Ingrid Gilleberg - Coach, Veileder - GoMentor
Ingrid Gilleberg - Coach, Veileder

Ingrid Gilleberg

Coach, Veileder

Videosamtale

3 referanser

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Transformativ coaching (GoMentor videosesjon) 9.000 kr. Avtal tid

Transformativ coaching (GoMentor videosesjon) 4.500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg er sertifisert Transformativ coach i læren om hvordan sinnet vårt fungerer. Mine spesialområder er relasjoner og konflikthåndtering i jobb og privatliv. Ingrid Gilleberg - Coach, Veileder

Beskrivelse

TRANSFORMATIV COACHING

 • Leder i eget liv

 • Veien hjem til deg selv

 • Endring skjer ved innsikt

 • Svarene ligger inni deg


 • Har du opplevd å bli mobbet, frosset ut eller tråkka på på arbeidsplassen din, av din leder eller dine kolleger?
 • Har du opplevd at forholdet til dine foreldre, barn, partner, eller søsken har vært krevende og konfliktfylt?
 • Føler du deg maktesløs i dette spillet?
 • Har du forsøkt å ordne opp i det og opplevd at det ble verre?
 • Har du tenkt at det må være noe galt med deg, eller noe galt du har gjort?
 • Har du som et resultat av dette begynt å tvile på deg selv og om du er god nok?
 • Eller tenker du at det er den andre det er noe feil med og at de bør endre seg?


Når våre følelser blir trigga så er det vanskelig å se klart. Vi vil bort fra den ubehagelige følelsen og legger skylda på andre. Det er den andres skyld at jeg ikke har det bra. Men den andre vil ikke endre seg. Hva gjør jeg da?? Jo, jeg tar kontakt med Ingrid☺ Da har du kommet til riktig plass!


TRANSFORMATIV COACHING:

Jeg er sertifisert Coach i læren om prinsippene bak den menneskelige opplevelse av livet, ved 3P Akademiet i Oslo. (LIVSKRAFT, TANKE OG BEVISSTHET)

Mine spesialområder er relasjoner, samspill og kommunikasjon, og oppdragelse av barn i hjem og barnehage, barns voksen relasjoner og tankens magi.


Jeg brenner for å hjelpe andre til å ta lederskapet i eget liv og til å komme ut av offerrolla. Når vi forstår hvor våre følelser kommer fra, så blir livet enklere og veien hjem til oss selv ikke så lang.


FOKUSOMRÅDE

Dine tanker og dine opplevelser om det som skjer rundt deg, vil være hovedfokus i våre samtaler. Vi vil jobbe med ditt tankesett, inngrodde gamle tankemønster som du har hatt lenge, og som du tror på. Jeg er opptatt av hvordan vi gjennom tankene våre skaper forutsetninger for våre opplevelser og de valg vi tar.


LITT OM MEG SELV

Jeg har selv strevd mye i mine relasjoner til familie og i jobb. Jeg har følt meg usikker og redd. Jeg kan derfor kjenne meg igjen i mye av det andre mennesker forteller.

Selv om vi er ulike mennesker (det personlige uttrykk) så er vi i kraft av det å være menneske, en del av en større helhet (det universelle). Vi har derfor mye av de samme tankene og følelsene. Vi har stort sett de samme drømmer og de samme behov. VI ØNSKER Å HA DET BRA!


SAMTALE MED MEG

Terskelen for å ta kontakt skal være lav. Det som deles i timene blir mellom oss. Min rolle er å lytte bak ordene, spørre og komme med innspill, slik at du kan få et klarere bilde av hva som er viktig for deg, akkurat nå.

Det kan være morsomt og lett, eller tungt og vanskelig. Alt er like riktig. Det er rom for alt. Noen har kanskje bare behov for å lufte seg, og for dem så kan en enkelttime være nok. Andre ønsker å lære mer om seg selv, og har et ønske om en endring i livet. De er klare for noe nytt. Derfor tilbyr jeg ulike løsninger. Alt foregår online, og link vil bli lagt ut.

Referanser

Kvinne 48 år - "Jeg har slanket meg hele livet. Jeg har deltatt på mange slankekurs, veid mat, gått ned og så gått opp igjen. Jeg har følt mye skam fordi jeg ikke mestret. etter at jeg kom i kontakt med prinsippene så har jeg erfart at dette bare er tanker. Følelse av sult kom fra mine tanker i øyeblikket. Nå spiser jeg når jeg er sulten og stopper når jeg er mett. Jeg har gått ned mange kilo og holder meg stabil ved hjelp av bevissthet om mine tankeprosesser rundt mat og kropp. Jeg har godtatt meg selv og min egen kropp."  Les mer  Les mindre

Voksen kvinne - "Jeg hadde problemer på jobb. Jeg var utsatt for mobbing fra min ledere. Jeg hadde ikke noe å forsvare meg med og jeg ble fysisk syk.jeg tok på meg mye skyld og skam og ansvar. Etter at jeg ble kjent med prinsippene så har min egenverd økt og jeg klarer bedre å skille mellom hva som hører meg til og hva som hører den andre til. Jeg tar ikke ting så personlig lenger. Tankene min har forandret seg naturlig gjennom samtaler med min mentor og uten at jeg har gjort noe for det."  Les mer  Les mindre

Ung kvinne - "Jeg følte meg tråkka på, bestemt over og nedverdiget av min partner og mine foreldre. Denne følelsen endra seg tidlig i forståelsen. Jeg føler det ikke slik lenger."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer