Pål Andersen - Coach, Karriererådgiver, Veileder, Karriereveileder

Pål Andersen

Coach, Karriererådgiver, Veileder, Karriereveileder

Videosamtale

3 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Som din coach, veileder eller lederutvikler vil du oppleve meg som tillitsvekkende, seriøs og med en rolig og avbalansert væremåte. Pål Andersen - Coach, Karriererådgiver, Veileder, Karriereveileder

Beskrivelse

  • Står du vet et veiskille i karrieren din og lurer på hvilken retning du skal ta?
  • Er du nyutdannet og lurer på hvordan du skal komme inn på arbeidsmarkedet?
  • Er du ny som leder og trenger en samtalepartner rundt utfordringer du møter?
  • Er du en erfaren leder som står i utfordringer i lederrollen din?
  • Ønsker du å utvikle deg som person?
  • Vil du bli mer bevisst verdiene dine?
  • Vil du vite mer om hvilke styrker og utfordringer din personlighetstype kan gi deg?

Da kan jeg hjelpe deg!


Hvordan jobber jeg

Gjennom en grundig og åpen innledende samtale vil jeg - med utgangspunkt i hvor du står i dag, kartlegge dine ønsker og mål. Sammen vil vi gjennom samtaler og oppgaver/øvelser, jobbe oss fram mot det målet du ønsker å nå!


Om meg

Jeg har en Master of Management fra Handelshøyskolen BI, med fokus på lederutvikling, refleksjon rundt egen lederrolle og organisasjonspsykologi. I tillegg er jeg sertifisert coach fra Handelshøyskolen BI/WCA, og har fag innen veiledning fra Universitetet i Stavanger. Over 30 års yrkeserfaring - blant annet som leder i ulike organisasjoner, både private, ideelle og frivillige, har gitt meg variert og verdifull erfaring innen mange områder. 


Som din samtalepartner vil du oppleve meg som tillitsvekkende, seriøs og med en rolig og avbalansert væremåte. Jeg har fokus på åpenhet og respekt, og har full taushetsplikt rundt alt vi snakker om. 


Som leder i ulike sammenhenger har jeg alltid hatt fokus på utvikling av medarbeidere, samt vært behjelpelig med utvikling av andre ledere. Jeg har tidligere vært mentor og veileder for flere tredje års bachelorstudenter ved Handelshøyskolen BI. For tiden arbeider jeg som avdelingsleder hos A2G Kompetanse AS, og tidligere jobbet jeg som veileder hos Jobbkompetanse, hvor jeg hjalp jobbsøkere med å finne nye yrkesveier. I tillegg er jeg styreleder i Sandnes Turlag - et lokallag under Stavanger Turistforening, med over 5.000 medlemmer, samt styremedlem i Anett Andersens Legat. Jeg er også utdannet kursleder, samt sommer- og vinterturleder i Den Norske Turistforening. 


Jeg bor i Sandnes, men er fleksibel i forhold til hvor vi kan møtes. Jeg bruker ofte Bokloftet på biblioteket i Sandnes (Elvegata 27) som første møtested. Dersom du ønsker kan vi også treffes via GoMentor sin sikre videoløsning, eller på annen digital plattform. 

Håper du tar kontakt!


Referanser

Olaf S. - "Jeg er i fast arbeid med ønske om å skifte jobb. Jeg kontaktet Pål for å få bistand til utforming av CV og søknad. Pål har vært veldig god støtte i denne prosessen og bruker gode metoder for å få frem viktige egenskaper og eksempler. CV og søknad har fått en mye mer personlig og profesjonell fremtoning. Og jeg har gjennom arbeid fått hjelp til å bli mer bevisst på min kompetanse."  Les mer  Les mindre

Hilde P. - "Jeg kom til Pål som ny leder i min jobb og har fått hjelp til å sortere og finne ut hvor skoen trykker for min del. Han har hjulpet meg til å få en klarhet i et stort og uoversiktlig kaos ved å stille gode spørsmål, visualisere og rydde sammen med meg. Nattesøvnen min er blitt betraktelig bedre etter møtene med Pål."  Les mer  Les mindre

Anne R. - "Jeg har hatt noen vanskelige år både privat og på jobb og trengte å få hjelp til å få satt ting i perspektiv. Jeg hadde bl.a. problemer med å gå på jobbintervju, samt finne veien videre i min karrière, og coaching hos Pål Andersen har hjulpet meg til å få et bedre selvbilde og forståelse for den ressursperson jeg er. Pål Andersen er god til å lytte og stille konstruktive spørsmål, slik at timene hos han er effektive, fremadrettet og løsningorienterte. Jeg kan varmt anbefale Pål Andersen!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.