Maria  Ahlin Moen - Coach, Mentaltrener

Maria Ahlin Moen

Coach, Mentaltrener

Ås , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 referanser

Personlig fremmøte

Personlig coaching "Finn gleden, vær trygg óg fri" 7.200 kr. Avtal tid

Dette er et program som lar deg oppdage og verdsette deg selv, hvor du frigjør deg fra vonde følelser, kommer i kontakt med gode tilstander, så beveger du deg stødig mot det du vil være, det du drømmer om å ha og gjøre.


Personlig coaching, enkelttimer 1.200 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Enkelttime kartlegging og coaching (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Coaching prosess 6 x 75 minutter (GoMentor videosesjon) 7.200 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Eg brenn for at du som er sint, ulykkeleg og einsam, finn tilbake til dine indre ressursar, som gjer deg fleksibel, kreativ, balansert, trygg, glad og FRI! Maria Ahlin Moen - Coach, Mentaltrener

Beskrivelse

Er du sensitiv og strever med å finne balanse og trivsel i livet? Er du skamfull over egen adferd i enkelte situasjoner?

Jeg vil hjelpe deg, det er enklere enn du tror å komme i gang med å gjøre endringer. Jeg har mye egenerfaring med vonde følelser, sinne, stress og opplevelsen av at livet krever mer enn jeg klarer. Jeg ble deprimert over en lang periode, og det har egentlig fulgt meg en stor del av livet, følelsen av å ikke strekke til.

Jeg jobbet meg ut av mye ved hjelp av bøker. Likevel, på et tidspunkt sluttet jeg å drømme, det var ingen vits, det ble aldri som jeg drømte likevel. Jeg var i ferd med å resignere, gi opp. Og kanskje var det nødvendig for at jeg skulle komme hit jeg er nå, jeg måtte gi slipp på det gamle.

Nå vet jeg hvor viktig drivkraft mine drømmer om fremtiden er, og at det er helt nødvendig å holde kontakt med mine egne ønsker, for å ha et godt liv. Og jeg vet hvordan jeg finner frem til hva jeg selv vil, og hva jeg er god til.

At mennesker rundt meg har det godt på innsida, er noe jeg har brydd meg om så lenge jeg kan huske, og det er et privilegium for meg å få bidra til at mennesker kjenner seg verdifulle og trygge, glad i og stolt over seg selv.

Om meg

Jeg er Maria Ahlin Moen, er gift og har fire barn. Jeg er coach-utdanna med dncf-sertifisering og gründer av KEST coaching, som tilbyr 1-1 online coaching.

Fra tidligere har jeg mastergrad og arbeidserfaring innen henholdsvis plantebiologi, forsking og utvikling.

Jeg elsker å utforske følelser og leke med tanken. Og jeg elsker å bidra til at du finner løsninger her og nå, verktøy du kan ta i bruk i dag.

Jeg er overbevist om at du kan komme deg dit du egentlig vil, uansett hvor håpløst det ser ut akkurat nå. Et skift i mindset er lettere enn du tror, og er den nødvendige starten for å gjøre andre, mer praktiske grep, som får deg dit du vil. Jeg vil vise deg hvordan.

Jeg ønsker å bidra til at du kan bruke alle følelsene dine aktivt som den informasjonen og ressursen de er. Og ikke minst til å være mer i kontakt med ditt ubevisste sinn. Når ditt bevisste og ubevisste sinn spiller på lag, kan du skape det livet du ønsker deg, stødig fremover, steg for steg. Da er du leder i ditt liv!


Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Referanser

Ung gründerkvinne - "Jeg traff blink med Maria som coach er veldig glad for det. Gjennom hele prosessen var Maria lyttende, empatisk, respektfull og fikk meg til å føle at jeg var i trygge hender. Hun stilte gode spørsmål og foreslo passende øvelser til hvert tema vi snakket om, og var flink til å holde balansen mellom å lede og lytte i samtalene. Hun kom også med tips til litteratur og var tilgjengelig mellom timene, så jeg følte at jeg virkelig ble fulgt opp gjennom hele prosessen. Jeg hadde stort utbytte av hver samtale og ville ikke nølt med å bruke Maria som coach igjen. "  Les mer  Les mindre

Nina - "Jeg setter pris på hvordan du stiller spørsmål som får meg til å sortere og se klart hva jeg trenger. Maria, du er flink til å stille spørsmål slik at jeg blir bevisst på ting jeg egentlig vet, men som ligger litt godt gjemt av og til. Du er både tillitsskapende og rolig "  Les mer  Les mindre

Kvinne i overgang mellom studier og jobb - "«Har nytte av mentale verktøy, som jeg lærte i coaching hos Maria»"  Les mer  Les mindre

Heidi - "Prosessen har hjulpet meg med å sortere tanker og følelser og se hvordan desse henger sammen. Jeg kan styre tankene bedre, og lar meg ikke overmanne av følelser på samme måte som før."  Les mer  Les mindre

Kvinne i overgang mellom studier og jobb - "“ Maria Ahlin Moen er en coach med mye kompetanse og god innsikt i hvordan man kan skape et positivt tankesett. Jeg lærte både hvordan identitet formes, hvorfor det er viktig å prioritere avtaler med meg selv og hvordan jeg kan skape motivasjon i hverdagen. Hun har mange konkrete og anvendbare verktøy for å jobbe med tanker og følelser som var veldig hjelpsomme. Jeg har fått stort utbytte av timene, og anbefaler henne på det varmeste!""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.