Rebecca Hansen - Coach - GoMentor

Rebecca Hansen

Coach

GamleOslo Oslo, Videosamtale , GoMentor 24/7

9 referanser

Personlig fremmøte

Individuell lederutviklingsamtale 1.000 kr. Avtal tid

Individuell personlig utviklingssamtale 1.000 kr. Avtal tid

360 Lederevaluering 10.500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

67 79 21 56

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 169 kr./uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 349 kr./uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst, og få svar 7 dager i uken.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

67 79 21 56

Videosamtaler

Individuell lederutviklingsamtale (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Individuell personlig utviklingssamtale (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

67 79 21 56

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Vil du bli trygg på deg selv, få livsgnisten tilbake, oppdage hva som er viktig for deg, eller mestre livet med deg selv i førersete? Rebecca Hansen - Coach

Beskrivelse

Jeg vil hjelpe deg "opp og frem"


Jeg er lidenskapelig opptatt av å få andre mennesker «opp og frem». Jeg tror på den gode samtalen og den viktige sårbarheten som tør å slippes fram når den psykologiske tryggheten oppstår mellom to mennesker. Å lede seg selv er en krevende oppgave og desto mer krevende er det å lede andre med seg selv som det viktigste middelet. Alle mennesker trenger å få støtte, support og mentorering/ coaching i løpet av livet. "Livet skjer alle" i en eller grad og vi trenger andre til å hjelpe oss å se ting fra nye perspektiver og støtte når vi skal gå krevende eller nye og ukjente veier.


Hva trenger du? Jeg vil og kan med min psykologi-kompetanse og erfaring «sparre med deg» og tilføre deg verdi der du er. Ofte sitter vi på de beste løsningene selv, vi trenger bare noen til å sette oss på sporet eller få stilt noen nye spørsmål. Andre ganger er det godt å bli coachet, utrustet og få konkret rådgivning i små og store spørsmål. Dette, om det gjelder personlig utvikling som livsmestring, å bli trygg i lederrollen, lære hvordan du best kan effektivisere gruppeprosesser i et team du leder, dialogtrening, presentasjonsteknikk, eller rett og slett motivasjon og inspirasjon til selvutvikling og selvledelse i eget liv. Jeg blir gjerne din coach, mentor, lederutvikler eller teamkonsulent uavhengig av din bakgrunn, ansiennitet, ambisjonsnivå og preferanser i livet eller på arbeidsplassen.

 

 

Dette kan jeg tilby deg som klient


Mine klienter er ofte de som ikke vil gå til en klinisk psykolog, men som av ulike grunner føler at de sitter fast i ting og vil videre. Dette kan være å sitte fast i form av utbrenthet på jobb, mangel på motivasjon, relasjonelle konflikter, livsmestring osv. Andre vil utvikle seg og ruste seg for livet som kan handler om å bli bedre kjent og trygg på seg selv. Det som jeg kan tilføre av verdi til deg er at du som klient kan bli mer bevisst på hvordan de psykologiske mekanismene fungerer i oss mennesker og hvordan dette utfolder seg i praksis. Du kan få økt kunnskap i hvordan posisjonere deg best i den situasjonen du står i dag. Du kan få praktiske «verktøy» i hendene som du lærer deg å bruke i hverdagen i møte med mennesker og roller i ulike situasjoner. Er du leder, kan du kan bli trent og coachet i transformasjonsledelse eller versatil ledelse - som er en av de mest evidentbaserte og utslagsgivende måtene å lede på. 


Det som er viktig for meg når jeg jobber med mine klienter, er at alt som gjøres og samtales rundt er tuftet på verdighet, respekt og integritet. Det er viktig for meg at vi har en åpen, ærlig og transparent dialog med «romslighet» og tillitt. Du skal få komme 100 % som den du er med din "story" uten å bli dømt eller satt noen merkelapp på. Sammen jobber vi ut i fra utgangspunktet ditt, uansett hva dette er: ingenting er umulig!

 Sammen finner vi den beste formen for utvikling og coaching for deg.

 

 

Litt om meg og min erfaring


Jeg har jobbet med team og ledelse i ulike former i snart 15 år. Jeg har god erfaring med utviklingsarbeid og samtaler for og med ungdom og voksne. Til daglig jobber jeg som lederutvikler og konsulent med bla. å kartlegger lederatferd/lederstiler og trener ledere. Jeg jobber også som grunder og leder  to andre virksomheter. Det ene firmaet jobber spesifikt med leder,- team og personlig utvikling for ungdom i alderen 13-19 år.

 

Jeg er en «life explorer» og jeg elsker å bli kjent med nye mennesker. Jeg liker å utsette meg selv for situasjoner som byr på mestring og som gir meg ny kunnskap som kan strekke og utfordre meg og gi meg integritet og erfaring innenfor de emnene jeg coacher andre i . Jeg har lært at livet er «mye» og at jeg med en ydmyk innstilling, kan lære mange viktig ting fra andre mennesker hver dag. Mine 5 år med utdannelse fra Universitet i Oslo med spesialisering i arbeid og organisasjonspsykologi har gitt meg en god faglig forankring. Jeg fordypet meg innenfor ledergruppeeffektivitet på min master under Henning Bang og har siden vært forgapt i ledelse og teamdynamikk. Ellers har jeg også hatt/har en rekke lederverv, har gått på Hærens befalskole og får lov til å være en privilegert leder av en av Norges største seilflyklubber og er nestleder i Seilflyseksjonen i Norge.


Kjenner du at jeg er en som du kan bli trygg på og som kan få lov til å tilføre verdi så er du velkommen til å booke en time hos meg med en gang. Er du nysgjerrig eller kanskje har et par spørsmål til meg, så ta gjerne kontakt ved å  sende meg en melding, så tar jeg kontakt med deg for en hyggelig og uforpliktende prat.

Jeg ser fram til å høre fra deg! :-)


Referanser

Hilde Merethe Frøystein, Styrer Solheim og Klubben barnehager - "Jeg opplever Rebecca som en veldig god samtalepartner og veileder som ga tilbakemeldinger og fikk meg til å reflektere over egen arbeidssituasjon på en positiv måte. Gjennomgangen av rapportene ga meg en økt bevissthet på betydningen av ulike lederegenskaper, og sammenligningen av avvik mellom egne og medarbeidernes svar var spennende samtidig som hun hele tiden kom med innspill og kommentarer til refleksjon. Nyttig også å sette opp mål for en videre utvikling som leder, og kunne gå tilbake til rapporten for å se om jeg er fornøyd med egen utviklingen eller om det er noe jeg bør ta mer tak i. Mitt hovedinntrykk av møtene med Rebecca er at dette er et godt verktøy som ikke krever så altfor mye å ta i bruk, men som allikevel gir veldig mye god feed back på egen evne til å lede og gir gode utviklingsmuligheter som leder. "  Les mer  Les mindre

Pål Christian Roland, Direktør planlegging & koordinering, Helse Sør Øst - "Jeg har gjennomført 360 Lederevaluering med Rebecca Hansen og opplevde dette som svært nyttig. Innspillene fra over-, side- og underordnede og samtalene med disse har gitt meg nyttige bekreftelser og utfordret min selvforståelse. Lederevalueringen har gitt meg konkrete verktøy som har stor nytteverdi ift min utøvelse av strategisk og daglig ledelse. Rebecca Hansen tilførte betydelig merverdi gjennom en systematisk og tillitvekkende metodisk tilnærming og en behagelig fremtoning. "  Les mer  Les mindre

Trine - "En time med Rebecca og livet ser allerede 10 X lysere ut! Makan til rå dame skal man lete lenge etter. Elsker coachen min!"  Les mer  Les mindre

"Oda" - "Jeg har kun hatt tre utviklingssamtaler med Rebecca, for et løft! 50 år i samme tankespor bare endret seg. Jeg klarte plutselig å se at jeg er verdifull og har behov. Det skjedde så store prosesser i meg det første døgnet, at jeg faktisk trengte ekstra hvile og søvn. Etter dette opplevde jeg en styrke, evne til å sette grenser og visdom som var ny for meg. Takk Rebecca, du er unik!"  Les mer  Les mindre

"Sara" - "Etter at jeg begynte hos Rebecca for ca 4 månder siden har min mestringstro økt betraktelig. Jeg har fullført oppgaver nå som tidligere var helt utenkelig for meg. Noen av de tingene jeg har blitt tryggere på er; konflikthåndtering og fullføre skriftlige oppgaver. Rebecca har med en mildhet og bestemthet og med klare målsettinger klart "å låse meg opp" og styrke min tro på egen mestring. HUN ANBEFALES PÅ DET VARMESTE! Jeg er forundret over hvor raskt resultatene kom. "  Les mer  Les mindre

"Anne Marie" - "Rebecca er eksepsjonelt flink med mennesker. Hun evner å løfte meg til mitt høyeste nivå fordi hun fokuserer på mine talenter og gir meg den inspirasjonen og drivkraften jeg trenger for å nå mine mål. Takk for at du har hjulpet meg til å se og navigere i "terrenget" tydeligere og få oversikt i eget liv. Jeg har hatt mange "fruktbare utviklingsamtaler" med Rebecca og jeg ser frem til mange flere. "  Les mer  Les mindre

"Stine" - "«Jeg har over lang tid vært til jevne utviklingssamtaler med Rebecca. Hun utviser god skjønn, stor faglig tyngde og evnen til å hjelpe meg å finne de områder i livet som strenger "oppussing". Rebecca er tydelig og direkte i sin kommunikasjon, men blir ikke hard eller distansert. Enhver samtale med henne har hatt stor nytteverdi for meg. I min utviklingsprosess har hun vært støttende, fokusert på mestring og gitt meg gode og godt faglige forankrede råd. Enhver samtale med Rebecca er en utviklingssamtale. Hun er spesielt god på å finne essensen i den hun snakker med, og motiverer vedkommende til å jobbe med de emner som kommer fram. Hun kommuniserer med innlevelse, og er engasjert i den hun samtaler med. Min opplevelse er at en utviklingsamtale med Rebecca vil gi deg retning, motivasjon og mestringstro.""  Les mer  Les mindre

Rune Dysjeland, Daglig leder i AMPartner as - "Vi har gjennomført en svært konstruktiv og nyttig MLQ lederevalueringsprosess ledet av Rebecca Hansen. Hun avklarte forventninger på en tydelig måte med alle involverte på forhånd, kjørte oppsummering og ledet påfølgende workshop på en direkte måte som åpnet for en god diskusjon hvor deltakerne aktivt deltok med synspunkter og innspill. Rebecca tør å utfordre på de rette stedene og gjør det på en måte som bidrar konstruktivt til selvutvikling og teambygging. Vi gir Rebecca våre varmeste anbefalinger for lederevaluering, individuell lederutvikling eller teambyggingsøvelser. "  Les mer  Les mindre

"Richard" - "Jeg har hatt en utrolig positiv og produktiv erfaring gjennom min lederutvikling med Rebecca. Fra begynnelse til slutt har hun utfordret meg til å både bli bevisst mine egne styrker og svakheter som leder og videre gitt konkrete øvelser og tiltak for å forbedre meg. Styremøtene er gradvis blitt mer effektive og jeg er blitt flinkere til å kommunisere hvilke målsetninger som underligger diskusjoner i styremøtene. Hele foreningen har fått et løft som følge av dette. Rebecca er lyttende og opptatt av å finne akkurat mine kvaliteter som person og leder. Både spørsmålene hun stiller og observasjoner hun gjør har bidratt til at jeg selv er blitt mer klar over hvordan jeg fremstår for styret. Til sist har Rebecca hjulpet meg å utvikle videre ledermål og strategier for å nå dem. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer