Ingrid Gilleberg - Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener - GoMentor
Ingrid Gilleberg - Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener

Ingrid Gilleberg

Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener

Videosamtale

3 referanser

Videosamtaler

SAMTALE/COACHING (GoMentor videosesjon) 1.250 kr. Avtal tid

Jeg ønsker å hjelpe folk til å få det godt inni se g og utenfor seg. "Nøkkelen til livet ligger på innsiden!"

Jeg henvender meg primært il arbeidsplasser hvor folk skal løse oppgaver sammen. 

Jeg har fokus på et godt arbeidsmiljø og gode tjenster. Redusere sykefravær, redusere stress , grensesetting, følelser, tanker og gode tjenster. Endring av bevissthetsnivå

Jeg er caoch. Ikke terapeut, ikke psykolog. Det er ikke noe feil med oss og heller ikke med noen andre. Vi går ikke bakover i tid. Det er ikke noe å reparere. Det er ingen som har gjort noe feil. Det er aldri noen sin skyld. Vi gjør alle så godt vi kan, ut fra den forståelsen vi alle har på det gitte tidspunkt. Jeg ønsker å hjelpe folk og bedrifter til å se at det finnes flere virkeligheter, og at  vi ikke trenger å ha noen syndebukk, og at vi ikke trenger å bli så såra av andre mennesker. Det finnes flere  muligheter.

Transformativ coaching (GoMentor videosesjon) 1.400 kr. Avtal tid

Jeg tilbyr gratis prøvetime. Varige endringer skjer ikke på en time. Jeg anbefaler deg derfor  et pakkeløp på 3 mndr med samtale en gang pr uke og oppføring hvor jeg sender deg enkelte videoer og lesetips innimellom.

Transformativ coaching (GoMentor videosesjon) 9.000 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Livet er enkelt. det eneste som tar oss bort fra lykken i livet, er tankene våre. Ingrid Gilleberg - Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener

Beskrivelse

  •   Sliter du med vanskelige følelser i forhold til deg selv og /eller andre. Føler du deg misforstått, avvist eller oversett. Sliter du med sinne, depresjon eller angst? Er det vanskelig å ta vare på seg selv i forholdet. Bærer du på sorg og savn som du ikke kommer videre med? Har du vansker med å sove? Er det vanskelig å kontrollere følelsene sine?  Plages du med stress og bekymring. for framtida? Gjør tanker om fortida deg trist? 
  •   Er du åpen for å lære noe nytt om deg selv? Er du nysgjerrig på livet?  Vil du ble med på en oppdagelsesreise i ditt indre  for å forstå deg selv og andre bedre? Tanker er magi. Det er et sterkt redskap som få vet å utnytte. De færreste av oss er klar over at vi tenker. når vi ikke vet hvor følelsene våre kommer fra, så skaper det kaos og uorden i systemet vårt. Dette skiller denne forståelsen fra andre coachingretninger. Jeg hjelper deg som vil videre i livet og som er åpen for nye tanker .

Om meg

Jeg er sertifisert Coach i læren om prinsippene bak den menneskelige opplevelse av livet, ved 3P Akademiet i Oslo. (LIVSKRAFT, TANKE OG BEVISSTHET)  Jeg har fokus på å hjelpe deg til å forstå  deg selv og andre bedre. Du vil lære hvordan du skaper ditt eget liv med det du tenker på. Du vil lære å bruke redskapet tanke. Du er mer enn du tror! Du er perfekt. 

"Alt starter og slutter hos meg"

                                                     NØKKELEN TIL LIVET SITTER PÅ INNSIDEN

                                                                Velkommen til meg!

                                                           Ingrids coach og velværeReferanser

Kvinne 48 år - "Jeg har slanket meg hele livet. Jeg har deltatt på mange slankekurs, veid mat, gått ned og så gått opp igjen. Jeg har følt mye skam fordi jeg ikke mestret. etter at jeg kom i kontakt med prinsippene så har jeg erfart at dette bare er tanker. Følelse av sult kom fra mine tanker i øyeblikket. Nå spiser jeg når jeg er sulten og stopper når jeg er mett. Jeg har gått ned mange kilo og holder meg stabil ved hjelp av bevissthet om mine tankeprosesser rundt mat og kropp. Jeg har godtatt meg selv og min egen kropp."  Les mer  Les mindre

Voksen kvinne - "Jeg hadde problemer på jobb. Jeg var utsatt for mobbing fra min ledere. Jeg hadde ikke noe å forsvare meg med og jeg ble fysisk syk.jeg tok på meg mye skyld og skam og ansvar. Etter at jeg ble kjent med prinsippene så har min egenverd økt og jeg klarer bedre å skille mellom hva som hører meg til og hva som hører den andre til. Jeg tar ikke ting så personlig lenger. Tankene min har forandret seg naturlig gjennom samtaler med min mentor og uten at jeg har gjort noe for det."  Les mer  Les mindre

Ung kvinne - "Jeg følte meg tråkka på, bestemt over og nedverdiget av min partner og mine foreldre. Denne følelsen endra seg tidlig i forståelsen. Jeg føler det ikke slik lenger."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.