Rebecca Hansen - Coach

Rebecca Hansen

Coach

Gamle Oslo , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 referanser

Personlig fremmøte

Individuell lederutviklingsamtale 1.500 kr. Avtal tid

Individuell personlig utviklingssamtale 1.050 kr. Avtal tid

360 Lederevaluering 10.500 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuell lederutviklingsamtale (GoMentor videosesjon) 1.500 kr. Avtal tid

Individuell personlig utviklingssamtale (GoMentor videosesjon) 1.050 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Rebecca Hansen - Coach

Beskrivelse

Vil du oppdage og utvikle ditt potensiale som person eller leder?


Vi lever i en verden som stadig er i endring og som øker i kompleksitet. Kulturen i samfunnet setter store krav til å briljere på alt fra den sosiale arenaen til å utmerke seg karrieremessig og profesjonelt. Det moderne mennesket skal møte og håndtere mange paradokser. Selv om vi har alle verdens muligheter, føler vi oss allikevel mindre frie og tilfredse. Vi lengter etter tilhørighet og felleskap, men skaper heller større avstand til oss selv og andre. Vi drømmer og lager planer, men lite skjer. Ledere forsøker å gjøre alt riktig, allikevel er det få som følger.


Å lede seg selv er ingen enkel oppgave. Hvor godt rustet er man som regel når livets "realiteter" inntreffer? Hvordan møter man seg selv i et vondt relasjonsbrudd? Hvordan vite hvordan man bedre kan koble med de rundt seg? Hva gjør man når man har et dårlig selvbilde? Hvordan utvikle tro på seg selv? Hvordan finne veien til et autentisk og modig liv? Hvordan sette sunne grenser for seg selv og samtidig møte andre i deres utfordringer?


Om du trenger å ta grep i livet akkurat nå, eller om du ønsker å utvikle deg og posisjonere deg for livets muligheter, så trenger du verktøy og en person som evner å møte deg akkurat der du er og hvor du føler deg psykologisk trygg til å legge alt på bordet og starte din "transformasjonsreise" med meg som "guide".


Jeg er lidenskapelig opptatt av å få mennesker «opp og frem» og har 15 års erfaring med endring og utvikling av mennesker og ledere. Jeg tror på den gode samtalen og den viktige sårbarheten som tør å slippes fram når den psykologiske tryggheten oppstår mellom to mennesker. Alle mennesker trenger å få støtte, support og mentorering/ coaching i løpet av livet. Jeg kan være den personen du trenger for å komme dit du vil.


Hva ønsker du skal bli annerledes?


Mine klienter er ofte de som ikke vil gå til en klinisk psykolog, eller som opplever de trenger terapi, men som av ulike grunner føler at de sitter fast i ting og vil videre. Noen er sultne på bare å utvikle seg som person eller leder. De er både menn og kvinner, jenter og gutter i alderen 15-70 år. Utfordringer kan eksempelvis være utbrenthet i jobbsammenheng, mangel på motivasjon, relasjonelle konflikter, beslutningsvegring, sinneregulering, livsmestring, utfordringer i lederrollen, mangel på stressmestringsstrategier, dårlig livskvalitet, etablere nye vaner, jobbe med å bli kvitt negative og destruktive tanker osv.    

Har du et problem/utfordring som du vil løse nå, eller vil du bare bli bedre – komme lengre eller videre i livet? Jeg hjelper deg med begge deler.Dette kan jeg gi deg:


• En progressiv tilnærming med fokus på utforskning og utvikling av deg som person mot det målet du setter deg / det behovet du har i dag

• Jeg vil og kan med min psykologikompetanse og erfaring, «sparre med deg» og tilføre deg verdi der du er. Ofte sitter vi på de beste løsningene selv, vi trenger bare noen til å sette oss på sporet, eller få stilt oss noen nye spørsmål.

• Coaching og/eller konkret rådgivning

• Kunnskap om hvordan de psykologiske mekanismene fungerer i oss mennesker og hvordan dette utfolder seg i praksis i livet vårt.

• Praktiske «verktøy»  som du lærer å bruke i hverdagen i møte med mennesker og roller i ulike situasjoner.

• Lederutvikling - er du leder, kan du utvikle deg innenfor transformasjonsledelse og/eller allsidighetsledelse, som er en av de mest evidentbaserte måtene å lede på.


Sammen finner vi den beste formen og veien for utvikling for deg.

Suksessen av en behandling eller form for hjelp/tjeneste hviler i stor grad på relasjonen mellom partene. Har du på følelsen at du kan bli trygg på meg, så er du velkommen til å booke en time hos meg og så kan vi se om kjemien stemmer :-)


Referanser

"Tim" (43) - ""Rebecca is an excellent councellor. She really helped me to get to the root of my issues and I felt safe to express myself. She guided me to build some new good habits and various self-management skills. Overall a very positive few sessions and a lot learnt""  Les mer  Les mindre

"Hanne" (26 år) - "Å ha Rebecca som mentor gjennom tjenesten GoMentor 24/7 har vært lærerikt. Nyttig. Hun har fått tankeprosessen i gang, og klart å endre tankesettet i retninger man ikke tenkte før. Det har vært godt, trygt og vite at jeg kunne sende henne en melding når jeg var stresset, bekymret, hadde tanker jeg måtte dele med noen. Jeg har blitt mer reflektert over min egen tankegang. Men det aller viktigste: Rebecca har fått meg til å innse at jeg som menneske, jeg som personen jeg er- er bra nok som jeg er. Hun har gitt meg motivasjon til å fortsette å jobbe for å bli den ideelle versjonen av meg selv! Men uavhengig versjon - jeg er verdifull!"  Les mer  Les mindre

Pål Christian Roland, Direktør planlegging & koordinering, Helse Sør Øst - "Jeg har gjennomført 360 Lederevaluering med Rebecca Hansen og opplevde dette som svært nyttig. Innspillene fra over-, side- og underordnede og samtalene med disse har gitt meg nyttige bekreftelser og utfordret min selvforståelse. Lederevalueringen har gitt meg konkrete verktøy som har stor nytteverdi ift min utøvelse av strategisk og daglig ledelse. Rebecca Hansen tilførte betydelig merverdi gjennom en systematisk og tillitvekkende metodisk tilnærming og en behagelig fremtoning. "  Les mer  Les mindre

"Oda" (56) - "Jeg har kun hatt tre utviklingssamtaler med Rebecca, for et løft! 50 år i samme tankespor bare endret seg. Jeg klarte plutselig å se at jeg er verdifull og har behov. Det skjedde så store prosesser i meg det første døgnet, at jeg faktisk trengte ekstra hvile og søvn. Etter dette opplevde jeg en styrke, evne til å sette grenser og visdom som var ny for meg. Takk Rebecca, du er unik!"  Les mer  Les mindre

"Sara" (45) - "Etter at jeg begynte hos Rebecca for ca 4 månder siden har min mestringstro økt betraktelig. Jeg har fullført oppgaver nå som tidligere var helt utenkelig for meg. Noen av de tingene jeg har blitt tryggere på er; konflikthåndtering og fullføre skriftlige oppgaver. Rebecca har med en mildhet og bestemthet og med klare målsettinger klart "å låse meg opp" og styrke min tro på egen mestring. HUN ANBEFALES PÅ DET VARMESTE! Jeg er forundret over hvor raskt resultatene kom. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.