Frigg Helen Valla - Gestaltterapeut, IoPT-terapeut, Parterapeut, Coach, Psykoterapeut, Veileder

Frigg Helen Valla

Gestaltterapeut, IoPT-terapeut, Parterapeut, Coach, Psykoterapeut, Veileder

Videosamtale

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Samtaleterapi, Parterapi, Samtalegrupper. IoPT Traumeterapeut; Egenterapi, Gruppeterapi, Veileder . Frigg Helen Valla - Gestaltterapeut, IoPT-terapeut, Parterapeut, Coach, Psykoterapeut, Veileder

Beskrivelse

Sliter du med hverdagen,  trenger du noen å snakke med ?

Kanskje jeg kan hjelpe deg ?

Jeg er  utdannet Gestaltterapeut og IoPT Traumeterapeut og  veileder .

Jeg har noen gode metoder som vi  kan jobbe sammens med.

Mitt navn er Frigg H Valla og driver IOPT Helgeland og  har lang praksis som terapeut, under coronatideen har jeg valgt å legge ned mitt kontor men treffer deg gjerne digitalt , eller telefon eller på zoom.Gestalt terapi

Som går ut på ;  Samtaleterapi  og mange forskjellige Kreative løsninger, hva handler din indre dialog om?  Bruk av to stoler, tegninger, drømmer, fantasi reiser,( symboler som forteller noe om deg og din indre dialog) Par terapi, kommunikasjonen mellom dere, hva gjør kommunikasjonen dere bruker med dere som par? Som veileder kan jeg hjelpe deg når du står fast i vanskelige relasjoner og triggere fra tidligere traumer eller krenkelser

Traumer betyr krenkelses sår og det navngir en skakende erfaring, enhver skakende erfaring i et menneske skaker også dette menneskets kropp. Virkningen av traumatiske opplevelser viser nå all forskning på at et mennesket som opplever en krenkelse erfaringer ikke tenker at det er skaket, de er skaket i dybden av sin eksistens til innsiden av sine organer vev og celler . Vi vet at traumer som ikke erkjennes og anerkjennes de kan ikke leges, de kommer derimot til utrykk i øyensynlige, adskilte, tilsynelatende ulike helseplager og erfarings kroppens logiske måten i den levde kroppen den kroppen som har det erfarte liv i seg. (ALK )


IOPT Traumeterapeut (Identitets orientert Psyko Traumeterapi)


Traumeterapi  er metode som er utviklet av DR. Franz Ruppert  Som IoPT terapeut jobber jeg ut fra en  intensjon fra deg ( En Intensjon. er et ønske om noe eks, Jeg vil se på eller forstå hvorfor jeg har smerter i armen , eller hvorfor jeg har angst , eller jeg vil meg osv.) 


  • Identitestraumer som handler om hvem er jeg og hva ønsker jeg for meg selv.
  • Kjærlighetstraumer (noe som eks er hos alle oss terapeuter ) vi må knytte oss til andre for å andre for å få retten til å være til.
  • Tilknytningstraumer, som barn fikk jeg ikke nok tid sammen med min mor.
  • Tapstraumer: opplevelse av tap av omsorgspersoner for tidlig, skilsmisser, osv.
  • Seksuelletraumer hva det fører med seg    
  • Naturkatastrofer som covid 19, hva gjør den med oss? Hvordan vi fort gjenaktiverer tidligere angst og følelsen av verdiløshet, oppgitthet og depresjon.
  • Iopt er en terapi der vi får frem de SUNNE delene oss  så det er et håp å komme seg ut av. 

Jeg ønsker deg varmt velkommen til en reise i deg selv 

Jeg er pålagt taushetsplikt og er traumeterapeutforbundet og Gestalt forbundet .. og går til pålagt veiledning. 

Mvh Frigg H Valla 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.