Mai Antonsen - Psykoterapeut, Coach, Veileder, Mindfulness-lærer MBSR

Mai Antonsen

Psykoterapeut, Coach, Veileder, Mindfulness-lærer MBSR

Trondheim , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 referanser

Personlig fremmøte

Studenter/arbeidsledige/trygdede 900 kr. Avtal tid

Veiledning/coaching 1.000 kr. Avtal tid

Parterapi 1.250 kr. Avtal tid

Individuell terapi 1.000 kr. Avtal tid

Samarbeid med Idungården legesenter Avtal tid

GoMentor og Mai Antonsen har et samarbeid med Idungården legesenter. Idungårdens legesenters pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA IDUNGÅRDEN LEGESENTER.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Studenter/arbeidsledige/trygdede (GoMentor videosesjon) 900 kr. Avtal tid

Veiledning/coaching (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1.250 kr. Avtal tid

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Samarbeid med Idungården legesenter (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Mai Antonsen har et samarbeid med Idungården legesenter. Idungårdens legesenters pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA IDUNGÅRDEN LEGESENTER.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gjennom psykodrama kan jeg hjelpe deg med å finne dine svar på dine egne utfordringer. Menneskelige problemer oppstår i relasjoner og de leges best i relasjoner Mai Antonsen - Psykoterapeut, Coach, Veileder, Mindfulness-lærer MBSR

Beskrivelse

Kjenner du deg igjen i noe av dette:
 • Har du angst
 • Har du lav selvfølelse
 • Ønsker du å utvikle dine relasjoner
 • Føler behov for selvutvikling
 • Føler du lengsel etter noe, men vet ikke helt for hva
 • Sliter du med følelser som skam eller skyld
 • Har mye bekymringtanker og følelser som er vanskelig å håndtere

For deg som ønsker:

 • Selvutvikling
 • Å utvikle dine relasjoner
 • Å se på generasjonsarven
 • Et rom for utforskning av livets store spørsmål

 


 

I terapirommet er jeg opptatt av å møte deg som et likeverdig menneske. Når livet "tar oss" trenger vi alle et menneske som er der en stund for oss. Sammen finner vi ut av hva som oppleves best for deg i din situasjon. Jeg opplever meg beriket over hva som ligger i den enkeltes vilje og mot til endring. Jeg bidrar med fagkunnskap, noen metoder/verktøy og livserfaring. Denne blandingen har vist seg å være hjelpsom for de som sliter. Mitt mål med terapien er å bidra sammen med deg til en endring eller en ny retning på din livsvei.

Jeg bruker samtaler og ulike kreative metoder i terapien. Disse metodene kan blant annet være psykodrama, musikk, tegning, skrivning og eventyr.  

 

Min bakgrunn:

 

Jeg har arbeidet med mennesker i over 40 år, og er sosionom med 9 års utdanning i psykodrama - sosiometri og sosiodrama. Jeg har også utdanning innenfor Expressiv art Theraphy, er master fasilitator i Virtues Project og er utdannet Mindfullness instruktør.  Driver en grunnutdanning utdanning i psykodrama og gruppeledelse som går over 2 år og en videreutdanning i psykodrama, sosiodrama og sosiometri som går over 3 år, 

 

Jeg gleder meg til å høre fra deg, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale! 

Referanser

Mona - "Hun har en egen evne til og se både deg og den andre for seg, og en utrolig evne til å trekke ut essensen i hva som er problemet/vansken/gamle mønstre og hvordan de oppstår. På sin varme fine måte får hun oss til å reflektere, se oss selv, sette ord på problemet og hva vi tror skal til for å komme inn i nye spor. Hun har stor menneskekunnskap, en stor og vid teoretisk plattform som hun bruker på en god, trygg og konstruktiv måte."  Les mer  Les mindre

''Petter'' - "Parterapi: Mai Antonsen er god på å finne nye og bedre veier når man har gått seg fast i en "autorelasjonsrekkefølge" når det bygger opp til krangler og diskusjoner i parforholdet. "  Les mer  Les mindre

Mette, 40 år - "Ved Mai Antonsen fant jeg personen som ikke bare så Meg, men og det redde, lille barnet inni meg. Mennesket som tålte også de følelsene og sidene av meg som jeg strevde med å akseptere selv, som var tålmodig nok til å la meg så bruke den tiden Jeg trengte i min prosess, men som også ga meg utfordringer til å vokse i. Der min tro på egen merstringsevne var tilnærmet fraværende, viste Mai A. at hun hadde tro på meg. Det å få delt både i grupper og monodramatimer hos Mai A. har betydd mer for meg enn jeg klarer å beskrive med ord. Uten den hjelpen jeg har fått der vet jeg ikke hvor jeg har vært i dag. Mai viste meg en vei ut av det angstgylte mørket og gidd den sammen med meg."  Les mer  Les mindre

Henrik, 23 år - "Jeg ville ha terapi fordi jeg så behovet for å få kontakt med mine følelser. Jeg ville ha meg en kjæreste og skjønte at da må jeg få kontakt med følelser. Etter 1 år fikk jeg meg en kjæreste så terapien virket."  Les mer  Les mindre

Birgit, 61 år - "Etter mange år i "vanlig "terpi fant jeg endelig det rette som gir resultater. I psykodramarommet er alt mulig, ingenting er rart eller dumt. I denne terapien finner jeg svarene selv i meg selv. Ingen stilte diagnoser eller noen som forteller hva som er rett eller galt. Jeg skjønte etter hvert at skulle jeg nå inn til meg selv, måtte vi gå veien om det indre barnet. Endelig fikk kroppen og sansene være med, opp fra stolen hos psykologen. Dette var det rette for meg - det virket."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.