Ann-Brit Tangstad - MA, europeisk sertifisert psykoterapeut, Kroppsterapeut - GoMentor
Ann-Brit Tangstad - MA, europeisk sertifisert psykoterapeut, Kroppsterapeut

Ann-Brit Tangstad

MA, europeisk sertifisert psykoterapeut, Kroppsterapeut

Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

Individuell samtale - psykoterapi 950 kr. Avtal tid

1:1 Revitaliseringsprogram - 4 sessions over 2-5 mnd. 3.520 kr. Avtal tid

1:1 Revitaliseringsprogram - 6 sessions over 2-5 mnd. 5.100 kr. Avtal tid

Samarbeid med Green Doctors Avtal tid

GoMentor og Ann-Brit Tangstad har samarbeid med Green Doctors. Green Doctors sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA GREEN DOCTORS.


Samarbeid med Dr. Dropin Avtal tid

GoMentor og Ann-Brit Tangstad har samarbeid med Dr. Dropin. Kun Dr. Dropins pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. 


Samarbeid med Helse Oslo Avtal tid

GoMentor og Ann-brit Tangstad har samarbeid med Oslo Helse AS v/ Dr. Kambiz Persley. Oslo Helses pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA OSLO HELSE AS

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

95 03 60 37

Videosamtaler

Indviduell samtale (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Samarbeid med Green Doctors (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Ann-Brit Tangstad har samarbeid med Green Doctors. Green Doctors sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA GREEN DOCTORS.


Samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Ann-Brit Tangstad har samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter. Colosseumklinikken Medisinske legesenters pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA COLOSSEUMKLINIKKEN MEDISINSKE LEGESENTER.


Samarbeid med Bogstadveien legevakt (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Ann-brit Tangstad har et samarbeid med Bogstadveien Legevakt. Bogstadveien Legevakt sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BOGSTADVEIEN LEGEVAKT.


Samarbeid med Dr. Dropin (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Ann-Brit Tangstad har samarbeid med Dr. Dropin. Kun Dr. Dropins pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. 


Samarbeid med Oslo Helse (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Ann-Brit Tangstad har samarbeid med Oslo Helse AS v/ Dr. Kambiz Persley. Oslo Helses pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA OSLO HELSE AS

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

95 03 60 37

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ann-Brit Tangstad - MA, europeisk sertifisert psykoterapeut, Kroppsterapeut

Beskrivelse

 

Når det butter litt eller du står fast i utfordringer vedrørende helse - jobb - eller samliv, jeg hjelper deg få tak i egne ressurser og komme på rett vei igjen .

 

Kanskje opplever du:

 • Stress og utbrenthet i jobben
 • Tap og sorg vedrørende helse og familie
 • Uro, spenninger og smerter i kroppen
 • At du er trett og sliten
 • At du er i fare for å bli deprimert
 • Har gått på en smell
 • At kroppen har sagt stopp
 • Samlivsutfordringer
 • Samlivsbrudd
 • Dårlig kommunikasjon

 

Hvordan kan jeg hjelpe?

Terapi og Coaching for enkeltpersoner

Jeg driver egen praksis som terapeut, veileder og konsulent og tilbyr tjenester innen psykoterapi og selvutvikling/ selvledelse

Min spesialkompetanse er samspillet mellom kropp og sjel, og hvordan undertrykte følelser kan sette seg i kroppen og hindre det frie uttrykket. 

Terapi og coaching hos meg kan hjelpe deg forløse fastlåste mønstre og spenninger i kroppen og du kan få en sterkere tilknytning til deg selv og dine egne muligheter og ressurser. Videre har jeg også arbeidet lenge med muskelskjelettplager og smerter og sykdommer som forårsakes av stress.

 

1:1 Re-vitaliserings program for ledere

Livet i dag er intenst og krevende og vi presser oss maksimalt til å nå målene våre på bekostning av hva kroppen vår sier om at nå er jeg trett og sliten og trenger en "time out" til bare å ta vare på meg selv; til bare å VÆRE.

I stedet overkjører vi kroppens stemme og kjører på! Det tærer på både innsiden og utsiden og tilslutt streiker kroppen. Først ved små signaler og hvis vi unngår dem, ved at vi blir syke eller går på en smell slik at vi bare må stoppe opp.

 

Kjenner du deg igjen i dette?

 • Befinner du deg kanskje i en situasjon hvor du har måttet ta "time out"?
 • Eller ønsker du å ta de signalene kroppen gir deg nå og lære mer om hvordan du kan forebygge før du går på en smell?
 • Jeg hjelper deg med å finne tilbake til overskuddet, energien og troen på deg selv igjen!

 

Jeg tilbyr deg Revitaliseringsprogram som støtter deg i å gjenopprette og styrke din forbindelse med dine naturlige og nærende måter og lede deg selv på, hvor veiledning og coaching er hovedverktøy.

Mange opplever dette som "en indre ro, deilig og avslappende, som å være tilstede i kroppen, som å lande i kroppen, som om tempoet går ned og de kan tenke klarere, som mere energi".

 

 

Om meg

 • Jeg er opptatt av gode, sanne og samskapende møter mellom mennesker, og av menneskets livskraft og hvordan denne kan settes fri, uttrykkes og formidles.
 • Jeg er opprinnelig utdannet Fysioterapeut (1981) og siden Psykoterapeut (1991) med en MA i Bevegelse og Kommunikasjon fra USA og UK.
 • Jeg har langt fartstid i og jobbe med mennesker med helserelaterte utfordringer, både innen offentlig og privat sektor i Norge og London.
 • Jeg er i dag nesteleder i Norske Psykoterapeuters Forbund, som jeg også var med og starte i 1998.
 • Kvalitetssikring av norske psykoterapeuters arbeide er mitt hovedanliggende.

 

 

Kontakt meg

Hvis du er interessert og/eller ønsker å finne ut mere om Terapien, Re-vitaliseringsprogrammet eller Check inn- Finn Roen gruppen, vennligst ta kontakt via "Kontakt meg" linken øverst på profilen.

Du kan også melde deg på Check inn - Find Roen via den grønne "Les mer" knappen.

 

 

Councelling available in both Norwegian and English!

 

Veiledning gjennom den gode fortrolige samtalen sammen med kroppsorientert arbeide om ønskelig

 

Velkommen til meg! 

 

Biografi

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer