Transformasjon og Ny start

Skrevet d. 10-9-2018 18:17:40 af Gunn Eva Johansen - Coach, Terapeut

Vi er kommet til september og første høst måned. Selv om vi fortsatt har fine dager med sol, merker jeg at dagene er blitt kortere, temperaturene synker og at fargene på løvet så smått har begynt å endre farger fra grønt til rødlige farger. For å spare på energi gjennom vinteren, vil treet om ikke lenge gi slipp på løvet som dermed daler ned mot bakken. For meg symboliserer høsten og treet som gir slipp på løvet om ny start, og ikke minst om å gi slipp på det som hindrer meg å bevege meg fremover.

 

Kraftdyret Sommerfuglen

Forleden dag mens jeg satt på en benk og nøt de varme solstrålene, var jeg så heldig å få selskap av en sommerfugl. Det fikk meg til å tenke på hva den representerer for meg. Sommerfuglen symboliserer sjelen, forvandling og lykke. Sommerfuglen skal hjelpe meg til å akseptere endringer. Det er et sterkt symbol for alle, som overveier eller er midt i en større forandring i livet sitt.


Sommerfuglen forteller oss å gi slipp på begrensninger som vi har påført oss selv. Vi skal lære oss å se hindringer og utfordringer i et større perspektiv. Sommerfuglen er med andre ord et kraftdyr som kan hjelpe deg med å anerkjenne smerten du møter når du skal legge gamle  holdninger og trossystemer bak deg.


Sommerfuglen støtter deg når du trenger å gi slipp på gamle tankemønstre som er relatert til frykt. Den viser vei ut av kokongen til frihet og glede i livet. Den forteller oss å nyte livets reise og  leve i nuet.Jeg synes både sommerfuglen og høsten gir meg et symbolsk bilde over livet og hvor jeg står i dag.Hva med deg?

  Kjenner du på at du ønsker å transformere det som har hindret deg i å fly fri som sommerfuglen?

 Ønske du forandringer, men vet ikke hvordan du skal klare det?

Kanskje du ikke vet hva du vil, bare at du ikke er lykkelig med livet slik som det er akkurat nå?

Har du en følelse av at det er noe som mangler, men at du mangler retning? 


Hva med å gjøre som treet om høsten gi slipp på det gamle, og som sommerfuglen løfte vingene og ta imot livets gleder. Som livsveileder og coach kan jeg hjelpe deg med å bli bevisst på dine behov, ønsker og drømmer. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.