Kjenner du på sorg, savn og et vemod rundt en abort, et ufødt eller født barn?

Skrevet d. 5-9-2020 21:29:02 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

En PERSONLIG og "LIVE" video rundt VIKTIGE temaer for deg som kjenner på sorg, savn og et vemod rundt en abort, et ufødt eller født barn.

Valgene vi gjør eller ikke får mulighet til å gjøre, - gjør noe med oss! Etterpåklokskapen kan være en trigger for å holde vedlike negative tanker, følelser og adferd som ikke er hensiktsmessig, egentlig.

Kjenner du som kvinne, ung kvinne, mann, ung mann på skammen`s ansikt, skyldfølelsen og at du ikke strekker til? Kjenner du at livet er urettferdig og vanskelig?

Her får du noen av mine tanker som medmenneske, coach, mentor og veileder. Hvordan vi kan møte vanskelige valg og fortsette livet på en så god måte som mulig er noe av det jeg brenner for.

Likeledes å kjenne livsglede, mestring, indre ro, en tilfredshet og et velvære ut fra at vi vet hvordan vi kan ta ansvar, og gi slipp på skammen sitt ansikt.

Dette livet som kan være så utrolig verdifullt og bare helt magisk, også midt i det vanskelige eller vonde... Gode tanker, May Britt ????

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.