Christine Wittusen

Coach, Veileder, Terapeut

Oslo , Videosamtale

5 referanser

Personlig fremmøte

Prøvetime 750 kr. Avtal tid

En kort coachingsamtale for at du skal finne ut om dette passer for deg.  

Personlig coaching - enkelttimer 1.500 kr. Avtal tid

Parcoaching 1.500 kr. Avtal tid

Personlig coaching - 3 x 90 min. 4.000 kr. Avtal tid

Personlig coaching - 5 x 90 min. 6.250 kr. Avtal tid

Personlig coaching - 10 x 90 min. 12.000 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Prøvetime (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Personlig coaching - enkelttimer (GoMentor videosesjon) 1.500 kr. Avtal tid

Parcoaching (GoMentor videosesjon) 1.500 kr. Avtal tid

Personlig coaching - 3 x 90 min. (GoMentor videosesjon) 4.000 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Min visjon er å bidra til bedre forståelse og sterkere relasjoner mellom mennesker. Christine Wittusen - Coach, Veileder, Terapeut

Beskrivelse

HVA KAN JEG HJELPE DEG MED?
Nøkkelen til bedre relasjoner er å forstå deg selv og andre bedre. Å bidra til dette er den røde tråden i alt mitt arbeid. Alle har vi noen utfordringer og muligheter knyttet til våre relasjoner. Har du kanskje en relasjon til en partner, familiemedlem eller venn, som du innerst inne vet kan bli bedre? Er det noen du må forholde det til som gjør deg frustrert? Eller er du kanskje en av dem som føler deg ensom i forholdet ditt – eller i din søken etter en partner? Gode relasjoner er viktig for god selvfølelse og god selvfølelse er viktig for å oppnå gode og nære relasjoner. 

FREMGANGSMÅTE
Noe av det viktigste jeg gjør enten jeg arbeider med enkeltpersoner eller par, er å hjelpe dem til å bli bevisst på og forstå sine personlige ”triggere”. Sammen ser vi på hva som typisk irriterer, frustrerer eller sårer deg og gjør at du ikke  klarer å reagere konstruktivt. En av flere måter å angripe dette på er å bli kjent med Enneagrammet. Dette er et kraftfullt personlighetsverktøy som skiller seg fra andre typologier fordi det ikke bare beskriver atferd, men går dypere ved å også forklare motivasjonen bak. Enneagrammet er et nyttig rammeverk for personlig utvikling og vekst som jeg har lang erfaring med å benytte både personlig og i samtaler med kunder. Jeg holder også jevnlige workshops for de som vil lære det. Enneagrammet trenger ikke nødvendigvis å inngå i en coachingprosess hos meg, men av erfaring vet jeg at det å virkelig forstå sin egen personlighet bidrar til en mer grundig og effektiv prosess og gjør det lettere å skape varig endring. 

Enneagrammet gir oss grunnleggende innsikt i våre dypeste tanke- og adferdsmønstre. Samtidig er det et fantastisk verktøy for å forstå andre. Det blir lettere å ikke ta ting personlig, men heller bli nysgjerrig og prøve å forstå hvorfor andre reagerer annerledes enn oss selv. Med denne innsikten blir det mindre misforståelser og lettere å skape nære relasjoner til andre mennesker. 

TYPISKE TEMA JEG JOBBER MED

•       identitet og verdier
•       kjærlighet 
•       samliv
•       utfordrende relasjoner
•       kommunikasjon i parforhold
•       problemer med å snakke om følelser
•       får ikke partneren med i parterapi 
lav selvfølelse og/eller selvtillit
sosial usikkerhet
ensomhet
•       lite nettverk, få vennskap eller mangel på nære venner
press fra andre på å få en partner
lite eller negative erfaringer med forhold
ufrivillig singel, vanskelig å finne en kjæreste
frustrasjon rundt dating eller nettdating
usikkerhet og tvil i relasjoner
samlivsbrudd, skilsmisse
kjærlighetssorg
manglende motivasjon/glede i hverdagen

MIN BAKGRUNN
Jeg jobber både med privatpersoner og bedrifter, enkeltpersoner og team, og har spesialkompetanse innenfor relasjoner og kommunikasjon. 

Jeg har jobbet som coach siden 2009 og er sertifisert lifecoach og teamcoach med spesialisering i Enneagrammet, fra en ICF-godkjent skole i Danmark. Jeg er sertifisert i bruken av KjerneKvadranten (talent-/overslags modellen) og har gjennomført diverse kurs innen coaching og personlig utvikling som f.eks. Enneagrammet, NLP, EFT, og The Gottman Institute`s level1 couples training. Videre er jeg kursleder i Bufferkurs for par. Dette er et samlivskurs spesielt beregnet for par som har vært sammen lenge nok til å ha opplevd at de samme konfliktene har en tendens til å gjenta seg. Elementer fra kurskonseptet kan med fordel brukes i forbindelse med parcoaching. 

Fra tidligere har jeg blant annet erfaring som barneskolelærer, coach/veileder for arbeidsledige, og har en Bachelorgrad i kommunikasjon og Master i Public Relations fra USA. Jeg er født i 1974, bor sentralt i Oslo, er gift og har tre barn. 

PASSER DETTE FOR DEG?
Empati og tillit er viktige verdier for meg. Slik kan vi ha innsiktsfulle samtaler som støtter deg i å forstå deg selv og andre bedre, forbedre dine relasjoner, se nye muligheter, og jobbe mot personlige mål som er meningsfulle for akkurat deg.

Mange av mine kunder har aldri gått til en coach før og er kanskje ikke så vant til å snakke om følelser og personlige tema. Hos meg er det rom for både latter og tårer, og for å sikre gode prosesser er jeg alltid opptatt av at kunden føler seg trygg, respektert og ivaretatt. Personlig kjemi er viktig når du skal finne en coach. Ring meg gjerne for en uforpliktende prat, hvis du lurer på om jeg er rett person for å bistå deg i de utfordringene du ønsker å jobbe med nå.

Referanser

Singel mann (i femtiårene) - "Husker første gangen jeg hadde hatt en coachingsamtale hos Christine. Følte meg mye lettere i hodet da jeg sto på trikken hjem, deilig følelse. Jeg hadde noen utfordringer som jeg har slitt med hele livet, som jeg skammet meg over, og brukte mye energi på å skjule. Christine utfordret meg på akseptere denne delen av meg selv og brukte noen teknikker som gjorde utfordringene mye mindre. Da jeg kom til henne var jeg singel og følte meg litt alene. Med kjæresteforhold i mange perioder har det jo vært en del utfordringer. Vi gikk noe igjennom dette og jeg fikk nyttige innsikter om hva jeg har lært og hva jeg vil gjøre annerledes i mine relasjoner fremover. Er sammen med en herlig jente i dag! Har blant annet lært av Christine å tenke mer positive tanker, og hvor viktig det er å slappe av mere i hodet mitt. Jeg kan trygt anbefale henne videre til andre, hun er en engasjert og god lytter, samt en god samtalepartner. "  Les mer  Les mindre

Singel mann (40) - "Jeg kan varmt anbefale Christine for single, fordi hun har en egen evne til å avdekke ens følelser og behov. Dette er svært viktig i forbindelse med å se hva man faktisk er ute etter i en partner! Jeg har vært klient hos Christine over flere år og opplevd hennes svært solide faglige styrke, kombinert med ekte engasjement og innlevelse. Hun har en veldig sterk evne til å se kjernen i problemet og avdekke mine grunnleggende tanker rundt disse, noe som gjør coaching med henne veldig givende og utrolig nytting for meg."  Les mer  Les mindre

Mann (51) - "Etter å ha kommet i en alvorlig krise tok jeg etter anbefaling kontakt med Christine. Det var første gangen jeg har vært i slike møter og jeg var litt skeptisk og usikker. Christine fikk meg til å slappe av og åpne meg opp. Hun har fått meg til å se ting fra ulike sider, reflektere over situasjonen og distansere meg fra hva jeg selv kan påvirke og ikke. Det har hun gjort gjennom ulike spørsmål, teknikker, artikler og videoer. Etter 4 sesjoner er jeg veldig glad for at jeg turde gå dit, og ikke minst for at det har hjulpet meg! "  Les mer  Les mindre

Singel kvinne (30), coachingkunde og workshopdeltaker  - "Christine har ved hjelp av Ennegrammet startet en utrolig spennende reise. Workshopen hjalp meg med å identifisere meg selv i Ennegrammet og slik forstå meg selv på en helt ny måte. Ved å dele dagen med Christine, som presenterer på en veldig sympatisk måte, og andre kursdeltakere, fikk jeg god innsikt i hvordan andre personligheter reagerer når de går gjennom både gode og dårlige perioder i livet. Reisen startet med en todagers workshop i juni, og nå, i slutten av august, føler jeg at jeg har en helt annen forståelse for menneskene i livet mitt. Det har gjort meg nysgjerrig og åpen for å se verden fra deres perspektiv. Jeg må innrømme at det noen ganger er vanskelig å se seg selv i speilet, men mest av alt så er det fantastisk deilig å vite hva jeg har å jobbe med. Ikke minst hva jeg må være obs på i utfordrende perioder, og faktisk hver eneste dag i møter med andre mennesker. Hvordan jeg mener å være er ikke nødvendligvis slik folk rundt meg oppfatter meg. Ennegrammet og Christine har hjulpet meg til å kommunisere bedre og derfor bli bedre forstått av dem rundt meg. Christine er en fantastisk coach som virkelig bryr seg om mennesker. Jeg kan virkelig anbefale Enneagram-Workshopen, eller en time med henne. "  Les mer  Les mindre

Singel kvinne (52), workshop-deltaker - "Enneagram-Workshopen anbefales for andre single fordi jo bedre man forstår seg selv og andre, jo lettere vil det være å få, beholde og utvikle gode og givende relasjoner (av alle typer). Enten man ønsker å fortsette å være singel eller ikke. For meg var det helt uproblematisk og veldig fint å reflektere sammen i gruppe. Vi var alle i samme situasjon, noe som umiddelbart gir et trygt og godt fellesskap, ikke minst med omsorgsfull tilrettelegging fra Christine. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.