Pål Andersen - Coach, Karriererådgiver, Veileder, Karriereveileder - GoMentor
 Pål Andersen - Coach, Karriererådgiver, Veileder, Karriereveileder

Pål Andersen

Coach, Karriererådgiver, Veileder, Karriereveileder

Sandnes , Videosamtale

3 referanser

Personlig fremmøte

Coaching 750 kr. Avtal tid

Gjennom bruk av coaching som verktøy, kan du få hjelp til å raskt komme fram til et konkret mål.

Veiledning 750 kr. Avtal tid

Veiledning har som hensikt å fremme utvikling og personlig vekst. Her er fokuset bredere og mer åpent enn ved coaching. 

Lederutvikling 750 kr. Avtal tid

Her har vi fokus på enten en konkret problemstilling du har eller noe du vil bli bedre på i din lederrolle.

Videosamtaler

Samtaler (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Samtaler via GoMentor sin sikre videoløsning. 

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Som din coach, veileder eller lederutvikler vil du oppleve meg som tillitsvekkende, seriøs og med en rolig og avbalansert væremåte. Pål Andersen - Coach, Karriererådgiver, Veileder, Karriereveileder

Beskrivelse

 • Står du vet et veiskille i karrieren din og lurer på hvilken retning du skal ta?
 • Er du nyutdannet og lurer på hvordan du skal komme inn på arbeidsmarkedet?
 • Er du ny som leder og trenger en samtalepartner rundt utfordringer du møter?
 • Er du en erfaren leder som står i utfordringer i lederrollen din?
 • Ønsker du å utvikle deg som person?
 • Vil du bli mer bevisst verdiene dine?
 • Vil du vite mer om hvilke styrker og utfordringer din personlighetstype kan gi deg?

Da kan jeg hjelpe deg!


Hvordan jobber jeg

Gjennom en grundig og åpen innledende samtale vil jeg - med utgangspunkt i hvor du står i dag, kartlegge dine ønsker og mål. Sammen vil vi gjennom samtaler og oppgaver/øvelser, jobbe oss fram mot det målet du ønsker å nå!


Om meg

Jeg har en Master of Management fra Handelshøyskolen BI, med fokus på lederutvikling, refleksjon rundt egen lederrolle og organisasjonspsykologi. I tillegg er jeg sertifisert coach fra Handelshøyskolen BI/WCA, og har fag innen veiledning fra Universitetet i Stavanger. Over 30 års yrkeserfaring - blant annet som leder i ulike organisasjoner, både private, ideelle og frivillige, har gitt meg variert og verdifull erfaring innen mange områder. 


Som din samtalepartner vil du oppleve meg som tillitsvekkende, seriøs og med en rolig og avbalansert væremåte. Jeg har fokus på åpenhet og respekt, og har full taushetsplikt rundt alt vi snakker om. 


Som leder i ulike sammenhenger har jeg alltid hatt fokus på utvikling av medarbeidere, samt vært behjelpelig med utvikling av andre ledere. Jeg har tidligere vært mentor og veileder for flere tredje års bachelorstudenter ved Handelshøyskolen BI. For tiden arbeider jeg som avdelingsleder hos A2G Kompetanse AS, og tidligere jobbet jeg som veileder hos Jobbkompetanse, hvor jeg hjalp jobbsøkere med å finne nye yrkesveier. I tillegg er jeg styreleder i Sandnes Turlag - et lokallag under Stavanger Turistforening, med over 5.000 medlemmer, samt styremedlem i Anett Andersens Legat. Jeg er også utdannet kursleder, samt sommer- og vinterturleder i Den Norske Turistforening. 


Jeg bor i Sandnes, men er fleksibel i forhold til hvor vi kan møtes. Jeg bruker ofte Bokloftet på biblioteket i Sandnes (Elvegata 27) som første møtested. Dersom du ønsker kan vi også treffes via GoMentor sin sikre videoløsning, eller på annen digital plattform. 

Håper du tar kontakt!


Referanser

Olaf S. - "Jeg er i fast arbeid med ønske om å skifte jobb. Jeg kontaktet Pål for å få bistand til utforming av CV og søknad. Pål har vært veldig god støtte i denne prosessen og bruker gode metoder for å få frem viktige egenskaper og eksempler. CV og søknad har fått en mye mer personlig og profesjonell fremtoning. Og jeg har gjennom arbeid fått hjelp til å bli mer bevisst på min kompetanse."  Les mer  Les mindre

Hilde P. - "Jeg kom til Pål som ny leder i min jobb og har fått hjelp til å sortere og finne ut hvor skoen trykker for min del. Han har hjulpet meg til å få en klarhet i et stort og uoversiktlig kaos ved å stille gode spørsmål, visualisere og rydde sammen med meg. Nattesøvnen min er blitt betraktelig bedre etter møtene med Pål."  Les mer  Les mindre

Anne R. - "Jeg har hatt noen vanskelige år både privat og på jobb og trengte å få hjelp til å få satt ting i perspektiv. Jeg hadde bl.a. problemer med å gå på jobbintervju, samt finne veien videre i min karrière, og coaching hos Pål Andersen har hjulpet meg til å få et bedre selvbilde og forståelse for den ressursperson jeg er. Pål Andersen er god til å lytte og stille konstruktive spørsmål, slik at timene hos han er effektive, fremadrettet og løsningorienterte. Jeg kan varmt anbefale Pål Andersen!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.