Turid Sjurseth - Coach, Mentaltrener, Psykoterapeut - GoMentor
Turid Sjurseth - Coach, Mentaltrener, Psykoterapeut

Turid Sjurseth

Coach, Mentaltrener, Psykoterapeut

Sandvika

1 klientreferans

Personlig fremmøte

Individuell time 800 kr. Avtal tid

Indre Ro er en effektiv metode for å skape endring og frihet fra tankene.

start ditt nye liv idag, bestill en time nå!


Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 62 47

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Indre Ro er en effektiv metode for å skape fred i sinnet.. Turid Sjurseth - Coach, Mentaltrener, Psykoterapeut

Beskrivelse

IndreRo-metoden forløser fortiden så jeg kan være meg selv i nuet. 

Hvem passer Indre Ro for?

Indre Ro passer for deg hvis du har: 
 • uro og stress
 • bekymringer og tankespinn
 • relasjonsproblemer
 • lære- og konsentrasjonsvansker 
 • sorg og depresjon
 • vonde minner
 • følelsesmessige utfordringer ifm sykdom i nær familie eller seg selv


Ønsker du en forandring i livet ditt?

Indre Ro kan være nøkkelen til å åpne nye dører og muligheter. 

Hva skjer under en Indre Ro time?

Under en Indre Ro time sitter du med øynene lukket mens vi guider deg gjennom forskjellige øvelser. Du vil oppdage at utfordringen/stresset du har, sitter kroppslig i form av press i hodet, klump i mage/bryst/hals og lignende.  Jeg hjelper deg via forskjellige teknikker med å slippe tak i følelsene som i kroppen. Etter en stund vil du kjenne at det har sluppet tak i kroppen din, og utfordringen begynner nå å skifte form. Etter en Indre Ro time har episoden som tidligere var vanskelig, endret seg. Du vil nå være i stand til å gå videre uten at den lengre påvirker deg negativt. En enkelt episode som vi jobber ut av kroppen, representerer mange andre episoder i livet ditt.

Jeg er urolig og stresset, men vet ikke hva det kommer av. Kan Indre Ro hjelpe meg?

Ja, Indre Ro kan hjelpe deg. Vi finner ut sammen i begynnelsen av timen hendelser og situasjoner som er vanskelig for deg, så jobber vi ut ifra de. Vi har også et vel gjennomprøvd program som kan følges for å avdekke mange stressfaktorer. 


Hvor mange Indre Ro timer trenger jeg? 

Det kommer an på hvert enkelt individ og livssituasjon. For noen kan 1-3 timer være nok for akkurat der de er i livet. Andre ønsker å fortsette med å "rense opp" i sinnet og da kan flere timer være aktuelt. 


Hvor kommer Indre Ro metoden fra?

Indre Ro metoden er utviklet av Keyhan Ighanian. Han holder til i Oslo og har siden 2002 jobbet heltid med å behandle og undervise andre i Indre Ro metoden.  Jeg har gåt i hans utdannelse siden 2013. Av erfaring har jeg sett at denne behandlingsformen raskt skaper positive endringer. Det vil samtidig være viktig for deg at du gjør den jobben som trengs med å integrere din nye bevissthet mellom hver sesjon.

I tillegg til at jeg selv har hatt stor personlig nytte av metoden, har det vokst frem et ønske om å hjelpe andre  via IndreRo til å leve et liv i mer harmoni.

 Ønsker du også hjelp og veiledning til å leve et liv i mer harmoni med deg selv og verden omkring- så livet faller på plass.


Velkommen til å starte på din vei mot et friere liv!

Referanser

Karina - "Det var en fantastisk opplevelse jeg hadde med Turid. Hun var empatisk, god lytter og hun ledet meg til å gjenoppta kontakten med mitt indre. Hun fikk meg til å tillate meg selv å tilgi andre og gå videre i stedet for å bli sittende fast i fortiden. Hun gjorde det mulig for meg å være i fred og til slutt akseptere meg selv og elske meg selv slik jeg er. Hun var tålmodig og forståelsesfull. Hun har en mengde erfaring på området som forklarer hvorfor hun er fantastisk. Etter min første økt avtalte jeg min andre og deretter den tredje. Jeg vil definitivt gå tilbake til henne igjen og vil anbefale henne på det sterkeste til alle som trenger noen, å gå til henne."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer