Ingrid Gilleberg - Coach - GoMentor

Videosamtaler

SAMTALETERAPI/COACHING (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Transformativ coaching (GoMentor videosesjon) 4.500 kr. Avtal tid

Transformativ coaching (GoMentor videosesjon) 9.000 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er sertifisert Transformativ coach i læren om hvordan sinnet vårt fungerer. Mine spesialområder er relasjoner og konflikthåndtering. Foreldre og familielei Ingrid Gilleberg - Coach

Beskrivelse

 • Ønsker du større ro og trygghet på deg selv?
 • Ønsker du å finne veien hjem til deg selv?
 • Strever med relasjoner til familie og jobb?
 • Føler du at du sitter fast i gamle mønstre?
 • Ønsker du å forbedre ditt forhold til ditt barn?

Da vil jeg gjerne hjelpe deg!


Jeg har selv strevd mye i mine relasjoner til familie og i jobb. Jeg har følt meg usikker og redd. Jeg har sittet fast i gamle tankemønster. Jeg har vært mye lei meg, stressa, følte meg såret av andre, var redd for ikke å være bra nok, var redd for å såre andre. Jeg hadde mye vondt i kroppen og tenkte noen ganger at jeg var syk. Jeg hadde jobb, venner , familie, men likevel så var jeg ikke lykkelig inni meg. Etter at jeg kom over de Tre prinsipper og forstod dybden i dette, så har det forandra livet mitt. I dag kan jeg se at jeg skapte mye av mine opplevelser selv i mitt eget sinn og i mine tanker. Men jeg visste det ikke. Jeg trodde det kom fra utsiden. I dag ser jeg alt i et annet perspektiv. Jeg har større indre ro, bedre forhold til mine nærmeste og mer avslappet.Samtale med meg

Terskelen for å ta kontakt skal være lav. Det som deles i timene blir mellom oss. Min rolle er å lytte bak ordene, spørre og komme med innspill, slik at du kan få et klarere bilde av hva som er viktig for deg, akkurat nå.

Det kan være morsomt og lett, eller tungt og vanskelig. Alt er like riktig. Du ønsker en endring, men du vet ikke hvordan. Endring skjer ikke over natten. Det er en indre prosess hvor du skal kjenne deg klar for å få noe nytt inn i livet.

Dine opplevelser og tanker vil være hovedfokus i våre samtaler. Min oppgave er å lytte, og dytte deg forsiktig i en annen retning. Det er ikke noe galt med deg! Det er heller ikke noe galt med den andre. Vi er alle gode nok slik vi er.


Jeg har mange års erfaring innen:

 • Oppdragelse av barn i hjem og barnehage
 • Relasjoner mellom barn og voksne, både i hjemmet og sosialt
 • Endre kommunikasjonsmønster mellom barn og voksne
 • Sette grenser for barn på en god måte
 • Bevisstgjøring av din rolle og forholdet til ditt barn
 • Balanse mellom pc, mobile og andre organiserte aktiviteter


Om meg

Jeg er sertifisert Coach i læren om prinsippene bak den menneskelige opplevelse av livet, ved 3P Akademiet i Oslo. (LIVSKRAFT, TANKE OG BEVISSTHET) Mine spesialområder er relasjoner, samspill og kommunikasjon, og oppdragelse av barn i hjem og barnehage, barn voksen relasjoner og tankens magi.


"Alt starter og slutter hos meg"


Velkommen hos meg!

Referanser

Kvinne 48 år - "Jeg har slanket meg hele livet. Jeg har deltatt på mange slankekurs, veid mat, gått ned og så gått opp igjen. Jeg har følt mye skam fordi jeg ikke mestret. etter at jeg kom i kontakt med prinsippene så har jeg erfart at dette bare er tanker. Følelse av sult kom fra mine tanker i øyeblikket. Nå spiser jeg når jeg er sulten og stopper når jeg er mett. Jeg har gått ned mange kilo og holder meg stabil ved hjelp av bevissthet om mine tankeprosesser rundt mat og kropp. Jeg har godtatt meg selv og min egen kropp."  Les mer  Les mindre

Voksen kvinne - "Jeg hadde problemer på jobb. Jeg var utsatt for mobbing fra min ledere. Jeg hadde ikke noe å forsvare meg med og jeg ble fysisk syk.jeg tok på meg mye skyld og skam og ansvar. Etter at jeg ble kjent med prinsippene så har min egenverd økt og jeg klarer bedre å skille mellom hva som hører meg til og hva som hører den andre til. Jeg tar ikke ting så personlig lenger. Tankene min har forandret seg naturlig gjennom samtaler med min mentor og uten at jeg har gjort noe for det."  Les mer  Les mindre

Ung kvinne - "Jeg følte meg tråkka på, bestemt over og nedverdiget av min partner og mine foreldre. Denne følelsen endra seg tidlig i forståelsen. Jeg føler det ikke slik lenger."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.