Jorunn Høygård - Coach - DNCF sertifisert coach, Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder

Jorunn Høygård

Coach - DNCF sertifisert coach, Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder

Stavanger, Online

5 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Personlig Coaching, Privat 850 kr. Avtal tid

Walk & Talk Coaching, Privat 850 kr. Avtal tid

Individuell terapi 850 kr. Avtal tid

Karrierecoaching, Privat 5 400 kr. Avtal tid

6 à 1 time

Ledercoaching, Mentoring - Bedrift 1 650 kr. Avtal tid

Coaching prosess - Bedrift 9 900 kr. Avtal tid

6 x 1 time

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 52 97 27 48

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching Online, Privat 850 kr. Avtal tid

Coaching Online - Bedrift 1 650 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 52 97 27 48

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Kjenner du deg igjen i noen av disse symptomene?

 • Relasjonsvansker privat eller på jobb?
 • Søvnvansker
 • Lite energi
 • Nedstemthet
 • Konsentrasjonsvansker
 • Ubesluttsomhet
 • Hyperaktivitet
 • Tanker - Uro
 • Høyt stressnivå - Vansker med å slappe av

Hvordan håndtere psykiske vansker på jobb - Overganger i livet - Tap av arbeid - Endring av arbeidsoppgaver?

Mitt spesialområde er lederutvikling, medarbeider- og teamutvikling - Hvordan oppnå mål sammen? - Hvordan komme videre i livet og nå ditt potensiale?. 

Ønsker du vekst og utvikling?


Hvor ofte stopper du opp for å tenke over hva som er din største lidenskap her i livet?  Hva gir deg mening i livet og hva begeistrer deg?


Hva tapper deg for energi ... på jobb - i familien - i realsjoner...? Hva skjer med deg da...?


Jeg har selv "møtt veggen", mistet motet og følt meg helt utbrent. Erfart hvordan det er å komme meg opp igjen steg for steg, tenke nytt og gjøre forandringer - igjen, igjen og om igjen. Nå er jeg stadig i endring og utvikling.


Mange trenger en endring og utvikling i sin karriere og i livet, både frivillig og ufrivilllig - Hvordan er det med deg? Ønsker du en endring i livet? 


Jeg tilbyr coaching, psykoterapi og mental trening, i kombinasjon med god forretning og organisasjonsforståelse, har jeg et solid tilbud for deg og organisasjoner. 

 • NLP og Systemisk coaching
 • Psykoterapi - Identitetsorientert psykoterapi (IoPT)
 • Hverdagsmestring
 • Motivasjon og kommunikasjonstrening
 • Leder- og medarbeiderutvikling
 • Karriereomstilling
 • Karriererådgivning
 • CV - Søknad - Presentasjonstrening 
 • Personlig utvikling
 • Prestasjonscoaching
 • Utvikle gruppens evne til idéutvikling og strategisk tenking


Jeg har kunder med ulike problemstillinger og livssituasjoner - Unge, voksne, ledere, studenter. Jeg er en positiv pådriver som bidrar til at du kan oppnå de mål og endringer som du ønsker deg. Jeg får tilbakemeldinger på at jeg er motiverende, profesjonell og støttende. Min rolle er å være din sparringspartner og utfordrer, støttespiller og coach.

Som coach utfordrer jeg og stiller spørsmål som kan sette i gang prosesser i deg. Fokuset er dine verdier, mål og interesser.
Enten det gjelder hverdags-/ privatlivet, deg som leder eller medarbeider, bistår og støtter jeg deg i din utviklingsprosess. 
I fellesskap
 fokuserer vi på konkrete handlinger.

Coaching handler om å hente frem og utvikle dine egenskaper og sterke sider, og åpne opp for endring og utvikling mot dine mål.
Vi beveger oss ut av komfortsonen, tenke nytt og gjøre / handling - Det er der utviklingen ligger.


Coaching og mental trening er viktig del i din utviklingsprosess.

Om meg

Jeg har siden 2002 jobbet som coach og terapeut og hjulpet flere tusen mennesker til økt bevissthet og bedre liv. Har 30 års arbeidserfaring fra økonomi, forretningsutvikling og prosjektledelse, som konsulent, leder, mentor, karriererådgiver og profesjonell coach, og har opparbeidet meg solid erfaring med å utvikle mennesker og team. 


Jeg bistår deg gjerne i prosessen mot dine mål, hva du ønsker deg av endring og utvikling, hvordan lede deg selv og andre, prestere bedre, og om hvordan gjøre gode valg og prioritere.


Du er velkommen til å ta kontakt i dag – Det kan skje noe… ! Kanskje mer enn du hadde forestilt deg…Referanser

Robert - "Takket være coachingtimer hos Jorunn har jeg endelig klart å tenke nytt og fått mer tro på meg selv og klarer nå å anerkjenne mine styrker, erfaringer og kompetanse. Jeg var langt nede før jeg kom til Jorunn og bare etter noen få timer, klarte jeg å snu tankemønsteret og se fremover. Jeg har lykkes med å få ny jobb og i prosessen har det også gitt positive ringvirkninger i privatlivet. Jorunn er engasjert og motiverende, og anbefaler henne på det varmeste."  Les mer  Les mindre

Erik Pedersen - "Da jeg valgte å søke etter en coach, var jeg langt nede, hadde lite energi og liten livsgnist. Jeg har gått hos psykolog i mange år og har vært hos flere psykologer, men det hjalp ingenting. Jeg følte meg tung, sliten og visste ingen utvei. Etter første time hos Jorunn snudde livet. Jeg følte at Jorunn forstod situasjonen min og på en måte kjente meg fra før og om hva som hindret meg i å finne tilbake til meg selv. Etter noen coachingtimer med henne, følte jeg meg lettere til sinns enn noen gang, fikk mer energi og livsgnisten kom tilbake. Nå stortrives jeg med jobben offshore, men valgte å avslutte en lederutdanning, for heller å ta den opp igjen ved en senere anledning. Jeg forstår bedre hendelsene i livet mitt, blitt mer oppmerksom på å sette grenser og har fått tips og verktøy av Jorunn som jeg benytter i hverdagslivet. Takket være coachingtimer hos Jorunn har jeg klart å bearbeide mine hendelser i livet, blitt mer klar over hva som er viktig for meg og fått tilbake energi, mestringsfølelse og livsglede. Jorunn er en dyktig coach og jeg anbefaler henne."  Les mer  Les mindre

Businesscoaching - "Av og til kan det være lurt å ikke slite ut familie, venner eller kolleger. Man har i enkelte tilfeller så sårt behov for at noen som kan lytte, men føler det fort kan bli belastende for de som må stille opp for oss. En situasjon på jobb der man har lederansvar, kan synes fastlåst. Man trenger objektive, kloke råd for å komme videre og ut av det på en profesjonell, korrekt måte. Slik var det var for meg. Det satt langt inne å forsøke profesjonell hjelp, men det har vært til utrolig god hjelp for meg og bedriften. Hun har vinklet problemstillinger på nye måter, og kommet med innspill for konstruktive løsninger som jeg aldri selv ville ha kommet på. Hun har god forretningsforståelse. Hun kan hjelpe med kommunikasjonsteknikker. Vi trenger av og til noen som kan lære oss å sette de rette grenser. Samtidig er man redd for å miste miljøet for godt samarbeid og dermed mulighetene for videre god utvikling i bedriften. Det er denne rollen hun har spilt i mitt yrkesliv og for min bedrift. Hun har blitt en god støttespiller og en fremragende coach. Har anbefalt henne videre til de jeg har følt trenger lignende hjelp. Av og til skal man ikke være redd for å søke profesjonell hjelp. I mitt og vårt tilfelle var det det eneste rette valg. Så jeg kan trygt anbefale henne også til deg eller din bedrift om situasjoner synes fastlåst. Gir henne mine beste anbefalinger."  Les mer  Les mindre

Bjørg Finholt - "Jorunn har virkelig satt seg inn i og levd seg inn i min situasjon og vært engasjert fra første dag. Hun har vært en god sparringspartner for meg og har stilt meg mange kritiske og tøffe spørsmål som jeg trengte å tenke igjennom. Jeg har klart å snu handlingsmønsteret mitt, tenke nytt og kommet videre. Det har vært en spennende prosess og kommer gjerne tilbake ved en senere anledning. "  Les mer  Les mindre

Bernt Andreassen - "Jorunn fikk meg til å komme ut av fastlåste tankemønstre vedr karriere og min livssituasjon. Nå ser jeg fruktene av å jobbe med mål og blitt mer bevisst på valgene mine. Gjennom coachingtimene motiverte Jorunn meg til å stole mer på meg selv, se/oppdage nye muligheter og gjøre gode valg. Det har vært en interessant og lærerik prosess. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.