Tankemagi

Skrevet d. 21-6-2021 10:26:41 af Ingrid Gilleberg - Coach, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener

"Men tankene mine får du aldri"

Alle mennesker er født med evnen til å tenke. Det er universelt og likt for alle mennesker på hele jorden. Men hva vi tenker på, Det er individuelt. Tanker er en gave til oss mennesker. Tanker er energi og vi skaper våre liv med det vi tenker på. Vi ser alltid det vi tenker. Tenker vi mange bekymra tanker, så får vi et bekymra livssyn. Da vil vi se bekymring over alt. tenker vi muligheter, så ser vi muligheter over alt. Det vil føre til mye frykt. Du vil ta forholdsregler. Tanker skaper følelser. Er du mye bekymra så vil du komme til å skremme deg selv med tankene dine. "livet er farlig", og du ser farer over alt. Tanker skaper følelser. Aldri omvendt. .Aldri omvendt. Vi føler våre tanker. Vi kan aldri føle andre mennesker. Kun våre egne tanker.

Negative tanker kan manifestere seg fysisk. Vi kan få fysisk vondt i kroppen og på sikt kan det føre til sykdom.Fysisk vondt i kroppen er ofte innestengt energi og et tegn på at du holder deg selv tilbake med tankene dine.

Mennesket er natur. Vi er født kjærlighet. Det ligger innebygd i oss. Alt som tar oss bort fra kjærlighet er tanker. 

Svært få av oss ser oppmerksomme på at vi tenker. Det går automatisk av seg selv. På samme måte som at hjerte slår og blodet renner gjennom årene våre, så renner tankene gjennom hodet vårt i en uendelig strøm. Vi kan aldri bestemme hvilke tanker som skal komme inn i hodet vårt.  Vi kan ikke bestemme hvilke tanker vi vil tenke. Men når vi blir bevisste på at vi faktisk tenker. og hva vi fyller sinnet vårt med av selvsnakk , gjerne negativt, så får vi valg. det vi gir oppmerksomhet til det vokser. Hva gir du oppmerksomhet til i ditt sinn? 

Alt er bre tanker. Bevisste eller ubevisste.

Læs mere om: Angst Depresjon Helse

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.