrem endring både privat og i yrkeslivet. Og det blomstrer videre :) Utrolig takknemlig. Tusen hjertelig takk. "  Les mer  Les mindre

  Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.