Takknemlighet i julen

Skrevet d. 26-11-2019 16:06:17 af Reidun Syversen - Tankefelt-terapeut TFT, Familieterapeut, Kroppsterapeut

Julen er for mange forventning og glede over å glede andre, og føle takknemlighet for at en selv er født og kan forme sitt liv med gode takknemlige tanker for sitt eget liv. Selv om veien har hvert mye oppoverbakke, tungt, vanskelig, ensomt og med mange hindringer. Har verdien med gleden i livet forandret seg til hverdagslig glede som å glede andre med et smil, nikk, si et rosende ord som varmer og se mennesker vi møter på vår vei.


Et håndtrykk, en klem. Jeg forstår deg. Lytte. Vise at vi bryr oss og ikke minst det samme til seg selv. Bry deg om deg selv. Du er verdifull.


Jo mere vi gir av oss selv, jo mere får vi tilbake. Alt dette er gratis og meget verdifullt. Kommer ikke alt tilbake så gled deg over å den du kan glede og ikke minst deg selv. Lag en plan over hva dette fantastiske barnet inni deg ønsker for å bli lykkelig. Ro, fred glede seg over at vi er et levende menneske som kan ta nye valg. Gi av deg selv uten å tenke på å få noe tilbake. Takknemlighet for å få lov og oppleve det dyrebare livet vårt. Vi er alle oss selv nemmest. Valget til å trives i sitt eget og andre selskap er ikke hvordan vi har det men hvordan vi tar det!

GOD JUL til DEG for du er fantastisk!

Læs mere om: Familieliv

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.