Lindis Ljøterud - Coach, Terapeut, Veileder

Lindis Ljøterud

Coach, Terapeut, Veileder

Videosamtale

3 referanser

Videosamtaler

Gratis forsamtale (GoMentor videosesjon) 0 kr. Avtal tid

Er du nysgjerrig på om et samarbeid med meg vil være det rette for deg?

Da er du hjertelig velkommen til en gratis forsamtale så vi kan bli litt bedre kjent.

Du vil kunne stille konkrete spørsmål om akkurat din situasjon, og vi kan sammen finne ut hvordan vi kan legge opp en plan som vil være mest mulig hensiktsmessig for akkurat deg. Du vil også få informasjon om hvilke tilbudspakker jeg kan tilby deg. 

Forsamtalen er selvfølgelig fullstendig uforpliktende.

Hvis jeg mener at det er andre enn meg du heller bør søke hjelp hos, så vil gi deg råd rundt dette. 

Coaching samtale (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er en Transformative Coach som hjelper mennesker å oppleve et skifte i bevisstheten og oppleve livet på en helt ny måte. Lindis Ljøterud - Coach, Terapeut, Veileder

Beskrivelse

VELKOMMEN!

Jeg er en Transformative Coach som kan hjelpe deg med å få et skifte i bevisstheten slik at du kan oppleve livet på en helt ny måte, med mer mental klarhet og indre ro.


Sliter du med kjærlighetslivet og dating?


 • Er du singel og føler at datinglivet er en berg- og dalbane, som veksler mellom perioder med høye forhåpninger og forelskelser, og dype skuffelser?
 • Kanskje du stadig er i nye forhold, men sliter med å få dem til å vare?
 • Har du kjærlighetssorg?


Du kan få hjelp til å oppleve en større stabilitet i deg selv, en indre ro og trygghet som hjelper deg å stå stødigere gjennom opp- og nedturene, og å kjenne at livet føles bra akkurat her og nå, uavhengig av de ytre omstendighetene. Det å finne denne stabiliteten og kjærligheten inni deg selv, vil kunne hjelpe deg til etterhvert å også finne den med en partner.


Opplever du vanskeligheter i relasjonene dine?

 • Kjenner du stadig på uro, sinne og frustrasjon i relasjonene dine?
 • Kjenner du at du bruker mye tid på å føle deg trist og såret?
 • Kjenner du deg prisgitt de situasjonene du står i og menneskene du har rundt deg?


Du kan få hjelp til å se tydeligere hva som kommer fra deg selv og hva som kommer fra den andre. Du kan få oppleve at du ser på relasjonen med mer klarhet og ro. Du vil kunne oppdage at du samhandler bedre med menneskene rundt deg, og at du føler på en større frihet i relasjonene dine.


Er du rammet av sykdom, utmattelse eller smerter?

 • Har sykdom snudd opp ned på livet ditt og du sliter med å takle den nye hverdagen?
 • Sliter du med tankekjør og stress på grunn av sykdommen?
 • Påvirker sykdommen relasjonene dine negativt?


Du kan få hjelp til å få en endret opplevelse. Du kan oppleve at sykdommen som akkurat nå kanskje føles overveldende, ikke skaper så sterke reaksjoner i deg lenger. Du kan føle deg mindre prisgitt omstendighetene dine. Du kan oppleve mestring og indre ro selv om du lever med sykdom.


MIN TILNÆRMING

Jeg arbeider ut fra den retningen som heter 3P (De Tre Prinsipper). Den legger vekt på at det mentale systemet vårt har et innebygget immunforsvar og en innebygget visdom. Det mentale systemet vårt jobber for vårt aller beste hele tiden. Problemet er bare at vi så ofte setter kjepper i hjulene for det, rett og slett fordi vi ikke er klar over hvordan det fungerer. I et samarbeid med deg vil jeg ha som mål å legge forholdene til rette for at det kan oppstå forståelser og innsikter hos deg, innsikter som gjør at du vil slutte å stikke disse kjeppene i hjulene til det mentale systemet ditt.


MIN BAKGRUNN

Jeg har min profesjonelle coach-utdanning fra 3P Akademiet i Oslo, og studier i psykologi og pedagogikk fra Universitet i Oslo. Jeg har arbeidet som lærer, både i offentlig skole og i Steinerskolen. Jeg har også hatt en lederstilling i bokbransjen.


GRATIS FORSAMTALE

Er du nysgjerrig på om et samarbeid med meg vil være det rette for deg?

Da er du hjertelig velkommen til en gratis forsamtale så vi kan bli litt bedre kjent. Da vil du kunne stille spørsmål om akkurat din situasjon, og vi kan sammen finne ut hvordan vi kan legge opp en plan som vil være mest mulig hensiktsmessig for akkurat deg.

Forsamtalen er selvfølgelig fullstendig uforpliktende.

Hvis jeg mener at det er andre enn meg du heller bør søke hjelp hos, så vil gi deg råd rundt dette. Referanser

Mann 52 - "I fjor hadde jeg alvorlig kjærlighetssorg og gråt i flere måneder. Etter å ha hatt 6 enkelttimer med Lindis så hjalp det veldig. Jeg kan anbefale Lindis på det sterkeste. Hun er den beste coachen/psykologen jeg har hatt den glede å snakke med. Hun er ingen typisk psykolog, det føles mer som å snakke med en gammel venn. Hun er et varmt menneske som bryr seg. Det var godt å prate med et menneske, som klarte å få orden på tankene og livet mitt igjen. Nå prøver jeg å bli kjent med nye jenter på datingsider på nettet. Selv om jeg sliter med selvtilliten, så er det moro å oppdage at det finnes jenter, som er omgjengelige og hyggelige. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 62 - "Lindis er en coach jeg kan anbefale på det varmeste. Hun er klok, intelligent og kunnskapsrik, og har evne til å forstå/sette seg inn i min situasjon og mitt ståsted. Hun byr på seg selv, er varm og empatisk, og kommer med innspill som kan være overraskende, men ha en tankevekkende og klargjørende effekt. "  Les mer  Les mindre

Mann 25  - "Lindis er kjempeflink! Kompetent, enkel å prate med og full av friske perspektiver. Jeg har lært en hel del, og begynt å bruke hjernen min litt annerledes. Gjennom noen velplasserte, kloke ord hjalp hun meg blant annet med å redusere flyskrekken min drastisk, og har gjort den mer håndterbar. Anbefales på det sterkeste for alle, uavhengig av om du har spesifikke utfordringer eller søker nye perspektiver. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.