Sølvi Laugsand - Mindfulness-lærer MBSR, Psykoterapeut, Coach, Veileder, Parterapeut

Sølvi Laugsand

Mindfulness-lærer MBSR, Psykoterapeut, Coach, Veileder, Parterapeut

Trondheim , Videosamtale , GoMentor 24/7

10 referanser

Personlig fremmøte

Mindfulnes 800 kr. Avtal tid

Mindfulness - er oppmerksomt nærvær - og kan være en hjelp til å roe ned stress og finne større fred i deg selv. Jeg praktiserer både liggende og sittende meditasjon . Har du ikke praktisert dette fra før , kan det lønne seg for deg å sette av flere timer for å lære deg å praktisere dette på egen hånd. Jeg tilbyr 6 timer kr 4000.

Parterapi 1.200 kr. Avtal tid

Er dere et par som sliter med forholdet? Jeg anvender kreative metoder, f.eks. rollebytte. Gjennom rollebytte kan du kjenne deg igjen inn i den andre, få ny innsikt til å bryte fastlagte mønstre, få kontakt med hverandre på en ny måte og tilgi og gå videre.

Kanskje er valget å gå hver sin vei? Metoden kan avhjelpe konflikter og våge å gå til forsoning 

Indre Ro 1.400 kr. Avtal tid

!ndreRo ( IR) er utviklet av Keyhan Ighanian. Metoden forklarer strukturen mellom tanker, følelser og hormoner. Interaksjon mellom de tre utløser fysiske symptomer. Metoden tar sikte på å fremme forståelse av at tanker, følelser og hormoner. har stor påvirkningskraft . Fysiske symptombegreper innen IndreRo-behandling er blant andre" klump" i hals, bryst og mage, stress i magen, smerter i skulder og nakke, generell stivhet i kroppen og hodepine. Personer som har opplevd fysisk og psykisk , symptomer på dårlig selvfølelse, lavt selvbilde, angst, skyldfølelse, tvangstanker, sinne, sjalusi, stress, samlivsproblemer, dårlig sexliv, fobier, avhengighet, konsentrasjonsvansker, posttraumatisk stresslidelse, nedsatt følelse i kroppen, psykosomatiske problemer, sorg/kjærlighetssorg, depresjon, hyperaktivitet, osv. Mor og far er viktige søyler i våre indre liv. De representerer det maskuline og feminine i oss. Gjennom gjentagende prossesser med metoden, kan disse delene falle på plass slik at det feminine og maskuline i oss får anledning til å komme i balanse. Barnet i oss bæres av disse søylene. Erfaring fra mange klienter viser at det indre barnet gjennom en eller flere konsultasjoner faller på plass.

En til en møte : Barn/ ungdom / student 600 kr. Avtal tid

Barn: Jeg ønsker å styrke selvbildet ditt og bidra til at du kjenner på din egenverd. Gjennom leken kan vi komme inn på hva som er vanskelig. Kreative verktøy, som tegning, bruk av leire og enkle figurer kan bidra til å finne ut av relasjoner du er opptatt av. Det kan være venneflokken du føler på, de gode vennene som alltid er der, som plutselig forandrer seg, utestenging eller begge deler. Og det kan være andre vanskelige spørsmål , følelser du er opptatt av. Sesjonen foregår for tiden online Ungdom;Jeg ønsker å møte deg der du er; det kan være at du sliter med hvem du er og hvor du skal, kjønnsrelatert problematikk, forelskelse, kjærlighetssorg. Relasjoner til foreldre, venner, skole etc kan være en av utfordringene dine, likedan krav til prestasjoner og stress. Det hjelper å ha noen utenfor å sparre med.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Videosamtale (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Denne sesjonen skal avhjelpe stress du går og kjenner på til daglig, som kan være maktesløshet, depresjon eller nedtsemthet, utilstrekkelighet   hjemme eller på jobb,ensomhet, søvnløshet, spisevansker, sorg, brutte relasjoner mm

Metoden jeg bruker kan bidra til å sortere det som er vanskelig, og hjelpe deg å få tilgang til ressursene dine.

Gjennom det  kan du  oppnå ny erkjennelse på gamle mønster

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1.500 kr. Avtal tid

Er dere et par som sliter med forholdet? Jeg anvender kreative metoder, f.eks. rollebytte. Gjennom rollebytte kan du kjenne deg igjen inn i den andre, få ny innsikt til å bryte fastlagte mønstre, få kontakt med hverandre på en ny måte og tilgi og gå videre.

Sove bedre (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Jeg tilbyr deg en mental avkobling med fokus på søvn – Her du kan følge en lytte sekvens, spesielt tilpasset deg . Enten du vil sove bedre hjemme hos deg selv, på hytta eller du befinner deg utenlands ; kan du på enkleste vis lytte til filen som du mottar via eposten din

Studenter/barn (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Barn: Jeg ønsker å styrke selvbildet ditt og bidra til at du kjenner på din egenverd. Gjennom leken kan vi komme inn på hva som er vanskelig. Kreative verktøy, som tegning, bruk av leire og enkle figurer kan bidra til å finne ut av relasjoner du er opptatt av. Det kan være venneflokken du føler på, de gode vennene som alltid er der, som plutselig forandrer seg, utestenging eller begge deler. Og det kan være andre vanskelige spørsmål , følelser du er opptatt av. Sesjonen foregår for tiden online

Ungdom;Jeg ønsker å møte deg der du er; det kan være at du sliter med hvem du er og hvor du skal, kjønnsrelatert problematikk, forelskelse, kjærlighetssorg. Relasjoner til foreldre, venner, skole etc kan være en av utfordringene dine, likedan krav til prestasjoner og stress. Det hjelper å ha noen utenfor å sparre med.

Indre Ro (GoMentor videosesjon) 1.400 kr. Avtal tid

IndreRo ( IR) er utviklet av Keyhan Ighanian. Metoden forklarer strukturen mellom tanker, følelser og hormoner. Interaksjon mellom de tre utløser fysiske symptomer. Metoden tar sikte på å fremme forståelse av at tanker, følelser og hormoner. har stor påvirkningskraft . Fysiske symptombegreper innen IndreRo-behandling er blant andre" klump" i hals, bryst og mage, stress i magen, smerter i skulder og nakke, generell stivhet i kroppen og hodepine. Personer som har opplevd fysisk og psykisk , symptomer på dårlig selvfølelse, lavt selvbilde, angst, skyldfølelse, tvangstanker, sinne, sjalusi, stress, samlivsproblemer, dårlig sexliv, fobier, avhengighet, konsentrasjonsvansker, posttraumatisk stresslidelse, nedsatt følelse i kroppen, psykosomatiske problemer, sorg/kjærlighetssorg, depresjon, hyperaktivitet, osv. Mor og far er viktige søyler i våre indre liv. De representerer det maskuline og feminine i oss. Gjennom gjentagende prossesser med metoden,  kan disse delene falle på plass slik at det feminine og maskuline i oss får anledning til å komme i balanse. Barnet i oss bæres av disse søylene. Erfaring fra mange klienter viser at det indre barnet gjennom en eller flere konsultasjoner faller på plass.6 x mindfulnes (GoMentor videosesjon) 4.000 kr. Avtal tid

Mindfulnes er utviklet av den canadiske legen Jon Kabat-Zin , og bygger  på oppmerksomt nærvær, som vil si - øyeblikk uten stress i hjernen. 

Jeg tilbyr sesjoner online , som vil si at du gjennom  6 ganger får anledning til å lære deg mindfulness , både liggende og sittende meditasjon. Sesjonen varer ca 45 minutter , der jeg tilpasser meditasjonen mest mulig ditt tempo.

Mindfulness (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Mindfulness  - er oppmerksomt nærvær - og  kan være en hjelp til å roe ned stress og finne  større fred i  deg selv. Jeg praktiserer både liggende og sittende meditasjon . Har du ikke  praktisert dette fra før , kan det lønne seg for deg å sette av flere timer  for  å  lære deg å praktisere dette på egen hånd.

Jeg tilbyr online mindfullness timer  x 6  for kr 4000.


Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har metoder som jeg tilpasser den enkelte av dere. Har bred erfaring både med barn, ungdom ,voksne og par. Sølvi Laugsand - Mindfulness-lærer MBSR, Psykoterapeut, Coach, Veileder, Parterapeut

Beskrivelse

Hvordan takler du koronaen?

Jeg tenker på deg som titter innom her og kanskje føler deg mer og mer isolert .Jeg vet at mange sliter ekstra pga corona nå; ensomhet, utenforskap, sorg ,vanskelig å være i par etter mange måneder med hjemmekontor. Eller andre ting som gnager nå i vårløsningen . Du er VELKOMMEN til å sortere/bearbeide/ se på nye muligheter og kanskje oppnå ny innsikt i en aktuell rolle/relasjonelt/ i paret eller bare med deg selv. Jeg er her og opprettholder smittevernreglene.

Hvem eller Hva stopper deg?

Jeg kan være en inspirator og en mentor for deg som føler at du har kjørt deg fast og har behov for å finne nye retninger og perspektiver. Du kan oppnå ny innsikt i dine utfordringer, og finne nye veier for å komme deg videre.

Det er du selv som sitter med svarene. Jeg hjelper deg å finne de riktige spørsmålene.

Mine metoder

Jeg bruker metoder fra psykodrama og indre ro. Dette er kreative verktøy som kan frigjøre din spontanitet og kreativitet, og gi deg styrke og mestring i møte med større og mindre hindringer. Du vil komme i en prosess der du må være villig til å jobbe med deg selv, der store mål med delmål er en viktig faktor.

Barn:

I møte med barn er jeg opptatt av å styrke deres selvbilde, ofte gjennom lek kan vi komme inn på hva som er vanskelig. Kreative verktøy, som tegning, bruk av leire ,  de  kan forme  figurer  av  relasjoner de er opptatt av. Det  kan være venneflokk  de  føler  seg  utestengt fra.  Etc   eller  de  gode vennene som alltid er der , eller  begge deler. Jeg bruker også verdi kort  som verktøy. De kan trekke  ett kort  om egenskaper  de har, som kanskje har  vært  ute  av fokus en stund, eller  oppdage  egenskaper  de har som de kanskje ikke var klar  over. Min erfaring med barn, er at  når de først kommer  til meg , det  kan  også være online,  skjer  det  noe  med en gang. Det er som  de  er  lettet  over  å få  mulighet til  å  møte  et  menneske  som  ikke sensurere dem ,  og som de slipper å ha dårlig samvittighet  overfor, ikke sladrer , og  er åpen for  hva de har på hjertet sitt.

Ungdom

I møte  med  undom er jeg opptatt av å  prøve å møte deg der  du er;  det  kan være  at  du sliter  med  hvem du er og hvor du skal , kjønnsrelatert problematikk, forelskelse , kjærlighetssorg, relasjoner  til foreldre, venner, skole etc  kan være en av utfordringene, likedan prestasjoner  og stress.  Blir utfordringene  store nok  ,kan du  føle deg  nedfor  eller  deprimert , og da  kan det hjelpe  å  ha  noen utenfor  til å sparre  med.

Indre ro  og  mindfulness  er  gode verktøy til  å  frita deg  stress og  å skape  mere harmoni  , og å styrke selvbildet ditt .

Studenter

Jeg anvender  aksjonsmetoder fra psykodrama,  verktøyet  Indre ro  og mindfulness.  Stressfaktoren  kan være høy,  kanskje forhåpningene er for høye, har  valget vært fatalt, prestasjonsangst ?   etc.

Par

I parterapi anvender jeg kreative metoder, f.eks. rollebytte. Gjennom rollebytte kan du kjenne deg igjen inn i den andre, få ny innsikt til å bryte fastlagte mønstre, få kontakt med hverandre på en ny måte og tilgi  og gå videre.

I individuell terapi anvender jeg speiling og rollebytte, samt verktøyet indre ro og mindfulness som gode inngangsporter, for å behandle og bearbeide vonde tanker og følelser -

 

Om meg

Jeg er mentor og psykodramaterapeut med bakgrunn som helsefagarbeider, skuespiller og dramalærer. Jeg har mange års erfaring med å jobbe med mennesker med forskjellige utfordringer. Enhver blir tatt på alvor, uansett om du er barn eller voksen. Alle har behov for å bli sett og akseptert. Og ikke minst; rett til å være akkurat den du er!

Mitt fokus er: hva er utfordringen og hva ønsker du å oppnå?

Gjennom dette prøver jeg å ivareta dine ønsker og mål, og finne metoder som passer spesielt for deg. Som din mentor, vil jeg møte deg der du er, akkurat nå og jeg vil se forbi enhver diagnose. Med et åpent sinn vil jeg lytte til dine behov og hjelpe deg til å se dine egne ressurser til å finne din vei videre. Min tilnærming er å være diskret og jeg har selvfølgelig taushetsplikt.

Ta gjerne en uforpliktende telefon eller skriv en mail. 

Referanser

gutt 23 - "Etter å ha lært litt om avslapning : Våknet av meg selv 5 min før alarmen,for første gang på 3 uker. Sovnet med låst telefon i 8 tiden for første gang på 5 år! Ting ser endelig ut til å bli bedre igjen...."  Les mer  Les mindre

Vebjørn - "Sølvi er definitivt en mentor jeg kan anbefale til alle som søker hjelp for å håndtere en vond og travel hverdag. Jeg møtte henne i en veldig hektisk og personlig strevsom tid. Gjennom våre timer sammen, ble jeg mer og mer trygg. Hun ser ikke deg som noe skal fikses, hun behandler deg som et menneske som trenger å bli hørt, validert og sett. Vebjørn 27 år : Etter den tid har jeg brukt de teknikkene hun og jeg lærte, og blitt bedre mot meg selv . Om du har det tøft og vurderer mentor, så anbefaler jeg deg å vurdere Sølvi"  Les mer  Les mindre

Josefine 24 år - "Sølvi kan jeg anbefale på det varmeste. Hun har hjelpt meg med å finne styrke og kraft i meg selv. Hun har også hjelpt meg med å finne indre ro, kvitte meg med angst og uro, gi slipp på vanskelig familiemønster, tilgi og gå videre. Hun er behagelig og gir en trygghet som gjør det lett for meg å åpne meg og snakke om de vanskelige følelsene. Det er også hyggelig at timene er hjemme hos henne. Jeg kan med handen på hjerte anbefale henne videre."  Les mer  Les mindre

Eva - "Vil takke for samtalene med Sølvi. Jeg har følt meg trygg sammen med henne. Ekstra fint å komme hjem , en fin ramme der jeg føler meg mer som menneske enn som klient."  Les mer  Les mindre

Tara - "Jeg er utlending , kvinne som jobber i mannsdominert arbeid. Jeg følte meg utsatt, mobbet av mine mannlige kolleger hver dag. Sølvi hjalp meg å bli tryggere på meg selv. Hun brukte metoden Indre ro, og jeg kunne ta mine egne oppgjør , og samtidig bli tryggere fordi jeg turde konfrontere mine foreldre, kolleger og de som jeg var usikker på. Dette var en stor terskel , spesiellt i min kultur kan vi ikke gjøre slik mot foreldrene. Siden alt foregikk i tankene mine , var det ikke farlig. Ingen kan se dem. Jeg har 2 barn som er mitt ansvar. Kan si jeg er tryggere nå på jobben og med ungene mine.Anbefaler Sølvi , hun er tolerant , klok og er et varmt menneske "  Les mer  Les mindre

Karl Arne  - "Hun har vært en inspirator for meg den tiden jeg gikk til henne. Hun hjalp meg å finne meg selv, være en god far og kanskje med tiden klarer jeg å være en god partner også."  Les mer  Les mindre

Ella - "Jeg var på et sted hvor livet var litt surt,men etter å ha vært noen runder hos Sølvi ble alt mye lettere. Hun hjalp meg å gi slipp på vanskelige tanker og følelser, få meg til å tenke nytt og hvordan jeg kan ta ibruk nye metoder i utfordrende situasjoner. Jeg vil anbefale henne på sterkeste, da hun er en person som møter deg for den personen du er, hun er omtenksom, en god lytter og atmosfæren rundt henne er avslappende. For meg er det viktig å vite at jeg kan komme tilbake hvis det skulle bli vanskelig igjen."  Les mer  Les mindre

Studentene - "Fordi Fordi du møtte meg kunne tankene tenke det hjertet visste fordi du favnet meg kunne kroppen kjenne alt savn fordi du så meg kunne jeg se hvem jeg er fordi du snakket til meg kunne ordene mine få mening fordi du møtte meg Bjørg Johansen"  Les mer  Les mindre

Tore - "Jeg ble arbeidsledig da jeg var 56 år. Følte meg helt utafor alt. Dårlig timing i livet, spør du meg. Jeg fikk vite via kona mi at Sølvi kanskje kunne hjelpe min håpløse situasjon der og da. Motvillig tok jeg kontakt . Å treffe Sølvi som har mye erfaring i å møte folk der de er, ble en ny opplelevelse for meg. Hun spurte om hvordan jeg hadde det i kroppen, spenninger, vondter. Jeg kartla dem . Hun ba meg fokusere på pusten , og spurte om det kom følelser fram. Jeg kjente på sinne og urettferdighet. Hun ba meg å gi uttrykk for sinne - hvilken farge, hvilken form? Dette passet meg -da jeg er ganske konkret - det ble en ny måte å kjinne følelsa på. Hun kalte det å bytte rolle med sinnet - der hu intervjua meg som sinnet mitt. Så overtok a rollen og gjenga akkurat det sinnet hadde å si meg. Jeg gikk hos henne over ei tid - og vi rollebytta med mi nye framtid i ny jobb. Og faktisk ordna det seg etterhvert. Når ting virke helt håpløse, er det snedig hvordan livet sakte endrer - og jeg ble mere kjent med meg selv , og at jeg har muligheter til å gjøre no sjæl."  Les mer  Les mindre

wenche - "Jeg anbefaler Sølvi på det varmeste. Hun intervjuet meg, etterpå satte hun seg i min stol og var meg. Jeg kunne stille spørsmål til meg selv , etterpå ba hun meg være meg selv igjen. Hun ba megom sette meg i hennes stol , så satte hun seg i min og gjenfortalte alt jeg hadde spurt meg selv om. og hun gjorde det på en forbausende god måte- som om hun speilet sjelen min. Jeg fikk ny innsikt og følte meg opplagt og glad da jeg dro, "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.