Personlig fremmøte

Personlig coaching "Finn gleden, vær trygg óg fri" 7.200 kr. Avtal tid

Dette er et program som lar deg oppdage og verdsette deg selv, hvor du frigjør deg fra vonde følelser, kommer i kontakt med gode tilstander, så beveger du deg stødig mot det du vil være, det du drømmer om å ha og gjøre.


Personlig coaching, enkelttimer 1.200 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Enkelttime kartlegging og coaching (GoMentor videosesjon) 1.200 kr. Avtal tid

Coaching prosess 6 x 75 minutter (GoMentor videosesjon) 7.200 kr. Avtal tid

Velkommen til gratis, uforpliktende forsamtale på 30 minutter.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Eg brenn for at du som er sint, ulykkeleg og einsam, finn tilbake til dine indre ressursar, som gjer deg fleksibel, kreativ, balansert, trygg, glad og FRI! Maria Ahlin Moen - Coach, Mentaltrener

Beskrivelse

Er du sensitiv og strever med å finne balanse og trivsel i livet? 

Jeg vil hjelpe deg, det er enklere enn du tror å komme i gang med å gjøre endringer. Jeg har mye egenerfaring med vonde følelser, stress og opplevelsen av at livet krever mer enn jeg klarer. Jeg ble deprimert over en lang periode, og det har egentlig fulgt meg en stor del av livet, følelsen av å ikke strekke til. Jeg jobbet meg ut av mye av det vonde ved hjelp av bøker og eksempler fra andres levde liv, gjennom bøkene. Likevel, på et tidspunkt sluttet jeg å drømme egne drømmer, for det var ingen vits, det ble aldri som jeg drømte om likevel. Jeg var i ferd med å resignere, på vei til å gi opp å skape mitt liv. Og kanskje var det nødvendig for at jeg skulle komme hit jeg er nå, jeg måtte gi opp mye av det jeg holdt fast i. Nå vet jeg hvor viktig drivkraft mine drømmer om fremtiden er, og at det er helt nødvendig å holde kontakt med mine egne ønsker for å ha et godt liv. Og jeg vet hvordan jeg finner frem til hva jeg selv vil, og hva jeg er god til. Jeg brenner for at andre skal finne balanse, glede, overskudd, trygghet, spenning, bli glad i seg selv og selve livet. 

Om meg og min tilnærming

Jeg studerte plantevitenskap ved Norges Miljø og Biovitenskapelige universitet, og har en master og en påbegynt doktorgrad fra dette miljøet. Jeg ønsket å lære om matproduksjon og brenner for at alle mennesker skal kunne spise seg mette. I tillegg elsker jeg planter, de er så vakre. 

Jeg hadde alt, men manglet noe vesentlig, trivsel og opplevelse av å mestre hverdagene. På et tidspunkt, da jobb og familie til sammen ble for mye, begynte jeg som frivillig hos Kirkens SOS, i tillegg! Det er en frivillig, selvmordsforebyggende tjeneste, og i en periode var dette det eneste stedet jeg kjente mestring, i telefonsamtale med de som ringte inn for å snakke med noen. Der kunne jeg være 100 % tilstede for min samtalepartner, og jeg trivdes med det. 

Jeg sa opp jobben som doktorgradsstudent uten å ha noen plan videre. En video jeg så på Facebook ble starten på mye, og jeg begynte på kurs hos MetaResource, en skole som utdanner coacher. Det startet med meg selv og mitt eget behov for endring. Nå har jeg utdannet meg til DNCF-sertifisert coach og er del av et fantastisk kollegium av utrolig mange dyktige mennesker.


Jeg elsker å utforske følelser, det er noe av det mest spennende jeg kan tenke meg. Og jeg elsker å bidra til at du finner løsninger her og nå, verktøy som du kan ta i bruk i dag.

Når jeg mister fokus innimellom og faller tilbake i gamle mønstre, vet jeg hva som skal til for å komme på sporet igjen, og dét sporet er så mye bedre enn alternativet. Nå kommer jeg meg raskere og raskere tilbake i trivsel og gode vaner. Og litt etter litt skaper jeg det nye livet mitt. De gamle, dårlige vanene svinner hen til fordel for nye, gode, mine vaner, som gir meg overskudd og gjør meg glad og fri. 


Jeg er overbevist om at du kan komme deg dit du egentlig vil, uansett hvor håpløst det ser ut akkurat nå. Et skift i mindset er lettere enn du tror, og er den nødvendige starten for å gjøre andre, mer praktiske grep, som får deg dit du vil. Jeg vil vise deg hvordan.

Jeg ønsker å bidra til at du kan bruke alle følelsene dine aktivt som den informasjonen og ressursen de er. Og ikke minst til å være mer i kontakt med ditt ubevisste sinn. Når følesene, ditt bevisste og ubevisste sinn spiller på lag, kan du skape det livet du ønsker deg, stødig fremover, steg for steg. Da er du leder i ditt liv!


Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Referanser

Ung gründerkvinne - "Jeg traff blink med Maria som coach er veldig glad for det. Gjennom hele prosessen var Maria lyttende, empatisk, respektfull og fikk meg til å føle at jeg var i trygge hender. Hun stilte gode spørsmål og foreslo passende øvelser til hvert tema vi snakket om, og var flink til å holde balansen mellom å lede og lytte i samtalene. Hun kom også med tips til litteratur og var tilgjengelig mellom timene, så jeg følte at jeg virkelig ble fulgt opp gjennom hele prosessen. Jeg hadde stort utbytte av hver samtale og ville ikke nølt med å bruke Maria som coach igjen. "  Les mer  Les mindre

Kvinne i usikker jobbsituasjon. - "Maria, du er flink til å stille spørsmål slik at jeg blir bevisst på ting jeg egentlig vet, men som ligger litt godt gjemt av og til. Du er både tillitsskapende og rolig ? "  Les mer  Les mindre

Kvinne i overgang mellom studier og jobb - "«Har nytte av mentale verktøy, som jeg lærte i coaching hos Maria»"  Les mer  Les mindre

Kollega - "Maria er varm og tilstedeværende ♥️"  Les mer  Les mindre

Kvinne i overgang mellom studier og jobb - "“ Maria Ahlin Moen er en coach med mye kompetanse og god innsikt i hvordan man kan skape et positivt tankesett. Jeg lærte både hvordan identitet formes, hvorfor det er viktig å prioritere avtaler med meg selv og hvordan jeg kan skape motivasjon i hverdagen. Hun har mange konkrete og anvendbare verktøy for å jobbe med tanker og følelser som var veldig hjelpsomme. Jeg har fått stort utbytte av timene, og anbefaler henne på det varmeste!""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.