Gunn Eva Johansen - Coach, Terapeut

Gunn Eva Johansen

Coach, Terapeut

Vinterbro , Videosamtale

4 referanser

Personlig fremmøte

1-1 samtale 890 kr. Avtal tid

1-1 samtale pakkepris 6 x 60 min 4.700 kr. Avtal tid

1-1 samtale Studenter/Uføretrygdede 720 kr. Avtal tid

1-1 samtale pakkepris 6 x 60 min Studenter/Uføretrygdede 3.800 kr. Avtal tid

Videosamtaler

1-1 samtale (GoMentor videosesjon) 890 kr. Avtal tid

1-1 samtale pakkepris 6 x 60 min (GoMentor videosesjon) 4.700 kr. Avtal tid

1-1 samtale Studenter/Uføretrygdede (GoMentor videosesjon) 720 kr. Avtal tid

1-1 samtale pakkepris 6 x 60 min Studenter/Uføretrygdede (GoMentor videosesjon) 3.800 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gunn Eva Johansen - Coach, Terapeut

Beskrivelse

Kjære klienter, Gomentor er gått konkurs. Ber dere derfor ta henvendelser direkte på min kontaktinformasjon.


 • Hva er det som stopper deg for å følge dine drømmer og være den beste utgaven av deg selv?
 • Kjenner du på en lengsel etter noe annet eller føler du at livet har stoppet opp?
 • Ønsker du nye utfordringer, men mangler retning eller mot til å gjøre de nødvendige endringene?
 • Kjenner du deg tappet for energi og lar bekymringer og stress styre livet?
 • Har du helsemessige utfordringer som du føler hindrer deg?
 • Opplever du å være sensitiv for støy og for andres meninger/oppfatninger av deg?

Hva om du hadde hatt noen som lytter og som hjelper deg til tydeligere se dine egne behov og ditt sanne potensiale.

 

"Hva har du egentlig behov for?"

 • Er det å bli bevisst dine drømmer, ønsker og behov?
 • Er det å lære hvordan din selvfølelse, helse eller andres meninger ikke lenger skal styre livet ditt?
 • Er det å bli tryggere på deg selv og lære hvordan ta bedre vare på deg selv og din sensibilitet?

 

Jeg har selv vært styrt av lav selvfølelse, selvkritikk og hva andre måtte mene om meg. I dag har jeg den tryggheten og roen til å ta fatt i mitt potensiale og mine drømmer. Dette ønsker jeg også for deg. Som din samtalepartner kan jeg hjelpe deg til å se hvilken fantastisk person du er og hva du har å gi til verden. Jeg har gode coachingverktøy som støtte i prosessen, og sammen med mine intuitive evner kan jeg hjelpe deg med å bli mer bevisst på dine behov, ønsker og drømmer. 

 

 

Om meg

I tillegg til å være mamma og ektefelle, har jeg lang erfaring fra det private næringsliv, samt som veileder i Nav og karriereveileder hos tiltaksarrangør. Etter mange år i arbeidslivet følte jeg på et savn etter noe annet, og da helsen min fikk en knekk, førte det meg inn en dyp selvransakelse og indre reise som har lært meg å se livet og meg selv med nye øyne. Mine erfaringer har jeg lyst å dele med verden og jeg har et genuint ønske om å gjøre jorda til et bedre sted for både mennesker og dyr. Jeg kan si jeg har fått økt intuisjon og ser verden på en ny måte, "alt og alle er like mye verdt". Min visjon er å gå bort fra dømmekraften og inn i kjærlighetskraften. I dag jobber jeg som livsveileder og healer og hjelper deg der du står fast.

 

 

Bakgrunn

Fra det tradisjonelle utdannelsessystemet er jeg utdannet bachelor innen informasjon og samfunnskontakt. I tillegg er jeg sertifisert Leadership by Heart Coach, Englecoach Master, Enhetsterapeut, Rainbow Reiki 2.grad utøver og Certificated Angel Card Reader. Jeg har også kurs innen Aromatocuh behandling og tilegnet meg kunnskap innen doTerra eteriske oljer og Australian Buch Flowers essenser.

 

Jeg kan tilby mine veiledningssamtaler 1-1 hjemme hos meg eller Online. 

 

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende kartleggingssamtale.

 

 

Referanser

Småbarnsmor 31 år - ""Jeg vil takke deg så mye for hjelpen jeg har fått! Du har gitt meg et nytt perspektiv og noen gode redskaper til å ta tilbake kontrollen i livet mitt. Jeg har blant annet lært meg verktøy til å fokusere på tilstedeværelse og meditasjon, og få det inn som en daglig rutine, for jeg kjenner at det gjør meg godt i alle deler av livet.""  Les mer  Les mindre

EMJ - "Gunn Eva har hjulpet meg til å bli mer bevisst på hvor jeg var og hvordan både mine egne og det jeg trodde var andres forventninger, fikk negative konsekvenser for hvordan jeg hadde det med meg selv. Jeg har lært meg å sette bedre grenser for meg selv, samt å tenke over de valgene jeg tar. Jeg har fått noen tankevekkere og gjort en del grep for veien videre. Kjenner at jeg nå har mistet litt vekt på mine skuldre og innsett hva som er viktig for meg. Tusen takk for all hjelp, råd og tips."  Les mer  Les mindre

Mariann - " De dagene hvor jeg har følt på frustrasjon og håpløshet har samtalene med Gunn Eva hjulpet masse. Ved å lytte og stille de riktige spørsmålene får hun meg til å se ting fra et annet perspektiv. På den måten klarer jeg å komme tilbake i riktig fokus og balanse igjen. Svarene har jeg i meg allerede, men noen ganger ser jeg at det er lett å gå seg blind i egne følelser og tanker. "  Les mer  Les mindre

Bente Larsen - "Gunn Eva har hjulpet meg til å ta tak i livet mitt og gi meg selv den egenkjærlighet som jeg tidligere ikke hadde. Kjærligheten til meg selv var på en måte en tøff bit å ta tak i, men jeg fikk god støtte og veiledning gjennom hele prosessen. Gunn Eva fikk meg til å føle meg trygg og rolig, slik at jeg klarte å slappe av og åpne mitt hjerte. Jeg fikk hjelp til å se at det ikke er andre enn meg som har ansvar for livet mitt. Tidligere har jeg hatt tendens til å tiltrekke meg negative situasjoner og folk som selv hadde problemer. Jeg så ikke at jeg måtte redde meg selv først. Vi jobbet mye med mitt selvbilde. Her hjalp hun meg til å finne tilbake til årsakene til mine destruktive tankemønstre og hvordan dette har preget meg gjennom storparten av livet. Med hjelp av Gunn Eva og hennes teknikker har jeg nå kommet ut av depresjonen. Vi så også på mine fysiske plager og hvordan sjelen har prøvd å snakke til meg gjennom kroppen. Her brukte Gunn Eva også sine healing evner til å nå frem. I tillegg har hun hjulpet meg til å se på mat og hva jeg ikke har tålt så godt. I dag har jeg en fantastisk kjæreste og begynt å ta i bruk mine kreative evner til noe som gir meg mye glede. Gunn Eva har gjort så mye for meg og er så takknemlig for alt. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.