Ingrid Gilleberg - Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener

Ingrid Gilleberg

Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener

Videosamtale

3 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Livet er enkelt. det eneste som tar oss bort fra lykken i livet, er tankene våre. Ingrid Gilleberg - Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener

Beskrivelse

  •   Sliter du med vanskelige følelser i forhold til deg selv og /eller andre. Føler du deg misforstått, avvist eller oversett. Sliter du med sinne, depresjon eller angst? Er det vanskelig å ta vare på seg selv i forholdet. Bærer du på sorg og savn som du ikke kommer videre med? Har du vansker med å sove? Er det vanskelig å kontrollere følelsene sine?  Plages du med stress og bekymring. for framtida? Gjør tanker om fortida deg trist? 
  •   Er du åpen for å lære noe nytt om deg selv? Er du nysgjerrig på livet?  Vil du ble med på en oppdagelsesreise i ditt indre  for å forstå deg selv og andre bedre? Tanker er magi. Det er et sterkt redskap som få vet å utnytte. De færreste av oss er klar over at vi tenker. når vi ikke vet hvor følelsene våre kommer fra, så skaper det kaos og uorden i systemet vårt. Dette skiller denne forståelsen fra andre coachingretninger. Jeg hjelper deg som vil videre i livet og som er åpen for nye tanker .

Om meg

Jeg jobber ut fra en forståelse av hvordan menneskesinnet fungerer likt for alle, innenfra og ut. Sydney Banks var en tømrer , bosatt i Canada. Han var en helt alminnelig man og omtalte seg selv som beskjeden og usikker. Han hadde ingen formell utdanning og han var ikke åndelig søkende eller på noen  måte religiøs- En dag fikk han plutselig en dyptgripende innsikt , etterfulgt av en enestående erkjennelse som ikke bare forandret hans liv for alltid, men som er relevant for og gir håp til alle enestående mennesker på joden.

"Du er ikke bære et fysisk vesen. du er mye større. Gå bortedfordet fysiske og til den åndelige delen av deg. der vil du finne mer kraft enn du noensinne har trodd var mulig"

Denne forståelsen har på norsk blitt kalt "De Tre Prinsipper" 3P. Livskraft, tanke og bevissthet.

Dette er ingen ny trosretning. Det er ikke en intellektuell ide.det er slik vi fungerer, enten vi tror på det eller ikke.Det er naturens skaperverk. det er ikke noe å forstå med intellektet. det er en opplevelse som å komme innenfra. En forståelse ei hvordan disse prinsippene fungerer , kan endre livet ditt for alltid. Da kommer du hjem .

Tradisjonell psykologi har glemt sjelen. Vi er perfekte. Det er ikke noe  galt med oss, og det er ikke noe å bearbeide

Jeg er sertifisert Coach i læren om prinsippene ved 3P Akademiet i Oslo.  Jeg hjelper deg til å frigjøre din egen indre kjærlighetbkraft , slik at du kan skape det livet du vil ha. dess større bevissthet, dess flere valg og dess større frihet. Jeg hjelper deg til å finne mer trygghet og ro i ditt indre. Denne forståelsen vil påvirke alle områder i livet ditt, slik som økonomi, forholdet til andre, din egen psyke, jobben din. Når du tar 100%ansvar for dine egne følelser, så vil du se g deg selv og andre på nye måter. Du vil bli fri!

                                                                    God nok som du er.

"Alt starter og slutter hos meg"

                                                     NØKKELEN TIL LIVET SITTER PÅ INNSIDEN

                                                                Velkommen til meg!

                                                           Ingrids coach og velværeReferanser

Kvinne 48 år - "Jeg har slanket meg hele livet. Jeg har deltatt på mange slankekurs, veid mat, gått ned og så gått opp igjen. Jeg har følt mye skam fordi jeg ikke mestret. etter at jeg kom i kontakt med prinsippene så har jeg erfart at dette bare er tanker. Følelse av sult kom fra mine tanker i øyeblikket. Nå spiser jeg når jeg er sulten og stopper når jeg er mett. Jeg har gått ned mange kilo og holder meg stabil ved hjelp av bevissthet om mine tankeprosesser rundt mat og kropp. Jeg har godtatt meg selv og min egen kropp."  Les mer  Les mindre

Voksen kvinne - "Jeg hadde problemer på jobb. Jeg var utsatt for mobbing fra min ledere. Jeg hadde ikke noe å forsvare meg med og jeg ble fysisk syk.jeg tok på meg mye skyld og skam og ansvar. Etter at jeg ble kjent med prinsippene så har min egenverd økt og jeg klarer bedre å skille mellom hva som hører meg til og hva som hører den andre til. Jeg tar ikke ting så personlig lenger. Tankene min har forandret seg naturlig gjennom samtaler med min mentor og uten at jeg har gjort noe for det."  Les mer  Les mindre

Ung kvinne - "Jeg følte meg tråkka på, bestemt over og nedverdiget av min partner og mine foreldre. Denne følelsen endra seg tidlig i forståelsen. Jeg føler det ikke slik lenger."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.