Jorunn Høygård - Coach - DNCF sertifisert coach, Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder - GoMentor

Jorunn Høygård

Coach - DNCF sertifisert coach, Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder

5 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Coaching, sorg og tap, Lederutvikling, personlig utvikling, stress, angst, utbrenthet, livsendring, jobb og karriere, depresjon, annet, par og familie Jorunn Høygård - Coach - DNCF sertifisert coach, Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGT KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING!

 

 

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

 • Relasjonsvansker privat eller på jobb?
 • Søvnvansker
 • Lite energi
 • Nedstemthet
 • Konsentrasjonsvansker
 • Ubesluttsomhet
 • Hyperaktivitet
 • Tanker - Uro
 • Høyt stressnivå - Vansker med å slappe av

Hvordan håndterer du psykiske vansker på jobb - Sliter du med overganger i livet - Tap av arbeid - Endring av arbeidsoppgaver?
Hvordan oppnå mål sammen og fungere i team? 

 

Sliter du med å få tiden til å strekke til? Er det vanskelig for deg å sette grenser, prioritere, rekke jobben eller foreldremøtene? Hva tapper deg for energi ... på jobb - i familien - i realsjoner...? Gruer du deg for å gå på jobb? Sliter du med å prioritere? Sliter du med tidspress? Jobb,  barn i barnehagen / SFO


Ønsker du vekst og utvikling? -  Komme videre i livet og nå ditt potensiale?

Hvordan ville det være for deg å leve det livet som gir deg mening og verdi -  både Jobb og Privat?

 

Jeg arbeider ut i fra et helhetssyn med fokus på din situasjon nå og ditt ønske om fremtid. Min arbeidsmetode er bred og erfaringsbasert og bygger på systemisk tenkning, psykoterapi, traumeterapi, og god forretningsforståelse. 

Som coach utfordrer jeg og stiller spørsmål som kan sette i gang prosesser i deg. Fokuset er dine verdier, mål og interesser. 
Enten det gjelder hverdags-/ privatlivet, deg som leder eller medarbeider, bistår og støtter jeg deg i din utviklingsprosess. 
I fellesskap fokuserer vi på konkrete handlinger. 

Jeg har kunder med ulike problemstillinger og livssituasjoner - Unge, voksne, ledere, studenter. Jeg er en positiv pådriver som bidrar til at du kan oppnå de mål og endringer som du ønsker deg. Jeg får tilbakemeldinger på at jeg er motiverende, profesjonell og støttende. Min rolle er å være din sparringspartner og utfordrer, støttespiller og coach.

Coaching handler om å hente frem og utvikle dine egenskaper og sterke sider, og åpne opp for endring og utvikling mot dine mål.
Vi beveger oss ut av komfortsonen, tenke nytt og gjøre / handling - Det er der utviklingen ligger.

 

Om meg

Jeg har siden 2002 jobbet som coach og terapeut og hjulpet MANGE mennesker til økt bevissthet og bedre liv. Har 30 års arbeidserfaring fra økonomi, forretningsutvikling og prosjektledelse, som konsulent, leder, mentor, karriererådgiver og profesjonell coach, og har opparbeidet meg solid erfaring med å utvikle mennesker og team. 

Jeg har selv "møtt veggen", mistet motet og følt meg helt utbrent. Erfart hvordan det er å komme meg opp igjen steg for steg, tenke nytt og gjøre forandringer - igjen, igjen og om igjen. Nå er jeg stadig i endring og utvikling.

 

Jeg bistår deg gjerne i prosessen mot dine mål, hva du ønsker deg av endring og utvikling, hvordan lede deg selv og andre, prestere bedre, og om hvordan gjøre gode valg og prioritere.

 

Du er velkommen til å ta kontakt – Det kan skje noe… ! Kanskje mer enn du hadde forestilt deg…Referanser

Robert - "Takket være coachingtimer hos Jorunn har jeg endelig klart å tenke nytt og fått mer tro på meg selv og klarer nå å anerkjenne mine styrker, erfaringer og kompetanse. Jeg var langt nede før jeg kom til Jorunn og bare etter noen få timer, klarte jeg å snu tankemønsteret og se fremover. Jeg har lykkes med å få ny jobb og i prosessen har det også gitt positive ringvirkninger i privatlivet. Jorunn er engasjert og motiverende, og anbefaler henne på det varmeste."  Les mer  Les mindre

Erik Pedersen - "Da jeg valgte å søke etter en coach, var jeg langt nede, hadde lite energi og liten livsgnist. Jeg har gått hos psykolog i mange år og har vært hos flere psykologer, men det hjalp ingenting. Jeg følte meg tung, sliten og visste ingen utvei. Etter første time hos Jorunn snudde livet. Jeg følte at Jorunn forstod situasjonen min og på en måte kjente meg fra før og om hva som hindret meg i å finne tilbake til meg selv. Etter noen coachingtimer med henne, følte jeg meg lettere til sinns enn noen gang, fikk mer energi og livsgnisten kom tilbake. Nå stortrives jeg med jobben offshore, men valgte å avslutte en lederutdanning, for heller å ta den opp igjen ved en senere anledning. Jeg forstår bedre hendelsene i livet mitt, blitt mer oppmerksom på å sette grenser og har fått tips og verktøy av Jorunn som jeg benytter i hverdagslivet. Takket være coachingtimer hos Jorunn har jeg klart å bearbeide mine hendelser i livet, blitt mer klar over hva som er viktig for meg og fått tilbake energi, mestringsfølelse og livsglede. Jorunn er en dyktig coach og jeg anbefaler henne."  Les mer  Les mindre

Businesscoaching - "Av og til kan det være lurt å ikke slite ut familie, venner eller kolleger. Man har i enkelte tilfeller så sårt behov for at noen som kan lytte, men føler det fort kan bli belastende for de som må stille opp for oss. En situasjon på jobb der man har lederansvar, kan synes fastlåst. Man trenger objektive, kloke råd for å komme videre og ut av det på en profesjonell, korrekt måte. Slik var det var for meg. Det satt langt inne å forsøke profesjonell hjelp, men det har vært til utrolig god hjelp for meg og bedriften. Hun har vinklet problemstillinger på nye måter, og kommet med innspill for konstruktive løsninger som jeg aldri selv ville ha kommet på. Hun har god forretningsforståelse. Hun kan hjelpe med kommunikasjonsteknikker. Vi trenger av og til noen som kan lære oss å sette de rette grenser. Samtidig er man redd for å miste miljøet for godt samarbeid og dermed mulighetene for videre god utvikling i bedriften. Det er denne rollen hun har spilt i mitt yrkesliv og for min bedrift. Hun har blitt en god støttespiller og en fremragende coach. Har anbefalt henne videre til de jeg har følt trenger lignende hjelp. Av og til skal man ikke være redd for å søke profesjonell hjelp. I mitt og vårt tilfelle var det det eneste rette valg. Så jeg kan trygt anbefale henne også til deg eller din bedrift om situasjoner synes fastlåst. Gir henne mine beste anbefalinger."  Les mer  Les mindre

Bjørg Hansen - "Jorunn har virkelig satt seg inn i og levd seg inn i min situasjon og vært engasjert fra første dag. Hun har vært en god sparringspartner for meg og har stilt meg mange kritiske og tøffe spørsmål som jeg trengte å tenke igjennom. Jeg har klart å snu handlingsmønsteret mitt, tenke nytt og kommet videre. Det har vært en spennende prosess og kommer gjerne tilbake ved en senere anledning. "  Les mer  Les mindre

Bernt Andresen - "Jorunn fikk meg til å komme ut av fastlåste tankemønstre vedr karriere og min livssituasjon. Nå ser jeg fruktene av å jobbe med mål og blitt mer bevisst på valgene mine. Gjennom coachingtimene motiverte Jorunn meg til å stole mer på meg selv, se/oppdage nye muligheter og gjøre gode valg. Det har vært en interessant og lærerik prosess. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer