Charlotte Nagelgaard - Coach, Hypnoterapeut, Mentaltrener, Helsecoach - GoMentor

Charlotte Nagelgaard

Coach, Hypnoterapeut, Mentaltrener, Helsecoach

Sandvika, Videosamtale

16 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Medarbeidercoaching 16.000 kr. Avtal tid

"Stopp Stresset" - et komplett program for å snu stress, indre uro, grubling og slitenhet! 7.900 kr. Avtal tid

 • Er du ofte sliten og stressa? Glemmer du mye?
 • Er det for MÅ og BØR i livet ditt? Mangler du kontroll på tiden din?
 • Kjenner du på indre uro, hodepine, stramme muskler i rygg og nakke og vondt i magen?
 • Sammenligner du deg med andre og er ofte misfornøyd med deg selv og din prestasjoner?
 • Savner du evnen til å være tilstede og nyte livet?


Ta kontakt med meg så kan du få hele første modul (modul 1 av 6) gratis til gjennomsyn i 14 dager for å se om kurset kan være noe for deg.

"Stopp Stresset" er et omfattende program hvor du kombinerer et nettkurs i 6 moduler (med 5-6 undervisningsvideoer + kurshefte til hver modul) sammen med 4 timer personlig coaching hos meg,  fordelt over 8 uker. Totalt antall timer (nettkurs + coaching) er 12 timer. Coachingtimene kan gjennomføres som 1:1 coaching på mitt kontor i Sandvika, men passer også ypperlig å ta på skype eller telefon. Nettkurset ser du fra din egen pc, mac eller ipad. Programmet kan betales i 2-3 avdrag.

Du vil lære hvordan du kan endre og snu stress, bekymring, uro og slitenhet med mental trening slik at du kan leve et liv i overskudd, med indre ro og tilstedeværelse. Hvis du kjenner deg igjen i noen av punktene over kan "Stopp Stresset" programmet være noe for deg.


Dette sier tidligere deltakere om kurset:


Jeg vil anbefale dette kurset på det varmeste!


Som foretakshovedverneombud i et stort helseforetak har jeg vært på mye kurs og seminarer om stressmestring med varierende utbytte. Jeg ble veldig positivt overrasket og er meget fornøyd med kurset. Kurset har et tydelig budskap med en praktisk tilnærming. Det er første gang jeg har fått verktøy som kan brukes i det daglige arbeidet med stressmestring. Den kognitive og praktiske tilnærmingen gjør at jeg har fått kontroll på mitt stressnivå. Det er like mye påvirkning rundt meg, men jeg har fått et verktøy som kan benyttes for å takle dette.

Anita Gomnæs – verneombud Vestre Viken

 

 ______________________________________________________________________________


”Dette kurset er akkurat hva jeg trengte!

Synes kurset er kjempebra lagt opp med gode, lærerike videoer, og enkle, kraftfulle teknikker. Merker allerede generelt mindre stress og mer ro og glede. Dette fordi jeg er blitt mer bevisst på alle tanker som ikke er nyttige eller hensiktsmessige for meg, og som jeg klarer å stoppe tidlig. Hodet føles heller ikke lengre fullt av tanker som kverner rundt, og det gir en mental ro og mer overskudd.

Jeg har også blitt mer bevisst på min indre dialog, og fokuserer nå på en positiv dialog og det å være min egen "heiagjeng" og min beste støttespiller. Jeg har også blitt enda flinkere til å fokusere og prioritere når jeg er på jobb, og til å verdsette alle de ting jeg faktisk får utrettet hver dag. Istedenfor å være misfornøyd og la meg stresse over det jeg ikke har fått gjort"!         

Mette Mansåker


______________________________________________________________________________”Dette kurset har vært svært givende!


Kurset har god struktur, og er bygget opp med leksjoner og oppgaver, slik at du virkelig kan gå i dybden. Kurset gir konkrete verktøy som du kan bruke i hverdagen din, uavhengig av utfordringene dine. Jeg tenkte kanskje at de lovet mye, men jammen har de klart å gi meg mye gjennom dette kurset!


Selv har jeg fått enda flere brikker på plass i min egen utvikling - blitt mer bevisst på en del uhensiktsmessige tankemønstre, sluttet å gruble så mye som tidligere, blitt mer løsningsorientert og klarer i større grad å sortere impulser. Jeg merker tydeligere overskudd og har blitt enda bedre kjent med egne verdier, reaksjonsmønstre og tankemønstre”. 


Silje
  Personlig coaching 1.100 kr. Avtal tid

  Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

  67 79 20 01

  Videosamtaler

  - Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

  Personlig coaching (GoMentor videosesjon) 1.100 kr. Avtal tid

  Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

  67 79 20 01

  Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

  Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

  Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

  Charlotte Nagelgaard - Coach, Hypnoterapeut, Mentaltrener, Helsecoach

  Beskrivelse

   Trenger du hjelp til følgende?

  • Å øke evnen til å håndtere langvarig og kronisk stress 
  • Å få større tro på deg selv
  • Å komme ut av en fastlåst livssituasjon
  • Å ta riktige valg
  • Å takle eksamensnerver og snakke i forsamlinger
  • Fobier (krypdyr, høyder, flyskrekk, heisskrekk m.m.)
  • Å jobbe mer fokusert og oppnå bedre måloppnåelse på jobb og i fritiden
  • Å prioritere det som er viktig og sette grenser for deg selv
  • Å "rydde" i hodet - bli mer klar på hva DU vil i livet
  • Å takle kroniske sykdommer/symptomer
  • Å få hjelp til å løse opp i følelsesmessige traumer og sorg

   

  Jeg kan hjelpe deg til å oppnå:

  • Å sitte i førersetet og ta kontrollen over livet ditt
  • Selvledelse
  • Mer indre ro og balanse i livet
  • En større balanse mellom jobb og fritid
  • Større tro på deg selv
  • Sette tydelige grenser
  • Å fokusere på de riktige tingene i livet og ta bedre valg
  • Bli modigere og leve mer i tråd med det du ønsker!
  • Å få mer energi
  • Sunnere livsstil, vektreduksjon og å slutte og røyke

   

  Mitt mål er å bidra til at du skal få frem det beste i deg selv

  Som coach vet jeg at du har alle de ressurser du trenger for å leve et godt liv. Men noen ganger trenger du kanskje litt hjelp på veien. Jeg vil bidra slik at du kan begynne å se på deg selv og livet på en ny og mer hensiktsmessig måte. Og ikke minst er jeg opptatt av å gi deg gode mentale verktøy slik at du blir helt klar på hva du virkelig ønsker å få ut av livet og hvordan du kan løse de utfordringer/problemer du sliter med. Noen ganger er det helt konkrete problemstillinger man ønsker hjelp til andre ganger kan det rett og slett være "å rydde litt i hodet". Veien til et bedre liv går blant annet gjennom det å utvikle seg som menneske og på denne måten oppnå mer inspirasjon, energi og livsglede - både på det private plan og i jobbsammenheng.

   

  Hvordan foregår coachingen?

  Coachingen er en prosess som kan gå over kortere eller lengre tid. Antall timer vil variere fra person til person og er ikke minst avhengig av hva man ønsker hjelp til. 

  I coachingen stiller jeg deg spørsmål som får deg til å tenke nytt. Jeg vil veilede og motivere deg, men jeg vil ikke gi deg råd. Min oppgave er å hjelpe deg til selv å finne løsninger og få ny innsikt og klarhet. Jeg bruker også teknikker og verktøy fra hypnoterapi og NLP (nevrolingvistisk programmering) for å løse opp gamle traumer og blokkeringer som hindrer deg i å leve det livet du ønsker.

  Et viktig ledd i å ta styringen i sitt eget liv er å bli mer bevisst. Visste du at nyere forskning viser at 96-98 % av våre handlinger er ubevisste? Jeg hjelper deg og avdekke disse mønstrene og bli bevisst hva du styrer etter.

  Som coach benytter jeg teknikker hentet fra NLP, hypnoterapi, lifecoaching, Lightning Process og Goal Mapping.

  Jeg tilpasser jeg de ulike metoder og verktøy slik at coachingprosessen tilpasses deg og dine behov. 

   

  Lightning Process kurs:

  2 ledige plasser på LP kurs i august 2019

  Jeg er sertifiset Lightning Process instruktør fra England og tilbyr kurs i metoden ca. 1 gang i måneden.

  Kurset går over 3 dager med spesielt fokus på stressmestring og mental trening. Lightning Process tar utgangspunkt i medisinsk vitenskap om at kropp og sinn gjensidig påvirker hverandre. På kurset lærer du hvordan du kan påvirke dette samspillet for å skape stabile og varige endringer i helsen og livet ditt. Metoden er utviklet i skjæringspunktet mellom enkel psykologi og fysiologi. Kurset baserer seg også i stor grad på kunnskap om hjernens nevroplastisitet, det vil si hjernens evne til å forandre seg, og hvordan hjernen kan begynne å sende nye og mer hensiktsmessige signaler til kroppen.     

  I korthet går metoden ut på at kursdeltakerne lærer hvordan de kan påvirke tanker, sinnstilstand og kroppens fysiologi - i korte trekk lærer du hvordan du kan påvirke din mentale og fysiske helse på en enkel og meget kraftfull måte.   

  Ta kontakt med meg hvis du ønsker en uforpliktende prat om dette kurset og om det kan være noe for deg.   

  Jeg holder gratis foredrag om denne metoden flere ganger i året, ta kontakt hvis du ønsker å være med et på et av disse foredragene hvor jeg utdyper og forklarer mer om Lightning Process.

   

  Om meg

  Jeg har min bakgrunn fra Norges MarkedsHøyskole/BI. Etter endt utdannelse jobbet jeg i flere år med markedsføring i en rekke større bedrifter før jeg videreutdannet meg til coach og Lightning Process instruktør.

  Jeg kan med hånden på hjertet si at det var først som coach at jeg virkelig fant min hylle i livet og jeg elsker å kunne hjelpe andre å "komme mer på plass" i livet! Jeg er sertifisert coach innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og Lightning Process instruktør fra Phil Parker Training Institute (PPTI) i London, England. Jeg er også sertfisert Goal Mapping Practitioner - et målstyringsverktøy som brukes for bedrifter og privatpersoner.

  Jeg jobber heltid som coach, kurs- og foredragsholder i eget firma. Jeg har min daglige coachingpraksis på Furukollen Helsehus i Sandvika.

   

  Ta kontakt

  Ring meg gjerne for en uformell prat hvis du ønsker å høre mer om personlig coaching. 

  Klikk på "Kontakt meg" for å ringe meg eller send meg en melding.

  Dersom du allerede nå ønsker å sette opp en time, er du velkommen til å klikke på "Avtal tid" ovenfor og legge inn en forespørsel om ledig time.

  Du vil motta en bekreftelse på avtalen eller forslag til en annen tid.

  Sted: Furukollen Helsehus i Sandvika, Otto Sverdrupsvei 9. Furukollen er tverrfaglig helsehus med gratis parkering og 7-8 minutters gange fra tog/buss.   

   

  Referanser

  Kursdeltaker Lightning Process kurs 2016 - " När jag bestämde mig før att gå på LP kurset var jag väldigt klar før att gøra ändringar i mitt liv. Jag pratar inte så mycket om hur ting var, før idag är et ovesäntligt. Samtidigt før att kunna ge ett inblick så brukar jag säga ”jag har vart i helvete och gått hela vägen tilbaka”. Ja, så smiler jag, før allt jag har upplevt och vart igenom har gjort mig och gør mig till den personen jag är idag, och det är jag tacksam øver. Jag hade høga førväntningar till Lightning Process kurset, och innan jag bestämde mig før att ta det så pratade jag med folk som hade gått det eller kände någon som hade gått det. Och jag är evigt tacksam før att jag gjorde det.  En av de sa ”Det är inget att tveka på, om du har møjligheten, GØR DET! Gå och anmäl dig med en gång” Och det gjorde jag. Tillbaka till mina førväntningar, ja jag hade høga førväntningar till att jag skulle få något handfast, något jag kunde använda och ja nästan ta på. Och det fick jag! Jag var klar før att gøra det som skulle gøras. Som jag sa till min mann, ”om någon hade sagt, ät 10 000 bananer om dagen och du kommer att bli bra och njuta ditt liv” Ja, så hade jag gjort det. Så jag var klar før att gøra det som skulle till. Och før att få de resultaterna jag har fått , är jag øverbevisad om att det är ett måste. Jag såg ändringar i mig från førsta kursdagen. Jag bestämde mig før att gøra en av de sakerna där jag gjorde mycket inre oro, och det funkade! En av de sakerna som hade vart en trigger før mig! Och så fortsatte jag under kurset, jag använde det jag lärde och bestämde mig før att ta ansvar i hur jag skulle ha det, hur jag ville ha det. Andra kursdagen tog jag till och med tåget! Något helt triviellt før många, det var det inte før mig. Inte då. Och jag gjorde det och jag gjorde det med ro och jag koste mig till och med under turen ? Och så fortsatte jag. Efter sista kursdag kom jag hem, och jag var så glad. Jag var så glad før jag mådde bra! Jag kunde gøra saker som jag undvikit tidigare, som jag gjorde. Fast nu gjorde jag de sakerna med glädje och ro, jag koste mig med det! Mannen min sa,”jag føler jeg har fått kona mi tillbake” ? Energien min, (som jag hade lärt mig att portionera ut) var tillbaka! Och jag behøvde inte ”spara” på den, jag hade mer än nok! Och jag låtsades inte bara som, den var där!!!! Jag gjorde det jag lärt till en del av mitt liv, och før att påminna mig om vem som hade ansvaret før mitt liv så la jag en liten spegel i min handväska, eller i fickan. Så varje gång jag behøvde tog jag upp den och frågade mig själv ”vem är chefen i ditt liv” Svaret jag fick är givet ? Nu är denna tankegången en del av mitt liv, jag använder det varje dag. Jag gør det før det jag såg och ser hur mycket det har gjort før mig! Jag har rätt och slätt førändrat mitt liv! Jag har tagit mitt liv tillbaka och mer än det, jag har fått ett liv jag DIGGER! Jag älskar att vara mig, och ser hela mitt potensial! Och det bästa av allt, att jag kan styra det! Andra som inte vet vad jag har gjort/gør har kommit med bemärkningar som ”tack før denna samtalen, du är så lugn och avbalanserad, detta var en väldig god samtale. Tack”, ”Du strålar”, vad har du gjort”, ” Du är så lugn” etc. Och det värmer. Det värmer før jag har gjort något, och jag gør det fortfarande. Varje dag är LP, mental träning och meditation en del av mitt liv. Och det kommer jag att fortsätta med. Så mycket som jag har åstadkommit tills nu är otroligt. Jag har gjort saker som jag inte trodde jag någonsin skulle kunna gøra igen, jag har fått mitt självførtroende och inte minst min självkännsla tillbaka. Tillbaka och ännu starkare. Jag vet nu vad jag facktiskt är kapabel till att gøra själv. Allt runt mig är som det alltid varit, barna skall till bhg och SFO, matpacker skall lagas, kläder skall tvättas, jobbet är precis den samma. Det är bara jag som har førändrat mig ? Och nu är dessa tingene fullständigt øverkomliga, ”elefanten ”är där. Den är bara inte øverväldigande, før jag ”äter den bit før bit”  Tack før att du lärde mig hur! Tack før LP, och tack før att du gør det du gør Charlotte! "  Les mer  Les mindre

  Silje  - "Nettkurset "Stopp Stresset" høsten 2016: Dette kurset har vært svært givende! Kurset har god struktur, og er bygget opp med leksjoner og oppgaver, slik at du virkelig kan gå i dybden. Kurset gir konkrete verktøy som du kan bruke i hverdagen din, uavhengig av utfordringene dine. Jeg tenkte kanskje at de lovet mye, men jammen har de klart å gi meg mye gjennom dette kurset! Selv har jeg fått enda flere brikker på plass i min egen utvikling - blitt mer bevisst på en del uhensiktsmessige tankemønstre, sluttet å gruble så mye som tidligere, blitt mer løsningsorientert og klarer i større grad å sortere impulser. Jeg merker tydeligere overskudd og har blitt enda bedre kjent med egne verdier, reaksjonsmønstre og tankemønstre.   "  Les mer  Les mindre

  Tine Fossmoe - "Nettkurset "Stopp Stresset" 2016: VERDIFULLT OG EKTE! Heldigvis så var jeg så modig at jeg meldte meg på kurset `Stopp stresset`. Kurset er solid og virkelig godt gjennomarbeidet, og det har svært høy kvalitet og stor integritet. De verktøyene jeg har lært, har gitt meg mange nye muligheter i hverdagen, og mange gode aha opplevelser. Charlotte underviser med stor menneskelig innsikt, og kursets innhold og metoder oppleves verdifullt og ekte. Charlotte har et genuint ønske om å dele sine erfaringer og store kunnskap, og gjør det med varme og glimt i øyet. Heldigvis så var jeg så modig at jeg fullførte kurset - stressnivået er nå akseptabelt og absolutt håndterbart! "  Les mer  Les mindre

  Synne - "Har aldri angret et sekund på at jeg tok kontakt med Charlotte og gikk på kurs hos henne. Hun er oppriktig engasjert i at nettopp DU skal få et bra liv! Tusen takk Charlotte for all den hjelpen jeg har fått av deg! Kan anbefale henne på det aller varmeste!"  Les mer  Les mindre

  Kristin - "Personlig mener jeg at Lightning Process (LP) kurs også burde være tilgjengelig for ”friske” mennesker. De fleste av oss har et eller annet, det være seg stress, perfeksjonisme, sosial angst, prestasjonsangst, negative tanker osv. LP kunne uten tvil hjulpet mange flere"  Les mer  Les mindre

  Bjørg Kristin Langnes - "Anbefaler Charlotte på det aller varmeste :-) Hun er genuint opptatt av ditt beste og gir deg utmerket hjelp på en hjertevarm og profesjonell måte! "  Les mer  Les mindre

  Marianne Swensen - "Charlotte er en varm og kunnskapsrik coach og kursinstruktør. Er du interessert i å gjøre endringer i livet ditt, kan jeg anbefale henne på det varmeste!!"  Les mer  Les mindre

  Carina Dalquist Valbøll - "Med en inspirerande och professionell coach som Charlotte blir det gjort bra förändringar i livet ditt! Personligen har Charlotte hjälpt mig med en del begränsningar jag haft och jag kan lova att turbon i mig vaknade:). E evigt tacksam för din hjälp Charlotte att hjälpa mig själv!"  Les mer  Les mindre

  Anita Gomnæs - "Referanse etter nettkurs i stressmestring: Som foretakshovedverneombud i et stort helseforetak har jeg vært på mye kurs og seminarer om stressmestring med varierende utbytte. Det var derfor med en sunn skepsis jeg meldte meg på dette stressmestringskurset.  Jeg ble veldig positivt overrasket og er meget fornøyd med kurset. Min begrunnelse for dette er at det er et tydelig budskap med en praktisk tilnærming. Det er første gang jeg har fått verktøy som kan brukes i det daglige arbeidet med stressmestring. Denne kognitive og praktiske tilnærmingen gjør at jeg har fått kontroll på mitt stressnivå. Det er like mye påvirkning rundt meg, men jeg har fått et verktøy som kan benyttes for å takle dette. Jeg vil anbefale dette kurset på det varmeste. (Nettkurset "Stopp Stresset" vår 2016) "  Les mer  Les mindre

  Cecilie  - "«Fra tidligere var jeg kjent med deler av teorien som ble formidlet gjennom kurset «Stopp stresset», men da i en annen sammenheng. Etter å ha fulgt kurset «Stopp stresset», fikk jeg en mye større forståelse for hvordan tankene mine påvirker mitt velvære og energinivå. Det gir meg en ro og trygghet når jeg vet at jeg selv kan ta styringen over ulike situasjoner og at jeg selv kan påvirke hvordan jeg skal ha det ved å bruke teknikkene som vi lærte gjennom dette kurset. Spesielt motiverende er det å vite at man ikke er "født sånn", men at alle tanker kan endres ved øvelse. Takket være gode eksempler og illustrerende historier, synes jeg det er lett å relatere teorien til de ulike utfordringene som man møter gjennom hverdagen. Noe jeg synes var bonus ved kurset, var at jeg fikk kunnskap om hvordan jeg kunne benytte teknikkene for å endre andre områder i livet mitt som jeg trodde jeg ikke kunne gjøre noe med. Spesielt i jobbsammenheng har jeg benyttet visualiseringsmetoden flittig før store utfordringer. I dag er jeg mye gladere og har med energi, og jeg tror også familien min merker at jeg har det bedre med meg selv » (Nettkurset "Stopp Stresset" 2016)"  Les mer  Les mindre

  Andrea Johnsrud Hagen - "Før jeg gjennomførte Lightning Process kurset hos Charlotte i 2011 var jeg skeptisk, veldig skeptisk. Hvordan kunne dette hjelpe? Hvordan kunne dette være veien ut av de tunge dagene? Hvordan kunne et kurs gi meg energien og gnisten tilbake? Heldigvis fant jeg ut at jeg skulle gi kurset en sjanse, og jeg har aldri angret på det valget. Bare i løpet av kursdagene merket jeg stor forbedring. Jeg orket mer og mer, og hverdagsgleden kom snikende tilbake. Kurset ga meg en kickstart tilbake til å leve det livet jeg ønsket, og i ettertid har fremgangen fortsatt. Gleden og energien var tilbake. Jeg skal innrømme at det har vært noen hinder på veien, men teknikkene jeg lærte på kurset har hjulpet meg over dem. Enkle teknikker som kan hjelpe mot de minste hverdagsproblemer, og for meg som student har jeg spesielt glede av dem i eksamensperioder. Det er utrolig hvor effektivt bevisste tanker kan bidra til å dempe eksamensnerver og andre stressreaksjoner. I dag (2016) lever jeg det livet jeg ønsker. Jeg har snart fullført fire år med studier, og har motivasjon til å stå på videre. Jeg har lært meg selv å kjenne på en ny måte og vet hvordan jeg selv skal skape meg den hverdagen og det livet jeg ønsker å leve. Og når jeg først vet det, hvorfor velge å gjøre det til noe annet enn et liv stortrives med? "  Les mer  Les mindre

  Åsne Moe - "«Ein dag sa kroppen stopp. Den ville ikkje meir. Den nekta å gå vidare, der søvn blei ofra for å kunne levere betre på jobb, hjelpa venner og familie eller å stille opp på enda ein dugnad. Etter sjukemelding og sofasliting ville eg tilbake til livet, men fann ingen måte å komme ordentlig på beina att. Før eg fann kurset Lightning Process og Charlotte. Endeleg fekk eg eit verktøy som hjelper meg å komme vidare med å finne mitt beste eg, ein god måte å handtera kjenslene mine på og med å finne ein god måte å leva på. På LP-kurset fekk eg innsikt i kvifor eg handlar som eg gjer og kva eg kan gjera for å endra gamle og uproduktive mønster. Nå vaknar eg med eit smil om munnen. Eg har det bra. Eg er god nok, eg er den beste til å vera meg, eg er glad i meg sjølv og kan derfor vera glad i andre, eg er fantastisk! Takk til Charlotte, som har gitt meg denne flotte gåva. Nå gledar eg meg til dei neste kapitla i livet mitt…» "  Les mer  Les mindre

  Veronika Knudsen - "Jeg hadde slitt med stress, slitenhet, utbrenthet og div. i 4 år. Jeg var mye hos legen, men de var ikke til stor hjelp. Dette gikk ekstremt utover mine skole år, med mye fravær grunnet dette. Etter at jeg hadde vært hos Charlotte på coachingtimer og kurs, har jeg merket stor forskjell i livet mitt. Jeg føler meg som en helt ny person, jeg orker å gjøre det jeg vil, og har masse energi. Jeg ligger ikke i sengen hele dagen lenger og avlyser planer som jeg senere angret på. Jeg er glad hele tiden, de negative tankene er borte. Charlotte er en utrolig hyggelig dame som er lett å snakke med, hun er motiverende og hjelpsom og uten henne hadde jeg aldri klart videregående skole. Er utrolig glad for at jeg møtte henne og at livet mitt går framover med masse energi og glede. "  Les mer  Les mindre

  Ine Birgitte  - "Har bare gode ord å si om Charlotte som coach. Har vært veldig klar for en endring lenge i livet mitt, men har ikke funnet noe som har hjulpet meg på vei. Har fått mange gode verktøy å bruke, og merker allerede stor endring! Anbefales virkelig om en er klar for en endring - og er villig til å gjøre en innsats selv! "  Les mer  Les mindre

  Robert P. - "Jeg har fått fantastiske råd og veiledning på høyt nivå. Takket være din hjelp har jeg fått en ekstrem endring både privat og i yrkeslivet. Og det blomstrer videre :) Utrolig takknemlig. Tusen hjertelig takk. "  Les mer  Les mindre

  Randi Ribe - "Charlotte Nagelgaard har vært coachen min siden jeg deltok på et Lighting prosess kurs i april 2014. Hun har evnen til å lytte og til å spørre spørsmål slik at man får en større forståelse for hva man sliter med. Hun innehar en ekte omsorg og interesse for sine klienter, hun VIL virkelig hjelpe. Hun er hyggelig og tilgjengelig hvis det skulle være noe. Hun tar også kontakt og spør om det går bra. Et behagelig vesen og en meget dyktig coach. Jeg er så takknemlig for at jeg har henne som min coach. Og vil gjerne takke henne for hennes råd og veiledning gjennom årene. Hun er for meg verdens beste coach! Anbefales! "  Les mer  Les mindre

  Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

  Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer