Elisbeth Bakkebø - Coach, Veileder, Gestaltterapeut, Mentaltrener, Familieterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Elisbeth Bakkebø - Coach, Veileder, Gestaltterapeut, Mentaltrener, Familieterapeut, Psykoterapeut

Elisbeth Bakkebø

Coach, Veileder, Gestaltterapeut, Mentaltrener, Familieterapeut, Psykoterapeut

Alfaz del Pi, Høvik

1 klientmening

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individual terapi/Coaching/Veiledning 750 kr. Avtal tid

5 timer x 60 min 3650,- kr

Individual terapi student 650 kr. Avtal tid

5 timer x 60 min: 3150,-kr

Terapi og coaching til foreldre og barn 750 kr. Avtal tid

5 timer x 60 min: 3650,- kr

Terapi og coaching til student 650 kr. Avtal tid

5 timer x 60 min 3150,00kr

PREP- En dagskurs/Parsamtaler 5.000 kr. Avtal tid

Halvdag (3timer) koster 2500kr

Par terapi / parsamtale 1.500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Gleder som deles blir større, det vonde som deles blir mindre. Elisbeth Bakkebø - Coach, Veileder, Gestaltterapeut, Mentaltrener, Familieterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Gestalt terapi bygger på den tro at økt erkjennelse om seg selv skjer i øyeblikket, i situasjoner der klient og terapeut møtes.

Jeg kan støtte deg slik at du blir bevisst på egne følelser, reaksjoner og handlinger. Dette vil gi deg mulighet til å erkjenne deg selv og dine valg, og å kunne bearbeide tidlige uferdige opplevelser.

 

Som coach vil jeg hjelpe deg til å finne nye løsninger gjennom gode samtalerutiner og kommunikasjonsformer, som oftest er knyttet til egne holdninger. Coaching er derfor å støtte mennesker i den endringsprosessen som må til for å oppnå resultatmåle eller læringsmål.

  • Jeg har spesialisert meg innenfor Høysensivitet og har mange års erfaring med å coache høysensitive personer.
  • Jeg har arbeidet nesten 20 år med barn, er utdannet førskolelærer, har jeg lang erfaring fra barnehage som styrer.
  • Har jobbet mye med barn og foreldre samspill.

 

Jeg tilbyr terapi og coaching til barn og foreldre med fokus på:

  • Tydeliggjøring av samspillet
  • Støtte til bedre samspill
  • Konfliktløsning
  • Sorg bearbeidelse
  • Stress-mestring
  • Grensesetting, for å nevne noen

 

Jeg holder PREP samlivskurs og par samtaler som bygger på PREP. Dette et forebyggende program som styrker par forhold, og målet med programmet er at par skal lære å kjenne igjen hva slags konflikt som skader forholdet, og få noen verktøy til å forbedre kommunikasjonen og til å løse problemer. PREP er det mest utbredte samlivskurset i Norge, et amerikansk kurskonsept, innført til Norge i 1998 av Modum Bad - Samlivssenter. 

 

Jeg har dele praksis i Albir på Costa Blanca kysten i Spania, hvor jeg samarbeider med en lege, en barneskole og avrusings klinikk. 

 

Jeg pleier å være de første 10 dager i måneden i Spania, og resterende måned praktiserer jeg i Norge. 

 

Du er velkommen til å kontakte meg!

 

Referanser

Kai - "Elisbeth har hjulpet meg tilbake til livet! Jeg møtte Elisbeth i August 2017, etter en tids sykdom med dyp depresjon og angst. Jeg har slitt med depresjon og angst siden barndommen og har hatt perioder hvor jeg har vært veldig langt nede. Jeg merket fremgang etter første timen med Coaching, da spesiellt hvor mye lettere jeg ble til sinns etter en time med samtale. Elisbeth coacher og utfordrer på en måte som får meg til å komme ut av den negative tankespiralen. Der jeg ikke ser noe håp, utfordrer hun tankerekken min slik at jeg kan se ting fra andre perspektiv. Hun har vært genuint interessert i meg og det å hjelpe meg til å forstå og bli frisk. Hun bruker egne opplevelser og hendelser til å forklare hvordan vi føler oss og hvordan forandre negative tankerekker. Dette har gjort det enklere for meg å forstå hvorfor jeg tenker og handler som jeg gjør. Jeg har vært og er redd for å bruke medikamenter mot depresjon og Elisbeth har støttet meg i dette. Sammen har vi klart å få meg til å fungere i hverdagen helt uten bruk av medisiner. Etter mange år med negative tanker og å forsøke å forstå meg selv, har coachingen hjulpet meg til å bedre akseptere og forstå hvem jeg er. Elisbeth så meg fra første dag og har hjulpet meg tilbake til hverdagen og arbeidslivet. Jeg vil varmt anbefale Elisbeth og Gestalt terapi, da det er så mye mer enn samtale. For meg er coachingen noe som virker og som jeg vil fortsette å bruke. "  Les mer  Les mindre

;

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer