Lindis Ljøterud - Coach, Terapeut, Veileder - GoMentor
Lindis Ljøterud - Coach, Terapeut, Veileder

Lindis Ljøterud

Coach, Terapeut, Veileder

Videosamtale

1 klientmening

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching samtale (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Jeg er en Transformative Coach som hjelper mennesker å oppleve et skifte i bevisstheten og oppleve livet på en helt ny måte. Lindis Ljøterud - Coach, Terapeut, Veileder

Beskrivelse

 VELKOMMEN TIL MIN SIDE!


Jeg er en Transformative Coach som kan hjelpe deg med å få et skifte i bevisstheten slik at du kan oppleve livet på en helt ny måte. Jeg holder til i Tønsberg i Vestfold.

 

MIN TILNÆRMING:

Jeg arbeider ut fra den retningen som heter 3P (De Tre Prinsipper). Den legger vekt på at det mentale systemet vårt er et levende system, og at det har et innebygget immunforsvar og en innebygget visdom. På samme måte som kroppen vår har en innebygget evne til å helbrede seg selv, og planter har en innebygget evne til å vokse og gro, så har det mentale systemet vårt en innebygget evne til å finne løsningene, svarene, motstandskraften og gleden vi så gjerne ønsker oss.

 

Det mentale systemet vårt jobber for vårt aller beste hele tiden. Problemet er bare at vi så ofte setter kjepper i hjulene for det, rett og slett fordi vi ikke er klar over hvordan det fungerer. I et samarbeid med deg vil jeg ha som mål å legge forholdene til rette for at det kan oppstå forståelser og innsikter hos deg, innsikter som gjør at du vil slutte å stikke disse kjeppene i hjulene til det mentale systemet ditt.

 

Ved å samtale med meg kan du oppleve at de situasjonene og utfordringene, som i dag kanskje føles store og overveldende, ikke skaper de sterke reaksjonene i deg lenger. Du vil kunne oppleve at du står sterkere i dem, eller at de rett og slett faller bort.  Jeg ønsker å bidra til en transformasjon i livet ditt. Med det mener jeg at jeg ønsker at du skal oppleve en positiv endring på tvers av alle områdene av livet ditt. 

 

VED Å SAMARBEIDE MED MEG KAN DU OPPLEVE FØLGENDE:

  • Du vil kunne føle deg mindre prisgitt omstendighetene dine, de ytre faktorene i livet ditt, og andre mennesker.
  • Du vil kunne oppleve mer av alle de følelsene vi ønsker oss, som harmoni, mestring, trygghet og glede.
  • Du vil kunne oppdage at du samhandler bedre med menneskene rundt deg, at du blir mer effektiv, og at du føler på en større frihet i livet ditt.
  • Du vil kunne oppleve mindre tankekjør og stress, og mer mental klarhet og indre ro.

 

MIN BAKGRUNN:

Jeg har min profesjonelle coach-utdanning fra 3P Akademiet i Oslo.

Fra tidligere har jeg en 5-årig adjunkt-utdannelse fra Universitetet i Oslo. Studiene bestod blant annet av 1.5 år psykologi og 1 år pedagogikk.

Jeg har vært lærer, og arbeidet både i offentlig skole og i Steinerskolen.

Over mange år har jeg levd med en kronisk sykdom som gir smerter og utmattelse. Til tider har dette vært svært utfordrende og påvirket mange områder av livet mitt. Jeg har vært gjennom en rekke forskjellige terapier og behandlinger, både for å lette selve sykdommen og for å kunne leve bedre med den. Jeg har ofte ønsket at jeg kunne vært dette foruten, men nå i dag ser jeg på dette som en viktig del av erfaringen min. Jeg vet av egen erfaring at man kan møte utfordringer i livet, som man ikke bare kan knipse bort, og som man på forskjellige måter «må lære seg å leve med», men jeg vet også at det så og si alltid er mulig å finne enda bedre og mer positive måter å forholde seg til disse utfordringene på. Er du nysgjerrig på om akkurat jeg kan være den rette samtalepartneren for deg? Ta kontakt for en 30 minutters gratis forsamtale.


Referanser

Mann 25  - "Lindis er kjempeflink! Kompetent, enkel å prate med og full av friske perspektiver. Jeg har lært en hel del, og begynt å bruke hjernen min litt annerledes. Gjennom noen velplasserte, kloke ord hjalp hun meg blant annet med å redusere flyskrekken min drastisk, og har gjort den mer håndterbar. Anbefales på det sterkeste for alle, uavhengig av om du har spesifikke utfordringer eller søker nye perspektiver. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer