Gry M Helfjord - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach, Parterapeut, Veileder, Terapeut

Gry M Helfjord

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach, Parterapeut, Veileder, Terapeut

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Alene med tankene? Har du behov for en å prate med, en med taushetsplikt som du trygt kan åpne deg for? Ønsker du en profesjonell samtalepartner? Gry M Helfjord - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Gestaltcoach, Parterapeut, Veileder, Terapeut

Beskrivelse

Gestaltterapeut og Mental PT

 

Alene med tankene?

  • Har du behov for en å prate med, en med taushetsplikt som du trygt kan åpne deg for? Er du alene med tankene dine? Ønsker du en profesjonell samtalepartner?
  • Vanskelige valg?
  • Utfordrende relasjoner privat eller på jobb?
  • Noe å bearbeide?
  • Møtt "veggen"?
  • Ubearbeidede traumer og konflikter?
  • Utnytte egne ressurser?
  • Lyst å utforske hva som styrer dine valg; hva som driver eller hindrer deg?
  • Ønsker du finne motivasjon til endring?


Jeg tar mot klienter både dagtid og ettermiddag/kveld. Du trenger ikke dra fra jobben, du kan få tatt en rolig middag, trent, lest, sofaen, lagt ungene... Du kan finne tid til deg, hos meg, som passer deg!

 

Jeg holder til i Drammen med enkel ankomst både fra Oslo og fra Vestfold, rett ved avkjøring motorvei E18. Hyppig bussforbindelser fra Drammen stasjon om du reiser kollektivt. Busstopp rett utenfor kontoret. 


Om meg

Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt, en 4- års høyskoleutdanning og er medlem av Norsk gestaltterapeutforening og er underlagt foreningens etiske retningslinjer.

 

Jeg har i 15 år jobbet innen voksenopplæring (AOF), som daglig leder, kompetanserådgiver og motivator. Er tidligere utdannet data/elektronikk ingeniør og bedriftsøkonom. Jeg har også bakgrunn innen ulik arrangementsbistand, frivillighetsarbeid og sikkerhetsarbeid. Jeg har bred erfaring med ulik organisasjonsarbeid, samfunnsliv, kultur og idrett. 

 

Grunnen til at jeg i voksen alder valgte utdanne meg som gestaltterapeut er min interesse for å jobbe med motivasjon og mennesker. Jeg finner gestalt som pedagogisk- og terapeutisk retning helt perfekt til dette. Motivasjon er for meg et nøkkelord gjennom livet. Som gestaltterapeut så liker jeg å jobbe med ulik nødvendig motivasjon vi møter gjennom et levd liv. Ønske om endring er ofte også en grunn til at mine klienter tar kontakt med meg. Ønske om motivasjon til endring! Og da er en viktig del av min arbeide og hjelpe med å utforske det som er, skape aksept for det som er, og eventuelt gjøre nødvendige valg som følger av det. Skape motivasjon til endring, eller aksept for det som ikke skal endres. 

 

Velkommen!

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.