Bengt Bakke - Coach, Kostholdsveileder

Bengt Bakke

Coach, Kostholdsveileder

Videosamtale , GoMentor 24/7

1 klientreferans

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Motivasjon og mestring, kostholdsveiledning, Måloppnåelse, Artistcoaching, Angst og depresjon Bengt Bakke - Coach, Kostholdsveileder

Beskrivelse

En varig livsstilsendring er ofte vanskelig, men fullt ut oppnåelig. Jeg kan hjelpe deg å nå dette målet. Vet du forresten hvordan man spiser en elefant? Deler den opp! En morsom metafor på delmål som er en viktig faktor for å lykkes med en varig endring. Jeg kan hjelpe deg med å definere delmål som er et steg på vei til en varig endring. Alle som kommer til meg må faktisk skrive kontrakt med seg selv. Det viser at de er motivert. De fleste av oss lever et hektisk liv både på jobb og på fritiden. Mange av oss ønsker forandringer men vet ikke helt hva som skal til! Tenk deg et år fram i tid! Du har oppnådd 3 ting på «ønskelisten» din. Hva ville da blitt annerledes? Tenk litt på det.

 

Min arbeidsmetode:

Jeg jobber på en direkte og målrettet måte som ivaretar dine ønsker å behov samtidig som jeg gir deg et "mentalt" spark i baken. Du vil takke meg etterpå!

Om meg:

Jeg er utdannet Kostholdsveileder TMS og NLP master coach. Siden 2009 har jeg bl.annet jobbet som coach på Klinikk for Alle, samarbeidet tett med flere av Norges fremste hypnoterapeuter, samt drevet egen praksis. Jeg har også 25 års erfaring fra psykiatrien. Er i tillegg musikkprodusent og gir ut meditasjonsmusikk under artistnavnet Tanah. Jeg er tilknyttet Bergenhelhetsklinikk.

 

Om kostholdsveiledning:

En varig endring er ofte vanskelig, men fullt ut oppnåelig. Jeg kan hjelpe deg å nå dette målet. Dette er grunnen til at jeg kombinerer kostveiledning og coaching fordi det mentale er vel så viktig som de ernæringsmessige faktorene. Jeg kaller det ikke for en diett men en varig livsstilsendring. Smak på det ordet! Livsstilsendring! En diett er for mange et “stort fjell” og nesten umulig å oppnå. Jeg jobber med det mentale såvel som kostholdsendringene slik at din mentale innstilling gradvis endrer seg. Jeg hjelper deg med å definere delmål som er et steg på vei til en varig endring. Ofte er det å overspise seg på søtsaker et symptom på noe underliggende! De fleste  som sliter med vekten har ikke lyst til å ha det slik. Alle som kommer til meg må faktisk skrive kontrakt med seg selv. Da er de motivert for en varig endring.

Foredrag

Foredrag 1

«Veien til en varig endring»

Dette er et foredrag for de som har lyst på en varig endring men bare trenger litt hjelp å komme igang.

Her snakker vi om: usunn mat som vi helst bør styre unna, definisjonen på sunn mat! Litt om de energigivende

næringsstoffer som protein, karbohydrater, fett og kosttilskudd.

Andre del av foredraget tar for seg hvordan vi rent mentalt skal få til en livsstilsendring.

Varighet: Del 1: 45 min Del 2: 45 min

 

Foredrag 2

«hjelp! Et fjell i veien»

Dette foredraget hjelper deg til å definere delmål og mål. Hva som ofte

begrenser oss. Hvilke ressurser vi har på veien mot målet - både indre

og ytre ressurser. Vi snakker om til og fra motivering, noe som er viktig

å bevisstgjøre. Vi tar også for oss «smarte» mål som er et måleverktøy

som sier noe om vi er på riktig vei. Dette er et foredrag som passer for

mennesker som ønsker å gjøre en livsstilsendring men ikke helt vet hva

som skal til. Vi bruker mye humor og morsomme bilder som alltid får

deltagerne til å le...av seg selv! 

Varighet 1.5 time

 

Foredrag 3
«Har du det som skal til?»

Dette er et foredrag som passer for personer som har lyst å bli artist men ikke helt vet hva som skal til. Jeg snakker om definisjonen på et talent. Dette foredraget baserer seg på en slags workshop/interaktivitet mellom foredragsholder og deltagerne. Vi tar også for oss «smarte» mål som er et måleverktøy som sier noe om vi er på riktig vei. Dette foredraget hjelper deg til å definere delmål og hovedmål. Hvilke ressurser vi har på veien- både indre og ytre ressurser. Jeg snakker også om mental trening som er vel så viktig som fysisk trening.

Varighet 60 minutter.


Foredrag 4

"Hvordan endre livsstil ?"

Her snakker jeg om: Hva har vi av ytre og indre ressurser. Ulike delmål. Selvsnakk. Smart mål.

Varighet: 30 minutter


Foredrag 5

"Energigivende næringsstoffer"

Her snakker jeg om ulike næringsstoffer som karbohydrater, proteiner og fett. Litt om diabetes 1 og 2. Hvorfor kalles insulin fettlagringshormonet?, Hva er glykemisk index?.

Varighet: 30 minutter


Foredrag 6

"Kreft-Hva kan og bør man gjøre selv"

Dette er min egen historie om hvordan jeg gjorde egne helse og ernæringsmessige tiltak selv da jeg fikk den alvorlige diagnosen gallegangskreft. I dette foredraget tar jeg for meg de ulike tiltakene

og hvorfor det er så viktig å unngå visse typer matvarer. Passer for kreftpasienter og andre pårørende som ønsker å lære mer om hvordan man kan forlenge livet og stagnere sykdomsutviklingen

Varighet: 1.5 timer inkl pause.

Referanser

Sølvi (mor til Emma 15 år) - ""Jeg fortalte om samtalen du hadde med min datter og psykolgen hos PPT sa: For en FANTASTISK coach, akkurat hva Emma trenger!! Alle nikket og hadde en tåre i øyet" Tusen takk!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.