Reidun Syversen - Tankefelt-terapeut TFT, Familieterapeut, Kroppsterapeut - GoMentor
Reidun Syversen - Tankefelt-terapeut TFT, Familieterapeut, Kroppsterapeut

Reidun Syversen

Tankefelt-terapeut TFT, Familieterapeut, Kroppsterapeut

1 klientreferans

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Terapeut med over 30 år`s unik suksess erfaring innen blant annet innen allergier, kroniske lidelser, stress, angst, fobier og traumer. Reidun Syversen - Tankefelt-terapeut TFT, Familieterapeut, Kroppsterapeut

Beskrivelse

Denne profilen er ikke aktiv lenger, kontakt GoMentor for videre veiledning.


Lær deg å bli trygg i alle situasjoner og få bedre kommunikasjon både på hjemmebane og på jobb. Jeg har 30 års erfaring som coach og helhetsterapeut og jeg kan hjelpe deg håndtere vanskelige negative følelser og lære din egen helse å kjenne. 


Ønsker du å: 

 • lære deg å håndtere press og krav?
 • lære deg å se dine muligheter og bli mulighetsorientert?
 • lære å gi slipp på angst, fobier og traumer?
 • bli kvitt din pollenallergi? eller andre fysiske plager?
 • lær å få bedre helse med å styre unna noen syreholdige matvarer og spise mere basebaserte matvarer og riktig urter, kosttilskudd og dosering? 

Hva er TFT tankefelt behandling?

TFT tankefelt behandling tar i bruk lett tapping på akupunkturpunkter samtidig som du tenker på den negative følelsen du ikke klarer å gi slipp på. Gjennom slike øvelser vil du oppleve positive tanker, følelser og endringer i handlingsmønster. Lær deg å bruke din energi riktig så du får og har energi.
 

Om meg 

Jeg ble syk som 18-åring og levde 16 år med kronisk sykdom. Jeg ble ikke bedre før jeg før jeg bestemte meg for å studere medisin, soneterapi, akupunktur, kopping, TFT tankefelt behandling og kinesiologi. 

 • Jeg skriver boken "Mat som gjør deg syk".
 • Har utdannelse fra Norge, Danmark, Kina, Sri Lanka, Mexico og USA.
 • Jeg har tatt en 3-årig utdannelse i fysisk & psykisk helhetlig helse for leger og sykepleiere.
 • Jeg holder kurs om angst og lederkurs i kommunikasjon.
 • Foreleser mine medisinske funn og helhetstenkning av behandling med å finne årsaken til sykdommen og deler mine erfaringer på medisinske kongresser på alle disse utenlandske stedene. 
 
De hindringene og årsakene til at du ikke har lykkes gjør at du kommer til meg, og sammen kan vi kartlegge hva du og jeg kan gjøre for at du skal lykkes. 

"Vi blir hva vi tenker - Vi blir det vi spiser"

Den største glede jeg kan ha er å gjøre andre glad og bra.
Jeg gleder meg til å få lov å hjelpe deg!


Referanser

"Kvinne 24 år" - "Jeg oppsøkte Reidun Syversen ved Helse og Allergi senter i Fredrikstad Mars 2015. Jeg hadde da i flere år hatt ME, som jeg fikk som senfølge av svineinfluensavaksinen jeg tok i November 2009. Jeg hadde før jeg kom til Reidun lest mye selv og også prøvd mye forskjellig. Ingen ting gjorde meg 100 prosent bra. Når jeg kom til Reidun falt alle brikker på plass, endelig en som har skjønt hva det handler om. Fikk en helhetlig behandling, fysisk og pyskisk. Med fokus på mat, akupunktur, soneterapi, tankefeltterapi, vitaminer, mineraler, olivenblad for å fjerne virus og sopp og reversering av allergier. Jeg lærte mye om hvordan takle press, stress og endringer. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg kom til Reidun, hun har masse kunnskap og jeg kan virkelig anbefale henne. Det er generelt veldig variert kunnskap om ME, og møte med helsevesenet var for meg som mange vanskelig. Det var godt å komme til en med kunnskap og forståelse. Hverdagen min består ikke lenger av å krabbe til toalettet, besvime av å se på lys og sove ¾ av døgnet, mange infeksjoner, pluss mange andre symptomer jeg hadde. Isteden så har jeg masse livsenergi, jobber, trener og er i full fart. Til høsten skal jeg starte på psykologistudier, som jeg ser frem til. Det er så hærlig å være frisk, jeg unner ingen å være syk. Reidun behandler årsaken og ikke bare symptomene.Jeg tror det er veldig viktig å fjerne rota til problemet, og ikke bare behandle symptomene hvis man skal bli helt frisk."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.