Sølvi Laugsand - Mindfulness-lærer MBSR, Psykoterapeut, Coach, Veileder, Parterapeut - GoMentor
Sølvi Laugsand - Mindfulness-lærer MBSR, Psykoterapeut, Coach, Veileder, Parterapeut

Sølvi Laugsand

Mindfulness-lærer MBSR, Psykoterapeut, Coach, Veileder, Parterapeut

Trondheim, Videosamtale

9 referanser

Personlig fremmøte

Indre ro 1.500 kr. Avtal tid

IndreRo (IR) er en behandlingsform som er utviklet av Keyhan Ighanian. Behandlingen starter med å balansere høyre og venstre hjernehalvdel. Når disse sidene er i balanse, muliggjør det bedre flyt mellom forestillingsevnen, tenkeevnen, fatteevnen og hukommelsen. På den måten møtes ”ikke væren” med ”væren”. Dvs det egentlige JEG møter hjernen, som er det mest avanserte og utviklede instrument JEG har for å kommunisere med omverden. F.eks. hvis jeg er verdens beste pianist, hjelper det ikke hvis pianoet er ustemt. Resultatet blir falskt. Når hele hjernen så er i balanse, resulterer det i harmoni mellom inntrykk og uttrykk, dvs det jeg mottar og det jeg formidler. Ubalanse i sinnet har ofte årsak i at én av disse (forestillingsevnen, tenkeevnen, fatteevnen eller hukommelsen) som er sinnets funksjoner blir kortsluttet. Da blir man sittende fast i fortiden, og man mestrer ikke å være til stede i nuet. Hendelser knyttet til tunge følelser i fortiden, blir hengende fast i sinnets funksjoner og gjør at hjernen oppfatter at dette skjer på nytt her og nå. Man reagerer i stedet for å agere. Etter at hjernen er balansert, finner du ditt sanne jeg gjennom det indre barnet. Når det indre barnet er på plass i deg, jobber vi med konfrontasjon, oppgjør/opprør og forsoning med mor og far i deg. Deretter fjernes eventuelle fobier, avhengigheter eller uvaner som du ønsker å bli kvitt. Resultatet av dette er at du oppnår en tilstand av indre ro i form av at du vennlig iakttar deg selv uten å tolke. IndreRo-metoden frigjør deg fra ditt selvlagde indre fangenskap. Metoden virker raskt, du blir mer hel og kommer hjem til ditt sanne JEG. Det vil si at i løpet av ca 20 minutter blir hode opplyst og du skal ikke ha noen tanker i hode.

Mindfulness x 10( kr. 800 for 1 time - rabatt på kr.1000) 7.000 kr. Avtal tid

En til en , studenter /barn 600 kr. Avtal tid

Mindfulness 800 kr. Avtal tid

Par terapi 1.500 kr. Avtal tid

En til en 800 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

92 28 15 03

Videosamtaler

Videosamtale (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1.500 kr. Avtal tid

Individuell terapi (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 900 kr. Avtal tid

Studenter/barn (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

6 x mindfulnes (GoMentor videosesjon) 4.000 kr. Avtal tid

Mindfulness (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Mindfulness  - er oppmerksomt nærvær - og  kan være en hjelp til å roe ned stress og finne  større fred i  deg selv. Jeg praktiserer både liggende og sittende meditasjon . Har du ikke  praktisert dette fra før , kan det lønne seg for deg å sette av flere timer  for  å  lære deg å praktisere dette på egen hånd.

Jeg tilbyr online mindfullness timer  x 6  for kr 4000.


Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

92 28 15 03

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Du er ikke en dråpe i havet , men hele havet i en dråpe Rumi Sølvi Laugsand - Mindfulness-lærer MBSR, Psykoterapeut, Coach, Veileder, Parterapeut

Beskrivelse

Hva stopper deg?


Er du barn og  er trist fordi foreldrene dine er skilt? Har du  vanskeligheter med  vennene? Føler du deg mobbet?

Er du ungdom og kanskje lurer på hvem du er og hvor du skal ?

Er du voksen og og har utfordringer privat og på jobb?

Er du forelder og  sliter  med  mammarollen/ papparollen .

Er du en som sliter med depresive tanker?

Står du ved  et veiskille og  ikke aner hvor du skal videre?

 Trenger du å Styrke selvfølelsen din?

Parforholdet gnager, dere er glad i hverandre, men sliter  med intimlivet  og hverdagsutfordringene?

Utilstrekkelighet, frustrasjon?

Føler deg krenket, mobbet ?


 Jeg kan være en inspirator og en mentor for deg som føler at du har kjørt deg fast og har behov for å finne nye retninger og perspektiver. Du kan oppnå ny innsikt i dine utfordringer, og finne nye veier for å komme deg videre.

Eller til deg  som sliter med relasjoner, enten til kollegaer, til venner, til kjæresten , eller  mangler  kjærest.

Det er du selv som sitter med svarene. Jeg hjelper deg å finne de riktige spørsmålene.


Mine metoder

Jeg bruker metoder fra psykodrama og indre ro. Dette er kreative verktøy som kan frigjøre din spontanitet og kreativitet, og gi deg styrke og mestring i møte med større og mindre hindringer. Du vil komme i en prosess der du må være villig til å jobbe med deg selv, der store mål med delmål er en viktig faktor.

Barn:

I møte med barn er jeg opptatt av å styrke deres selvbilde, ofte gjennom lek kan vi komme inn på hva som er vanskelig. Kreative verktøy, som tegning, bruk av leire ,  de  kan forme  figurer  av  relasjoner de er opptatt av. Det  kan være venneflokk  de  føler  seg  utestengt fra.  Etc   eller  de  gode vennene som alltid er der , eller  begge deler. Jeg bruker også verdi kort  som verktøy. De kan trekke  ett kort  om egenskaper  de har, som kanskje har  vært  ute  av fokus en stund, eller  oppdage  egenskaper  de har som de kanskje ikke var klar  over. Min erfaring med barn, er at  når de først kommer  til meg , det  kan  også være online,  skjer  det  noe  med en gang. Det er som  de  er  lettet  over  å få  mulighet til  å  møte  et  menneske  som  ikke sensurere dem ,  og som de slipper å ha dårlig samvittighet  overfor, ikke sladrer , og  er åpen for  hva de har på hjertet sitt.

Ungdom

I møte  med  undom er jeg opptatt av å  prøve å møte deg der  du er;  det  kan være  at  du sliter  med  hvem du er og hvor du skal , kjønnsrelatert problematikk, forelskelse , kjærlighetssorg, relasjoner  til foreldre, venner, skole etc  kan være en av utfordringene, likedan prestasjoner  og stress.  Blir utfordringene  store nok  ,kan du  føle deg  nedfor  eller  deprimert , og da  kan det hjelpe  å  ha  noen utenfor  til å sparre  med.

Indre ro  og  mindfulness  er  gode verktøy til  å  frita deg  stress og  å skape  mere harmoni  , og å styrke selvbildet ditt .

Studenter

Jeg anvender  aksjonsmetoder fra psykodrama,  verktøyet  Indre ro  og mindfulness.  Stressfaktoren  kan være høy,  kanskje forhåpningene er for høye, har  valget vært fatalt, prestasjonsangst ?   etc.

Par

I parterapi anvender jeg kreative metoder, f.eks. rollebytte. Gjennom rollebytte kan du kjenne deg igjen inn i den andre, få ny innsikt til å bryte fastlagte mønstre, få kontakt med hverandre på en ny måte og tilgi  og gå videre.

I individuell terapi anvender jeg speiling og rollebytte, samt verktøyet indre ro og mindfulness som gode inngangsporter, for å behandle og bearbeide vonde tanker og følelser -

 

Om meg

Jeg er mentor og psykodramaterapeut med bakgrunn som  skuespiller og dramalærer. Jeg har mange års erfaring med å jobbe med mennesker med forskjellige utfordringer. Enhver blir tatt på alvor, uansett om du er barn eller voksen. Alle har behov for å bli sett og akseptert. Og ikke minst; rett til å være akkurat den du er!

Mitt fokus er: hva er utfordringen og hva ønsker du å oppnå?

Gjennom dette prøver jeg å ivareta dine ønsker og mål, og finne metoder som passer spesielt for deg. Som din mentor, vil jeg møte deg der du er, akkurat nå og jeg vil se forbi enhver diagnose. Med et åpent sinn vil jeg lytte til dine behov og hjelpe deg til å se dine egne ressurser til å finne din vei videre. Min tilnærming er å være diskret og jeg har selvfølgelig taushetsplikt.

 

Referanser

Vebjørn - "Sølvi er definitivt en mentor jeg kan anbefale til alle som søker hjelp for å håndtere en vond og travel hverdag. Jeg møtte henne i en veldig hektisk og personlig strevsom tid. Gjennom våre timer sammen, ble jeg mer og mer trygg. Hun ser ikke deg som noe skal fikses, hun behandler deg som et menneske som trenger å bli hørt, validert og sett. Vebjørn 27 år : Etter den tid har jeg brukt de teknikkene hun og jeg lærte, og blitt bedre mot meg selv . Om du har det tøft og vurderer mentor, så anbefaler jeg deg å vurdere Sølvi"  Les mer  Les mindre

Josefine 24 år - "Sølvi kan jeg anbefale på det varmeste. Hun har hjelpt meg med å finne styrke og kraft i meg selv. Hun har også hjelpt meg med å finne indre ro, kvitte meg med angst og uro, gi slipp på vanskelig familiemønster, tilgi og gå videre. Hun er behagelig og gir en trygghet som gjør det lett for meg å åpne meg og snakke om de vanskelige følelsene. Det er også hyggelig at timene er hjemme hos henne. Jeg kan med handen på hjerte anbefale henne videre."  Les mer  Les mindre

Eva - "Vil takke for samtalene med Sølvi. Jeg har følt meg trygg sammen med henne. Ekstra fint å komme hjem , en fin ramme der jeg føler meg mer som menneske enn som klient."  Les mer  Les mindre

Tara - "Jeg er utlending , kvinne som jobber i mannsdominert arbeid. Jeg følte meg utsatt, mobbet av mine mannlige kolleger hver dag. Sølvi hjalp meg å bli tryggere på meg selv. Hun brukte metoden Indre ro, og jeg kunne ta mine egne oppgjør , og samtidig bli tryggere fordi jeg turde konfrontere mine foreldre, kolleger og de som jeg var usikker på. Dette var en stor terskel , spesiellt i min kultur kan vi ikke gjøre slik mot foreldrene. Siden alt foregikk i tankene mine , var det ikke farlig. Ingen kan se dem. Jeg har 2 barn som er mitt ansvar. Kan si jeg er tryggere nå på jobben og med ungene mine.Anbefaler Sølvi , hun er tolerant , klok og er et varmt menneske "  Les mer  Les mindre

Karl Arne  - "Hun har vært en inspirator for meg den tiden jeg gikk til henne. Hun hjalp meg å finne meg selv, være en god far og kanskje med tiden klarer jeg å være en god partner også."  Les mer  Les mindre

Ella - "Jeg var på et sted hvor livet var litt surt,men etter å ha vært noen runder hos Sølvi ble alt mye lettere. Hun hjalp meg å gi slipp på vanskelige tanker og følelser, få meg til å tenke nytt og hvordan jeg kan ta ibruk nye metoder i utfordrende situasjoner. Jeg vil anbefale henne på sterkeste, da hun er en person som møter deg for den personen du er, hun er omtenksom, en god lytter og atmosfæren rundt henne er avslappende. For meg er det viktig å vite at jeg kan komme tilbake hvis det skulle bli vanskelig igjen."  Les mer  Les mindre

Studentene - "Fordi Fordi du møtte meg kunne tankene tenke det hjertet visste fordi du favnet meg kunne kroppen kjenne alt savn fordi du så meg kunne jeg se hvem jeg er fordi du snakket til meg kunne ordene mine få mening fordi du møtte meg Bjørg Johansen"  Les mer  Les mindre

Tore - "Jeg ble arbeidsledig da jeg var 56 år. Følte meg helt utafor alt. Dårlig timing i livet, spør du meg. Jeg fikk vite via kona mi at Sølvi kanskje kunne hjelpe min håpløse situasjon der og da. Motvillig tok jeg kontakt . Å treffe Sølvi som har mye erfaring i å møte folk der de er, ble en ny opplelevelse for meg. Hun spurte om hvordan jeg hadde det i kroppen, spenninger, vondter. Jeg kartla dem . Hun ba meg fokusere på pusten , og spurte om det kom følelser fram. Jeg kjente på sinne og urettferdighet. Hun ba meg å gi uttrykk for sinne - hvilken farge, hvilken form? Dette passet meg -da jeg er ganske konkret - det ble en ny måte å kjinne følelsa på. Hun kalte det å bytte rolle med sinnet - der hu intervjua meg som sinnet mitt. Så overtok a rollen og gjenga akkurat det sinnet hadde å si meg. Jeg gikk hos henne over ei tid - og vi rollebytta med mi nye framtid i ny jobb. Og faktisk ordna det seg etterhvert. Når ting virke helt håpløse, er det snedig hvordan livet sakte endrer - og jeg ble mere kjent med meg selv , og at jeg har muligheter til å gjøre no sjæl."  Les mer  Les mindre

wenche - "Jeg anbefaler Sølvi på det varmeste. Hun intervjuet meg, etterpå satte hun seg i min stol og var meg. Jeg kunne stille spørsmål til meg selv , etterpå ba hun meg være meg selv igjen. Hun ba megom sette meg i hennes stol , så satte hun seg i min og gjenfortalte alt jeg hadde spurt meg selv om. og hun gjorde det på en forbausende god måte- som om hun speilet sjelen min. Jeg fikk ny innsikt og følte meg opplagt og glad da jeg dro, "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer