Ann-Brit Tangstad - Psykoterapeut MA, European Certified, Fysioterapeut

Ann-Brit Tangstad

Psykoterapeut MA, European Certified, Fysioterapeut

Oslo , Kolsås , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 referanser

Personlig fremmøte

Individuell samtale - psykoterapi 950 kr. Avtal tid

1:1 Revitaliseringsprogram - 4 sessions over 2-5 mnd. 3.520 kr. Avtal tid

1:1 Revitaliseringsprogram - 6 sessions over 2-5 mnd. 5.100 kr. Avtal tid

Revitaliseringsprogram 9.500 kr. Avtal tid

Samarbeid med Green Doctors Avtal tid

GoMentor og Ann-Brit Tangstad har samarbeid med Green Doctors. Green Doctors sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA GREEN DOCTORS.


Samarbeid med Dr. Dropin Avtal tid

GoMentor og Ann-Brit Tangstad har samarbeid med Dr. Dropin. Kun Dr. Dropins pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. 


Samarbeid med Helse Oslo Avtal tid

GoMentor og Ann-brit Tangstad har samarbeid med Oslo Helse AS v/ Dr. Kambiz Persley. Oslo Helses pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA OSLO HELSE AS

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Indviduell samtale (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Samarbeid med Green Doctors (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Ann-Brit Tangstad har samarbeid med Green Doctors. Green Doctors sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA GREEN DOCTORS.


Samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Ann-Brit Tangstad har samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter. Colosseumklinikken Medisinske legesenters pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA COLOSSEUMKLINIKKEN MEDISINSKE LEGESENTER.


Samarbeid med Bogstadveien legevakt (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Ann-brit Tangstad har et samarbeid med Bogstadveien Legevakt. Bogstadveien Legevakt sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BOGSTADVEIEN LEGEVAKT.


Samarbeid med Dr. Dropin (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Ann-Brit Tangstad har samarbeid med Dr. Dropin. Kun Dr. Dropins pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. 


Samarbeid med Oslo Helse (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Ann-Brit Tangstad har samarbeid med Oslo Helse AS v/ Dr. Kambiz Persley. Oslo Helses pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA OSLO HELSE AS

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ann-Brit Tangstad - Psykoterapeut MA, European Certified, Fysioterapeut

Beskrivelse

 

Når det butter litt eller du står fast i utfordringer vedrørende helse - jobb - eller samliv, jeg hjelper deg få tak i egne ressurser og komme på rett vei igjen .

 

Kanskje opplever du:

 • Stress og utbrenthet i jobben
 • Tap og sorg vedrørende helse og familie
 • Uro, spenninger og smerter i kroppen
 • At du er trett og sliten
 • At du er i fare for å bli deprimert
 • Har gått på en smell
 • At kroppen har sagt stopp
 • Samlivsutfordringer
 • Samlivsbrudd
 • Dårlig kommunikasjon

 

Hvordan kan jeg hjelpe?

Terapi og Coaching for enkeltpersoner

Jeg driver egen praksis som terapeut, veileder og konsulent og tilbyr tjenester innen psykoterapi og selvutvikling/ selvledelse

Min spesialkompetanse er samspillet mellom kropp og sjel, og hvordan undertrykte følelser kan sette seg i kroppen og hindre det frie uttrykket. 

Terapi og coaching hos meg kan hjelpe deg forløse fastlåste mønstre og spenninger i kroppen og du kan få en sterkere tilknytning til deg selv og dine egne muligheter og ressurser. Videre har jeg også arbeidet lenge med muskelskjelettplager og smerter og sykdommer som forårsakes av stress.

 

1:1 Re-vitaliserings program for ledere

Livet i dag er intenst og krevende og vi presser oss maksimalt til å nå målene våre på bekostning av hva kroppen vår sier om at nå er jeg trett og sliten og trenger en "time out" til bare å ta vare på meg selv; til bare å VÆRE.

I stedet overkjører vi kroppens stemme og kjører på! Det tærer på både innsiden og utsiden og tilslutt streiker kroppen. Først ved små signaler og hvis vi unngår dem, ved at vi blir syke eller går på en smell slik at vi bare må stoppe opp.

 

Kjenner du deg igjen i dette?

 • Befinner du deg kanskje i en situasjon hvor du har måttet ta "time out"?
 • Eller ønsker du å ta de signalene kroppen gir deg nå og lære mer om hvordan du kan forebygge før du går på en smell?
 • Jeg hjelper deg med å finne tilbake til overskuddet, energien og troen på deg selv igjen!

 

Jeg tilbyr deg Revitaliseringsprogram som støtter deg i å gjenopprette og styrke din forbindelse med dine naturlige og nærende måter og lede deg selv på, hvor veiledning og coaching er hovedverktøy.

Mange opplever dette som "en indre ro, deilig og avslappende, som å være tilstede i kroppen, som å lande i kroppen, som om tempoet går ned og de kan tenke klarere, som mere energi".

 

 

Om meg

 • Jeg er opptatt av gode, sanne og samskapende møter mellom mennesker, og av menneskets livskraft og hvordan denne kan settes fri, uttrykkes og formidles.
 • Jeg er opprinnelig utdannet Fysioterapeut (1981) og siden Psykoterapeut (1991) med en MA i Bevegelse og Kommunikasjon fra USA og UK.
 • Jeg har langt fartstid i og jobbe med mennesker med helserelaterte utfordringer, både innen offentlig og privat sektor i Norge og London.
 • Jeg er i dag nesteleder i Norske Psykoterapeuters Forbund, som jeg også var med og starte i 1998.
 • Kvalitetssikring av norske psykoterapeuters arbeide er mitt hovedanliggende.

 

 

Kontakt meg

Hvis du er interessert og/eller ønsker å finne ut mere om Terapien, Re-vitaliseringsprogrammet eller Check inn- Finn Roen gruppen, vennligst ta kontakt via "Kontakt meg" linken øverst på profilen.

Du kan også melde deg på Check inn - Find Roen via den grønne "Les mer" knappen.

 

 

Councelling available in both Norwegian and English!

 

Veiledning gjennom den gode fortrolige samtalen sammen med kroppsorientert arbeide om ønskelig

 

Re-vitaliseringsprogrammet

Revitaliseringsprogrammet består av 8 sessions og alt i mellom - 8 sessions over 2-6 måneder avhengig av hva din kropp og du ber om og trenger og hva som passer din scedule.

Timene inkluderer :

 • Veiledning og coaching gjennom samtaler Face to face og/ eller online.


 • Kroppsorientert behandling & healing treatments som inkluderer: 
 • Connective Tissue Therapy 
 • Esoteric Hands on Healing 
 • Esoteric Back Massage 
 • Facial massage
 • Meditasjon Opplæring i og introdukson til en enkel meditasjonsteknikk som du kan bruke etter programmet til vedlikehold og egentrening


 • Mellom sessions:
 • Selvobservasjon og bruk av Logbok /Our Cycle App
 • Kontakt ved behov

 

Biografi

Referanser

Young woman 19 years , Oslo - "Five months ago I felt very scared, uncertain and continually sad I could not sleep during night , was lying awake and was having disturbing thoughts and chatter that would not stop making me very tired and exhausted during day time. Following my therapy with Ann-Brit I am a total different person. Being able to open up and talk aloud about my thoughts and feelings have given me so much ! I feel glad, I sleep during night and I feel much lighter inside. I have found back to myself again . It`s also safe to know that if things become difficult again I can always come back . "  Les mer  Les mindre

Woman 40 years old Oslo  - "During councelling with Ann-Brit I came to understand that I in fact have the right to feel what I feel .This has made me more clear and also in relation to my husband and other people. I now see clearly the part I have played and we are now talking much better with each other and I see hope for our marriage .Thank you very much Ann-Brit !”"  Les mer  Les mindre

Woman 34 years Oslo - "Following a marriage break-up I experienced the ground under my feet disappearing . I was weighted down by a sack of feelings like longing,sadness,bitterness,anger,and hopelessness . Already during my first session with Ann-Brit I felt some of the weight and heavyness disappear. She helped me loosen up i n the tight knot of emotions feelings which I was trapped inside. In addition she gave me the support I needed to find back to my self confidence / safety within myself ..trust in myself /tryggheten i meg selv . Thanks to Ann-Brits help, I am today a more confident person with better self insight / awareness and a greater trust to life. Thousen thank you ! "  Les mer  Les mindre

Anne 38 years , Oslo  - "Ann-Brit has a natural ability to help me relax and just be myself …There seem to be no expectations about being or feeling anything but what I in fact feel …."  Les mer  Les mindre

Male 70 years , Oslo  - "Ann-Brit , You are such a person who fills other people up with energy ! But I assume you must fill up yourself sometime….? "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.