Lindis Ljøterud - Coach, Terapeut, Veileder - GoMentor
Lindis Ljøterud - Coach, Terapeut, Veileder

Lindis Ljøterud

Coach, Terapeut, Veileder

Videosamtale

2 referanser

Videosamtaler

Coaching samtale (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er en Transformative Coach som hjelper mennesker å oppleve et skifte i bevisstheten og oppleve livet på en helt ny måte. Lindis Ljøterud - Coach, Terapeut, Veileder

Beskrivelse

 VELKOMMEN TIL MIN SIDE!


Jeg er en Transformative Coach som kan hjelpe deg med å få et skifte i bevisstheten slik at du kan oppleve livet på en helt ny måte. Jeg holder til i Tønsberg i Vestfold.

 

MIN TILNÆRMING:

Jeg arbeider ut fra den retningen som heter 3P (De Tre Prinsipper). Den legger vekt på at det mentale systemet vårt er et levende system, og at det har et innebygget immunforsvar og en innebygget visdom. På samme måte som kroppen vår har en innebygget evne til å helbrede seg selv, og planter har en innebygget evne til å vokse og gro, så har det mentale systemet vårt en innebygget evne til å finne løsningene, svarene, motstandskraften og gleden vi så gjerne ønsker oss.

 

Det mentale systemet vårt jobber for vårt aller beste hele tiden. Problemet er bare at vi så ofte setter kjepper i hjulene for det, rett og slett fordi vi ikke er klar over hvordan det fungerer. I et samarbeid med deg vil jeg ha som mål å legge forholdene til rette for at det kan oppstå forståelser og innsikter hos deg, innsikter som gjør at du vil slutte å stikke disse kjeppene i hjulene til det mentale systemet ditt.

 

Ved å samtale med meg kan du oppleve at de situasjonene og utfordringene, som i dag kanskje føles store og overveldende, ikke skaper de sterke reaksjonene i deg lenger. Du vil kunne oppleve at du står sterkere i dem, eller at de rett og slett faller bort.  Jeg ønsker å bidra til en transformasjon i livet ditt. Med det mener jeg at jeg ønsker at du skal oppleve en positiv endring på tvers av alle områdene av livet ditt. 

 

VED Å SAMARBEIDE MED MEG KAN DU OPPLEVE FØLGENDE:

 • Du vil kunne føle deg mindre prisgitt omstendighetene dine, de ytre faktorene i livet ditt, og andre mennesker.
 • Du vil kunne oppleve mer av alle de følelsene vi ønsker oss, som harmoni, mestring, trygghet og glede.
 • Du vil kunne oppdage at du samhandler bedre med menneskene rundt deg, at du blir mer effektiv, og at du føler på en større frihet i livet ditt.
 • Du vil kunne oppleve mindre tankekjør og stress, og mer mental klarhet og indre ro.

 

MIN BAKGRUNN:

Jeg har min profesjonelle coach-utdanning fra 3P Akademiet i Oslo.

Fra tidligere har jeg en 5-årig adjunkt-utdannelse fra Universitetet i Oslo. Studiene bestod blant annet av 1.5 år psykologi og 1 år pedagogikk.

Jeg har vært lærer, og arbeidet både i offentlig skole og i Steinerskolen.

Over mange år har jeg levd med en kronisk sykdom som gir smerter og utmattelse. Til tider har dette vært svært utfordrende og påvirket mange områder av livet mitt. Jeg har vært gjennom en rekke forskjellige terapier og behandlinger, både for å lette selve sykdommen og for å kunne leve bedre med den. Jeg har ofte ønsket at jeg kunne vært dette foruten, men nå i dag ser jeg på dette som en viktig del av erfaringen min. Jeg vet av egen erfaring at man kan møte utfordringer i livet, som man ikke bare kan knipse bort, og som man på forskjellige måter «må lære seg å leve med», men jeg vet også at det så og si alltid er mulig å finne enda bedre og mer positive måter å forholde seg til disse utfordringene på. Er du nysgjerrig på om akkurat jeg kan være den rette samtalepartneren for deg? Ta kontakt for en 30 minutters gratis forsamtale.


Referanser

Kvinne 62 - "Lindis er en coach jeg kan anbefale på det varmeste. Hun er klok, intelligent og kunnskapsrik, og har evne til å forstå/sette seg inn i min situasjon og mitt ståsted. Hun byr på seg selv, er varm og empatisk, og kommer med innspill som kan være overraskende, men ha en tankevekkende og klargjørende effekt. "  Les mer  Les mindre

Mann 25  - "Lindis er kjempeflink! Kompetent, enkel å prate med og full av friske perspektiver. Jeg har lært en hel del, og begynt å bruke hjernen min litt annerledes. Gjennom noen velplasserte, kloke ord hjalp hun meg blant annet med å redusere flyskrekken min drastisk, og har gjort den mer håndterbar. Anbefales på det sterkeste for alle, uavhengig av om du har spesifikke utfordringer eller søker nye perspektiver. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer