Rebecca Hansen

Coach

GamleOslo Oslo , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 referanser

Personlig fremmøte

Individuell lederutviklingsamtale 1.000 kr. Avtal tid

Individuell personlig utviklingssamtale 1.000 kr. Avtal tid

360 Lederevaluering 10.500 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

Videosamtaler

Individuell lederutviklingsamtale (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Individuell personlig utviklingssamtale (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Vil du bli trygg på deg selv, få livsgnisten tilbake, oppdage hva som er viktig for deg, eller mestre livet med deg selv i førersete? Rebecca Hansen - Coach

Beskrivelse

Vil du opp og frem? 


"Livet" skjer alle i en eller grad. Å lede seg selv når livets realiteter inntreffer kan være en krevende og vanskelig oppgave. Ofte har vi ikke de verktøyene vi trenger, eller de menneskene som kan møte deg akkurat der du er, eller gå sammen med deg den veien du trenger å gå i møte med hva vi opplever i livet. 


Jeg er lidenskapelig opptatt av å få mennesker «opp og frem» og har 15 års erfaring med endring og utvikling av mennesker og ledere. Jeg tror på den gode samtalen og den viktige sårbarheten som tør å slippes fram når den psykologiske tryggheten oppstår mellom to mennesker. Alle mennesker trenger å få støtte, support og mentorering/ coaching i løpet av livet. Jeg kan være den personen du trenger for å komme dit du vil.


Hva ønsker du skal bli annerledes?


Mine klienter er ofte de som ikke vil gå til en klinisk psykolog, eller som opplever de trenger terapi, men som av ulike grunner føler at de sitter fast i ting og vil videre. De er både menn og kvinner, jenter og gutter.  Utfordringer kan eksempelvis være utbrenthet i jobbsammenheng, mangel på motivasjon, relasjonelle konflikter, beslutningsvegring, sinneregulering, livsmestring, utfordringer i lederrollen, mangel på stressmestringsstrategier osv.   

Har du et problem/utfordring som du vil løse nå, eller vil du bare bli bedre – komme lengre i livet?

Jeg hjelper deg med begge deler.Dette kan jeg gi deg:


• En progressiv tilnærming med fokus på utforskning og utvikling av deg som person mot det målet du setter deg / det behovet du har i dag

• Jeg vil og kan med min psykologikompetanse og erfaring, «sparre med deg» og tilføre deg verdi der du er. Ofte sitter vi på de beste løsningene selv, vi trenger bare noen til å sette oss på sporet, eller få stilt oss noen nye spørsmål.

• Coaching og/eller konkret rådgivning

• Kunnskap om hvordan de psykologiske mekanismene fungerer i oss mennesker og hvordan dette utfolder seg i praksis i livet vårt.

• Praktiske «verktøy»  som du lærer å bruke i hverdagen i møte med mennesker og roller i ulike situasjoner.

• Lederutvikling - er du leder, kan du utvikle deg innenfor transformasjonsledelse og/eller allsidighetsledelse, som er en av de mest evidentbaserte måtene å lede på.


Sammen finner vi den beste formen og veien for utvikling for deg.

Suksessen av en behandling eller form for hjelp/tjeneste hviler i stor grad på relasjonen mellom partene. Har du på følelsen at du kan bli trygg på meg, så er du velkommen til å booke en time hos meg med en gang og så kan vi se om kjemien stemmer.


Jeg ser fram til å høre fra deg :-)


Referanser

"Kine" - "Å ha Rebecca som mentor har vært lærerikt. Nyttig. Hun har fått tankeprosessen i gang, og klart å endre tankesettet i retninger man ikke tenkte før. Det har vært godt, trygt og vite at jeg kunne sende henne en melding når jeg var stresset, bekymret, hadde tanker jeg måtte dele med noen. Jeg har blitt mer reflektert over min egen tankegang. Men det aller viktigste: Rebecca har fått meg til å innse at jeg som menneske, jeg som personen jeg er- er bra nok som jeg er. Hun har gitt meg motivasjon til å fortsette å jobbe for å bli den ideelle versjonen av meg selv! Men uavhengig versjon - jeg er verdifull!"  Les mer  Les mindre

"Tim" - ""Rebecca is an excellent councellor. She really helped me to get to the root of my issues and I felt safe to express myself. She guided me to build some new good habits and various self-management skills. Overall a very positive few sessions and a lot learnt""  Les mer  Les mindre

Erik (26 år) - "Jeg har gått til samtaler med Rebecca i over 2 år. Rebecca er utrolig dyktig og har et brennende engasjement for å hjelpe andre. Hun har gitt meg verktøy for å mestre utfordringer i livet. Jeg er evig takknemlig for all hjelp, veiledning og støtte jeg har fått gjennom en veldig utfordrende periode i mitt liv. Rebecca har rustet meg til å møte nye utfordringer i fremtiden!"  Les mer  Les mindre

Hilde Merethe Frøystein, Styrer Solheim og Klubben barnehager - "Jeg opplever Rebecca som en veldig god samtalepartner og veileder som ga tilbakemeldinger og fikk meg til å reflektere over egen arbeidssituasjon på en positiv måte. Gjennomgangen av rapportene ga meg en økt bevissthet på betydningen av ulike lederegenskaper, og sammenligningen av avvik mellom egne og medarbeidernes svar var spennende samtidig som hun hele tiden kom med innspill og kommentarer til refleksjon. Nyttig også å sette opp mål for en videre utvikling som leder, og kunne gå tilbake til rapporten for å se om jeg er fornøyd med egen utviklingen eller om det er noe jeg bør ta mer tak i. Mitt hovedinntrykk av møtene med Rebecca er at dette er et godt verktøy som ikke krever så altfor mye å ta i bruk, men som allikevel gir veldig mye god feed back på egen evne til å lede og gir gode utviklingsmuligheter som leder. "  Les mer  Les mindre

Pål Christian Roland, Direktør planlegging & koordinering, Helse Sør Øst - "Jeg har gjennomført 360 Lederevaluering med Rebecca Hansen og opplevde dette som svært nyttig. Innspillene fra over-, side- og underordnede og samtalene med disse har gitt meg nyttige bekreftelser og utfordret min selvforståelse. Lederevalueringen har gitt meg konkrete verktøy som har stor nytteverdi ift min utøvelse av strategisk og daglig ledelse. Rebecca Hansen tilførte betydelig merverdi gjennom en systematisk og tillitvekkende metodisk tilnærming og en behagelig fremtoning. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.