Maria Ahlin Moen - Coach, Mentaltrener - GoMentor

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Enkelttime kartlegging og coaching (GoMentor videosesjon) 900 kr. Avtal tid

Coaching prosess 5 x 1 time og 30 minutter (GoMentor videosesjon) 4.500 kr. Avtal tid

Velkommen til gratis, uforpliktende forsamtale på 20 minutter.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Er det et sprik mellom den du er nå, og den du egentlig vil være? Det er en vond plass å være. Jeg vil hjelpe deg! -Forhold- -Familie- -Jobb- Maria Ahlin Moen - Coach, Mentaltrener

Beskrivelse

Har du jobbet hardt over lang tid, og likevel er det noe som holder deg tilbake fra å slå ut i blomst og trives? Lar du nederlag fra fortida prege tankene dine om framtida? 

Jeg vil hjelpe deg, og det er enklere enn du tror å komme i gang med å gjøre endringer. Jeg har mye egenerfaring med overganger som er knyttet til flytting, fra studier til jobb, bytte av jobb og familieforøkning, hele tiden i samarbeid med min livspartner gjennom 24 år. Jeg brenner for at du skal trives med deg selv i forholdet ditt, i familien din og på jobben, alt på en gang!


Jeg hjelper deg med selvfølelse, selvtillit og generelt trivsel i parforhold, i familien og på jobb. 

Om meg og min tilnærming

Min bakgrunn har tilsynelatende lite med coaching å gjøre. Jeg har studert plantevitenskap ved Norges Miljø og Biovitenskapelige universitet, og har en master og en påbegynt doktorgrad fra dette miljøet. 

Jeg hadde alt, men manglet noe vesentlig, trivsel og opplevelse av å mestre hverdagene. På et tidspunkt, da jobb og familie til sammen ble for mye, begynte jeg som frivillig hos Kirkens SOS, i tillegg! Det er en frivillig, selvmordsforebyggende tjeneste, og i en periode var dette det eneste stedet jeg kjente mestring, i telefonsamtale med de som ringte inn for å snakke med noen. Der kunne jeg være 100 % tilstede for min samtalepartner, og jeg trivdes med det. Liker du også å levere kvalitet?

Jeg sa opp jobben som doktorgradsstudent og begynte på kurs hos MetaResource, en DNCF-sertifisert skole som utdanner coacher. Det startet med meg selv og mitt eget behov for endring. Nå har jeg utdannet meg til NLP coach og er del av et fantastisk kollegium av utrolig mange dyktige mennesker. 


Jeg elsker å utforske følelser, det er noe av det mest spennende jeg kan tenke meg. Og jeg elsker å bidra til at du finner løsninger her og nå, verktøy som du kan ta i bruk i dag.

Jeg mister fokus innimellom og faller tilbake i gamle mønstre. Særlig i ferier har det skjedd, men da vet jeg hva som skal til for å komme på sporet igjen, og dét sporet er så mye bedre enn alternativet. Nå kommer jeg meg raskere og raskere tilbake i trivsel og gode vaner. Og litt etter litt skaper jeg det nye livet mitt. De gamle, dårlige vanene svinner hen til fordel for nye, gode, vanlige vaner, som gir meg:

-glede-   -energi-   -frihet-


Jeg er overbevist om at du kan komme deg dit du vil, uansett hvor håpløst det ser ut akkurat nå. Et skift i mindset er lettere enn du tror, og er den nødvendige starten for å gjøre andre, mer praktiske grep, som får deg dit du vil. Jeg vil vise deg hvordan.

Jeg ønsker å bidra til at du kan bruke alle følelsene dine aktivt som den informasjonen og ressursen de er. Og ikke minst til å være mer i kontakt med ditt ubevisste sinn. Når følesene, ditt bevisste og ubevisste sinn spiller på lag, kan du skape det livet du ønsker deg, stødig fremover, steg for steg. Da er du ustoppelig!


Ta gjerne kontakt for en uforpliktet samtale!

Referanser

Kvinne i usikker jobbsituasjon. - "Maria, du er flink til å stille spørsmål slik at jeg blir bevisst på ting jeg egentlig vet, men som ligger litt godt gjemt av og til. Du er både tillitsskapende og rolig ? "  Les mer  Les mindre

Kvinne i overgang mellom studier og jobb - "«Har nytte av mentale verktøy, som jeg lærte i coaching hos Maria»"  Les mer  Les mindre

Kollega - "Maria er varm og tilstedeværende ♥️"  Les mer  Les mindre

Kvinne i overgang mellom studier og jobb - "“ Maria Ahlin Moen er en coach med mye kompetanse og god innsikt i hvordan man kan skape et positivt tankesett. Jeg lærte både hvordan identitet formes, hvorfor det er viktig å prioritere avtaler med meg selv og hvordan jeg kan skape motivasjon i hverdagen. Hun har mange konkrete og anvendbare verktøy for å jobbe med tanker og følelser som var veldig hjelpsomme. Jeg har fått stort utbytte av timene, og anbefaler henne på det varmeste!""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.