Gry M Helfjord - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach, Parterapeut, Veileder, Terapeut - GoMentor
Gry M Helfjord - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach, Parterapeut, Veileder, Terapeut

Gry M Helfjord

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach, Parterapeut, Veileder, Terapeut

Drammen

Personlig fremmøte

Individuell terapi 750 kr. Avtal tid

En time individuell terapi

Parterapi 1.100 kr. Avtal tid

Å leve sammen er vanskelig. Parterapi øker deres bevissthet på hvordan dere kommuniserer, og hvordan dere håndterer ulikheter og uenigheter. 


Kjærligheten krever - som dansen - et harmonisk samspill mellom to parter.


Om parterapi: 

"Fordi jeg har lyst å gi deg det beste av meg.

Fordi jeg har lyst å gi deg det beste jeg vet - oss."

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Alene med tankene? Har du behov for en å prate med, en med taushetsplikt som du trygt kan åpne deg for? Ønsker du en profesjonell samtalepartner? Gry M Helfjord - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach, Parterapeut, Veileder, Terapeut

Beskrivelse

Gestaltterapeut og Mental PT

 

Alene med tankene?

 • Har du behov for en å prate med, en med taushetsplikt som du trygt kan åpne deg for? Er du alene med tankene dine? Ønsker du en profesjonell samtalepartner?
 • Vanskelige valg?
 • Utfordrende relasjoner privat eller på jobb?
 • Noe å bearbeide?
 • Møtt "veggen"?
 • Ubearbeidede traumer og konflikter?
 • Utnytte egne ressurser?
 • Lyst å utforske hva som styrer dine valg; hva som driver eller hindrer deg?
 • Ønsker du finne motivasjon til endring?


Jeg tar mot klienter både dagtid og ettermiddag/kveld. Du trenger ikke dra fra jobben, du kan få tatt en rolig middag, trent, lest, sofaen, lagt ungene... Du kan finne tid til deg, hos meg, som passer deg!

 

Jeg holder til i Drammen med enkel ankomst både fra Oslo og fra Vestfold, rett ved avkjøring motorvei E18. Hyppig bussforbindelser fra Drammen stasjon om du reiser kollektivt. Busstopp rett utenfor kontoret. 


Om meg

Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt, en 4- års høyskoleutdanning og er medlem av Norsk gestaltterapeutforening og er underlagt foreningens etiske retningslinjer.

 

Jeg har i 15 år jobbet innen voksenopplæring (AOF), som daglig leder, kompetanserådgiver og motivator. Er tidligere utdannet data/elektronikk ingeniør og bedriftsøkonom. Jeg har også bakgrunn innen ulik arrangementsbistand, frivillighetsarbeid og sikkerhetsarbeid. Jeg har bred erfaring med ulik organisasjonsarbeid, samfunnsliv, kultur og idrett. 

 

Grunnen til at jeg i voksen alder valgte utdanne meg som gestaltterapeut er min interesse for å jobbe med motivasjon og mennesker. Jeg finner gestalt som pedagogisk- og terapeutisk retning helt perfekt til dette. Motivasjon er for meg et nøkkelord gjennom livet. Som gestaltterapeut så liker jeg å jobbe med ulik nødvendig motivasjon vi møter gjennom et levd liv. Ønske om endring er ofte også en grunn til at mine klienter tar kontakt med meg. Ønske om motivasjon til endring! Og da er en viktig del av min arbeide og hjelpe med å utforske det som er, skape aksept for det som er, og eventuelt gjøre nødvendige valg som følger av det. Skape motivasjon til endring, eller aksept for det som ikke skal endres. 

 

Velkommen!

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.